unlock 02.10.04 i 03.10.04
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

unlock 02.10.04 i 03.10.04

18.03.2011 | 04:30
Kinezi su izgleda napravili Turbo sim koji otključava navedene basebandove od iphone4.Zna li itko kako se može nabaviti i kolika je cijena?
18.03.2011 | 10:02
eBay, 70$ + 15$ postarine, salju za HR

cgi.ebay.com/GEVEY-UNLOCK-TURBO-SIM-IPHO...;hash=item33661a28e8
18.03.2011 | 11:53
sve je to lijepo i krasno samo je li vam poznata činjenica da prilikom svakog paljenja i gubitka signala sa tom unlock karticom morate zvati broj 112 i da vam se operater mora na dvije sekunde javiti?
baš i nije zgodno da se svaki dan zove hitna služba...
18.03.2011 | 12:59
Ja ne bih preporučio bacanje para za tu karticu. Nije legalno rješenje i kao što je Hackerivs napisao nezgoda je što to nije trajno rješenje. Pored toga kartica se može onemogućiti već slijedećim firmware updateom pa se jednostavno ne isplati.

Savjet: čekati da dev-team ponudi neko bolje unlock rješenje.
18.03.2011 | 16:42
Malo skupo,a ne trajno rješenje.Mislim da ću ipak pričekat Dev-Team;) Pile kaže:
20.03.2011 | 15:24
nije neko revolucionarno rješenje, niti neki Big deal, ali barem nešto kaj je izašlo valjda jutros. Pa tko želi, neka radi, ja sam još u "trpnom" stanju..

ih8sn0w.com/sb23beta2.html
06.04.2011 | 03:58
evo već ima na ebayu ovog geveya, 10$ predmet, 20$ poštarina.
a ako se uzme 10, poštarina je besplatna.
da mi uzmemo to možda skupa, pa gevey nas onda ispadne 10 dolara?
ipak, nakon dubinske analize po internetu, ispada da kod ovog 112 trika samo treba čekat da se uspostavi veza. pa ako se prekine na vrijeme kod ovih spasilaca ne mora nit zazvonit xD
možda vrijedi probati za tako male novce, malo više od 50 kn?
06.04.2011 | 06:22
Brzo vas budu nasli ako zovete 112. Od njih nema skrivanja broja. Manite se corava posla.
06.04.2011 | 14:56
Ometanje telefonskim pozivima ilegalno je kao i spamanje. Čak i kad bi se broj mogao sakriti od onog koga se zove, još se uvijek ne može sakriti od pružatelja usluge, pa ne bih nikako preporučio ovakvo riješenje.

Istina je da već duže nije izašao novi unlock, ali ja još uvijek vjerujem da hoće i da se isplati još sačekati.
06.04.2011 | 16:58
prošlo je već više od pola godine, a u tom razdoblju pomaka nije bilo gotovo nikakvog, samo praznih obećanja...
imam predosjećaj da ćemo se još dugo načekati.
07.04.2011 | 01:07
"Prazna obecanja." LOL
Kao da je netko duzan dati unlock za mob.
07.04.2011 | 01:28
naravno da nije.
ali oprosti, obećanja je bilo, i prije ovog možebitnog izbacivanja 4.3 unlocka je pompozno bilo najavljivano za božić, pa 16.1., i tako dalje..
07.04.2011 | 09:49
Bit će se uplele više sile !
07.04.2011 | 09:52
I ovi na vlasti kao i oni drugi koji nisu, obećavaju pa ništa.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 9 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

dpasaric, drlovric, Ender, Riba, rusty, Yonkis, Anonimci (568)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.04 Seconds

Provided by iJoomla SEO