Burza aplikacija
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Burza aplikacija

16.03.2011 | 17:20
Pozdrav!

Kupio sam aplikaciju Burza sa app store-a ,prije tjedan dana, ali sada vise ne radi.Aplikacija je cudesno nestala sa app store-a i sto sada da radim.Imam JB Iphone, ali uvijek pomazem nase autore i kupujem aplikacije.Zelim nazad svoje dolare!!!
17.03.2011 | 21:34
Prijavio sam slucaj Apple-u prije 24 sata i sada sam dobio odgovor.U odgovoru stoji da cu lovu dobiti nazad u roku od 3-5 dana.Sto da kazem nego bravo za Apple.
17.03.2011 | 21:52
Evo sad vidim da je osim "burze" i "kino.hr" izbacena sa app storea.Ocigledno je da su neovlasteno pristupale serverima i preuzimale podatke.E decki moji ne moze to tako
22.03.2011 | 19:40
Dobio refund
23.03.2011 | 20:59
Ajde baci oko na Croatian Portfolio.

LP.
Željko
23.03.2011 | 23:03
zivanek kaže:
Ajde baci oko na Croatian Portfolio.

LP.
Željko

Vidio sam i nisam se jos odlucio da kupim.Zanima me dali pokazuje live trgovanje na burzi, a fondovi me ne zanimaju.Zanima me dali preuzima vijesti sa zse.hr i ostale mogucnosti.Za sada sam na dobrom starom bloombergu.
24.03.2011 | 09:32
Nažalost nije live trgovanje jer burza za to traži 3000 Eura/godišnje, to se nama ne isplati. Vijesti se uzimaju za sada sa hrportfolio a u planu je da se preuzimaju i od drugih s kojima imamo ugovor. Nama trebaju ovakvi korisnici kao ti jer onda najviše vidimo šta ljudi traže. Znam da cijena nije mala, ali dosta smo utrošili i vremena i truda, a i servera da tako nešto napravimo.

LP.
Željko
24.03.2011 | 09:51
Ja sam tražio nešto slično za pračenje jedne dionice, ali sam škrt dati 3,99$. Nisam broker, ne trgujem dionicama, fondovi su mi enigma. Možda kad bi bila kakav Lite verzija za 1-2 dionice, pa nek idu i reklame, ali da je free.
24.03.2011 | 10:14
Žabac,

ja da se stavim u tvoju poziciju, vjerojatno bi isto tako razmišljao.
Puno je to para 3,99 21-22 kn, to mi je taman za 1,5 piva.

Ako ćemo svi tako razmišljati onda je najbolje da svi odemo na burzu.
A svi ostali dečki koji rade takve stvari, najbolje da cijeli život rade besplatno. Ja se divim nekima koji kažu da im je to hobi.

Ja bi stavio lite verziju nije problem, ali nije fer prema ostalim 100 korisnika koji su to platili.

Inače ako gledaš koja je meni zarada:
30% Apple
70% ja

Znači 3,99*0,7 = 2,8 $

LP.
Željko
24.03.2011 | 10:35
Nisam se dobro izrazio. Ako recimo broker ili netko tko ima brdo donica, ta moze platiti i vise od 3,99$. Ja imam par dionica i za tih dva pogleda godisnje ne bi dao novce za takvo sto. Naravno sa cijenim svaki rad i podrzavam.
24.03.2011 | 11:03
zivanek kaže:
Nažalost nije live trgovanje jer burza za to traži 3000 Eura/godišnje, to se nama ne isplati. Vijesti se uzimaju za sada sa hrportfolio a u planu je da se preuzimaju i od drugih s kojima imamo ugovor. Nama trebaju ovakvi korisnici kao ti jer onda najviše vidimo šta ljudi traže. Znam da cijena nije mala, ali dosta smo utrošili i vremena i truda, a i servera da tako nešto napravimo.

LP.
Željko

Znam da nije live, dali je barem sa odgodom od 15 min? Ja imam live preko brokerske kuce, ali to ne mogu koristiti u pokretu.Bitne su mi vijesti sa burze, kao sto su: obustave trgovanja, izlazak fin. izvjesca i slicno.Sto se cijene tice, to ne zelim komentirati to je stvar autor i to postujem.
24.03.2011 | 11:25
York,

ajde please mi pošalji mail ak nije problem na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript pa ću ti odgovoriti, da ne zamaramo ostale.

LP.
Željko
24.03.2011 | 14:50
Žabac, York

ajde mi pošaljite mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ja ću Vam poslati Promo kodove.
Možete koristiti aplikaciju besplatno par tjedana.

LP.
Željko
24.03.2011 | 16:20
Hvala na ponude, ali ja bi radije neka netko drugi, koji je potencijalni kupac, dobije kod da isproba i možda kupi aplikaciju.
24.03.2011 | 17:11
E žabac,

znam da sam dosadan, a kaj te ne zanima koliko udjela imaš u mirovinskom fondu i jel taj fond dobro stoji ?

LP.
Željko
25.03.2011 | 07:46
Ja ne vjerujem u mirovinski fond. Tesko da cu zivjeti od mirovine.
26.03.2011 | 12:07
Isprobao sam aplikaciju i moram reci da je jako dobra.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 9 sati, 39 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

dpasaric, hal9000, Jedro, Riba, VanjusOS, Zoki, Anonimci (885)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.13 Seconds

Provided by iJoomla SEO