Problem sa pucanjem veze između BT auta i IPhone 4
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Problem sa pucanjem veze između BT auta i IPhone 4

24.01.2011 | 15:03
Pozdrav svima.

Imam jedan čudan problem koji ne mogu nikako riješiti, pa ako postoji već netko sa sličnim ili približnim problemom, ili pak sa rješenjem bio bih mu vrlo zahvalan.
Naime, u autu ima ugrađen BT i cradle (originalan) nosač za auto. Radi se o Audiju A6.
Soft na mobu je 4.2.1.
Samo uparivanje s autom prolazi nomalno, međutim razgovori se ili ne mogu spojiti, ali mi pucaju nekim random order redom.
Nekad se veza prekine nakon sekunde, nekad traje minutu, dvije..... ali uvijek pukne.
Ako ima netko ideju......?

Hvala svima unaprijed
24.01.2011 | 17:06
Isprobaj svoj iPhone u nekom drugom autu u kojem BT sigurno radi. Ako je tamo OK, problem je s Audi strane, pa pritisni službeni support. Ako pak iPhone ne radi niti u drugom autu, probaj još u trećem. Ako ne radi ni tamo, moguće da je BT neispravan, pa ga šalji na servis.
24.01.2011 | 20:39
Probao sam u drugom autu sa BT-om, i tamo radi. U principu izgleda da je osjetljivost na promjenu snage signala vrlo izražena. Pa sam prebacio na Edge. Jedno desetak razgovora je uredno obavio. Audi support ne daje nikakve krive informacije, niti da planiraju update svojih softova. Generalno BT na mobu radi, jer se Plantronics spaja na njega bez problema. Mislim da je negdje greška u komunikacijskim protokolima.
Ovo što si ti naveo bi bilo ispravno razmišljanje kada bi BT ima neki generalni faul, ali on nekad funkcionira bezprijekorno, a nekad luduje.
Na dosta stranih foruma nabasamo sam na informacije da je problem u 4.2.1.
24.01.2011 | 21:57
Ja imam 3GS na 4.2.1 softu i sa originalnim bluetoothom u Audiju A3 radi bez greške. Imao sam i prijašnje verzije softa na telefonu i nikad problema.
Ima samo jedna stvar koja mi užasno ide na nerve pa me zanima da li se to i tebi događa u A6.

Kada ja nekog zovem, čim stisnem call gumb automatski se prebacuje na BT i sve super, no kad mene neko zove moram nakon javljanja prvo sam prebaciti na BT inače se ne spaja sam.
Kad se javis imas onaj sivkasti prozirni ekran na telefonu na kojem su mogući audio izvori i tamo moram sam prebaciti sa iPhone na BT (istina jedan klik ali užasno iritantno).
Jesi imao takvih problema ili ti se kao i kod pozivanja automatski aktivira BT?
25.01.2011 | 00:00
Hm, koje ti je godište A3?
Ne, meni se automatski prebacuje na auto. Znam na koji ekran misliš, pišu ti opcije javljanja. Meni se odmah prebacuje na auto, kako sam već i napomenuo. Čudno.
Da li ti je IPhone na 3G mreži ili Edge-u, i da li ti je mobitel u onom originalnom nosaču (Audijevom) ili ga samo držiš na suvozačevom sicu?

sorry, puno pitanja.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 7 sati, 5 minuta
  • zvone: Ljudi imam neke screen protectore za 12 pro i par caseova. Zena ima novi mob a ostali stari dodaci. Ako netko zeli pokupiti na podrucju Zagreba.
  • drlovric: Ja koristim FluidVoice diktiram vise od 70% mailove, kao i text poruka.
  • smayoo: :D
  • Bertone: Ma znam kako diktiranje funkcionira ali iskreno se ne sjećam kada sam zadnji put čuo tišinu :(
  • smayoo: To naravno da ne funkcionira ako više ljudi priča u glas ili ako ti radio svira dok pričaš.
  • Bertone: Ma to sa diktiranjem je pušiona, nevezano za poruke nekidan vozim mamu doma i trebam nešto ženu pa je pokušam nazvati no auto ponavlja da ne razumije,... na kraju sam morao reći mami da malo zašuti :D
  • smayoo: Ne smiješ diktirati kako normalno pričaš. Kad se priča usporeno i jasno razdvaoja riječi, točnost je ≥90%
  • smayoo: :-D
  • Bertone: Znam, zato često i dobijem haiku od poruka :D
  • smayoo: Diktiraj poruke u vožnji. Radi sve bolje.
  • Yonkis: Bertone, ne mogu, vozim. :)
  • Bertone: Eto današnje mladeži, vozi i piše poruke,... ajd se sad sam kazni :)
  • Yonkis: "obaviti", pobjeglo mi, naletio sam na šaht u vožnji.
  • Yonkis: Kloba, ne možemo ti ga MI aktivirati, to moraš sam bavi
  • Kloba: Pozdrav ekipa ima neki znalac da mi aktivira whats app?
  • smayoo: A propos smještanja konektora... :P
  • smayoo: U Beogradu ulazi stari deda sa štapom, klimavo i s mukom u gradski autobus, obrati se vozaču: "Mladiću reci mi gde bih mogao da smestim kosti...?", a vozač na to skoči ljutito: "Nemoj da tebi Kosta smesti!" :D
  • Bertone: Bolje i straga nego kad ga Apple smjesti ispod :D
  • jura22: I smjestila ga straga.
  • smayoo: To je sve EU standardizirala na USB-C. :D
  • jura22: Izgleda da mora biti više od dva konektora!
  • jura22: Landtag Brandenburg ih ke nabrojao: Gejevi, lezbijke, androgini, birodne osobe, trans muškarci, trans žene, rodno promjenjive osobe, rodno kvir osobe, interseksualne osobe, interseksualne žene, interseksualni muškarci, transseksualne osobe, transseksualne žene, transseksualni muškarci, trans osobe, transmuške osobe, transženske osobe, rodno fluidne osobe, panrodne osobe, osobe s dva duha (
  • jura22: Misliš da se smiju stavljati samo muški ili ženski konektori?
  • smayoo: :D
  • Riba: Po muskim i zenskim konektorima.
  • jura22: Zašto ženski robot mora imati sise? U stvari, zašto uopće postoje muški i iženski roboti? Kako ih tazlikovati?
  • smayoo: @bbosnjak, otvori temu u forumu pa pitaj da ti se jave jabučari iz Zagreba ili okolice koji imaju monitor iz te generacije da probaš s njihovom ciglom
  • smayoo: Aha, to ima vanjsku ciglu za napajanje? Pa da, onda svakako treba probati s drugom ciglom prije ikakvog servisa.
  • jura22: Sumnjam. Rekoi su neka nabavim nateriju i onda je budu zamijenili. U stvari, trebao sam je nabaviti, sam zamijeniti i inda njima odnjeti novce.
  • dpasaric: Za Cinemu 23 prvo provjeri da nije samo napajanje, 90% slučajava bude to.
  • Riba: Vjerojatno su pretrpani poslom kao i svi.
  • jura22: Vidim hvalite RAM servis. Ja sam ih pitao za promjenu baterije pa su poceli kolutati s ocima. Kao da su me htjeli otpiliti.
  • jura22: Jok, Ludbreg je centar svijeta.
  • bbosnjak: Jbg. mi Zagrebčani mislimo da smo u cetru svijeta. Hvala na linku.
  • Riba: Kad ljudi ne kazi lokaciju obicno se radi o Zagrebu. :) U tom slucaju preporuka za [link]
  • Riba: A gdje se nalazis?
  • bbosnjak: Imam Apple Cinema Display 23-Inch. Radio je ok do prije mjesec dana i prekrasan je. Imao je jednu crtu mrtvih pisela po sredini ali koga briga kad je tako elegantan i dobru sliku ima. I onda je prestao raditi. Ima li igdje servis koji bi to mogao pogledati i možda popraviti ili bi to možda netko udomio pa se time pozabavio. Ne mogu se natjerati da ga odnesem na glomaznni otpad ko da je neki šte
  • smayoo: [link]
  • Pongy75: Meni se čini i jedno i drugo, app šema. A vaditi se na bilesnu djecu, ako je to uopće istina je krajnje bezobrazno. Ovo mjesto nikad nije bila takva zajednica.
  • drlovric: Ja sam slab na djecu i radio bih pomogao i u ovom konkretnom slucaju. Vec sam to radio ovdje. Samo nisam shvatio kakvu pomoc on ocekuje konkretno. Da skupimo pare za M4 ili da mu ga nekako nadjemo unutar njegovog budzeta. Taj dio mi nije jasan...
  • Pongy75: Napad je najbolja obrana - kad te uberu!
  • Sarek: I stvarno mu nitko nije ništa loše napisao, a on je odmah krenuo u neke obrambene teze
  • Sarek: Meni je isto bilo čudno da na jasno postavljeno pitanje krenu traktati nečega što nema veze s pitanjem. Dva su moguća scenarija ili se čovjek pogubio u svemu i samo se krivo izrazio ili je stvarno neka muljaža. U svakom slučaju trebalo bi objašnjenje od dotičnog člana ili ako je ovo drugo u pitanju neka admini reagiraju
  • jura22: Tu je pitao nesto za MacMini M4 > M4 Pro
  • jura22: [link]
  • Pongy75: Avioni, milioni. kamioni
  • matijazx: -- to je bila prevara. Kolega forumaš mu je htio posuditi svoj Mac, al ovaj nije htio. Scammer.
  • Pongy75: Malo popratiti postove, sve je bez logike. Šarena priča, ima svega.
  • jura22: 8.2.2025. Pise da je sve prebacio s M4 na M4 Pro, ne znam tko je ovdje lud?
  • jura22: Cijela prića je čudna. Pošto se radi o bolesnom djetetu ne želim griješiti dušu.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.60 Seconds

Provided by iJoomla SEO