Problem pomozite !!!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Problem pomozite !!!

02.01.2011 | 23:36
imam jedan problem, bio sam vani, i u jutro kad sam se probudio non stop mi se ta poruka ponavlja, posto mi je mob na talijanskom, slikao sam i na talijanskom i na hrvatskom, tako da skuzite o cemu je proble. uz to, ne mogu slusati ipod, i jos neke zvukove, primjer kad dobim poruku mi ne zazvoni, a kad me zovu cujem. kad idem u ipod za slusat pjesmu, ne cujem a kad idem odabrati melodiju kako da mi zvoni mob to cujem, a kad idem odabrati melodiju za poruku opet ne cujem, neznam o cemu je proble.

zna to netko od vas rijesit ? evo slike
02.01.2011 | 23:46
ovako pise

OVAJ PRIBOR NIJE OPTIMIZIRAN ZA OVAJ IPHONE
interferencija moze uzrokovati smetnje i smanjenje snage mobilnog signala
02.01.2011 | 23:48
mikiumag je napisao:
kako se stavi slika ?

Kad pišeš poruku ispod okvira za tekst imaš opciju Priloži sliku, klik na dugme Odaberi datoteku i odabereš sliku. Slika je najbolje da je JPG svakako manja od 150Kb ili 120 kb sad nisam posve siguran.
02.01.2011 | 23:53
mikiumag je napisao:
ovako pise

OVAJ PRIBOR NIJE OPTIMIZIRAN ZA OVAJ IPHONE
interferencija moze uzrokovati smetnje i smanjenje snage mobilnog signala

Da ti se nije preko Bluetootha spojio na neki drugi uređaj (slušalice, TV ili slično) ili je utaknut u nešto? Takva se poruka javi kada se utakne u npr. zvučnike za iPod koji ne podržavaju iPhone ili ako se spoji preko Bluetootha na nešto što ga ne podržava u potpunosti.
02.01.2011 | 23:56
ne, nisam ga nigdije spojio, samo sam slikao i zvao, nista drugo
03.01.2011 | 00:01
mikiumag je napisao:
PNG mi je slika
ti mogu na mail poslat pa da vidis ?

Ok, nema veze ako je PNG, pored Priloži sliku klikni na dugme "Odaberi datoteku" i onda klikni na onaj img u uglastim zagradama da se pojavi u tekstu di će doć slika. Je li ti Bluetooth ukopčan ili nije?
03.01.2011 | 00:03
ne nije mi ukljucen bluetooth

i evo slike:

Interferencija.jpg
03.01.2011 | 00:50
Prvi dio poruke obično se zna javiti ako se iPhone pokuša spojiti s nekim uređajem koji nije kompatibilan s njime. Drugi dio poruke o interferenciji je mnogo interesantniji u ovom slučaju i kako do sada nisam imao takav slučaj molim ostale jabučare za pomoć ukoliko su imali sličan problem da se jave.

Ne znam da li ima veze sa SIM karticom, ali čini mi se da ovdje ima veze jačina VIP signala. Na slici se vidi samo jedna crtica što baš i nije dobro.

Što se tiče zvukova koji se ne čuju, provjeri još jednom postavke za iPod, granica glasnoće i ono dugme sa strane za mute. javi sve što si probao, osim samog restarta koji nije pomogao.
03.01.2011 | 01:06
Meni se je znala pojavljivati ovakava poruka kada nebi dobro uštekao kabel za punjenje, no moram napomenuti da se to događalo isključivo na kablu koji sam dobio sa originalnom apple bluetooth slušalicom, naime on na sebi ima i utor za istu sa kontra strane..Rješavao sam to ponovnim prikopčavanjem i do sad ( nekih dva tri puta) uvijek je prolazilo, tj. nije se ponovilo prilikom drugog ukopčavanja.
03.01.2011 | 01:24
to kralju !!!! sad sam ga probao iskopcat i ukopcat, probao ukljucit ipod i druge zvukove, sada radi. hvala ti !!!! Decki hvala lijepa, Jabucnjak ima najbolje forumase hvala Goan i hvala Sank.

jahuuuuuuuuuu
03.01.2011 | 18:02
decki opet mi se vratio problem, neznam sta cu
bio sam do Vip centra, i kaze da nezna o cemu je rijec, napravio mi je novu karticu i opet zeza. sta sada ?
09.01.2011 | 15:20
Da ne otvaram novi topic imam samo jedno pitanje odjedanput mi se pojavila kaj baterije crta sa strelicom koja kruzi a ne dotice se i unutra je lokot(neznam kako to bolje objasniti) i nemogu pisat poruke niti gledat slike vodoravno ili pejzazno kako god zivcira me pa pomozite ako ste voljni. Hvala
09.01.2011 | 15:46
Napravi dvoklik na tipku kao kad hoćeš isključiti aplikacije u multitaskingu pomakni prema desno i isključi tj. ponovo omogući rotaciju. (Dugme isto kao i ovo što ti je na ekranu).
Ne znam da li sam bio dovoljno jasan
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 15 sati, 8 minuta
  • cariblanco: Moj omiljeni bend Guns N’ Roses večeras u begišu....bilo bi fora da kažu "pumpaj" :D
  • Junuz: Yonkis, riješeno.Ubio sam icloud/face time na svim uređajima.Iako se problem manifestovao na 16e.Svakako nekoristim face/imesage.Hvala
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, Riba, robee, smayoo, ZeljkoB, Anonimci (670)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.99 Seconds

Provided by iJoomla SEO