iOS 4.3, sva pitanja, jailbreak.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 4.3, sva pitanja, jailbreak.

04.04.2011 | 23:28
Evo izišao je novi redsn0w kao i pwnage tool za mac te sn0wbreeze za windows.
sva trojica omogućavaju untethered jailbreak za iOS 4.3 i 4.3.1

Što mislite isplati li se prijeći sa 4.2.1 na neki od gore navedenih?
čuo sam da bateriju malo cucla. malo puno.
05.04.2011 | 00:38
Koliko sam ja sad tražio po netu još uvijek nije izašao untethered jailbreak za 4.3 i 4.3.1 samo tethered.... ili sam čoban i mutav i nemogu nac
05.04.2011 | 00:44
Probaj tu :www.redmondpie.com/jailbreak-ios-4.3.1-u...w-0.9.6-how-to-guide /
Možda ću ga i ja trebati za koji tjedan, jer ću uzet 4 16GB.
05.04.2011 | 00:59
danas objavljeno vidim.... hvala ..... posto imam 4.3 vidjet cu da li da upgrade-am na 4.3.1 ili da ga ovakvog jailbreak-am... i cekam negdje win tutorial...
05.04.2011 | 01:11
Aha za prozore, ima i toga : www.blogsdna.com/17224/sn0wbreeze-2-5-to...windows-released.htm
pa možeš odmah i uživat.
05.04.2011 | 01:19
pitam vas, ako mi možete pomoći, isplati li se migrirati sa 4.2.1 a da žrtvujem bateriju?
05.04.2011 | 01:19
eto super...probam preko snowbreeze-a pa javim jesam uspio ili sam napravio master fail
05.04.2011 | 01:20
Ima na www.iphoneheat,com ima uputstva za untethered jailbreak 4.3.1 i za win i mac.

ima i za unlock, dali radi neznam , nisam probao.
05.04.2011 | 01:36
Hackerivs kaže:
pitam vas, ako mi možete pomoći, isplati li se migrirati sa 4.2.1 a da žrtvujem bateriju?

Čuj, ja bi ipak pričekao još par dana i za to vrijeme prekopao po forumima, pa onda odlučio. Puno ih se tuži da im cucla bateriju. U tih nekoliko dana i oni koji će jB napraviti, javit će dojmove pa ćeš više znati.
05.04.2011 | 02:27
evo gledam naokolo, i odlučio sam ostati na 4.2.1. jednostavno se ne isplati žrtvovati bateriju koja traje i do 3 dana, zbog nekoliko ništa posebnih novih funkcija...
05.04.2011 | 08:59
Imate upute na nasem jeziku na omizio.com
05.04.2011 | 13:30
stavio na iPad i iPhone sve štima..super je ova stvar sa hotspotom i home sharingom...preporuka za iPhone je stavit redsnow,naime pwnage mi nije mogao naći operatera...dok sam na iPad stavio pwnage i štima sve...Sad ćemo vidjet kak baterija radi..
05.04.2011 | 13:43
4.3.1 jailbreak snowbreeze i eto radi sve
05.04.2011 | 16:00
Imam iphone 4 4.2.1. JB s green poison-om...u slučaju da ga poželim JB na 4.3.1. šta trebam prvo napravit....napravit restore na tunesim ili ?
05.04.2011 | 16:10
Ako vam hotspot nije potreban, nemate razloga za prelaziti sa 4.2.1 na 4.3.1. Ja sam prešao na 4.3 i zaista troši bateriju brže. Mislim da mi je to bila čista pogreška. Uostalom ako ste zadovoljni kako iPhone radi sa 4.2.1 čemu onda to dirati?
05.04.2011 | 17:32
Ja sam na 4.3.1 i nisam primjetio problem sa baterijom, ali jos je rano da budem 100% siguran.Uglavnom meni 4.3.1 brze radi od 4.2.1, ako se pokaze da postoji problem vratit cu 4.2.1, jer sam sacuvao blob
06.04.2011 | 11:07
POzdrav
Prvi put radim jailbreak pa ako moze mala pomoc.
Iphone4 verzija 4.3.1 uradio update, (iphone factory unlock)

Ovo uputstvo na omizio (www.omizio.com/jailbreak/ios-4-3-1-iphon...windows-i-mac-upute/)
me malo zbunjuje tacnije korak 4 i korak 5

Tu se trazi da se kroz browse pronadje iOS 4.3.1 (firmware koji ste snimili na desktop) e sad posto sam ja vec uradio update preko itunes ranije da li ja trebam ponovo skidati firmawre radi prepoznavanja ili se ova dva koraka mogu preskociti ??

Hvala
06.04.2011 | 14:11
Zasto ne citas upute?
Pa vrlo detaljno u pripremi pise da skines firmware sa download sekcije, a nekoliko koraka kasnije da upotrijebis taj isti fw kojeg si vjerojatno spremio na desktop.
Takodjer pise da ako vec jesi na 4.3.1 preskaces korak 2, dakle nastavljas sa korakom 3.
06.04.2011 | 14:28
Promaklo mi

Hvala
07.04.2011 | 17:47
u 10 koraku windows mi je stopirao redsnow
i trazio ili da zatvorim ili da trazim online soluciju ja sam zatvorio, a na displeju iphona se pojavilo downloading jaillbreak data. Sacekao 3 min nista se nije desilo.JOs uvijek je stajalo(downloading jaillbreak data) i onda sam iskljucio kabal sa kompa i upalio iphone.
uredno radi ali nisam uspio odraditi jaillbreak

Kako da izbjegnem ovaj problem sa windowsom?
07.04.2011 | 17:51
morao si sačekati.
prilikom jailbreaka se ne smije biti nestrpljiv.
07.04.2011 | 17:53
Sacekao sam ali cim je win izbacio poruku sve je stalo ?
07.04.2011 | 18:38
Klikni desnim dugmetom miša na ikonu redsnowa i odaberi "Run as administrator" i tako ga pokreni pa bi trebalo sve proći bez problema.
07.04.2011 | 18:40
Zato sam ja jos uvijek na 4.1 jer sve radi kao treba

Ali mislim da je vrijeme da ga podignem barem na 4.2.1

Sank kaže:
Ako vam hotspot nije potreban, nemate razloga za prelaziti sa 4.2.1 na 4.3.1. Ja sam prešao na 4.3 i zaista troši bateriju brže. Mislim da mi je to bila čista pogreška. Uostalom ako ste zadovoljni kako iPhone radi sa 4.2.1 čemu onda to dirati?
07.04.2011 | 19:08
upravo radim jailbreak i sada mi pise expolating with limera 1n stoji na 3 crte i nsta se ne desava
07.04.2011 | 19:16
zakucalo je na tome ,, kad sam uradio cancel iskljuvio iphone , pokusavam da ga upalim nece , sta sad raditi jesam li zeznuo nesto???
07.04.2011 | 19:23
Ne radi nikako , ne moze se uapliti (((((((((((((((((((( sta da radim imali iko ideju
07.04.2011 | 19:33
Uaplio sam nakon 10 pokusao ,, e sad vise nemam hrabrosti da pokusam
07.04.2011 | 19:45
Ako imas Win 7 trebas staviti compatibility mode na win xp sp3.
11.04.2011 | 23:16
Zanima me za iPhone 4 koji je na 4.3 FW-u te sa 04.10.01 Baseband-om i 2.1 bootloaderom što učiniti da ga JB-am i Unlockam (treba mi unlock za Tele2!)?
Dali ga upgrade-at official preko iTunes-a na 4.3.1? Pa onda raditi JB i Unlock? ili?
Jer mi f0recast javi da iPhone 4.3 nije moguce Unlockati sa tim Baseband-om! Te također JB-at samo preko SHSH blobs-a...
Može PLZ pomoć oko ovoga hitno! Tnx svima!!!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 8 sati
  • Junuz: Yonkis, riješeno.Ubio sam icloud/face time na svim uređajima.Iako se problem manifestovao na 16e.Svakako nekoristim face/imesage.Hvala
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, jmirakul, Riba, tino1, ZeljkoB, Anonimci (504)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.89 Seconds

Provided by iJoomla SEO