iPhone 3gs 4.2.1 kamera problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 3gs 4.2.1 kamera problem

18.03.2011 | 19:57
Dakle kada uđem u kameru onaj "objektiv" se neće otvoriti.Probam slikat ali ni jedna tipka ne funkcionira. Onda sam skinuo camera plus ni tamo se ne otvara "objektiv" ali baci neku grešku gada stisnem tipku za slikat. Dali ima kakvo rješenje? Hvala

iphone 3gs 4.2.1 baseband 6.15
jailbreak sa greenpoisonom
18.03.2011 | 23:47
Jesi probao prvo jednostavno restartati iPhone. Pogasiti ga pa ponovo upaliti? probaj to i javi rezultat.
19.03.2011 | 00:25
Jesam ali opet ista stvar!!
19.03.2011 | 01:05
Da li imaš instaliran SBSettings? Ako da, da li ti je možda neka opcija tipa videoedit uključena? probaj ju isključiti pa javi.
19.03.2011 | 01:49
Ma kamera nije radila ni kada sam ga tek jailbreak-o.
Imam sbsettings probao sam ga i maknut ali svejedno ništa!
EDIT : što da radim?
26.03.2011 | 01:56
Šta nitko nema sličnih problema???
26.03.2011 | 10:06
Ja sam imao jedan iPhone 4 na koji sam nagazio na prednje staklo koje je popucalo. Bili su isti simptomi.
26.03.2011 | 13:21
ti si neki šaljivđija kao ili nemaš pametnijeg posla??
26.03.2011 | 13:45
ja sam imao isti problem, isti uređaj, isti ios, isti jailbreak, i kamera bi normalno radila kad ga resetiram
26.03.2011 | 14:54
Ne razumijem. Dobri, vidim da moram zdravoseljački napisati. Kamera je bila oštećena ili odspojena i iPhone-u je bila nedostupna, te se program za slikanje tako ponašao (uključi se ali blendu ne otvori).
Moguće da je kamera riknula. Po netu vidim da ih se dade bez problema zamijeniti.
26.03.2011 | 15:01
ma meni je kamera radila na os 3.1.2 ali kada sam je updejto na 4.2.1 neće se otvorit objektiv,pa neznam dali je softverski nešto u banani ili je otišla u k...!zato pitam dali netko ima sličan problem da je dam zamjenit ili se može nešto rješit preko softvera
26.03.2011 | 23:37
S obzirom da ti je unlock vrlo važan zbog čega si išao na vrlo nezgodno rješenje podizanja basebanda na iPadov 6.15, a time definitivno izgubio jamstvo na popravak iPhonea te si onemogućio da napraviš službeni update na bilo koji iOS, moj ti je savjet da se pomiriš sa gubitkom kamere i GPSa barem za sada dok se ne pojavi neki novi unlock ili dok ne nađu načina kako da se riješiš bb 6.15.

Dakle, situacija ti je prilično bezizgledna, pa ti zato do sada baš niko nije odgovarao na tvoje pitanje. A vjerojatno nema niti previše onih koji su riskirali sa bb 6.15 i još k tome izgubili kameru. Ovdje na forumu očito nema, a čini se da ti ni googlanje nije pomoglo, a valjda si googlao?

Pokušaj otkrivanja da li je to softwerski problem zahtijeva prilično zaguljenu misiju ponovnog updateanja iOSa koja u konačnici može uspjeti, a može i rezultirati pretvaranjem iPhonea u ciglu, a zbog bb 6.15. i pogrešnog koraka prilikom takvog postupka. Naime ti sada možeš reinstalirati iOS samo sa izmjenjenim firmwareom (custom firmware), a i tada ćeš moguće dobiti kakvu grešku u iTunesima te morati posebnim softwerskim alatima pokušati izbaciti iPhone iz DFU stanja. Da li ti se s time dadne zafrkavati? Da se radi o 3G još nekako, ali 3GS sa bb 6.15 prava je noćna mora. Zapravo se divim tvojoj hrabrosti da si uopće išao stavljati bb 6.15. Na 3GS usprkos svim upozorenjima što se time može izgubiti?
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 34 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Borisone, Ender, miomika, Riba, VanjusOS, Anonimci (616)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.04 Seconds

Provided by iJoomla SEO