Iphone 4 iOS 4.0.2 backup problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 4 iOS 4.0.2 backup problem

04.01.2011 | 22:32
Bok ljudi imam problem sa iphone 4....kada ga pokušam backup-ati na itunes-u,itunes mi izbaci error da je iphone disconnected.On je na ios 4.0.2.Iphone je tatin i ima puno važnih kontakata i mailova i poruka i svega toga...a bilo bi veoma teško za povratiti neke informacije ako se iphone pokvari i treba ga restore-ati.Molim Vas za pomoć.
04.01.2011 | 23:59
ja imam isti problem sa svojim 3GSom i 4.2.1 iOSom.
Već sam lud od pokušaja backupa i synca..

Nakon što mi to odradi, ja mu ponovim sync i onda uleti u ptetlju backup, i tako stoji do imendana:

Stroj je:

Model Name: MacBook Pro
Model Identifier: MacBookPro6,1
Processor Name: Intel Core i5
Processor Speed: 2,53 GHz
Number Of Processors: 1
Total Number Of Cores: 2
L2 Cache (per core): 256 KB
L3 Cache: 3 MB
Memory: 4 GB
Processor Interconnect Speed: 4.8 GT/s
Boot ROM Version: MBP61.0057.B0C
SMC Version (system): 1.57f17

a OSX je 10.6.5 i sve je up to date...
  • Dijete
  • Posjetitelj
05.01.2011 | 15:11
Za povuc podatke se moze koristit programcic phoneview.. prvi na gugletu
05.01.2011 | 16:58
loky_stoja je napisao:
Bok ljudi imam problem sa iphone 4....kada ga pokušam backup-ati na itunes-u,itunes mi izbaci error da je iphone disconnected.On je na ios 4.0.2.Iphone je tatin i ima puno važnih kontakata i mailova i poruka i svega toga...a bilo bi veoma teško za povratiti neke informacije ako se iphone pokvari i treba ga restore-ati.Molim Vas za pomoć.

Jel mobitel jailbreak-an?
Možeš probati da odeš Applications > iSync > Preferences > Reset Sync History
07.01.2011 | 23:04
@krishtofich da li bi tako izbrisao sync history? Jer ja njemu imam stari backup još sa drugog iphonea...a sada je dodao još 200 kontakata itd.A ne bi htio izbrisati taj stari backup jer mi može puno značiti ako moram restore-ati....bolje 200 kontakata za upisivanje nego 800
07.01.2011 | 23:13
loky_stoja je napisao:
@krishtofich da li bi tako izbrisao sync history? Jer ja njemu imam stari backup još sa drugog iphonea...a sada je dodao još 200 kontakata itd.A ne bi htio izbrisati taj stari backup jer mi može puno značiti ako moram restore-ati....bolje 200 kontakata za upisivanje nego 800

A sad sam se sjetio da je mobitel bio jailbreakan kada sam ga tada back up-ao...
07.01.2011 | 23:30
@krishtofich E hvala ti puno...Pomogao si mi da dođem do zaključka.Kada je moj tata kupio iphone 4 ja sam backup-ao njegov prošli iphone i restore-ao from backup na iphone 4....sada sam se sjetio da je taj prošli iphone bio jailbreakan,pa je on sa svim tim vjerojatno prenio te neke file-ove koji nisu odgovarali itunesu...e sada me zanima da li sam u pravu i kako bi mogao popraviti taj problem
08.01.2011 | 00:19
Kao prvo, nije mi jasan taj strah od gubitka backup-a i kontakata. Ako se ne varam backup se radi prilikom syncanja iPhonea sa računalom, što drugim riječima znači da se kontakti syncaju sa onima na računalu, pa ako se backup kasnije i izgubi, kontakti ostaju u Adress Booku zar ne? Jedino što se gubitkom backupa zaista može izgubiti jesu podaci u raznim instaliranim aplikacijama, dok bi se sve ostalo moralo moći vratiti ponovnim syncanjem sa sadržajem koji se već nalazi u iTunesima. Osim podataka u raznim aplikacijama moguće je izgubiti i slike koje su napravljene na iPhoneu u foto albumu.

Koliko sam ja uspio izgooglati, a najviše na samom Apple support forumu, čini se da imaš problem sa kontaktima, neki je zbrljan i zbog toga ti se to događa. Najbolje je da prvo napraviš sigurnosnu kopiju kontakata iz Address Booka tako što ćeš kopirati kompletan ovaj direktorij:

Users/tvoj account/Library/Application Support/AddressBook

Zatim izbriši sve kontakte i onda probaj syncat sa iPhonea, ako prođe, onda ćeš morati naći među onima iz addressBooka koji te zezaju i izbrisati ih te ponovo upisati. Ne znam samo da li ti inače syncaš sve okntakte ili samo određenu grupu kontakata? Jesu li ti oni podijeljeni u grupe u AdressBooku?

Nisam do sada imao ovaj problem ni sa jednim od mojih iPhonea ni iPada pa je ovo gore tek pretpostavka na osnovu postova drugih ljudi sa istim problemom. Ovaj gore navedeni experiment ne bi smio imati za posljedice gubitak niti jednog kontakta ako pravilno iskopiraš sve na neko sigurno mjesto. Uvijek se to kasnije može vratiti nazad. Resetiranje sync historyja koliko sam ja uspio izgooglati ne pomaže u ovom slučaju.
09.01.2011 | 18:02
ja ne mogu naći taj /library folder...jesi siguran da je to za windows os
09.01.2011 | 19:03
loky_stoja je napisao:
ja ne mogu naći taj /library folder...jesi siguran da je to za windows os

Ne sorry, to ti je na Macu, a ako imaš windowse onda s čime si do sada syncao kontakte sa Outlookom, Windows Mailom ili Windows Contacts? Ne vidim da si prije spomenuo takve detalje.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 12 minuta
  • smayoo: RIP Chris Rea... :(
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Bertone, damir1, m@xym, smayoo, zoranowsky, Anonimci (486)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.51 Seconds

Provided by iJoomla SEO