Kako prevariti s Njuškala???
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako prevariti s Njuškala???

14.03.2011 | 09:23
Gledao sam na njuskalu iphone 3g/3gs/4g i cijena je relativno skupa. Želio bih nekoga prevariti preko njuškala. Tamo gdje ja živim lokacija GPS nije dostupna. A ja sirno ne zelim da mi policija dođe na vrata. Neke sam gledao kao Nađi iphone preko mobileme a i znam kako ga isključiti. Kako to izvest?? Dali je jailbreak ilegalan pa da me ne peijavi policiji i da mu istekne garancija. ako mi da sve garanciju, kutiju, iphone, punjac i slusalice te racun???
14.03.2011 | 11:51
wtf?
14.03.2011 | 12:12
Čovječe, došao si tu na Forum pitati kako da prevariš nekoga??????

Svašta!!
14.03.2011 | 12:18
lsd
14.03.2011 | 12:19
Zanemarit ću sad činjenicu da na javnom forumu kojeg svatko može pročitat tražiš pomoć oko kaznenog djela.

Meni je nešto drugo zanimljivije. Gdje ti to kvragu živiš ako GPS nije dostupan? Na Marsu? Ili u atomskom skloništu iz kojeg nikad ne namjeravaš izići?
14.03.2011 | 13:18
@zutilav:

Po meni, ti si jedna malo ogranicena ili jako jako mlada osoba, koja treba jos jako puno da uci u zivotu.

Mani se corava posla i pocni stediti za iPhone kojeg toliko zelis

Za tvoju informaciju, GPS signalom je pokrivena CIJELA nasa planeta, i bez obzira u kojem selu zivis, vjeruj da te Veliki Brat gleda
14.03.2011 | 14:00
???????????
14.03.2011 | 14:01
Hehe, mislio je valjda na GPRS, bilo bi mi logičnije obzirom na izjavu. Ali u ovom slučaju su sve opcije otvorene.
14.03.2011 | 15:43
ja bih rekao da se dotični u 90% svog posta krivo izrazio...
14.03.2011 | 16:34
Ekipa, lako je moguće (s obzirom na njegove druge postove) da je čovjek osoba oštećenog sluha. Sretao sam se sa mnogo njih koji su kroz školovanje u školama SUVAG i Slavi Raškaj pušteni u život bez ikakvog osnovnog znanja.

Štoviše, mnogi od tih ljudi, kad pričaju na znakovnom jeziku su izrazito elokventni, no kad se trebaju izraziti na hrvatskome skoro uvijek zvuči kao ovaj post...Ništa čudno, radi se o našem školstvu

inače, SUVAG kao specijalizirana škola, zabranjuje (sic!) gluhim i nagluhim polaznicima komuniciranje na znakovnom jeziku i ograničava ih na govor, premda im to nije prirođeno zbog hendikepa. Prestrašno. Slijepe bi vjerojatno tjerali da gledaju znakove kad prelaze cestu

@Zutilav aka Danijel - jesam li u pravu?
14.03.2011 | 17:23
Dodatak na priču:

Čovjek očito nije hendikepiran, samo je nepismen. I budala teška, a la Mamić...

Poslao mi PM slijedećeg sadržaja:
"zabi si taj svoj post u dupe posrano!!! mucko jedna!!"
14.03.2011 | 17:35
onda ga treba fino dugotrajno zbanirati da se ohladi
14.03.2011 | 17:36
Sve bolje od boljega:

ne nisam ni jedno ni drugo ja ssm samo obican gradanin koji zeli iphone ali koji ne daje tolko para kolko i pise. pa bih se snaso. recimo bi poslao sliku placene uplatnice prodavacu i ako on ne provjeri da su sjele pare i posalje mi ga preko autobusa u torbi i jos da vozacu neke i to autobusom dode kod mene.

Ima li negdje u forumu topic tipa "Ne kupujte od tog i tog - lopov je."? Mislim, ako imamo serijske brojeve ukradenih laptopova, bilo bi dobro imati i bazu registriranih prijestupnika.
14.03.2011 | 17:40
I još - direktno iz Oglasnika:

Kupujem iphone 4g od 16gb. po mogucnosti on mora biti vakumiran tj. nesmije biti otvoren. skupa sa racunom i garanciom. tvornicki otkljucan Tj. sve sim kartice i jailbreak neka bude stavljen.
3000 kuna dajem za to. po dogovoru i vise.

Dakle, ne samo što planira nekoga opljačkati na Njuškalu, već će okušati sreću i ovdje

I još pritom nudi dobre novce

I svakako traži neotvoren mobitel. Ali mora biti JB.

WTF?!
14.03.2011 | 17:47
ja nisam uopće razumio koncept njegove prijevare/pljačke nekoga?
14.03.2011 | 20:22
AAAAAAAAAAAAAaa hahahahahahahahaha!!!!!!

Već DUUUGO se nisam ovako dobro nasmijao!!!
hahaha :DDD

Ljudovi, ne bih ja rekao da je on ograničen ili nešto drugo, nego samo da se netko šali sa forumom

Oooo Bože, svašta....

Clara pacta, boni amici ---> hahahahaha

Joooj, a kad sam čuo da je vakumiran i pri tome napravljen JB !!!

Vrh vrhova!! :DDD
hahaha
14.03.2011 | 23:19
pa ne mogu virovat da ovo može neko napisat, hahaha očajno, hahahah sritno mu sa njegovom prevarom, doć ćemo ga posjetit u bolnicu kad ga neko dobro polomi, hahahahhaha
14.03.2011 | 23:39
Ovaj post zutilava nisam obrisao jer je toliko nevjerojatan da se i ne može drukčije shvatiti nego kao šala

Još da je sačekao 1. aprila !?

Jedino razmišljam da možda preselim ovu temu pod forum "Vicevi i smijeh" koji bi trebali otvoriti.
14.03.2011 | 23:43
Ja se samo pitam ima li kraja ljudskoj gluposti? )

Nekoga bi mozda i upecao, ali on o tome javno prica na forumu

I odaje svoj "visokoumni" plan
14.03.2011 | 23:46
@vanjuska: prestani da lazes ovaj napaceni narod na forumu mucko djubre ))) loooooooool
15.03.2011 | 11:22
Kako smutiti junfericu u mojim godinama? LOL
15.03.2011 | 12:24
Iskreno se nadam da je riječ o zajebanciji, jel se kome da pogledati na Njuškalu pod potražnja?
15.03.2011 | 12:40
ma to je neka dobra zajebancija hehehe, mali se biće malo nadimija pa se iša sprdat LOL

mislin da mu je plan uspija )) sad se negdi kida od smija sa nadimljenon ekipon i čitaju odgovore i polemiku ))
15.03.2011 | 13:48
"Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo što za svemir nisam siguran."

Albert Einstein
15.03.2011 | 14:17
Ova bi tema bila zanimljivija i produktivnija da naslov glasi Kako prevariti T-Mobile.
15.03.2011 | 17:23
A ja opet predlažem da otvorimo novi forum "Šale i Vicevi" ili "Puknut ću od smija" ili "Di si bija kad je grmilo"
15.03.2011 | 20:25
hm, ne znam. ja sam s tipom već dva mejla razmijenio u vezi iPoda touch 4G za koji sam stavio oglas ovdje.
jučer mi se javio, a u razmaku od točno 2 minute mi se javio na isti oglas s Jabučnjaka i (navodno) Mislav Kekić aka mike turtles koji me je pitao primam li plaćanje preko uplatnice na račun. (??!!) njega nisam uspio locirati kao korisnika na Jabučnjaku...
jako čudna koincidencija ili zbilja neki dinamitski duo?
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 11 sati, 22 minuta
  • Junuz: Yonkis, riješeno.Ubio sam icloud/face time na svim uređajima.Iako se problem manifestovao na 16e.Svakako nekoristim face/imesage.Hvala
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Joseph, marioart, Maxxy, Riba, Zoki, Anonimci (429)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.95 Seconds

Provided by iJoomla SEO