Problem pomozite !!!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Problem pomozite !!!

02.01.2011 | 23:36
imam jedan problem, bio sam vani, i u jutro kad sam se probudio non stop mi se ta poruka ponavlja, posto mi je mob na talijanskom, slikao sam i na talijanskom i na hrvatskom, tako da skuzite o cemu je proble. uz to, ne mogu slusati ipod, i jos neke zvukove, primjer kad dobim poruku mi ne zazvoni, a kad me zovu cujem. kad idem u ipod za slusat pjesmu, ne cujem a kad idem odabrati melodiju kako da mi zvoni mob to cujem, a kad idem odabrati melodiju za poruku opet ne cujem, neznam o cemu je proble.

zna to netko od vas rijesit ? evo slike
02.01.2011 | 23:46
ovako pise

OVAJ PRIBOR NIJE OPTIMIZIRAN ZA OVAJ IPHONE
interferencija moze uzrokovati smetnje i smanjenje snage mobilnog signala
02.01.2011 | 23:48
mikiumag je napisao:
kako se stavi slika ?

Kad pišeš poruku ispod okvira za tekst imaš opciju Priloži sliku, klik na dugme Odaberi datoteku i odabereš sliku. Slika je najbolje da je JPG svakako manja od 150Kb ili 120 kb sad nisam posve siguran.
02.01.2011 | 23:53
mikiumag je napisao:
ovako pise

OVAJ PRIBOR NIJE OPTIMIZIRAN ZA OVAJ IPHONE
interferencija moze uzrokovati smetnje i smanjenje snage mobilnog signala

Da ti se nije preko Bluetootha spojio na neki drugi uređaj (slušalice, TV ili slično) ili je utaknut u nešto? Takva se poruka javi kada se utakne u npr. zvučnike za iPod koji ne podržavaju iPhone ili ako se spoji preko Bluetootha na nešto što ga ne podržava u potpunosti.
02.01.2011 | 23:56
ne, nisam ga nigdije spojio, samo sam slikao i zvao, nista drugo
03.01.2011 | 00:01
mikiumag je napisao:
PNG mi je slika
ti mogu na mail poslat pa da vidis ?

Ok, nema veze ako je PNG, pored Priloži sliku klikni na dugme "Odaberi datoteku" i onda klikni na onaj img u uglastim zagradama da se pojavi u tekstu di će doć slika. Je li ti Bluetooth ukopčan ili nije?
03.01.2011 | 00:03
ne nije mi ukljucen bluetooth

i evo slike:

Interferencija.jpg
03.01.2011 | 00:50
Prvi dio poruke obično se zna javiti ako se iPhone pokuša spojiti s nekim uređajem koji nije kompatibilan s njime. Drugi dio poruke o interferenciji je mnogo interesantniji u ovom slučaju i kako do sada nisam imao takav slučaj molim ostale jabučare za pomoć ukoliko su imali sličan problem da se jave.

Ne znam da li ima veze sa SIM karticom, ali čini mi se da ovdje ima veze jačina VIP signala. Na slici se vidi samo jedna crtica što baš i nije dobro.

Što se tiče zvukova koji se ne čuju, provjeri još jednom postavke za iPod, granica glasnoće i ono dugme sa strane za mute. javi sve što si probao, osim samog restarta koji nije pomogao.
03.01.2011 | 01:06
Meni se je znala pojavljivati ovakava poruka kada nebi dobro uštekao kabel za punjenje, no moram napomenuti da se to događalo isključivo na kablu koji sam dobio sa originalnom apple bluetooth slušalicom, naime on na sebi ima i utor za istu sa kontra strane..Rješavao sam to ponovnim prikopčavanjem i do sad ( nekih dva tri puta) uvijek je prolazilo, tj. nije se ponovilo prilikom drugog ukopčavanja.
03.01.2011 | 01:24
to kralju !!!! sad sam ga probao iskopcat i ukopcat, probao ukljucit ipod i druge zvukove, sada radi. hvala ti !!!! Decki hvala lijepa, Jabucnjak ima najbolje forumase hvala Goan i hvala Sank.

jahuuuuuuuuuu
03.01.2011 | 18:02
decki opet mi se vratio problem, neznam sta cu
bio sam do Vip centra, i kaze da nezna o cemu je rijec, napravio mi je novu karticu i opet zeza. sta sada ?
09.01.2011 | 15:20
Da ne otvaram novi topic imam samo jedno pitanje odjedanput mi se pojavila kaj baterije crta sa strelicom koja kruzi a ne dotice se i unutra je lokot(neznam kako to bolje objasniti) i nemogu pisat poruke niti gledat slike vodoravno ili pejzazno kako god zivcira me pa pomozite ako ste voljni. Hvala
09.01.2011 | 15:46
Napravi dvoklik na tipku kao kad hoćeš isključiti aplikacije u multitaskingu pomakni prema desno i isključi tj. ponovo omogući rotaciju. (Dugme isto kao i ovo što ti je na ekranu).
Ne znam da li sam bio dovoljno jasan
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 4 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.97 Seconds