ITunes Pomoć
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ITunes Pomoć

11.02.2011 | 21:03
Trebam pomoć kako obrisati aplikacije iz Itunes-a.
Nikako nemogu naći na netu ili igdje kako obrisati aplikacije koje sam prebacio na iphone i sad mi samo smetaju u stablu za sinkroniziranje. Znači želim obrisati aplikacije iz linkovnog stabla npr. Batery free HD i dr.
Hvala svima na pomoći.
Clipboard01-8bf36b57fb2d499445deca97ca3e4530.jpg
11.02.2011 | 21:13
odeš tamo sa lijeve strane na Apps, on ti prikaže sve aplikacije koje imas, oznacis onu koju želiš obrisati, desni klik i delete
[img size=150][/img]

Clip.jpg
11.02.2011 | 23:02
Obrisao sam tamo sve aplikacije jos prije al su ostale mi tamo zato i pitam. Jel mozda treba sa hdd obrisat negdje ili neznam
11.02.2011 | 23:12
Kad si brisao aplikacije jesi na drugo pitanje (vidi sliku)

DeleteAppiTunes.jpg

odgovorio klikom na Move to trash?
11.02.2011 | 23:28
Mislim da sam odabrao vise aplikacija odjednom pa me to nije pitao nek ih samo maknuo.
Jel ih mogu negdje na hddu rucno obrisat
12.02.2011 | 00:00
Ako nisi mijenjao di ti se nalaze dokumenti, onda je na

c:\\users\\tvoje ime\\Documents\\Music\\iTunes\\iTunes Media\\Mobile Aplications\\

Prema slici sam zaključio da si na Windowsima

EDIT: Nema veze ako si odabrao i više aplikacija svejedno te trebalo pitati da ih preseliš u smeche.
12.02.2011 | 13:39
Probam cim dodjem doma. Thx.
Thumnbs up
12.02.2011 | 19:56
Sank kaže:
Ako nisi mijenjao di ti se nalaze dokumenti, onda je na

c:\\users\\tvoje ime\\Documents\\Music\\iTunes\\iTunes Media\\Mobile Aplications\\

Prema slici sam zaključio da si na Windowsima

EDIT: Nema veze ako si odabrao i više aplikacija svejedno te trebalo pitati da ih preseliš u smeche.

Obrisao sam sve aplikacije u tom folderu, prošao sam kroz sve settingse (edit/preferences) sve je na defaultu, i spremanje app-a je u tom folderu koji si naveo, ali i nakon brisanja ostale su mi sve aplikacije, i probo sam obrisat jos jednu aplikaciju u app-u i pita me samo dal sam siguran da želim obrisati, uopce me ne pita move to trash ili recycle bin.
12.02.2011 | 22:59
Ako još uvijek imaš aplikacije u iTunes, onda možeš provjeriti gdje se točno nalaze tako da klikneš desnim dugmetom na slikicu aplikacije i odabereš opciju "Get Info". Pri dnu prozora će pisati cijeli put do aplikacije di se nalazi.

Ako si ručno obrisao aplikacije iz ispravne mape, onda ako klikneš dva puta na slikicu aplikacije u iTunes, iTunes će reći da je ta aplikacija nepostojeća i pitati te ako hoćeš da ju potraži na disku. Nakon toga prije imena aplikacije će se pojaviti uskličnik u sivom kružiću kao na donjoj slici:

DeleteApp.png

Dakle, ta je aplikacija obrisana, ali je ostao njezin zapis u biblioteci, pa da biš dovršio brisanje, možeš desno dugme i Delete i onda te više neće pitati da ju makneš u Smeche jer je već maknuta sa diska.

Sve aplikacije koje si maknuo na iTunes, nakon sinhronizacije trebale bi se maknuti i sa iPhonea, ali ako ne, onda ih na iPhoneu možeš izbrisati, tako da jednu tapneš i držiš dok se ne počnu njihati i onda tapneš njezin X u kružiću i potvrdiš brisanje.
13.02.2011 | 16:14
Hvala ti na pomoci. Sve je na defaultu bilo al nije htio maknuti. Itunes se izblesirao, reinstalirao sam ga sad sve radi dobro.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 51 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (577)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa