iOS 4.3, sva pitanja, jailbreak.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 4.3, sva pitanja, jailbreak.

04.04.2011 | 23:28
Evo izišao je novi redsn0w kao i pwnage tool za mac te sn0wbreeze za windows.
sva trojica omogućavaju untethered jailbreak za iOS 4.3 i 4.3.1

Što mislite isplati li se prijeći sa 4.2.1 na neki od gore navedenih?
čuo sam da bateriju malo cucla. malo puno.
05.04.2011 | 00:38
Koliko sam ja sad tražio po netu još uvijek nije izašao untethered jailbreak za 4.3 i 4.3.1 samo tethered.... ili sam čoban i mutav i nemogu nac
05.04.2011 | 00:44
Probaj tu :www.redmondpie.com/jailbreak-ios-4.3.1-u...w-0.9.6-how-to-guide /
Možda ću ga i ja trebati za koji tjedan, jer ću uzet 4 16GB.
05.04.2011 | 00:59
danas objavljeno vidim.... hvala ..... posto imam 4.3 vidjet cu da li da upgrade-am na 4.3.1 ili da ga ovakvog jailbreak-am... i cekam negdje win tutorial...
05.04.2011 | 01:11
Aha za prozore, ima i toga : www.blogsdna.com/17224/sn0wbreeze-2-5-to...windows-released.htm
pa možeš odmah i uživat.
05.04.2011 | 01:19
pitam vas, ako mi možete pomoći, isplati li se migrirati sa 4.2.1 a da žrtvujem bateriju?
05.04.2011 | 01:19
eto super...probam preko snowbreeze-a pa javim jesam uspio ili sam napravio master fail
05.04.2011 | 01:20
Ima na www.iphoneheat,com ima uputstva za untethered jailbreak 4.3.1 i za win i mac.

ima i za unlock, dali radi neznam , nisam probao.
05.04.2011 | 01:36
Hackerivs kaže:
pitam vas, ako mi možete pomoći, isplati li se migrirati sa 4.2.1 a da žrtvujem bateriju?

Čuj, ja bi ipak pričekao još par dana i za to vrijeme prekopao po forumima, pa onda odlučio. Puno ih se tuži da im cucla bateriju. U tih nekoliko dana i oni koji će jB napraviti, javit će dojmove pa ćeš više znati.
05.04.2011 | 02:27
evo gledam naokolo, i odlučio sam ostati na 4.2.1. jednostavno se ne isplati žrtvovati bateriju koja traje i do 3 dana, zbog nekoliko ništa posebnih novih funkcija...
05.04.2011 | 08:59
Imate upute na nasem jeziku na omizio.com
05.04.2011 | 13:30
stavio na iPad i iPhone sve štima..super je ova stvar sa hotspotom i home sharingom...preporuka za iPhone je stavit redsnow,naime pwnage mi nije mogao naći operatera...dok sam na iPad stavio pwnage i štima sve...Sad ćemo vidjet kak baterija radi..
05.04.2011 | 13:43
4.3.1 jailbreak snowbreeze i eto radi sve
05.04.2011 | 16:00
Imam iphone 4 4.2.1. JB s green poison-om...u slučaju da ga poželim JB na 4.3.1. šta trebam prvo napravit....napravit restore na tunesim ili ?
05.04.2011 | 16:10
Ako vam hotspot nije potreban, nemate razloga za prelaziti sa 4.2.1 na 4.3.1. Ja sam prešao na 4.3 i zaista troši bateriju brže. Mislim da mi je to bila čista pogreška. Uostalom ako ste zadovoljni kako iPhone radi sa 4.2.1 čemu onda to dirati?
05.04.2011 | 17:32
Ja sam na 4.3.1 i nisam primjetio problem sa baterijom, ali jos je rano da budem 100% siguran.Uglavnom meni 4.3.1 brze radi od 4.2.1, ako se pokaze da postoji problem vratit cu 4.2.1, jer sam sacuvao blob
06.04.2011 | 11:07
POzdrav
Prvi put radim jailbreak pa ako moze mala pomoc.
Iphone4 verzija 4.3.1 uradio update, (iphone factory unlock)

Ovo uputstvo na omizio (www.omizio.com/jailbreak/ios-4-3-1-iphon...windows-i-mac-upute/)
me malo zbunjuje tacnije korak 4 i korak 5

Tu se trazi da se kroz browse pronadje iOS 4.3.1 (firmware koji ste snimili na desktop) e sad posto sam ja vec uradio update preko itunes ranije da li ja trebam ponovo skidati firmawre radi prepoznavanja ili se ova dva koraka mogu preskociti ??

Hvala
06.04.2011 | 14:11
Zasto ne citas upute?
Pa vrlo detaljno u pripremi pise da skines firmware sa download sekcije, a nekoliko koraka kasnije da upotrijebis taj isti fw kojeg si vjerojatno spremio na desktop.
Takodjer pise da ako vec jesi na 4.3.1 preskaces korak 2, dakle nastavljas sa korakom 3.
06.04.2011 | 14:28
Promaklo mi

Hvala
07.04.2011 | 17:47
u 10 koraku windows mi je stopirao redsnow
i trazio ili da zatvorim ili da trazim online soluciju ja sam zatvorio, a na displeju iphona se pojavilo downloading jaillbreak data. Sacekao 3 min nista se nije desilo.JOs uvijek je stajalo(downloading jaillbreak data) i onda sam iskljucio kabal sa kompa i upalio iphone.
uredno radi ali nisam uspio odraditi jaillbreak

Kako da izbjegnem ovaj problem sa windowsom?
07.04.2011 | 17:51
morao si sačekati.
prilikom jailbreaka se ne smije biti nestrpljiv.
07.04.2011 | 17:53
Sacekao sam ali cim je win izbacio poruku sve je stalo ?
07.04.2011 | 18:38
Klikni desnim dugmetom miša na ikonu redsnowa i odaberi "Run as administrator" i tako ga pokreni pa bi trebalo sve proći bez problema.
07.04.2011 | 18:40
Zato sam ja jos uvijek na 4.1 jer sve radi kao treba

Ali mislim da je vrijeme da ga podignem barem na 4.2.1

Sank kaže:
Ako vam hotspot nije potreban, nemate razloga za prelaziti sa 4.2.1 na 4.3.1. Ja sam prešao na 4.3 i zaista troši bateriju brže. Mislim da mi je to bila čista pogreška. Uostalom ako ste zadovoljni kako iPhone radi sa 4.2.1 čemu onda to dirati?
07.04.2011 | 19:08
upravo radim jailbreak i sada mi pise expolating with limera 1n stoji na 3 crte i nsta se ne desava
07.04.2011 | 19:16
zakucalo je na tome ,, kad sam uradio cancel iskljuvio iphone , pokusavam da ga upalim nece , sta sad raditi jesam li zeznuo nesto???
07.04.2011 | 19:23
Ne radi nikako , ne moze se uapliti (((((((((((((((((((( sta da radim imali iko ideju
07.04.2011 | 19:33
Uaplio sam nakon 10 pokusao ,, e sad vise nemam hrabrosti da pokusam
07.04.2011 | 19:45
Ako imas Win 7 trebas staviti compatibility mode na win xp sp3.
11.04.2011 | 23:16
Zanima me za iPhone 4 koji je na 4.3 FW-u te sa 04.10.01 Baseband-om i 2.1 bootloaderom što učiniti da ga JB-am i Unlockam (treba mi unlock za Tele2!)?
Dali ga upgrade-at official preko iTunes-a na 4.3.1? Pa onda raditi JB i Unlock? ili?
Jer mi f0recast javi da iPhone 4.3 nije moguce Unlockati sa tim Baseband-om! Te također JB-at samo preko SHSH blobs-a...
Može PLZ pomoć oko ovoga hitno! Tnx svima!!!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 6 sati, 8 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Borisone, Riba, SkipperRi, tino1, Anonimci (661)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.24 Seconds

Provided by iJoomla SEO