Problem s restore Iphone 3gs
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Problem s restore Iphone 3gs

21.01.2011 | 20:33
Znaci imam iphone 3gs versia 3.1.3 sad me zanima kak da napravim recovery na 3.1.3 a jb sam ga s spiritom.
Svaki put kad idem restore dobio ovaj error i55.tinypic.com/241wi8j.png
Prilozi:
21.01.2011 | 23:54
Zašto želiš napraviti restore sa iTunesima?
22.01.2011 | 01:34
Kaj mogu i nekako drugacije? Ak da plz reci kako stvarno mi je hitno
22.01.2011 | 10:32
iTunes ti definitivno neće dati da napraviš restore na starije verzije iOS bez haklanja, a po slici koju si priložio ti koristiš neku stariju verziju. Ipak, kako mi nikako ne želiš napisati razloge zašto želiš napraviti restore iPhonea 3GS na 3.1.3 sve što ti ja mogu ponuditi je recimo da provjeriš ovaj link: Tiny Umbrella how to. Za ovako nešto moraš imati spremljen SHSH blob preko Cydie u protivnom nema načina. Sve što radiš radiš na svoju odgovornost i ako ne uspije onda nećeš imati drugog izbora nego oživiti svoj iPhone sa restoreom iOS 4.2.1 preko iTunesa.
23.01.2011 | 18:04
evo ovako nemam taj shs blob, a u vezi tog kaj mi se desilo zabunom sam obriso cydiu a jb sam ga odma cim sam dobio iphone 3.1.3 sa spiritim i sad bi nekak vratio cydiu nazat i probo upgread na najvec ios koji se moze jb..
23.01.2011 | 18:31
S obzirom da imaš iPhone 3GS, najbolje da prvo provjeriš koji imaš bootloader, pa javi.

Kako provjeriti verziju bootloadera vidi ovdje.

Do sad još to nismo spomenuli, da li ti je bitan i unlock ili samo jailbreak?
23.01.2011 | 19:13
iPhone 3GS – New Bootrom 359.3.2 znaci imam nvi boot

po mogucnosti voli bi unlock isto.. jer mislim prec na vip
23.01.2011 | 19:42
Na žalost onda se moraš držati podalje restorea, naročito preko iTunesa. pretpostavljam da ti iPhone i dalje dobro radi, samo nedostaje Cydia?

Ako je tako onda pokušaj skinuti Cyder 2 i dok ne dođe novi unlock i jailbreak preko njega instalirati aplikacije sa Cydie.

Kako se koristi Cyder 2 imaš ovdje. Uputa je kako instalirati ultrasn0w za unlock preko Cydera, ali isto tako se valjda mogu instalirat i druge app.

Za upgrade se treba strpiti, jer ako se napravi preko iTunesa onda gubiš sigurno unlock. Probat ću provjeriti da li se što novog dogodilo sa sn0wbreezom tj. Pwnage Toolom. Imaš ti Maca ili PCja?
24.01.2011 | 00:01
pc imam
24.01.2011 | 00:04
a ovo s Cyder 2 cu probat sutra pa odma javim.. nego ovo kaj si reko sve mi radi samo kaj nemam cydiu a htio bi naci neki novi site za skidanje aplikacija tocnije neke navigacije.. sad me zanima jos jer mogu kak skinut aplikaciju prek pc-a i onda prek kabla stavit na iphone.
24.01.2011 | 01:37
Probaj ovdje

Sve što trebaš je registrirati se, imaš valjda sve dostupne navigacije za iPhone.

Skidaš na komp i preko iTunes ubacuješ u iPhone.
28.01.2011 | 14:08
bok svima,imam 3gs 4.2.1 i firmware 05.15.04 zanima me ako netko zna dali se može otključati,a da poslje wlan i jps uredno rade jer čitam po forumima da ima problema sa tim,a povratka navodno nema..hvala
28.01.2011 | 15:39
jabuka777 je napisao:
bok svima,imam 3gs 4.2.1 i firmware 05.15.04 zanima me ako netko zna dali se može otključati,a da poslje wlan i jps uredno rade jer čitam po forumima da ima problema sa tim,a povratka navodno nema..hvala

Dakle, da si se malo samo potrudio pronašao biš ovaj odgovor na ovom istom forumu:

Stigao unlock za 3G i 3GS 06.15

Naravno da ovaj unlock ne bih preporučio, a što se jailbreaka tiče sve ovisi koji botloader imaš. Ako ne želiš riskirati onda nastavi čekati dok ne izađe neko bolje rješenje.
28.01.2011 | 15:55
znaci ipak nije sigurno,a kada bi moglo doci sigurno rjesenje,dal ubrzo??hvala na odgovoru,
28.01.2011 | 16:10
jabuka777 je napisao:
znaci ipak nije sigurno,a kada bi moglo doci sigurno rjesenje,dal ubrzo??hvala na odgovoru,

Samo prati ovaj forum ili neki od navedenih web mjesta: iClarified, Redmondipe, Engadget, Omizio, iPhoneheat itd.
14.02.2011 | 17:28
Evo ovako da se javim znaci sve sam fix samo sam ugpred na 4.2 i napravio jb sa greenp0isonom..
imam cydiu i sve po starom.. nego sad imam jos jedan problem xD znaci dali mogu sad napravit unlock
ili kako se to vec zove jer bi htio dat taj mog starom(on je vip) ja sam t-com(simpa)?
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 49 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (566)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa