Green poison RC5 untethered jailbreak za 4.2.1!!!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Green poison RC5 untethered jailbreak za 4.2.1!!!

• salsa
  • Posjetitelj
07.02.2011 | 17:05
Pozdrav svima

Odlican SITE

svaka cast da vas nema i mog Frienda Pileta nebi ga mogo Jailbrekat

lagano je fakat

pozdrav svimaB)
09.02.2011 | 10:29
salsa kaže:
[quote]Pozdrav svima

Odlican SITE

Odlican site ? hm.. pa nije bas odlican , onak dobar je..
Sad cu naj.... od Sanka..
09.02.2011 | 10:59
The_Cleric kaže:
salsa kaže:
Pozdrav svima Odlican SITE

Odlican site ? hm.. pa nije bas odlican , onak dobar je..
Sad cu naj.... od Sanka..

Grrrrr...

jesan te?

Evo jednog zanimljivog linka za jailbreakere: iPhoneheat/jailbreak 4.2.1 all guides
09.02.2011 | 18:17
Jel moguće otključat iphone 4 BB 02.10.04?
Jel se isplati uopće updatetat sa 4.1 na 4.2.1?
Sve fino radi pa se premišljam,baterija 4-5 dana
09.02.2011 | 18:41
Lihto kaže:
Jel moguće otključat iphone 4 BB 02.10.04?
Jel se isplati uopće updatetat sa 4.1 na 4.2.1?
Sve fino radi pa se premišljam,baterija 4-5 dana

Ja imam ženinog na 4.1 sa tim 2.10.04 basebandom i dobro joj radi pa se ni ne trudim raditi upgrade. Možda ga i napravim sa novim bundleom od PwnageToola 4.1.3, ali čisto iz sporta Ne bih ga za sada upgradeao preko iTunesa pa onda jailbreak sa greenpois0nom jer ko zna za koji će baseband napraviti novi unlock. Zamisli da napravimo upgrade na BB 03.10.01 i onda objave da njega nisu uspjeli unlockat, ali da jesu 2.10.04

Ah, da mislim da ti se ne isplati, ali ako ti se da igrati i to napraviti prije nego izađe iOS 4.3 onda ti savjetujem da ideš ovim putem pa da si zadržiš bb: Redmondpie/untethered jailbreak iPhone 3GS,4 with PwnageTool
09.02.2011 | 19:47
Pozdrav svima, dala mi priateljica iPhone 3gs 4.1.0 i uspio sam ga jailbreak-at sa limera1n, tu je i Cydia i sve je uspjelo ko po špagi OSIM UNLOCK-a. iPhone je na basebandu 05.14.02 ima li ko ideju kako unlockati taj telefon???
09.02.2011 | 19:52
rony, nema druge nego čekat da izađe unlock. Nešto se šuška da bi mogao izaći kad i iOS 4.3 još ovaj mjesec. Druga solucija ti je upotrijebit PwnageTool 4.1.3 unlock edition i instalirart bb 6.15. od iPada, ali ja ne bih preporučio jer onda povratka više nema.
14.02.2011 | 11:52
Pozdrav znalcima a i onima drugima !
Možda je ovo malo blesavo pitanje, ali radije bi ga ja postavio nego si kasnije čupao i ovo malo kose kolko mi je ostalo . Naime, imam sa RedSnow-om Jaibrake-ani iPhone 4 (4.2.1) i sad si razmišljam da to isto napravim sa Greepoison-om (ne treba mi, niti bu mi uskoro trebal unlock). Vidim da su neki ljudi preskočili onaj korak restor-anja na tvorničke postavke (ja sam jednom davno to pokušal napraviti, a pošto mi iTunes-i nisu dopustili restore, sad bi to volio izbjeći), ali kolko sam shvatio svi su to napravili na Windowsima. Zanima me da li je to isto netko probao napraviti na OSX-u i da nije iskusio nekakve probleme. Znam da bi trebalo biti sve isto, ali nije baš uvijek tak, ne?
Hvala u naprijed na odgovorima.
Bujte mi dobri!
Goran
www.scharlaw.com
14.02.2011 | 12:16
iTunes ti neće dopustiti napraviti restore na prethodne verzije iOS-a već samo na tekuću što je sada iOS 4.2.1 i modem firmware 03.10.01.

Ako ti nije bitan unlock onda je dovoljno spojiti iPhone i pokrenuti iTunes. Kliknuti na lijevom panelu pod Devices na prijavljeni iPhone i onda pod "Summary" kliknuti na dugme "Restore", potvrditi i sačekati da iTunes naprave update. Naravno za ovo napraviti moraš biti spojen na internet.

Nakon toga će te pitati da li želiš iPhone prijaviti kao novi uređaj što znači da će biti kao novi iz dućana ili pak oćeš vratiti njegov backup (to će ponuditi samo ako si ga prije već sinkronizirao sa iTunesima).
Kad to napraviš, onda zatvoriš iTunes, skineš greenpois0n i napraviš jailbreak.

Inače, postupak je potpuno isti i za Win i za MAc OS X.
  • campo
  • Posjetitelj
14.02.2011 | 12:33
Nisam neki znalac ali i meni nece restor na Macu (bilo kakav) a na winu hoce,...
14.02.2011 | 13:02
Probaj prije restorea izbrisati sve ipsw datoteke iz mapa:

\\users\\tvoj acc\\Library\\iTunes\\Device Support

i još

\\users\\tvoj acc\\Library\\iTunes\\iPhone Software Updates
14.02.2011 | 14:08
Hej!
Hvala na odgovoru, ali na žalost nije odgovoril na moje pitanje.
Mene ne zanima restore, jer znam da ga nisam uspio napraviti na Mac-u (na PC-u nisam probao), nego me zanima da li i bez njega mogu (bez pojave određenih problema) jailbreak-nuti iPhone 4 (4.2.1.; 03.10.01.) sa Greenpioson-om. iPhone je već jailbreak-an sa RedSnow-om! Htio bi izbjeći restore da ne moram ponovo instaliravati sve aplikacije koje mi nisu backup-irane u iTunes-ima (dakle one sa Cydie). I kao što sam već napisao, znam da su neki uspjeli ovo napraviti na PC-u, a ja bi htio znati da li je netko uspio to napraviti na Mac-u. Pitam radi toga jer očigledno neke stvari rade bolje na Windowsima nego na OSX-u (npr. restore)!!
Ne znam kak drugi to rezoniraju, ali meni je to malo čudno/smiješno
14.02.2011 | 14:23
@schar_law

Koliko sam vidio iz iskustva drugih, ne moraš raditi restore, nego ga možeš direkte jailbreakat sa greenpois0n iako je redsn0w jailbreak još gore. Ne bi ti se smjelo ništa izgubiti u tom procesu, premda naravno, nikada nema 100% garancije. Vidi post od The_Cleric u ovom forumu jer on je tako napravio i sve je prošlo ok.
14.02.2011 | 21:20
schar_law
Kao sto kaze Sank, NIKADA nema 100% garancije da ce sve biti u redu ali ja sam tako napravio, Greenp0ison preko postojeceg Redsn0wa i sve je ostalo ukljucujuci Cydiu i sve je radilo odlicno, na windowsima , moj kolega je isto to uspio na mac-u no opet se vracamo na ono o garanciji, probaj pa javi..
))))
14.02.2011 | 21:27
pozdrav svima!
evo, baš sam došao doma, prva stvar koju sam napravio je bila da sam sjeo za komp i jailbreak-nul si iPhone po drugi put (ovaj put sa zelenim otrovom). mogu samo reći da je sve prošlo brzo i bezbolno, sve što je bilo na iPhone-u je tamo i ostalo, a i sve radi kak vurica
hvala na pomoći!
uživajte!
G
16.02.2011 | 00:13
Zanima me da li se nekome desava sljedece nakon JB sa greenpoisOn-om.Rijec je o IP4 4.2.1,prije sam imao redsnOw i samo sam ga prekrio sa greenpoisOnom bez restora.sve radi uredno osim sljedeceg:otvorim cydiu,manage,packages i kada mi vrti instalirane opcije i dodze do slova c odmah se cydia izbaci.Probao sam od iza vrtiti i cim dodze do pocetka slova c opet izbaci.Ima li netko kakvu ideju...???
16.02.2011 | 01:13
baš sam probal napraviti to sa Cydiom i meni sve radi dobro. nisam znalac, tak da ti na žalost nemrem nikak više pomoći
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 16 sati, 46 minuta
  • Junuz: Yonkis, riješeno.Ubio sam icloud/face time na svim uređajima.Iako se problem manifestovao na 16e.Svakako nekoristim face/imesage.Hvala
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi