iOS 4.3, sva pitanja, jailbreak.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 4.3, sva pitanja, jailbreak.

04.04.2011 | 23:28
Evo izišao je novi redsn0w kao i pwnage tool za mac te sn0wbreeze za windows.
sva trojica omogućavaju untethered jailbreak za iOS 4.3 i 4.3.1

Što mislite isplati li se prijeći sa 4.2.1 na neki od gore navedenih?
čuo sam da bateriju malo cucla. malo puno.
05.04.2011 | 00:38
Koliko sam ja sad tražio po netu još uvijek nije izašao untethered jailbreak za 4.3 i 4.3.1 samo tethered.... ili sam čoban i mutav i nemogu nac
05.04.2011 | 00:44
Probaj tu :www.redmondpie.com/jailbreak-ios-4.3.1-u...w-0.9.6-how-to-guide /
Možda ću ga i ja trebati za koji tjedan, jer ću uzet 4 16GB.
05.04.2011 | 00:59
danas objavljeno vidim.... hvala ..... posto imam 4.3 vidjet cu da li da upgrade-am na 4.3.1 ili da ga ovakvog jailbreak-am... i cekam negdje win tutorial...
05.04.2011 | 01:11
Aha za prozore, ima i toga : www.blogsdna.com/17224/sn0wbreeze-2-5-to...windows-released.htm
pa možeš odmah i uživat.
05.04.2011 | 01:19
pitam vas, ako mi možete pomoći, isplati li se migrirati sa 4.2.1 a da žrtvujem bateriju?
05.04.2011 | 01:19
eto super...probam preko snowbreeze-a pa javim jesam uspio ili sam napravio master fail
05.04.2011 | 01:20
Ima na www.iphoneheat,com ima uputstva za untethered jailbreak 4.3.1 i za win i mac.

ima i za unlock, dali radi neznam , nisam probao.
05.04.2011 | 01:36
Hackerivs kaže:
pitam vas, ako mi možete pomoći, isplati li se migrirati sa 4.2.1 a da žrtvujem bateriju?

Čuj, ja bi ipak pričekao još par dana i za to vrijeme prekopao po forumima, pa onda odlučio. Puno ih se tuži da im cucla bateriju. U tih nekoliko dana i oni koji će jB napraviti, javit će dojmove pa ćeš više znati.
05.04.2011 | 02:27
evo gledam naokolo, i odlučio sam ostati na 4.2.1. jednostavno se ne isplati žrtvovati bateriju koja traje i do 3 dana, zbog nekoliko ništa posebnih novih funkcija...
05.04.2011 | 08:59
Imate upute na nasem jeziku na omizio.com
05.04.2011 | 13:30
stavio na iPad i iPhone sve štima..super je ova stvar sa hotspotom i home sharingom...preporuka za iPhone je stavit redsnow,naime pwnage mi nije mogao naći operatera...dok sam na iPad stavio pwnage i štima sve...Sad ćemo vidjet kak baterija radi..
05.04.2011 | 13:43
4.3.1 jailbreak snowbreeze i eto radi sve
05.04.2011 | 16:00
Imam iphone 4 4.2.1. JB s green poison-om...u slučaju da ga poželim JB na 4.3.1. šta trebam prvo napravit....napravit restore na tunesim ili ?
05.04.2011 | 16:10
Ako vam hotspot nije potreban, nemate razloga za prelaziti sa 4.2.1 na 4.3.1. Ja sam prešao na 4.3 i zaista troši bateriju brže. Mislim da mi je to bila čista pogreška. Uostalom ako ste zadovoljni kako iPhone radi sa 4.2.1 čemu onda to dirati?
05.04.2011 | 17:32
Ja sam na 4.3.1 i nisam primjetio problem sa baterijom, ali jos je rano da budem 100% siguran.Uglavnom meni 4.3.1 brze radi od 4.2.1, ako se pokaze da postoji problem vratit cu 4.2.1, jer sam sacuvao blob
06.04.2011 | 11:07
POzdrav
Prvi put radim jailbreak pa ako moze mala pomoc.
Iphone4 verzija 4.3.1 uradio update, (iphone factory unlock)

Ovo uputstvo na omizio (www.omizio.com/jailbreak/ios-4-3-1-iphon...windows-i-mac-upute/)
me malo zbunjuje tacnije korak 4 i korak 5

Tu se trazi da se kroz browse pronadje iOS 4.3.1 (firmware koji ste snimili na desktop) e sad posto sam ja vec uradio update preko itunes ranije da li ja trebam ponovo skidati firmawre radi prepoznavanja ili se ova dva koraka mogu preskociti ??

Hvala
06.04.2011 | 14:11
Zasto ne citas upute?
Pa vrlo detaljno u pripremi pise da skines firmware sa download sekcije, a nekoliko koraka kasnije da upotrijebis taj isti fw kojeg si vjerojatno spremio na desktop.
Takodjer pise da ako vec jesi na 4.3.1 preskaces korak 2, dakle nastavljas sa korakom 3.
06.04.2011 | 14:28
Promaklo mi

Hvala
07.04.2011 | 17:47
u 10 koraku windows mi je stopirao redsnow
i trazio ili da zatvorim ili da trazim online soluciju ja sam zatvorio, a na displeju iphona se pojavilo downloading jaillbreak data. Sacekao 3 min nista se nije desilo.JOs uvijek je stajalo(downloading jaillbreak data) i onda sam iskljucio kabal sa kompa i upalio iphone.
uredno radi ali nisam uspio odraditi jaillbreak

Kako da izbjegnem ovaj problem sa windowsom?
07.04.2011 | 17:51
morao si sačekati.
prilikom jailbreaka se ne smije biti nestrpljiv.
07.04.2011 | 17:53
Sacekao sam ali cim je win izbacio poruku sve je stalo ?
07.04.2011 | 18:38
Klikni desnim dugmetom miša na ikonu redsnowa i odaberi "Run as administrator" i tako ga pokreni pa bi trebalo sve proći bez problema.
07.04.2011 | 18:40
Zato sam ja jos uvijek na 4.1 jer sve radi kao treba

Ali mislim da je vrijeme da ga podignem barem na 4.2.1

Sank kaže:
Ako vam hotspot nije potreban, nemate razloga za prelaziti sa 4.2.1 na 4.3.1. Ja sam prešao na 4.3 i zaista troši bateriju brže. Mislim da mi je to bila čista pogreška. Uostalom ako ste zadovoljni kako iPhone radi sa 4.2.1 čemu onda to dirati?
07.04.2011 | 19:08
upravo radim jailbreak i sada mi pise expolating with limera 1n stoji na 3 crte i nsta se ne desava
07.04.2011 | 19:16
zakucalo je na tome ,, kad sam uradio cancel iskljuvio iphone , pokusavam da ga upalim nece , sta sad raditi jesam li zeznuo nesto???
07.04.2011 | 19:23
Ne radi nikako , ne moze se uapliti (((((((((((((((((((( sta da radim imali iko ideju
07.04.2011 | 19:33
Uaplio sam nakon 10 pokusao ,, e sad vise nemam hrabrosti da pokusam
07.04.2011 | 19:45
Ako imas Win 7 trebas staviti compatibility mode na win xp sp3.
11.04.2011 | 23:16
Zanima me za iPhone 4 koji je na 4.3 FW-u te sa 04.10.01 Baseband-om i 2.1 bootloaderom što učiniti da ga JB-am i Unlockam (treba mi unlock za Tele2!)?
Dali ga upgrade-at official preko iTunes-a na 4.3.1? Pa onda raditi JB i Unlock? ili?
Jer mi f0recast javi da iPhone 4.3 nije moguce Unlockati sa tim Baseband-om! Te također JB-at samo preko SHSH blobs-a...
Može PLZ pomoć oko ovoga hitno! Tnx svima!!!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 19 sati
  • dpasaric: Nema, možda nešto sitno što je lokalno na lageru.
  • zvone: Mislim da u istylwu imaju jos stare cijene. Ili?
  • dpasaric: Klijent jučer poželio kupiti jedan solidan MacBook Pro 16", cijena nešto iznad 3.000 € PDV. Što mislite koliko je nakon poskupljenja radne memorije? 3.500 € PDV... veselo...
  • dpasaric: Hardver koji mi je trebao doći na review nažalost kasni! Nadam se da će uskoro! :)
  • Pongy75: @smayoo - Victoria!!!
  • smayoo: MX Master FTW! :)
  • zoranowsky: Od mene isto glas za MX master
  • Pongy75: Palac gore za Logitech MX Master! Od Magic mouse zabolinruka nakon duljeg rada.
  • Tito: MAgic mouse - najbolji mis ikada!!!
  • drlovric: @super. Zaobidji ga u sirokom luku. Bolje kupi za te pare Logitech MX Master :)
  • jura22: Rubno? Nije upotrebljiv osim kao ukras na stolu. Imao dva, jednog prodao a drugog poklonio kupcu mog MBP.
  • dpasaric: Magic Mouse - lijep, ali rubno upotrebljiv! :)
  • superstric: ako netko treba, apple magic mouse 63,01 euro na amazon prime day
  • dpasaric: :)
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • drlovric: Za nekih tjedan dana moj Macbook Pro M1 Pro 16" ide na prodaju. Ako nekoga zanima takvo racunalo (us layout, 16gb ram) neka se javi za dogovor.
  • dpasaric: Možda je to bio Belonguzije - androdi kojeg je predstavio LET 3 u Pikiju jednom davno... istina, imao je dosta ograničen rječnik... :)
  • accom: Evo, čitam o zidiću i gledam Baltazara... jel to bila prva AI mašina na svijetu?
  • dpasaric: To se i meni dogodilo par puta, uvijek prije objave napravim barem copy u buffer, a često ako je nešto kompleksnije, samo paste u TextEdit, just in case.
  • Yonkis: I pretraga je beskorisna, zato sam pisao novu temu jer mi je trebalo manje vremena da ju natipkam i dodam screenshotove nego da češljam rezultate pretrage.
  • Yonkis: Jedem ti jabucnjak, napišem novu temu i nisam odabrao Forum i sve mi izbriše kad sam kliknuo PROVJERI. Odsutajem, 20 min tipkanja otišlo u vjetar. Nikakav alert ili nešto da iskoči da me upozori.
  • ZeljkoB: Zaba na dev beti radi bez greske
  • dpasaric: Vidio sam neke na Twitteru da su stavili dev betu, ali nisu ovdje.
  • mbp2009: ne vidim neke konkretne info na netu za to
  • mbp2009: Ne znam odakle ove diskusije poticu, ali da vidim, ima li koga na dev beti ios? Pogotovo ovaj dio me zanima za PBZ i poslovnu PBZ, ako radi
  • dpasaric: Čekam da mi dođe jedan zanimljiv komad hardvera, pa ću finalizirati velik pregled monitora koji će mnogima biti koristan!
  • dpasaric: "Your request has been processed"
  • Ender: takodje i ja molim admina da obrise i moj korisnicki nalog. ostavljam mogucnost da se kasnije opet prijavim kad i ako se neke stvari promene. pozzz i svako dobro.
  • dpasaric: @Air U redu, razumio sam. Hvala ti na svemu onom pozitivnom, ono drugo će srediti vrijeme.
  • jura22: Vrijeđaj partizane i Tita pa da vidiš.
  • Air: Ako si razumio onda napravi to, a ne da moram pisali litanije za jednostavan zahtjev.
  • dpasaric: Air, naravno da je dovoljno, ako to želiš mogu i ja odmah, ali hej, jutro je pametnije od večeri, prespavaj, pa javi, najmanji je problem kliknuti na delete.
  • Air: Zanimljiv vam je latinski. Uživajte. Između vaših upisa napišite što je potrebno da zatvorim račun na Jabučnjaku ako nije očigledno dovoljno razumljivo ovo što sam napisao na vikalici.
  • smayoo: Canis mater studiorum. Stara studentska. :D
  • dpasaric: @Gjuroo: Per aspera ad astra!
  • Gjuroo: @Air: Illegitimi non carborundum.
  • dpasaric: Chill out i vidjet ćeš kako će ovo sada biti ugodnije, korisnije i pozitivnije mjesto za sve korisnike.
  • dpasaric: Joj ne drami.
  • Air: Molim odgovornu osobu da obriše Air račun.
  • Air: U ovim novim okolnostima transparentnog licemjerstva pojedinca podvlačim crtu. Ja nemam želudac za trpiti to da mi jedan licemjer briše čiste postove samo zato što on ima problem u svojoj glavi. Kako je tino1 rekao bilo mi je zadovoljstvo dolaziti na Jabučnjak radi ljudi. Ovim putem pozdravljam sve dobre ljude Jabučnjaka i HVALA vam! Nakon ovog upisa brišem svoj račun.
  • dpasaric: Sve što je sada obrisano u "kafanskim laprdanjima" je bilo u dogovoru s Djurom, počistili samo za sobom i tko hoće može tamo dalje s "lakim temama".
  • drlovric: @Rusty: Slazem se 100%. Svako bira za sebe. Jedna tema u sekciji Razno, nije smetala nikome ko je dosao da konzumira nesto drugo. Ako sam dosao u ducan da kupim povrce, zasto bi mi smetalo sto prodaju i hranu za bebe? :)
  • rusty: Evo kao dugogodišnji član foruma, moram priznati da niti jednom nisam otvorio političke teme niti sudjelovao u njima na forumu. Dolazim vidjeti non političke, non automobili teme. I jedna i druga su mi kao nogomet, besmislene i ne interesantne. Da li će mi faliti, ne. Da li ću manje dolaziti na forum, ne.
  • dpasaric: To je tvoje viđenje.
  • dpasaric: Obećajem da ćemo je izreklamirati na forumu, pa tko voli…
  • Air: Znam tvoje ovlasti. Nije u tome problem. Problem je što se Jabučnjak predstavlja kao pozitivan, a ovo što ti radiš je negativno!
  • dpasaric: Evo, pokreni i ti moderiraj Signal grupu za vaše političke rasprave.
  • dpasaric: I probaj biti koristan. Pokreni nešto pametno i svima korisno.
  • dpasaric: Pročitaj kućni red još jednom.
  • Air: @dpasaric Otvorio si javni komunikacijski kanal. Tko si ti da brišeš postove iste tematike o kojoj sam pišeš, ako ti postovi nisu uvredljivi i ne krše nikakav zakon?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.50 Seconds

Provided by iJoomla SEO