Stiže nano?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Stiže nano?

11.02.2011 | 10:53
Zanimljivo, no pitam se gdje i tko bi im ga proizvodio kad Foxconn nije u stanju zadovoljiti ni ovih 25% tržišta na koje sada ciljaju Sjetite se nestašica na početku i za iPhone i za iPad i odgađanja prodaje na nekim tržištima zbog toga. A čini se da ni danas situacija nije puno bolja i da bi se iPhonea više prodalo samo da ih ima.

Ipak, bilo bi zanimljivo to doživjeti.
11.02.2011 | 16:15
Pored cijene, mene pali ova najava manjih dimenzija. Meni je iPhone malo prevelik. I pol toga kaj je utrpano u njega mi ne treba. Pa nek to ištekaju i spuste cijenu i eto me.....
11.02.2011 | 16:34
To bude "ljetni" hit kako bi Hladno pivo reklo.
11.02.2011 | 17:29
A evo i dugo očekivane vijesti: Nokia i službeno prelazi na prozore...
www.appleinsider.com/articles/11/02/11/n...or_new_handsets.html

RIP Nokia, kaj se mene tiče. Koristim još ovaj aparat dok ne krepa i nakon toga bye-bye od mene...

Da ne bi v žepu nosil prozore.....?!??!
11.02.2011 | 17:34
Ja sam čak i zadovoljan, Nokia je i tako imala odličan hardware, a ovaj Windows 7 mobile mi izgleda jako dobro i inovativno. Ako se to spoji na pravi način, meni dobitna kombinacija.
11.02.2011 | 17:48
Složio bi se s @Ribom oko WinMo7 i Nokie. Malo sam se i igrao s jednim HTC-om na kojem je bio WinMo7, i MS ide u pravom smjeru s tim OS-om.
Dovoljno je drugačiji od Androida i iOS-a i jako fino radi. Nokia je uvijek imala dobrih uređaja u srednjem i top segmentu, tako da će tu biti svašta.

Što se tiče iPhonea nano to bi bio dobar potez Applea, jer trenutno nema ništa za srednji segment tržišta.
Nek bude pandan Macbooku i to bu pogodak.
11.02.2011 | 18:05
bit će zanimljivo ove godine microsoft i nokia, hp i webos(samo da ga hp ne pokvari) i naravno apple(moj favorit). eh da zaboravio sam android, hmmm što je to android?!?!

i da bilo bi preeedobro da apple napravi iphone nano, sa njim bi pokupio i ono korisnika što je ostalo.
11.02.2011 | 21:26
ja sam isto bio u dodiru sa win mobile 7, i moram reci da mi je na prvu izgledao sasvim ok.

Kaj se nana tice zivi bili pa videli.
a na iphoneu najbolja stvar je ekran, pa ak ga smanje onda se vise nebu najbolja stvar. bumo vidli...
11.02.2011 | 23:03
Zanimljivo je da vi svi koji ste probali WinMo7 niste zamjerili nepstojanje copy/paste koji će tek biti izdan kao update?! A kad je iOS za iPhone izašao onda se na sva usta zamjeralo kako nema copy/paste funkciju.

Bljah, Windowsi jednom, widowsi zauvijek. Možda ova 7-mica obećaje, ali ja sam bio svoj Samsung Omniu i9000 platio suhim zlatom, a onda mi je malo nedostajalo da ju zapičim u zid na aerodromu u Perthu kad nisam nikako mogao doći do tipkovnice da upišem šifru za prepaid bon

Mogu oni sad čuda radit, da sama čokolada curi sa WinMo7 nikad više!
11.02.2011 | 23:17
@Sank to je ono tko se jednom opeće i na hladno puše?

Nisam WinMo7 koristio dovoljno dugo kako bi osjetio nedostatak copy/pastea, makar to mi nije falilo niti na iPhoneu niti sam njurgao oko toga, ali kad su je jednom uveli onda sam se pitao kako sam uopće koristio mobitel bez te funkcije. Dok recimo MMS niti mi je falio, niti mi je sad potreban.

100 ljudi, 95 potreba
12.02.2011 | 02:47
Nokia mi baš ne leži, a o Microsoftu da ne pričam, tako da me cijela ta priča potpuno ne zanima.

No, jedno light izdanje iPhonea bi bilo pun pogodak! Odmah bih opremio pola obitelji s time!

Neka uzmu 3G kao bazu, izbace skuplje čipove (GPS npr), stave samo 4GB i vozi...
12.02.2011 | 08:43
davore - mislim da cijena iphonea ne ovisi o elektroničkim komponentama. nego o svemu ostalom. sve elektronicke komponente u iphoneu kostaju manje od 50 dolara. razlika izmedju 4G i 16G je valjda 10 dolara u nabavi.
Mozda i grijesim
12.02.2011 | 10:34
Nije štos u siliciju (cijeli mob valjda košta i manje od 50$), mislim da je štos u licencama koje se plačaju po nekoj tehnologiji.
12.02.2011 | 11:51
Kaj ne piše u ovom članku da cijene komponenti za iPhone 4 dosižu 172 dolara i da je zato nerealno očekivati njegovu prodajnu cijenu bez ugovora od 200 USD-a?
U svakom slučaju, kaj se mene tiče, iPhone nano nek zadrži retina display manjih dimenzija i sve je OK. Nek spuste cijenu i to je to....
A Nokia i Windowsi nek usreće nekog drugog....
12.02.2011 | 12:50
djuro - pa koristis nokiju zadnjih 10 godina i stalno si ju hvalil. Kaj je to sad? Nekaj ti se zamerila?
12.02.2011 | 15:46
Nokia se očajno pođubrila zadnjih nekoliko godina. Još uvijek imam 3100 koja se prestala proizvoditi prije 6 godina i radi, a sva ova novija govneta redovito počnu rikavati nakon godinu i pol.....
Pa onda njihov bahati stav prema OSX-u koji je omekšao otkad im je Štef zabil kajlu s iPhoneom ...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 34 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Borisone, Ender, miomika, Riba, VanjusOS, Anonimci (617)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.12 Seconds

Provided by iJoomla SEO