Kako prevariti s Njuškala???
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako prevariti s Njuškala???

14.03.2011 | 09:23
Gledao sam na njuskalu iphone 3g/3gs/4g i cijena je relativno skupa. Želio bih nekoga prevariti preko njuškala. Tamo gdje ja živim lokacija GPS nije dostupna. A ja sirno ne zelim da mi policija dođe na vrata. Neke sam gledao kao Nađi iphone preko mobileme a i znam kako ga isključiti. Kako to izvest?? Dali je jailbreak ilegalan pa da me ne peijavi policiji i da mu istekne garancija. ako mi da sve garanciju, kutiju, iphone, punjac i slusalice te racun???
14.03.2011 | 11:51
wtf?
14.03.2011 | 12:12
Čovječe, došao si tu na Forum pitati kako da prevariš nekoga??????

Svašta!!
14.03.2011 | 12:18
lsd
14.03.2011 | 12:19
Zanemarit ću sad činjenicu da na javnom forumu kojeg svatko može pročitat tražiš pomoć oko kaznenog djela.

Meni je nešto drugo zanimljivije. Gdje ti to kvragu živiš ako GPS nije dostupan? Na Marsu? Ili u atomskom skloništu iz kojeg nikad ne namjeravaš izići?
14.03.2011 | 13:18
@zutilav:

Po meni, ti si jedna malo ogranicena ili jako jako mlada osoba, koja treba jos jako puno da uci u zivotu.

Mani se corava posla i pocni stediti za iPhone kojeg toliko zelis

Za tvoju informaciju, GPS signalom je pokrivena CIJELA nasa planeta, i bez obzira u kojem selu zivis, vjeruj da te Veliki Brat gleda
14.03.2011 | 14:00
???????????
14.03.2011 | 14:01
Hehe, mislio je valjda na GPRS, bilo bi mi logičnije obzirom na izjavu. Ali u ovom slučaju su sve opcije otvorene.
14.03.2011 | 15:43
ja bih rekao da se dotični u 90% svog posta krivo izrazio...
14.03.2011 | 16:34
Ekipa, lako je moguće (s obzirom na njegove druge postove) da je čovjek osoba oštećenog sluha. Sretao sam se sa mnogo njih koji su kroz školovanje u školama SUVAG i Slavi Raškaj pušteni u život bez ikakvog osnovnog znanja.

Štoviše, mnogi od tih ljudi, kad pričaju na znakovnom jeziku su izrazito elokventni, no kad se trebaju izraziti na hrvatskome skoro uvijek zvuči kao ovaj post...Ništa čudno, radi se o našem školstvu

inače, SUVAG kao specijalizirana škola, zabranjuje (sic!) gluhim i nagluhim polaznicima komuniciranje na znakovnom jeziku i ograničava ih na govor, premda im to nije prirođeno zbog hendikepa. Prestrašno. Slijepe bi vjerojatno tjerali da gledaju znakove kad prelaze cestu

@Zutilav aka Danijel - jesam li u pravu?
14.03.2011 | 17:23
Dodatak na priču:

Čovjek očito nije hendikepiran, samo je nepismen. I budala teška, a la Mamić...

Poslao mi PM slijedećeg sadržaja:
"zabi si taj svoj post u dupe posrano!!! mucko jedna!!"
14.03.2011 | 17:35
onda ga treba fino dugotrajno zbanirati da se ohladi
14.03.2011 | 17:36
Sve bolje od boljega:

ne nisam ni jedno ni drugo ja ssm samo obican gradanin koji zeli iphone ali koji ne daje tolko para kolko i pise. pa bih se snaso. recimo bi poslao sliku placene uplatnice prodavacu i ako on ne provjeri da su sjele pare i posalje mi ga preko autobusa u torbi i jos da vozacu neke i to autobusom dode kod mene.

Ima li negdje u forumu topic tipa "Ne kupujte od tog i tog - lopov je."? Mislim, ako imamo serijske brojeve ukradenih laptopova, bilo bi dobro imati i bazu registriranih prijestupnika.
14.03.2011 | 17:40
I još - direktno iz Oglasnika:

Kupujem iphone 4g od 16gb. po mogucnosti on mora biti vakumiran tj. nesmije biti otvoren. skupa sa racunom i garanciom. tvornicki otkljucan Tj. sve sim kartice i jailbreak neka bude stavljen.
3000 kuna dajem za to. po dogovoru i vise.

Dakle, ne samo što planira nekoga opljačkati na Njuškalu, već će okušati sreću i ovdje

I još pritom nudi dobre novce

I svakako traži neotvoren mobitel. Ali mora biti JB.

WTF?!
14.03.2011 | 17:47
ja nisam uopće razumio koncept njegove prijevare/pljačke nekoga?
14.03.2011 | 20:22
AAAAAAAAAAAAAaa hahahahahahahahaha!!!!!!

Već DUUUGO se nisam ovako dobro nasmijao!!!
hahaha :DDD

Ljudovi, ne bih ja rekao da je on ograničen ili nešto drugo, nego samo da se netko šali sa forumom

Oooo Bože, svašta....

Clara pacta, boni amici ---> hahahahaha

Joooj, a kad sam čuo da je vakumiran i pri tome napravljen JB !!!

Vrh vrhova!! :DDD
hahaha
14.03.2011 | 23:19
pa ne mogu virovat da ovo može neko napisat, hahaha očajno, hahahah sritno mu sa njegovom prevarom, doć ćemo ga posjetit u bolnicu kad ga neko dobro polomi, hahahahhaha
14.03.2011 | 23:39
Ovaj post zutilava nisam obrisao jer je toliko nevjerojatan da se i ne može drukčije shvatiti nego kao šala

Još da je sačekao 1. aprila !?

Jedino razmišljam da možda preselim ovu temu pod forum "Vicevi i smijeh" koji bi trebali otvoriti.
14.03.2011 | 23:43
Ja se samo pitam ima li kraja ljudskoj gluposti? )

Nekoga bi mozda i upecao, ali on o tome javno prica na forumu

I odaje svoj "visokoumni" plan
14.03.2011 | 23:46
@vanjuska: prestani da lazes ovaj napaceni narod na forumu mucko djubre ))) loooooooool
15.03.2011 | 11:22
Kako smutiti junfericu u mojim godinama? LOL
15.03.2011 | 12:24
Iskreno se nadam da je riječ o zajebanciji, jel se kome da pogledati na Njuškalu pod potražnja?
15.03.2011 | 12:40
ma to je neka dobra zajebancija hehehe, mali se biće malo nadimija pa se iša sprdat LOL

mislin da mu je plan uspija )) sad se negdi kida od smija sa nadimljenon ekipon i čitaju odgovore i polemiku ))
15.03.2011 | 13:48
"Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo što za svemir nisam siguran."

Albert Einstein
15.03.2011 | 14:17
Ova bi tema bila zanimljivija i produktivnija da naslov glasi Kako prevariti T-Mobile.
15.03.2011 | 17:23
A ja opet predlažem da otvorimo novi forum "Šale i Vicevi" ili "Puknut ću od smija" ili "Di si bija kad je grmilo"
15.03.2011 | 20:25
hm, ne znam. ja sam s tipom već dva mejla razmijenio u vezi iPoda touch 4G za koji sam stavio oglas ovdje.
jučer mi se javio, a u razmaku od točno 2 minute mi se javio na isti oglas s Jabučnjaka i (navodno) Mislav Kekić aka mike turtles koji me je pitao primam li plaćanje preko uplatnice na račun. (??!!) njega nisam uspio locirati kao korisnika na Jabučnjaku...
jako čudna koincidencija ili zbilja neki dinamitski duo?
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 37 minuta
  • smayoo: RIP Chris Rea... :(
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Bertone, IgorD, m@xym, smayoo, Anonimci (531)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.75 Seconds

Provided by iJoomla SEO