Ciao ljudi, mi mozete reci koja je najbolja navigacija za iphone ali da je offline, i ako znate cijenu i vase misljenje koja je po vasem ukusu bolja. Hvala
moje misljenje je a i sam koristim tomtom navig., besplatna i meni odlicna i offline naravno, zatim iGo My Way, isto tako odlicna, pa Navigon, Sygic Aura i slicno, malo mi je teze reci koja je najbolja jer je to individualno ali evo meni se zasad najvise svida TomTom i Sygic Aura. Odi na stranicu apptrackr pa skini ili ako koristis hofile ili rapidshare imas za skinuti zatim torrenti i tako. Pozdrav
Ima veze, jer apptrackr ima crackane aplikacije za iPhone koje se ne mogu instalirati preko iTunesa bez posebnih dodataka i naravno iPhone mora biti jailbreakan.
Druga solucija jest kupiti na iTunes app storeau.
Ja imam origigi iGo My Way Europe i ne mogu reći jel ima boljih jer ja sam se za njega odlučio i samo taj app probao. Nekoliko puta me je dopeljao ravno pred vrata hotela i za mene je to i više nego dovoljno za jednu navigaciju.
E da, rijesio sam onaj problem sta mi je konstantno javljao na ekranu. Probao sam ga par puta ustekat i odstekat i to je to tako da znas, i ako ce nekom trebat u buduce
Nemaš ih puno: Navigon, Tom Tom, iGo i Sigyc Aura. Po meni je baš Navigon naj bolja. Naravno moraš gledati Eastern Europe (za Hrvatsku) ili Western Europe ako ti treba za po Trstu Nije jeftina, pogledaj na app storeu.
Nemaš ih puno: Navigon, Tom Tom, iGo i Sigyc Aura. Po meni je baš Navigon naj bolja. Naravno moraš gledati Eastern Europe (za Hrvatsku) ili Western Europe ako ti treba za po Trstu Nije jeftina, pogledaj na app storeu.
iGo ako nije bolji onda je definitivno jeftiniji jer za 100$ dobiješ 40 europskih zemalja uključujući i Hrvatsku. Možeš li napisati po čemu je dakle Navigon bolji od iGo za tebe? Znaš ono, neki argument, a ne samo "bolji je".
Da, naravno. Nekako mi je Navigon najpregledniji, naj jednostavniji za korištenje tijekom vožnje, kad ga i trebam. Ali naravno sve je to IMHO, tako sam i započeo rečenicu: "Po meni...", jel? U svakom slučaju Sigyc mi je katastrofa, dok mi je Tom Tom solidan, ali opet ne bolji od Navigona.
poz,
ray
treba jednostavno isprobati nekoliko pa sam odluciti koju koristiti, slazem se sa Sankom gdje kaze da ga iGo My Way doveo direkt pred vrata i da je to za navigaciju dovoljno, po meni i je, tako da svakome se nesto svida.
dpasaric: 50 godina Applea u srijedu u 19.30 u Pikiju!
jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj
CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima