Kako prevariti s Njuškala???
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako prevariti s Njuškala???

14.03.2011 | 09:23
Gledao sam na njuskalu iphone 3g/3gs/4g i cijena je relativno skupa. Želio bih nekoga prevariti preko njuškala. Tamo gdje ja živim lokacija GPS nije dostupna. A ja sirno ne zelim da mi policija dođe na vrata. Neke sam gledao kao Nađi iphone preko mobileme a i znam kako ga isključiti. Kako to izvest?? Dali je jailbreak ilegalan pa da me ne peijavi policiji i da mu istekne garancija. ako mi da sve garanciju, kutiju, iphone, punjac i slusalice te racun???
14.03.2011 | 11:51
wtf?
14.03.2011 | 12:12
Čovječe, došao si tu na Forum pitati kako da prevariš nekoga??????

Svašta!!
14.03.2011 | 12:18
lsd
14.03.2011 | 12:19
Zanemarit ću sad činjenicu da na javnom forumu kojeg svatko može pročitat tražiš pomoć oko kaznenog djela.

Meni je nešto drugo zanimljivije. Gdje ti to kvragu živiš ako GPS nije dostupan? Na Marsu? Ili u atomskom skloništu iz kojeg nikad ne namjeravaš izići?
14.03.2011 | 13:18
@zutilav:

Po meni, ti si jedna malo ogranicena ili jako jako mlada osoba, koja treba jos jako puno da uci u zivotu.

Mani se corava posla i pocni stediti za iPhone kojeg toliko zelis

Za tvoju informaciju, GPS signalom je pokrivena CIJELA nasa planeta, i bez obzira u kojem selu zivis, vjeruj da te Veliki Brat gleda
14.03.2011 | 14:00
???????????
14.03.2011 | 14:01
Hehe, mislio je valjda na GPRS, bilo bi mi logičnije obzirom na izjavu. Ali u ovom slučaju su sve opcije otvorene.
14.03.2011 | 15:43
ja bih rekao da se dotični u 90% svog posta krivo izrazio...
14.03.2011 | 16:34
Ekipa, lako je moguće (s obzirom na njegove druge postove) da je čovjek osoba oštećenog sluha. Sretao sam se sa mnogo njih koji su kroz školovanje u školama SUVAG i Slavi Raškaj pušteni u život bez ikakvog osnovnog znanja.

Štoviše, mnogi od tih ljudi, kad pričaju na znakovnom jeziku su izrazito elokventni, no kad se trebaju izraziti na hrvatskome skoro uvijek zvuči kao ovaj post...Ništa čudno, radi se o našem školstvu

inače, SUVAG kao specijalizirana škola, zabranjuje (sic!) gluhim i nagluhim polaznicima komuniciranje na znakovnom jeziku i ograničava ih na govor, premda im to nije prirođeno zbog hendikepa. Prestrašno. Slijepe bi vjerojatno tjerali da gledaju znakove kad prelaze cestu

@Zutilav aka Danijel - jesam li u pravu?
14.03.2011 | 17:23
Dodatak na priču:

Čovjek očito nije hendikepiran, samo je nepismen. I budala teška, a la Mamić...

Poslao mi PM slijedećeg sadržaja:
"zabi si taj svoj post u dupe posrano!!! mucko jedna!!"
14.03.2011 | 17:35
onda ga treba fino dugotrajno zbanirati da se ohladi
14.03.2011 | 17:36
Sve bolje od boljega:

ne nisam ni jedno ni drugo ja ssm samo obican gradanin koji zeli iphone ali koji ne daje tolko para kolko i pise. pa bih se snaso. recimo bi poslao sliku placene uplatnice prodavacu i ako on ne provjeri da su sjele pare i posalje mi ga preko autobusa u torbi i jos da vozacu neke i to autobusom dode kod mene.

Ima li negdje u forumu topic tipa "Ne kupujte od tog i tog - lopov je."? Mislim, ako imamo serijske brojeve ukradenih laptopova, bilo bi dobro imati i bazu registriranih prijestupnika.
14.03.2011 | 17:40
I još - direktno iz Oglasnika:

Kupujem iphone 4g od 16gb. po mogucnosti on mora biti vakumiran tj. nesmije biti otvoren. skupa sa racunom i garanciom. tvornicki otkljucan Tj. sve sim kartice i jailbreak neka bude stavljen.
3000 kuna dajem za to. po dogovoru i vise.

Dakle, ne samo što planira nekoga opljačkati na Njuškalu, već će okušati sreću i ovdje

I još pritom nudi dobre novce

I svakako traži neotvoren mobitel. Ali mora biti JB.

WTF?!
14.03.2011 | 17:47
ja nisam uopće razumio koncept njegove prijevare/pljačke nekoga?
14.03.2011 | 20:22
AAAAAAAAAAAAAaa hahahahahahahahaha!!!!!!

Već DUUUGO se nisam ovako dobro nasmijao!!!
hahaha :DDD

Ljudovi, ne bih ja rekao da je on ograničen ili nešto drugo, nego samo da se netko šali sa forumom

Oooo Bože, svašta....

Clara pacta, boni amici ---> hahahahaha

Joooj, a kad sam čuo da je vakumiran i pri tome napravljen JB !!!

Vrh vrhova!! :DDD
hahaha
14.03.2011 | 23:19
pa ne mogu virovat da ovo može neko napisat, hahaha očajno, hahahah sritno mu sa njegovom prevarom, doć ćemo ga posjetit u bolnicu kad ga neko dobro polomi, hahahahhaha
14.03.2011 | 23:39
Ovaj post zutilava nisam obrisao jer je toliko nevjerojatan da se i ne može drukčije shvatiti nego kao šala

Još da je sačekao 1. aprila !?

Jedino razmišljam da možda preselim ovu temu pod forum "Vicevi i smijeh" koji bi trebali otvoriti.
14.03.2011 | 23:43
Ja se samo pitam ima li kraja ljudskoj gluposti? )

Nekoga bi mozda i upecao, ali on o tome javno prica na forumu

I odaje svoj "visokoumni" plan
14.03.2011 | 23:46
@vanjuska: prestani da lazes ovaj napaceni narod na forumu mucko djubre ))) loooooooool
15.03.2011 | 11:22
Kako smutiti junfericu u mojim godinama? LOL
15.03.2011 | 12:24
Iskreno se nadam da je riječ o zajebanciji, jel se kome da pogledati na Njuškalu pod potražnja?
15.03.2011 | 12:40
ma to je neka dobra zajebancija hehehe, mali se biće malo nadimija pa se iša sprdat LOL

mislin da mu je plan uspija )) sad se negdi kida od smija sa nadimljenon ekipon i čitaju odgovore i polemiku ))
15.03.2011 | 13:48
"Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo što za svemir nisam siguran."

Albert Einstein
15.03.2011 | 14:17
Ova bi tema bila zanimljivija i produktivnija da naslov glasi Kako prevariti T-Mobile.
15.03.2011 | 17:23
A ja opet predlažem da otvorimo novi forum "Šale i Vicevi" ili "Puknut ću od smija" ili "Di si bija kad je grmilo"
15.03.2011 | 20:25
hm, ne znam. ja sam s tipom već dva mejla razmijenio u vezi iPoda touch 4G za koji sam stavio oglas ovdje.
jučer mi se javio, a u razmaku od točno 2 minute mi se javio na isti oglas s Jabučnjaka i (navodno) Mislav Kekić aka mike turtles koji me je pitao primam li plaćanje preko uplatnice na račun. (??!!) njega nisam uspio locirati kao korisnika na Jabučnjaku...
jako čudna koincidencija ili zbilja neki dinamitski duo?
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 20 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Borisone, Ender, Riba, rusty, tino1, VanjusOS, Anonimci (643)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.20 Seconds

Provided by iJoomla SEO