Odakle skinuti iphone aplikacije ?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Odakle skinuti iphone aplikacije ?

02.01.2011 | 20:30
Imam problem sa skidanjem aplikacija ! Skidanje aplikacija preko itunes store je pomalo komplicirano jer se treba registrirati i dati broj kreditne kartice,stoga me zanima odakle mogu skinuti zanimljive aplikacije bez apple storea ? Ako netko zna unaprijed hvala !
02.01.2011 | 20:50
Kako je to komplicirano??? Pa laksi i inteligentiji sistem ne postoji, nahvaljen je na sve strane u cijeloj industriji i masa proizvodjaca ga pokusava kopirati.
Ne razumijem sto bi trebalo biti jednostavnije? Ili tebe muci ovaj dio da moras i platiti aplikaciju?
02.01.2011 | 21:02
Pa muci me to da moram platit aplikaciju,a znam da je ovo dobar sistem !
02.01.2011 | 21:05
Treba mi stranica odakle cu skidati aplikacije,ne pada mi na pamet da ih placam !
02.01.2011 | 21:36
Registriraj se bez kartice, imaš ovdje na forumu proceduru za to.
02.01.2011 | 21:59
em su cokoladni em su u b je napisao:
Treba mi stranica odakle cu skidati aplikacije,ne pada mi na pamet da ih placam !

Loll!
Siguran sam da ces na ovom forumu dobiti puno savjeta sa ovakvim stavom
02.01.2011 | 22:41
Ok,hvala !
02.01.2011 | 22:52
Moze mi netko reci kako ili gdje se nalazi tema o registriranju na apple store bez upotrebe kreditne kartice i PayPala ?

Unaprijed hvala !
02.01.2011 | 23:23
Imam ti je rjesenje. U Lovcu kupo pusku i metke i opljackaj banku. Ako te ne uhvate moci ces kupovati progeame do mile volje.
03.01.2011 | 20:04
Nađi sebi zivot !
03.01.2011 | 21:29
Krađa je krađa.
03.01.2011 | 23:28
Moze mi netko reci kako ili gdje se nalazi tema o registriranju na apple store bez upotrebe kreditne kartice i PayPala ?

Unaprijed hvala !

LIJENČUGO!!!!
Prosurfaj forumom!
Jesi kada čuo za opciju SEARCH!!!

Jadan tvoj iPhone, ako ne znaš osnove rada na kompjuteru i traženja informacija...
03.01.2011 | 23:34
HAHAHAH,Znam osnove rada ali mi se NEDA traziti to ! Lakse je da to netko ucini za tebe ahhaha
03.01.2011 | 23:43
Kao što rekoh, lijen si....

Aj' spava ti se, jel tako?

Odi spavat
03.01.2011 | 23:44
ma bravo majstore, sad mi je potpuno jasno zasto pola ovih iPhone padobranaca ne zeli ostavljati pravo ime na forumu
djenja!
03.01.2011 | 23:45
HAHAHAH,Znam osnove rada ali mi se NEDA traziti to ! Lakse je da to netko ucini za tebe ahhaha

Vidim da čekaš ispisnicu !
03.01.2011 | 23:56
Moze li se ovaj forum profil izbrisat,nitko mi ne pomaze kad nesto neznam...Kako da ga izbrisem ?
04.01.2011 | 00:10
Moze li se ovaj forum profil izbrisat,nitko mi ne pomaze kad nesto neznam...Kako da ga izbrisem ?

Pa nije baš mudro od tebe pisati onakve postove i onda očekivat pomoć. Znaš kako stara mudra kaže: pomogni si sam pa će ti i drugi pomoći. Ja sam jednom ovdje na forumu ostavio link na jednu takvu stranicu, a ti si sad daj truda pa ju nađi
04.01.2011 | 00:18
Sank je napisao:

Pa nije baš mudro od tebe pisati onakve postove i onda očekivat pomoć. Znaš kako stara mudra kaže: pomogni si sam pa će ti i drugi pomoći. Ja sam jednom ovdje na forumu ostavio link na jednu takvu stranicu, a ti si sad daj truda pa ju nađi

Potpisujem Sanka..

A isto tako nije nikako lijepo od tebe da čovjeku (zabac) koji ima 734 posta, govoriš da si nađe život
hahaha!

Tony Montana, potraži malo, ne budi pasivan, ako zaista ne nađeš, pitaj lijepo, pomoći će ti se....
04.01.2011 | 12:38
Mislim da ovdje s takvim pristupom nikada neces uspjeti...

Pod prvo, ovo je zajednica ljudi koji zaista vole apple tehnologiju i koriste ju za zaradjivanje kruha. Isto tako, ovo je zajednica u kojoj svaki clan stoji iza svojih postova imenom i prezimenom. Mozda to neke buni, ali po meni je definitivno najbolja stavka ovog foruma.

Takodjer, procitaj ostale postove ljudi koji su te sada "napadali" i vidjet ces da su to mahom ljudi sa par tisuca postova koji cesto ostavljaju dusu na forumu da nekome pomognu...

Treba ti samo malo kulture, ako si lijen...poceti sa dobar dan i zavrsiti sa hvala i odgovor ces dobiti...jamcim ti...

Meni se nikada nije dogodilo da ga nisam dobio... I zato mislim da ako si protiv ove zajednice ne trebas traziti kako izbrisati profil...siguran sam da ce ti ga netko od ovih ljudi tu sam izbrisati...
04.01.2011 | 12:41
a sto se tice tvog pitanja...mislim da samo trebas pokusat kupit neku free aplikaciju sa iPhone-a bez da imas racun i onda ti se na iPhoneu otvori opcija da kreiras free account...

Eto, da ne ispadnemo bezobrazni...

Nasao bih ti i link, ali nije kod mene mac pa mi je malo nezgodno sada traziti preko mobitela...
04.01.2011 | 12:48
Facebook je mjesto za anonimuse. LOL
Cemu se sramiti svojeg imena i prezimena.
05.01.2011 | 13:56
Ok,puno hvala !
05.01.2011 | 23:36
warez-bb.org
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 18 sati
  • jura22: Navlakusa za novi macOS.
  • imenso: Nije free, ima pretplatu, neke aplikacije i posebnu za iPad
  • Yonkis: Apple Creator Studio - free - [link]
  • drlovric: Bas tako Mario. Ja sam bio u USA i kupio MBP M1 Pro 16" i najmanju potrebu nemam da ga mijenjam. Pogrijesio sam jedino sto nisam uzeo 14" :)
  • marioart: uredjaji su predobri i predugo traju :)
  • Riba: Zalosno je vidjeti kako mac prodaja stagnira.
  • Yonkis: Ili ovako nešto? [link]
  • Yonkis: Gdje staviti ovakve vijestice? [link]
  • gladhr2: [link] ima li netko pametan da mi malo pomogne sa ovim problemom..?
  • dpasaric: Nema indoor mapa kod nas AFAIK.
  • Yonkis: Jeste li znali za bolji anti-reflective sloj na 17ici? [link]
  • Yonkis: Ima li u Rijeci ili igdje u HR ovo implemetirano? [link]
  • Yonkis: Novi AirTag: [link]
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?