Pokretanje windows programa na iphone
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pokretanje windows programa na iphone

20.02.2011 | 12:56
Da li je moguće pokrenuti programe za windows na iphone-u?
20.02.2011 | 13:35
Nema šanse, čak ni najmanje da bi se recimo mogli vrtiti windowsi sa svojim programima na iUređajima, a i ne vidim koja bi svrha toga uopće bila?

Doduše, moguće je kontrolirati Windowse i programe u njima uz pomoć VNC i sličnih aplikacija. Vidi ovih par linkova:

http://www.mochasoft.dk/iphone_rdp.htm
http://www.pc2me.net/
http://www.realvnc.com/products/iphone/index.html
  • User
  • Posjetitelj
20.02.2011 | 13:41

Donekle je moguće (nisi naveo koji windowsi i koji programi), ali u praksi mislim da od ovoga nećeš imat nikakve koristi jer se ipak radi o emulaciji koja radi loše.

Na kraju krajeva, ni OS X aplikacije ne mozes vrtit na iOS-u (iako se i tu da diskutirat).
20.02.2011 | 13:58
Ma daj user molim te, a kakva je korist od toga? To pokretanje Windowsa koje je tek samo sebi svhra, tek da se eto dokaže da se može.

Totalno beskorisno i možda zanimljivo tek pokojem klincu da se može pohvaliti eto kako je on uspješno pokrenuo windowse na uređaju koji za to uopće nije namjenjen.
  • User
  • Posjetitelj
20.02.2011 | 17:09
Sank kaže:
Ma daj user molim te, a kakva je korist od toga?

Pa jesam ja rekao išta drugo nego to šta ti kažeš? Citiram:

ali u praksi mislim da od ovoga nećeš imat nikakve koristi jer se ipak radi o emulaciji koja radi loše.

I btw čovjek je dobio odgovor kakav je tražio jer je postavio preopćenito pitanje. Nije naveo ni koji softver mu treba, ni za što mu treba.

I molim te ubuduće bez naprasnog tona
20.02.2011 | 18:51
User imaš pravo i ispričavam ti se, nisam htio bit naprasit, priznajem da me je to općenito pitanje za staviti bilo što vezano sa windowsima na tako jedan fin i sofisticiran uređaj malo raspalilo pa zapravo i nisam pažljivo pročitao tvoj post u kojem si i sam ustvrdio da je to malo ...
20.02.2011 | 22:29
Sank kaže:
... priznajem da me je to općenito pitanje za staviti bilo što vezano sa windowsima na tako jedan fin i sofisticiran uređaj ...

Ako sam dobro razumio relativno si novi korisnik apple uredjaja pa cu ovu izjavu pripisati tom nekom entuzijazmu.

Ali ono ... p-k-nj-m ti se na sofisticirane uredjaje. Zasto se covjek nebi igrao i expermientrao sa glupim komadom hardvera. Pa nije sveti gral da mu se mora diviti i biti ponizan pred njim.

NHF ... samo nevolim te fore pa sam morao komentirati.
20.02.2011 | 23:59
ecvis17 kaže:
Sank kaže:
... priznajem da me je to općenito pitanje za staviti bilo što vezano sa windowsima na tako jedan fin i sofisticiran uređaj ...

Ako sam dobro razumio relativno si novi korisnik apple uredjaja pa cu ovu izjavu pripisati tom nekom entuzijazmu.

Pa zapravo jednom davno sam imao Maca, ali kad sam shvatio da mi trebaju Windowsi zbog posla, nisam ih pokušavao instalirati na njega nego sam si kupio PC kantu

Ali ono ... p-k-nj-m ti se na sofisticirane uredjaje.

Slobodno ti k-nj-j po čem god hoćeš, samo bi bilo lijepo da počistiš poslije sebe. Svaka čast ako ti imaš moći da to radiš po relativno skupom Appleovom hardwareu. Eto, ja ga glancam, ližem i čistim svaki dan i ne dam ni mrvici prašine da ga dotakne

Zasto se covjek nebi igrao i expermientrao sa glupim komadom hardvera. Pa nije sveti gral da mu se mora diviti i biti ponizan pred njim.

Pa odgovor je toliko očit, zar stvarno ne vidiš? Piše ti na video prilogu koji je User priložio

NHF ... samo nevolim te fore pa sam morao komentirati.

Baš se daš lako upecati. Idem pripremit još koju ješku

Što misliš o ideji da se sa CPU-a skine hladnjak i proba skuhati kafa u maloj džezvi, dok vrti zadnju verziju COD-a? Bi li overlock pomogao bržoj pripremi kafe da se dobije expresso?
21.02.2011 | 00:24
Sank kaže:
[quote]ecvis17 kaže:
Sank kaže:...

Nisi se ti niš manje upecao obzirom da odgovaras ... i nesto se kao pokuasavas nadjebavati.
U svakom slucaju ... kuhanje kave bi bilo korisnije od 90% appova za taj uređaj IMHO
Peace Bro
21.02.2011 | 02:42
ecvis17 kaže:
Nisi se ti niš manje upecao obzirom da odgovaras ... i nesto se kao pokuasavas nadjebavati.

Evo da se upecam još jednom

U svakom slucaju ... kuhanje kave bi bilo korisnije od 90% appova za taj uređaj IMHO
Peace Bro

Dakle, 10% ili 30.000 preostalih appova od 300.000 mogli bi biti korisniji od kuhanja kafe na CPU i dovoljni da ne poželiš eksperimentirati sa windows programima na tom uređaju.

Uostalom, čemu kupovati skupi iPhone da biš na njemu vrtio prastare Windowse 3.11 (vidi komentar na priloženom videu) kada možeš kupiti jeftiniji Windows Phone 7 i uživati u posljednjoj modernoj mobilnoj varijanti windowsa. A tek kad na tržište izađe Microkia?
21.02.2011 | 09:29
jesi mislio na nesto ovako

21.02.2011 | 10:11
@igor87

Ostao sam bez riječi Eto rodio se i iMicroPhone
21.02.2011 | 10:33
Prije iWindoPhone !
21.02.2011 | 11:13
Pa ovako nešto i nije nemoguće, ali je upotrebljivost upitna.
iPhone je računalo i kao takvo može bilo koji OS primiti na sebe, ali DA LI TO IMA SMISLA.
  • User
  • Posjetitelj
21.02.2011 | 22:26
Sank kaže:
User imaš pravo i ispričavam ti se, nisam htio bit naprasit

Sve 5
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 59 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Borisone, Riba, Anonimci (608)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa