iOS 4.3 i Wireless problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 4.3 i Wireless problem

11.03.2011 | 11:19
Jučer napravio update iPhona 4 na iOS 4.3. Mobitel iz VIP-a nije jailbreakan.
Update prošao bez problema, ali nakon update mi se ne želi spojiti na kućni wireless.
Napravio Reset mrežnih postavki na iPhonu, skinuo zaštitu sa kućnog wirelessa i spojio se. Sinoć sve radilo OK. Stavio mob u airplane mod i jutros ga ponovo uključim i ponovo ga moram ručno spajati na wireless. Spoji se i nakon minutu se ponovo odspoji. Ponovo ga idem ručno spajati i ponovo ukucavam pass za wirelles, spoji se i odspoji. Nakon toga više ne želi, napiše "Nemogućnost spajanja na wireless..."
Ima li netko sličan problem???
11.03.2011 | 12:17
Ja sam imao takav problem doduše sa iPhone 3G kada sam imao sakriven Network SSID. Svaki put nakon što se uspavao niej se više htio spojiti na wireless osim ručno, pa sam stavio SSID da je opet vidljiv i sve ok. Zaštita je cijelo vrijeme uključena na WPA2 Only.

Za iPhone 4 je pak to neobično i ne bi ti se smjelo takvo što događati. Da li si pokušao resetirati i router za svaki slučaj?

Ja se za sada još ne mogu odlučiti da napravim update na 4.3 Trenutno imam iOS 4.2.1 jailbreakan i par dobrih aplikacija skinutih sa Cydie i ne da mi ih se izgubiti pa čekati da izađe jailbreak za iOS 4.3. Zapravo kad izađe normalni jailbreak, po mogućnosti onaj koji čuva baseband (PwnageTool ili Snowbreeze) onda ću ga napraviti.
11.03.2011 | 12:44
Imam podešen vidljiv SSID, WEP zaštitu, i filtriranje po MAC adresi, i sve je radilo besprijekorno dok nisam napravio update.
11.03.2011 | 15:23
Ako imaš t-mobileov iphone, lako je moguće da ne vidiš tu opciju.
Naime, t-mobile u njemačkoj za tethering naplaćuje oko 5€ mjesečno.
  • campo
  • Posjetitelj
11.03.2011 | 15:28
ja sam stavio 4.3 sve radi super ,..home sharing je super stvar
11.03.2011 | 15:55
Napravio restore i sad se normalno spajam na kućnu mrežu, ali????
Kad ga ostavim i nakon par minuta ga ponovo koristim, ne spaja se automatski nego moram svaki put ručno kliknuti da se spojim i upisivati password Faq

Ah, evo konačno sve radi kako treba. Uglavnom kriva moja nestrpljivost. Kad pokrenem iPhone trebalo je sačekati 10-ak sekundi da se pojavi opcija povezivanja sa Wirellesom i kliknuti na željenu mrežu. Sad više ne pita ništa nego se sam povezuje na poznatu mu mrežu. Yes!!
11.03.2011 | 20:23
Mrak, Hotspot radi ko grom. Malo isprobavam. Ovo je lukavo. LOL
Ispao je internet tethering kao takav, ali ga je zamijenio Hotspot kao funkcija.
11.03.2011 | 20:34
Hotspot na iPhoneu mi se čini fer riješenje za korisnike koji su već kupili jedan iUređaj i ostavili novce Appleu, tako da drugi ( iPad) nemoraju kupovati po višoj cijeni. Po meni korektan potez !
11.03.2011 | 20:38
Ja ipak mislim da su operateri stiskali Apple. Zašto? Zato jer kod normalnog korištenja ne možeš potrošiti veliku količinu prometa, nemaš konfor itd. A sada, mogu gore zakvačiti komp i udriti do besvjesti. Inaće sam trošio oko 500MB, a sada ko zna, možda se približim famoznim 2GB koliko je u pretplati. LOL
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 34 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Borisone, Ender, miomika, Riba, VanjusOS, Anonimci (619)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.11 Seconds

Provided by iJoomla SEO