rezervacije za iphone 4
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

rezervacije za iphone 4

13.02.2011 | 18:06
i tako ja jedan dan dodem u t-centar i zelim uzet iphone i kazu mi da se ceka po 2 mj,.,..ok ja kazem i on mene predbiljezi i sad mene zanima dal je netko imao iskustva s tim i kada mu je došao taj iphone....
13.02.2011 | 18:56
Već se govorilo o tome.

www.jabucnjak.hr/forum/iphone/62438-ipho...a-nema-u-ponudi.html

Dobiš ga prije jedino ako imaš vezu.
13.02.2011 | 20:50
kakvu vezu misliš...
13.02.2011 | 22:13
Dino.Tomac kaže:
kakvu vezu misliš...

Jaku Ili pak moraš imat sreće, a tek na kraju ti ostaje šarm i elokventnost ako je plavuša s druge strane Pročitaj postove na linku koji ti je dao danijelr.
14.02.2011 | 19:36
hh kod mene upalio šarm (plavuša s druge strane) i odmah sam ga dobio, bez ikakve rezervacije ili veze
14.02.2011 | 22:26
Ja ga čekam od 28.09. pa si ti misli... Nije da ga nisam trebo dobit neg su oni u T centru u kompu napisali da su me zvali a nisu te su tako moj iPhone prepustili drugom.
14.02.2011 | 23:40
Ja sam danas uzeo Macbook white uz ADSL u T-comu i pitao ženu za iPhone.
Rekla je prodavačica da se stvarno čeka 4-5 mjeseci čak.

Ja ga ni ne želim kupiti nego sam samo išao pitati s obzirom na ovu temu ovdje.
Mislio sam da će možda biti koji, reko, uzimam Macbook pa valjda ima i koji iPhone, ali štanga.
15.02.2011 | 00:33
Ja sam danas svratio do par t-centara zbog docka i još par stvari jer je bio zadnji dan za 50%.
Ugl.kolko sam skuzio, ljudi pokušavaju doc do iPhonea ali jednostavno neide.
Svima odgovaraju kako treba cekati par mj. A i pol Appleove opreme nema više.
Dobro da sam na vrijeme i danas par stvari copio.
Em ih malo Apple šalje, em ih oni pola prek veze podjele.
Ugl. baš me zanima hoce li se sad odjednom nakon ove akcije broj uređaja i opreme
cudesno povecati..
15.02.2011 | 02:30
Poznavajući T-com, vjerojatno hoće.
15.02.2011 | 10:12
pozdraf,

svi pljuju po vipu t-mobilu, ja imam pozitivna iskustva oko naruđbe ifona4
u vipu upisan sam 17.12.(zadnji dan), nazvali su me 28.1. da si dojdem po ifon4
u t-mobilu upisan sam 7.1.,pozvali su me 5.2. da dojdem po ifon4

inace potegnul sam nekakvu vezu u t-mobilu i kupil sam ifon4 sredinom prvog meseca
15.02.2011 | 14:03
O kojem gradu tj. T mobileu pričaš jer nije isto zet ga u Zagrebu i nekom manjem gradu...
Veliš da imaš vezu pa da si ga dobil... pa naravno kad je veza.
A ovo mi je najbolje: pozvali su te 5.2. a kupil si ga sredinom 1.
15.02.2011 | 18:45
Je, ovo ča piše poznanovec je JAKO zanimljivo, kupio je iPhone prije nego su ga zvali Ko zna zna...
15.02.2011 | 19:02
pozdraf,
a kaj se cudite, niš nisem naopak napisal, hlovil sam vezu i produžil ugovor(i zel ifon4)sredinom sječnja, z t-mobila su me zvali 5.2. kak sam i napisal i ponudili mi drugi ifon4

neko je pital,grad je zabok
15.02.2011 | 20:27
Pa poznanovec, jesi uzeo i tog drugog kad su te zvali ili si ga prepustil nekom srećkoviću?
15.02.2011 | 20:50
Da možda je zbog grada. Ja tek sad kad razmišljam bi ga rezerviral u nekom malog gradu pored Zagreba a ne u Avenue Mallu di su firme tipa bnet i još mnogo njih...
15.02.2011 | 21:24
pozdraf,
ma kaj bi ga zel, bil sam iznenađen pozivom i rekel sam babi da mi netreba, da ga vec imam;)
baš sam mulec, mogel sam ga zeti za nekoga svojega,
mada neznam, aj bi mogel zeti dva ajfona4 na isti broj
15.02.2011 | 21:39
poznanovec kaže:
ma kaj bi ga zel, bil sam iznenađen pozivom i rekel sam babi da mi netreba, da ga vec imam;)
baš sam mulec, mogel sam ga zeti za nekoga svojega...

Ma ne sekiraj se, ja sam bil u istoj situaciji, za prvog su me zvali pa sam uzel, onda sam na šarm dobil još jednega, a onda su me zvali za još jednega, al sam isto rekel babi da mi ne treba jer da sam ga već dobil. Za bolje taj zadnji je bil 32Gb, a ovi prvi dva 16Gb. Doduše mislim da ga ne bi mogel zeti na istu karticu, nego biš moral još jednu pretplatu preplatit, a kaj je preveč je preveč
17.02.2011 | 04:29
ja sam narucio iphone 4 8.1.2011 i rekli su mi da moram čekati najkasnije do 5 mje. s tim da sam odplati mob odmah kako bi ,mi doticni mobitel brze stiko ali od moba još nista.. jucer sam iso provjerit jel stigo koji mob da bi mi rekli da je stiglo 15 kom i da su podijeljeni ( malo sam viko ) jer nije fer da ja odplatim mob i sad ga moram čekati 5 mjeseci
17.02.2011 | 11:54
Neznam kak si ga odmah platil... Kolko ja znam baš zato ne žele odmah uzet novce jer ih možeš vuć za j... Tom logikom bi svi platili iPhone na akciji 50% kad je bila i čekali ga... 100 put ovo ponavljam, evo utjehe, ja ga čekam od 28.09. Sretno!
18.02.2011 | 17:11
platio sam na tu foru da je mob trebo doc za dva dana i ja sam sklopio ugovor i sve odmah platio i onda je zenska koja radi u t-comu sjebala tako sto je dala nekom drugom mob i ja sad moram cekat da dode nova posiljka
18.02.2011 | 17:42
Danas zvali da dojdemo po iPhone 4 iz T-Com centra. Bez rezervacije i veza. Ugovor je istekao još potkraj prošle godine.
26.02.2011 | 21:11
zabac kaže:
Danas zvali da dojdemo po iPhone 4 iz T-Com centra. Bez rezervacije i veza. Ugovor je istekao još potkraj prošle godine.

Super za tebe... Neznam zakaj onda vele u T Mobileu (po novom) da se čeka 4-5 mjeseci.
Da ja završim svoju agoniju uzel sam ga danas u VIPu bez sekunde čekanja. Uzel bi ga ja i prije tam da me nisu zavlačili u T Mobileu. Nakon 5 mjeseci čekanja iPhone 4 nisam dobio u T Mobileu...
26.02.2011 | 22:27
Da javim, odustao sam od telefona (trebao je biti za ženu jer ja imam jedan), jer su ga htjeli slati kurirskom službom, a ja kakav sam, to sam odbio. Jednostavno ne vjerujem im.
27.02.2011 | 12:51
zabac kaže:
Jednostavno ne vjerujem im.

meni vele nakon 5 mj. sam imam strpljenja...
02.03.2011 | 21:50
U mom slučaju, preko firme naručen 14.02. a dostavljen 28.02. MicroSIM kartica je stigla u petak 25.02. Provider VIP. Model iPhone 4 32 GB.
  • Ico2005
  • Posjetitelj
03.03.2011 | 22:11
Evo za moj prvi post, jedan odgovor barem što se tiče T-mobile: Jedan sindikat, kojeg sam i ja član, organizirao je direktnom pogodbom sa t-mobileom ponudu VPN mreže za svoje članove gdje tarifu i300 članovi plaćaju 108 kn i koriste sve pogodnosti iz te tarife (300 min free prema svima, 300 sms poruka, 3 gb internet prometa, prvih 6 mjeseci unlimited opcija besplatna prema 098 i 099 i još neke sitnice). Ugovor je na dvije godine i tu je ponuđen Iphone 3G za 149 kn, a iphone 4 za 598 kn, i to pod naznakom "iz ponude izdvajamo". U prvoj turi je bilo oko 200 ugovora i od toga malo više od pola je bilo Iphone 4 i nešto sitno iPhone 3g, odnosno oko 70 posto su uzeli iPhone uređaje. U drugom krugu ima oko 100 ugovora i tu je više od pola ljudi uzelo Iphone 4. Na redu je i treći krug u kojem u ponudi uopće više nema niti jednog Iphone uređaja (izbačeno iz ponude). Kako sam doznao od glavnog sindikalnog (koji je to i pregovarao sa nekim visokim managerom u ZG) ovo je zadnja akcija koja se radi "ispod pulta" ili "preko reda", kako hoćete. Navodno više nema prioritetnih kupaca i od sada bi trebalo ići sve po redu i po narudžbama. Uređaji trebaju sutra stići. Ponuda je bila takva da su jednostavno gurnuli pod nos Iphone 3 i 4. HTC-ov najjeftiniji mobitel iz te ponude je koštao 1498 kn.
04.03.2011 | 09:13
Zato sam odustala od čekanja i kupila iphone preko njuškala
04.03.2011 | 15:05
Izgleda da Ico2005 ima pravo... Danas su me zvali iz T-centra KC da si dođem po mob, privatni sam korisnik. Upisan sam na listu 5.1., znaci tocno 2 mjeseca. Primjetio sam po pomicanju na listi cekanja da su tjedno dobivali 3-4 uredaja.
  • Ico2005
  • Posjetitelj
04.03.2011 | 15:47
Evo stigao je prije sat vremena... Uh, al je dobar... Daddy has a brand new toy!!!
04.03.2011 | 16:03
moje iskustvo kao dugogodišnji tmobile pretplatnik (preko 8 godina) je pozitivno u svakom slučaju. Potpisan ugovor u 2008 i kupljen 3G model. rezervaciju za 4ku sam napravio domah kada su rezervacije bile dostupne. Negdje u 11. mjesecu 2010 su me zvali dali sam zainteresiran, rekao sam da me malo iznenadila brzina, ali pošto sam bio u drugim financijskim planovima, te sam ujedno skupljao bodove i čekao istek još 3 mjeseca do kraja ugovora, preskočio sam kupnju. od tada sam na listi za sve do prije 3 dana kada sam opet dobio poziv. To se taman pogodilo sa 1) dolaskom novih tarifa 2)odličnim popustom na temelju bodova.

trenutno mi ide novi dvogodišnji ugovor, a tel sam dobio za 98kn ili 198kn nešto od to dvoje.

Dakle nemam prigovora na poslovanje, iako znam i čuo sam da je bilo situacija preskakanja i ostalih manipuliranja "liste čekanja".

pozz
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 11 sati, 9 minuta
  • Junuz: Yonkis, riješeno.Ubio sam icloud/face time na svim uređajima.Iako se problem manifestovao na 16e.Svakako nekoristim face/imesage.Hvala
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi