Problem s restore Iphone 3gs
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Problem s restore Iphone 3gs

21.01.2011 | 20:33
Znaci imam iphone 3gs versia 3.1.3 sad me zanima kak da napravim recovery na 3.1.3 a jb sam ga s spiritom.
Svaki put kad idem restore dobio ovaj error i55.tinypic.com/241wi8j.png
Prilozi:
21.01.2011 | 23:54
Zašto želiš napraviti restore sa iTunesima?
22.01.2011 | 01:34
Kaj mogu i nekako drugacije? Ak da plz reci kako stvarno mi je hitno
22.01.2011 | 10:32
iTunes ti definitivno neće dati da napraviš restore na starije verzije iOS bez haklanja, a po slici koju si priložio ti koristiš neku stariju verziju. Ipak, kako mi nikako ne želiš napisati razloge zašto želiš napraviti restore iPhonea 3GS na 3.1.3 sve što ti ja mogu ponuditi je recimo da provjeriš ovaj link: Tiny Umbrella how to. Za ovako nešto moraš imati spremljen SHSH blob preko Cydie u protivnom nema načina. Sve što radiš radiš na svoju odgovornost i ako ne uspije onda nećeš imati drugog izbora nego oživiti svoj iPhone sa restoreom iOS 4.2.1 preko iTunesa.
23.01.2011 | 18:04
evo ovako nemam taj shs blob, a u vezi tog kaj mi se desilo zabunom sam obriso cydiu a jb sam ga odma cim sam dobio iphone 3.1.3 sa spiritim i sad bi nekak vratio cydiu nazat i probo upgread na najvec ios koji se moze jb..
23.01.2011 | 18:31
S obzirom da imaš iPhone 3GS, najbolje da prvo provjeriš koji imaš bootloader, pa javi.

Kako provjeriti verziju bootloadera vidi ovdje.

Do sad još to nismo spomenuli, da li ti je bitan i unlock ili samo jailbreak?
23.01.2011 | 19:13
iPhone 3GS – New Bootrom 359.3.2 znaci imam nvi boot

po mogucnosti voli bi unlock isto.. jer mislim prec na vip
23.01.2011 | 19:42
Na žalost onda se moraš držati podalje restorea, naročito preko iTunesa. pretpostavljam da ti iPhone i dalje dobro radi, samo nedostaje Cydia?

Ako je tako onda pokušaj skinuti Cyder 2 i dok ne dođe novi unlock i jailbreak preko njega instalirati aplikacije sa Cydie.

Kako se koristi Cyder 2 imaš ovdje. Uputa je kako instalirati ultrasn0w za unlock preko Cydera, ali isto tako se valjda mogu instalirat i druge app.

Za upgrade se treba strpiti, jer ako se napravi preko iTunesa onda gubiš sigurno unlock. Probat ću provjeriti da li se što novog dogodilo sa sn0wbreezom tj. Pwnage Toolom. Imaš ti Maca ili PCja?
24.01.2011 | 00:01
pc imam
24.01.2011 | 00:04
a ovo s Cyder 2 cu probat sutra pa odma javim.. nego ovo kaj si reko sve mi radi samo kaj nemam cydiu a htio bi naci neki novi site za skidanje aplikacija tocnije neke navigacije.. sad me zanima jos jer mogu kak skinut aplikaciju prek pc-a i onda prek kabla stavit na iphone.
24.01.2011 | 01:37
Probaj ovdje

Sve što trebaš je registrirati se, imaš valjda sve dostupne navigacije za iPhone.

Skidaš na komp i preko iTunes ubacuješ u iPhone.
28.01.2011 | 14:08
bok svima,imam 3gs 4.2.1 i firmware 05.15.04 zanima me ako netko zna dali se može otključati,a da poslje wlan i jps uredno rade jer čitam po forumima da ima problema sa tim,a povratka navodno nema..hvala
28.01.2011 | 15:39
jabuka777 je napisao:
bok svima,imam 3gs 4.2.1 i firmware 05.15.04 zanima me ako netko zna dali se može otključati,a da poslje wlan i jps uredno rade jer čitam po forumima da ima problema sa tim,a povratka navodno nema..hvala

Dakle, da si se malo samo potrudio pronašao biš ovaj odgovor na ovom istom forumu:

Stigao unlock za 3G i 3GS 06.15

Naravno da ovaj unlock ne bih preporučio, a što se jailbreaka tiče sve ovisi koji botloader imaš. Ako ne želiš riskirati onda nastavi čekati dok ne izađe neko bolje rješenje.
28.01.2011 | 15:55
znaci ipak nije sigurno,a kada bi moglo doci sigurno rjesenje,dal ubrzo??hvala na odgovoru,
28.01.2011 | 16:10
jabuka777 je napisao:
znaci ipak nije sigurno,a kada bi moglo doci sigurno rjesenje,dal ubrzo??hvala na odgovoru,

Samo prati ovaj forum ili neki od navedenih web mjesta: iClarified, Redmondipe, Engadget, Omizio, iPhoneheat itd.
14.02.2011 | 17:28
Evo ovako da se javim znaci sve sam fix samo sam ugpred na 4.2 i napravio jb sa greenp0isonom..
imam cydiu i sve po starom.. nego sad imam jos jedan problem xD znaci dali mogu sad napravit unlock
ili kako se to vec zove jer bi htio dat taj mog starom(on je vip) ja sam t-com(simpa)?
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 33 minuta
  • smayoo: RIP Chris Rea... :(
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.58 Seconds

Provided by iJoomla SEO