Problem pomozite !!!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Problem pomozite !!!

02.01.2011 | 23:36
imam jedan problem, bio sam vani, i u jutro kad sam se probudio non stop mi se ta poruka ponavlja, posto mi je mob na talijanskom, slikao sam i na talijanskom i na hrvatskom, tako da skuzite o cemu je proble. uz to, ne mogu slusati ipod, i jos neke zvukove, primjer kad dobim poruku mi ne zazvoni, a kad me zovu cujem. kad idem u ipod za slusat pjesmu, ne cujem a kad idem odabrati melodiju kako da mi zvoni mob to cujem, a kad idem odabrati melodiju za poruku opet ne cujem, neznam o cemu je proble.

zna to netko od vas rijesit ? evo slike
02.01.2011 | 23:46
ovako pise

OVAJ PRIBOR NIJE OPTIMIZIRAN ZA OVAJ IPHONE
interferencija moze uzrokovati smetnje i smanjenje snage mobilnog signala
02.01.2011 | 23:48
mikiumag je napisao:
kako se stavi slika ?

Kad pišeš poruku ispod okvira za tekst imaš opciju Priloži sliku, klik na dugme Odaberi datoteku i odabereš sliku. Slika je najbolje da je JPG svakako manja od 150Kb ili 120 kb sad nisam posve siguran.
02.01.2011 | 23:53
mikiumag je napisao:
ovako pise

OVAJ PRIBOR NIJE OPTIMIZIRAN ZA OVAJ IPHONE
interferencija moze uzrokovati smetnje i smanjenje snage mobilnog signala

Da ti se nije preko Bluetootha spojio na neki drugi uređaj (slušalice, TV ili slično) ili je utaknut u nešto? Takva se poruka javi kada se utakne u npr. zvučnike za iPod koji ne podržavaju iPhone ili ako se spoji preko Bluetootha na nešto što ga ne podržava u potpunosti.
02.01.2011 | 23:56
ne, nisam ga nigdije spojio, samo sam slikao i zvao, nista drugo
03.01.2011 | 00:01
mikiumag je napisao:
PNG mi je slika
ti mogu na mail poslat pa da vidis ?

Ok, nema veze ako je PNG, pored Priloži sliku klikni na dugme "Odaberi datoteku" i onda klikni na onaj img u uglastim zagradama da se pojavi u tekstu di će doć slika. Je li ti Bluetooth ukopčan ili nije?
03.01.2011 | 00:03
ne nije mi ukljucen bluetooth

i evo slike:

Interferencija.jpg
03.01.2011 | 00:50
Prvi dio poruke obično se zna javiti ako se iPhone pokuša spojiti s nekim uređajem koji nije kompatibilan s njime. Drugi dio poruke o interferenciji je mnogo interesantniji u ovom slučaju i kako do sada nisam imao takav slučaj molim ostale jabučare za pomoć ukoliko su imali sličan problem da se jave.

Ne znam da li ima veze sa SIM karticom, ali čini mi se da ovdje ima veze jačina VIP signala. Na slici se vidi samo jedna crtica što baš i nije dobro.

Što se tiče zvukova koji se ne čuju, provjeri još jednom postavke za iPod, granica glasnoće i ono dugme sa strane za mute. javi sve što si probao, osim samog restarta koji nije pomogao.
03.01.2011 | 01:06
Meni se je znala pojavljivati ovakava poruka kada nebi dobro uštekao kabel za punjenje, no moram napomenuti da se to događalo isključivo na kablu koji sam dobio sa originalnom apple bluetooth slušalicom, naime on na sebi ima i utor za istu sa kontra strane..Rješavao sam to ponovnim prikopčavanjem i do sad ( nekih dva tri puta) uvijek je prolazilo, tj. nije se ponovilo prilikom drugog ukopčavanja.
03.01.2011 | 01:24
to kralju !!!! sad sam ga probao iskopcat i ukopcat, probao ukljucit ipod i druge zvukove, sada radi. hvala ti !!!! Decki hvala lijepa, Jabucnjak ima najbolje forumase hvala Goan i hvala Sank.

jahuuuuuuuuuu
03.01.2011 | 18:02
decki opet mi se vratio problem, neznam sta cu
bio sam do Vip centra, i kaze da nezna o cemu je rijec, napravio mi je novu karticu i opet zeza. sta sada ?
09.01.2011 | 15:20
Da ne otvaram novi topic imam samo jedno pitanje odjedanput mi se pojavila kaj baterije crta sa strelicom koja kruzi a ne dotice se i unutra je lokot(neznam kako to bolje objasniti) i nemogu pisat poruke niti gledat slike vodoravno ili pejzazno kako god zivcira me pa pomozite ako ste voljni. Hvala
09.01.2011 | 15:46
Napravi dvoklik na tipku kao kad hoćeš isključiti aplikacije u multitaskingu pomakni prema desno i isključi tj. ponovo omogući rotaciju. (Dugme isto kao i ovo što ti je na ekranu).
Ne znam da li sam bio dovoljno jasan
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 47 minuta
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.13 Seconds

Provided by iJoomla SEO