Problem sa pucanjem veze između BT auta i IPhone 4
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Problem sa pucanjem veze između BT auta i IPhone 4

24.01.2011 | 15:03
Pozdrav svima.

Imam jedan čudan problem koji ne mogu nikako riješiti, pa ako postoji već netko sa sličnim ili približnim problemom, ili pak sa rješenjem bio bih mu vrlo zahvalan.
Naime, u autu ima ugrađen BT i cradle (originalan) nosač za auto. Radi se o Audiju A6.
Soft na mobu je 4.2.1.
Samo uparivanje s autom prolazi nomalno, međutim razgovori se ili ne mogu spojiti, ali mi pucaju nekim random order redom.
Nekad se veza prekine nakon sekunde, nekad traje minutu, dvije..... ali uvijek pukne.
Ako ima netko ideju......?

Hvala svima unaprijed
24.01.2011 | 17:06
Isprobaj svoj iPhone u nekom drugom autu u kojem BT sigurno radi. Ako je tamo OK, problem je s Audi strane, pa pritisni službeni support. Ako pak iPhone ne radi niti u drugom autu, probaj još u trećem. Ako ne radi ni tamo, moguće da je BT neispravan, pa ga šalji na servis.
24.01.2011 | 20:39
Probao sam u drugom autu sa BT-om, i tamo radi. U principu izgleda da je osjetljivost na promjenu snage signala vrlo izražena. Pa sam prebacio na Edge. Jedno desetak razgovora je uredno obavio. Audi support ne daje nikakve krive informacije, niti da planiraju update svojih softova. Generalno BT na mobu radi, jer se Plantronics spaja na njega bez problema. Mislim da je negdje greška u komunikacijskim protokolima.
Ovo što si ti naveo bi bilo ispravno razmišljanje kada bi BT ima neki generalni faul, ali on nekad funkcionira bezprijekorno, a nekad luduje.
Na dosta stranih foruma nabasamo sam na informacije da je problem u 4.2.1.
24.01.2011 | 21:57
Ja imam 3GS na 4.2.1 softu i sa originalnim bluetoothom u Audiju A3 radi bez greške. Imao sam i prijašnje verzije softa na telefonu i nikad problema.
Ima samo jedna stvar koja mi užasno ide na nerve pa me zanima da li se to i tebi događa u A6.

Kada ja nekog zovem, čim stisnem call gumb automatski se prebacuje na BT i sve super, no kad mene neko zove moram nakon javljanja prvo sam prebaciti na BT inače se ne spaja sam.
Kad se javis imas onaj sivkasti prozirni ekran na telefonu na kojem su mogući audio izvori i tamo moram sam prebaciti sa iPhone na BT (istina jedan klik ali užasno iritantno).
Jesi imao takvih problema ili ti se kao i kod pozivanja automatski aktivira BT?
25.01.2011 | 00:00
Hm, koje ti je godište A3?
Ne, meni se automatski prebacuje na auto. Znam na koji ekran misliš, pišu ti opcije javljanja. Meni se odmah prebacuje na auto, kako sam već i napomenuo. Čudno.
Da li ti je IPhone na 3G mreži ili Edge-u, i da li ti je mobitel u onom originalnom nosaču (Audijevom) ili ga samo držiš na suvozačevom sicu?

sorry, puno pitanja.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 16 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

baka, Ender, Riba, rusty, tino1, VanjusOS, Anonimci (648)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.99 Seconds

Provided by iJoomla SEO