iPhone 5
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 5

17.02.2011 | 20:57
Ponukan forumom na kojem se svi žale (uključujući i mene) da čekaju iPhone 4 i po nekoliko mjeseci, bacio sam oko malo po forumima da vidim što i kako se očekuje i predviđa za iPhone 5.
Kako mi je lik iz T-Mobilea kazao: molim vas da se još malo strpite, kroz koji tjedan, očekujemo nove pošiljke pa se nadamo da će te i vi doći na red. No kako sam ja lik koji je po prirodi ne strpljiv, i neda mi se čekati duže od 7 dana (a sada je prošlo već mjesec dana), mislim da ću cancelirati narudžbu i pričekati iP5.

E sad, što vi mislite o svemu tome? Hoće li iPhone 5 doći do ljeta? Hoće li doći i do HR?

Ajmo malo o tračati i predviđati...

www.omizio.com/apple/iphone-5-glasine-i-sta-se-najvise-ocekuje/
www.bug.hr/vijesti/iphone-5-siroka-4-inca/106807.aspx
iphone5newsblog.com/
hubpages.com/hub/iPhone-5-Review

samo prvih par s Googleta
18.02.2011 | 00:18
3g je došao u studenom (7.11.),a 4 u rujnu (24.9.) pa očekujem i 5 u tom razdoblju kod nas....negdje sam pročitao da će 5-icu raditi dvije firme pa bi to onda ubrzalo i dolazak zbog veće količine
18.02.2011 | 00:28
Ja mislim da ću 5 preskočit, ali nisam još potpuno siguran jer sam gdget freak Ako pak stvarno naprave iPhone Nano, onda budem sigurno njega uzeo, a prodao četvorku. Od kad imam iPad, iPhoneu se uloga opet svela na osnovni zadatak da bude prije svega telefon, a onda samo u vrlo rijetkim prilikama i nešto više.

I ovaj iPad 3G će se prodavati kad izađe iPad 2.

Ja Moj iPhone
18.02.2011 | 01:17
iPhone 4 je savršenstvo i ne zanimaju me mogućnosti koje spominju da će iPhone 5 imati. Stoga sam i ja poprilično uvjeren da ću preskočiti nadolazeću generaciju. Sada mi je iPad 2 u najvećem interesu naspram Macova, iPodova i ostalog Apple hardvera. No ovo nije tema za iPad, pa ću tu i stati.
18.02.2011 | 12:08
Ma zapravo, ono što meni treba je samo malo veći ekran. Tipa HTC Desire HDa. Samo to. Ovo sve ostalo je dovoljno kaj ima i iP4.
No ima li uopće imalo nečega suvislog u tim glasinama o većem ekranu? Može li se to očekivati?
18.02.2011 | 13:17
@Sank, nije li iP nano predviđen za rad preko mobileme-a(muzika,mail,kontakti,slike idt). Za to će onda trebati dobra podatkovna veza. Ako je to tako (ako sam dobro shvatio opis iP nano-a), onda ništa od toga u velikom dijelu HR. 3G signal je koma izvan gradova.
18.02.2011 | 16:04
Ma boriskr sve su to u vezi iPhone Nano su samo glasine bez ikakvog osnova. Apple je do sada uvijek uspjevao sve držati u tajnosti do skoro samog keynota i objave novih uređaja.

Kao što sam na početku napisao, kad se ova glasina pojavila, mislim da Apple ne bi bio u stanju to napraviti iz jednostavnog razloga što im nema tko proizvesti niti dovoljnu količinu ovih skupih iPhonea, a kamo li da naprave neki jeftini. Doduše, piše se da su trenutno oni otkupili više od 60% ukupnog tržišta touch ekrana i time već zeznuli konkurenciju, ali to je vjerojatno za nadolazeći iPad 2 i iPhone 5.

iPhone 5 će sigurno imati bolje riješene push obavijesti, a mislim i da će još više biti orjentiran na cloud computing. Nešto se u vezi toga već pisalo po internetu. Još malo strpljenja pa ćemo uskoro znati istinu.
18.02.2011 | 19:13
ako se pravi nano Iphone on ce sigurno koristiti nano touch ekran sto imaju na zalihi tako da samo dizajn je pitanje
19.02.2011 | 01:28
Kad se pogleda proizvodni niz,prvi sledeci uredjaj nije donosio neka velika poboljsanja.
U smislu,kad sam imao 2G nisam imao potrebu da predjem na 3G,ali kad je izasao 3Gs,potpisao sam i uzeo ga.
Sad nemam ni najmanju potrebu da predjem na 4,ali mislim da bi me 4incni ekran na 5ici odmah kupio.

Isto tako prijatelji sa 3G tek su se zainteresovali za 4,i ne vide sta bi moglo novo da ih zanima na sledecem uredjaju.

A,sto se tice iPhone nano...nisam siguran imaju li potrebe da rade diversifikaciju proizvoda jos.
Siguran sam da postoje koncepti,ali mislim da je jos rano.Isto kao ona prica o iPhoneu sa kliznom tastaturom ili 7incnom iPadu.
Uostalom iPhone 4 je proizvod koji ce se jos dugo vrtjeti.
19.02.2011 | 02:01
Mene će veseliti bilo koji model koji će biti dovoljno jeftin da mogu bezbolno zamijeniti postojeći 3G na kojega više ne mogu instalirati gotovo niti jednu aplikaciju jer su sve za sisteme 3.x naviše. Šteta što se u App Storeu ne čuvaju stare verzije softvera, pa da čovjek može odabrati nešto i za starije uređaje. Ovako te sile da uvijek kupiš najnovije, a zapravo bez stvarne potrebe.
19.02.2011 | 14:25
Meni se javi, šta da ja instaliram na svoj originalni iPhone?
19.02.2011 | 18:04
Originalni iPhone to nadoknađuje coolness faktorom! Baš sam neki dan vidio jedan nakon dugo vremena i oduševio me!
25.02.2011 | 18:54
ja imam orginalni iphone
28.02.2011 | 17:16
zanimljivo
01.03.2011 | 12:00
cekaj...a di su mu baterija,procesor i ostale stvari ak je proziran...
01.03.2011 | 14:22
To je koncept i sigurno se ne bude našao u prodaji ovajav. Jedino ako su izmislili super turbo mali japansku bateriju i ostalu elektroniku. Što se tiće ekrana, mislim da on teško funkcionira tako proziran.
07.03.2011 | 22:08
e ovaj dizajn mi se čini skroz logičan, obzirom na novi iPad 2. back to the alu baby!!

www.iclarified.com/images/news/14158/48799/48799.jpg
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 6 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, BigMac, drlovric, Jedro, m@xym, marioart, Riba, Anonimci (636)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.07 Seconds

Provided by iJoomla SEO