unlock 02.10.04 i 03.10.04
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

unlock 02.10.04 i 03.10.04

18.03.2011 | 04:30
Kinezi su izgleda napravili Turbo sim koji otključava navedene basebandove od iphone4.Zna li itko kako se može nabaviti i kolika je cijena?
18.03.2011 | 10:02
eBay, 70$ + 15$ postarine, salju za HR

cgi.ebay.com/GEVEY-UNLOCK-TURBO-SIM-IPHO...;hash=item33661a28e8
18.03.2011 | 11:53
sve je to lijepo i krasno samo je li vam poznata činjenica da prilikom svakog paljenja i gubitka signala sa tom unlock karticom morate zvati broj 112 i da vam se operater mora na dvije sekunde javiti?
baš i nije zgodno da se svaki dan zove hitna služba...
18.03.2011 | 12:59
Ja ne bih preporučio bacanje para za tu karticu. Nije legalno rješenje i kao što je Hackerivs napisao nezgoda je što to nije trajno rješenje. Pored toga kartica se može onemogućiti već slijedećim firmware updateom pa se jednostavno ne isplati.

Savjet: čekati da dev-team ponudi neko bolje unlock rješenje.
18.03.2011 | 16:42
Malo skupo,a ne trajno rješenje.Mislim da ću ipak pričekat Dev-Team;) Pile kaže:
20.03.2011 | 15:24
nije neko revolucionarno rješenje, niti neki Big deal, ali barem nešto kaj je izašlo valjda jutros. Pa tko želi, neka radi, ja sam još u "trpnom" stanju..

ih8sn0w.com/sb23beta2.html
06.04.2011 | 03:58
evo već ima na ebayu ovog geveya, 10$ predmet, 20$ poštarina.
a ako se uzme 10, poštarina je besplatna.
da mi uzmemo to možda skupa, pa gevey nas onda ispadne 10 dolara?
ipak, nakon dubinske analize po internetu, ispada da kod ovog 112 trika samo treba čekat da se uspostavi veza. pa ako se prekine na vrijeme kod ovih spasilaca ne mora nit zazvonit xD
možda vrijedi probati za tako male novce, malo više od 50 kn?
06.04.2011 | 06:22
Brzo vas budu nasli ako zovete 112. Od njih nema skrivanja broja. Manite se corava posla.
06.04.2011 | 14:56
Ometanje telefonskim pozivima ilegalno je kao i spamanje. Čak i kad bi se broj mogao sakriti od onog koga se zove, još se uvijek ne može sakriti od pružatelja usluge, pa ne bih nikako preporučio ovakvo riješenje.

Istina je da već duže nije izašao novi unlock, ali ja još uvijek vjerujem da hoće i da se isplati još sačekati.
06.04.2011 | 16:58
prošlo je već više od pola godine, a u tom razdoblju pomaka nije bilo gotovo nikakvog, samo praznih obećanja...
imam predosjećaj da ćemo se još dugo načekati.
07.04.2011 | 01:07
"Prazna obecanja." LOL
Kao da je netko duzan dati unlock za mob.
07.04.2011 | 01:28
naravno da nije.
ali oprosti, obećanja je bilo, i prije ovog možebitnog izbacivanja 4.3 unlocka je pompozno bilo najavljivano za božić, pa 16.1., i tako dalje..
07.04.2011 | 09:49
Bit će se uplele više sile !
07.04.2011 | 09:52
I ovi na vlasti kao i oni drugi koji nisu, obećavaju pa ništa.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 9 sati, 36 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?