iPhone 5
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 5

17.02.2011 | 20:57
Ponukan forumom na kojem se svi žale (uključujući i mene) da čekaju iPhone 4 i po nekoliko mjeseci, bacio sam oko malo po forumima da vidim što i kako se očekuje i predviđa za iPhone 5.
Kako mi je lik iz T-Mobilea kazao: molim vas da se još malo strpite, kroz koji tjedan, očekujemo nove pošiljke pa se nadamo da će te i vi doći na red. No kako sam ja lik koji je po prirodi ne strpljiv, i neda mi se čekati duže od 7 dana (a sada je prošlo već mjesec dana), mislim da ću cancelirati narudžbu i pričekati iP5.

E sad, što vi mislite o svemu tome? Hoće li iPhone 5 doći do ljeta? Hoće li doći i do HR?

Ajmo malo o tračati i predviđati...

www.omizio.com/apple/iphone-5-glasine-i-sta-se-najvise-ocekuje/
www.bug.hr/vijesti/iphone-5-siroka-4-inca/106807.aspx
iphone5newsblog.com/
hubpages.com/hub/iPhone-5-Review

samo prvih par s Googleta
18.02.2011 | 00:18
3g je došao u studenom (7.11.),a 4 u rujnu (24.9.) pa očekujem i 5 u tom razdoblju kod nas....negdje sam pročitao da će 5-icu raditi dvije firme pa bi to onda ubrzalo i dolazak zbog veće količine
18.02.2011 | 00:28
Ja mislim da ću 5 preskočit, ali nisam još potpuno siguran jer sam gdget freak Ako pak stvarno naprave iPhone Nano, onda budem sigurno njega uzeo, a prodao četvorku. Od kad imam iPad, iPhoneu se uloga opet svela na osnovni zadatak da bude prije svega telefon, a onda samo u vrlo rijetkim prilikama i nešto više.

I ovaj iPad 3G će se prodavati kad izađe iPad 2.

Ja Moj iPhone
18.02.2011 | 01:17
iPhone 4 je savršenstvo i ne zanimaju me mogućnosti koje spominju da će iPhone 5 imati. Stoga sam i ja poprilično uvjeren da ću preskočiti nadolazeću generaciju. Sada mi je iPad 2 u najvećem interesu naspram Macova, iPodova i ostalog Apple hardvera. No ovo nije tema za iPad, pa ću tu i stati.
18.02.2011 | 12:08
Ma zapravo, ono što meni treba je samo malo veći ekran. Tipa HTC Desire HDa. Samo to. Ovo sve ostalo je dovoljno kaj ima i iP4.
No ima li uopće imalo nečega suvislog u tim glasinama o većem ekranu? Može li se to očekivati?
18.02.2011 | 13:17
@Sank, nije li iP nano predviđen za rad preko mobileme-a(muzika,mail,kontakti,slike idt). Za to će onda trebati dobra podatkovna veza. Ako je to tako (ako sam dobro shvatio opis iP nano-a), onda ništa od toga u velikom dijelu HR. 3G signal je koma izvan gradova.
18.02.2011 | 16:04
Ma boriskr sve su to u vezi iPhone Nano su samo glasine bez ikakvog osnova. Apple je do sada uvijek uspjevao sve držati u tajnosti do skoro samog keynota i objave novih uređaja.

Kao što sam na početku napisao, kad se ova glasina pojavila, mislim da Apple ne bi bio u stanju to napraviti iz jednostavnog razloga što im nema tko proizvesti niti dovoljnu količinu ovih skupih iPhonea, a kamo li da naprave neki jeftini. Doduše, piše se da su trenutno oni otkupili više od 60% ukupnog tržišta touch ekrana i time već zeznuli konkurenciju, ali to je vjerojatno za nadolazeći iPad 2 i iPhone 5.

iPhone 5 će sigurno imati bolje riješene push obavijesti, a mislim i da će još više biti orjentiran na cloud computing. Nešto se u vezi toga već pisalo po internetu. Još malo strpljenja pa ćemo uskoro znati istinu.
18.02.2011 | 19:13
ako se pravi nano Iphone on ce sigurno koristiti nano touch ekran sto imaju na zalihi tako da samo dizajn je pitanje
19.02.2011 | 01:28
Kad se pogleda proizvodni niz,prvi sledeci uredjaj nije donosio neka velika poboljsanja.
U smislu,kad sam imao 2G nisam imao potrebu da predjem na 3G,ali kad je izasao 3Gs,potpisao sam i uzeo ga.
Sad nemam ni najmanju potrebu da predjem na 4,ali mislim da bi me 4incni ekran na 5ici odmah kupio.

Isto tako prijatelji sa 3G tek su se zainteresovali za 4,i ne vide sta bi moglo novo da ih zanima na sledecem uredjaju.

A,sto se tice iPhone nano...nisam siguran imaju li potrebe da rade diversifikaciju proizvoda jos.
Siguran sam da postoje koncepti,ali mislim da je jos rano.Isto kao ona prica o iPhoneu sa kliznom tastaturom ili 7incnom iPadu.
Uostalom iPhone 4 je proizvod koji ce se jos dugo vrtjeti.
19.02.2011 | 02:01
Mene će veseliti bilo koji model koji će biti dovoljno jeftin da mogu bezbolno zamijeniti postojeći 3G na kojega više ne mogu instalirati gotovo niti jednu aplikaciju jer su sve za sisteme 3.x naviše. Šteta što se u App Storeu ne čuvaju stare verzije softvera, pa da čovjek može odabrati nešto i za starije uređaje. Ovako te sile da uvijek kupiš najnovije, a zapravo bez stvarne potrebe.
19.02.2011 | 14:25
Meni se javi, šta da ja instaliram na svoj originalni iPhone?
19.02.2011 | 18:04
Originalni iPhone to nadoknađuje coolness faktorom! Baš sam neki dan vidio jedan nakon dugo vremena i oduševio me!
25.02.2011 | 18:54
ja imam orginalni iphone
28.02.2011 | 17:16
zanimljivo
01.03.2011 | 12:00
cekaj...a di su mu baterija,procesor i ostale stvari ak je proziran...
01.03.2011 | 14:22
To je koncept i sigurno se ne bude našao u prodaji ovajav. Jedino ako su izmislili super turbo mali japansku bateriju i ostalu elektroniku. Što se tiće ekrana, mislim da on teško funkcionira tako proziran.
07.03.2011 | 22:08
e ovaj dizajn mi se čini skroz logičan, obzirom na novi iPad 2. back to the alu baby!!

www.iclarified.com/images/news/14158/48799/48799.jpg
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 31 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Borisone, Ender, miomika, Riba, tino1, VanjusOS, Anonimci (627)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.14 Seconds

Provided by iJoomla SEO