iphone 3g16gb
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone 3g16gb

28.02.2011 | 17:46
imam problem neželi mi se više upalit mob.pomoč
28.02.2011 | 18:53
Ne zamjeri, ali na ovako kratko pitanje ide samo kratki odgovor:

Upotrijebi šibice

A sad ajmo probat ovo: drži zajedno pritisnute tipke Home i Power jedno deset sekundi i onda obje pusti kad se pojavi jabučica. Ako to ne pomaže, daj napiši kako se pogasio i ukratko kako je došlo do toga da se ne da upaliti?
02.03.2011 | 15:37
probao nista se ne dešava.
a ovako radio je sve normalno pa ga neko vrijeme nisam koristio kas sam po ponovo počeo je radio dok se nije ispraznila baterija i od tada nista nit ga mogu napunit nit ga mogu uključit.
02.03.2011 | 16:24
Naravno, ukopčao si ga na njegov punjač i prvo pustio na miru jedno pola sata da se puni sa crnim ekranom, a onda si ga probao uključit na Power tipku pa nije uspjelo, pa si onda probao držat zajedno tipke Home i Power jedno 10-tak sekundi i onda pustio Home tipku i držao Power tipku sve dok se nije pojavila jabučica, a naravno sve to si radio dok je i dalje bio prikopčan na svoj punjač originalni sa original kabelom

Moguće je da ti se nakon toga sa obje tipke pojavi slikica iTunesa sa USB kabelom, pa ćeš ga morati restorati sa iTunes. Meni se to dogodilo sa iPadom jednom. Djeca su se igrala dok nije potpuno pocuclao bateriju do zadnje kapljice i onda se više nije htio upalit nikako osim gore navedenim postupkom.

Javi kako je prošlo. Ako ni to ne pomogne onda je vjerojatno baterija krepala.
02.03.2011 | 16:49
OK hvala pokušat ču pa vam javim kako je prošlo;) još jednom hvala
02.03.2011 | 19:03
Pokušo sam al i danje nece izgleda da je baterija.
Jel znate mozda koliko dode bat?
02.03.2011 | 20:08
e ja imam slican problem ali meni se pojavi jabucica i onda nestane ali mob se ne upali...mislim da je baterijsa u pitanju
12.03.2011 | 23:56
moj pao u vodu. jel ima spasa?! kao da radi ali blokira, ugasila sam ga i neznam koliko čekati
13.03.2011 | 00:31
Fen za kosu u ruke i suši ga, ali pazi da ga ne pregriješ nego samo da ga malo podgriješ da brže voda ispari. Nikako ga ukopčavat do sutra. Već je dovoljno što se baterija ne more potpuno izvadit, to bi bilo najbolje kad se natopi vodom. Držim palčeve.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 20 sati, 13 minuta
  • dpasaric: [link]
  • dpasaric: 50 godina Applea u srijedu u 19.30 u Pikiju!
  • jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.57 Seconds

Provided by iJoomla SEO