iPhone 4 i Skype video pozivi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 4 i Skype video pozivi

24.12.2010 | 23:22
Čini se da se konačno nešto pozitivno kotrlja iza brda. Počelo se pričati da će Skype konačnu u svoju aplikaciju za iPhone dodati i mogućnost video poziva i time ugroziti Appleov FaceTime.

Više na: Engadget - Skype finally bringing video calling to iPhone4
24.12.2010 | 23:57
ja se nadam, znas tocno kada ce to izaci ?
30.12.2010 | 18:55
Skype_video.jpg

Skype je upravo objavio novu verziju na iTunes koja podržava Video pozive!! Dakle, pohitajte i obnovite svoju verziju Skype na iPhone 4, a radi i na iPhone 3GS sa kamerom na poleđini Dakle, na iPhone 3G(S) ne možete se vidjeti i gledati u isto vrijeme, ali ipak kamerica radi.
30.12.2010 | 19:27
Radi odlično... Hm...mislim da FaceTime i neće biti toliko velik uspjeh koliko je Apple najavljivao...
30.12.2010 | 19:28
Baš sam maloprije probao sa iPhone 4 na iPhone 4 i super mi je...jedino što je malo gluplje riješeno obrtanje kamera, dakle prijelaz sa prednje na stražnju...ali odlično je jer je dodana funkcija da se isključi kamera...
30.12.2010 | 19:29
I da pitam, Sank je Bog za iUređaje...jeste probali na 3G video pozive...nisam siguran je li to podržano...ako je, onda mislim da ću sve manje koristiti FaceTime
30.12.2010 | 21:32
renato.lubina je napisao:
I da pitam, Sank je Bog za iUređaje...jeste probali na 3G video pozive...nisam siguran je li to podržano...ako je, onda mislim da ću sve manje koristiti FaceTime

Ma Renato, ne čitaš pažljivo moje postove Napisao još u prethodnom postu i isprobao, Skype video poziv RADI na iPhone 3G(S) sa njegovom kamerom na poleđini i zato je jedini problem kad oćeš da tebe vide, onda ti ne možeš vidit sugovornika i obrnuto, ali RADI!

I ma daj, Bog za iUređaje.... Hvala, al nemojmo pretjerivat, možda guru?
30.12.2010 | 21:59
Dakle, isprobano i Skype video poziv radi na iPhone 4, iPhone 3GS, ali NE radi na iPhone 3G Ja imam iPhone 3G sa iOS 4.2.1 i jailbrekan i Skype video poziv ne radi, nema dugmeta koje nudi video poziv. Dakle, renato, sorry, 3G za sada ništa, ali mislim da ima tu nekih skrivenih aduta u rukavu, doduše za one sa jilbreakom. Javim čim doznam nešto sa sigurnošću.
30.12.2010 | 23:19
Movicha_Icon.png

Movicha Mobile Video Chat
Eto, kako sam obećao, našao sam alternativu za video pozive. Radi se o besplatnoj aplikaciji, ali može se instalirati samo na jailbrekane iUređaje te na Mac ili Windows računala. Prednost iMoviche jest što omogućuje video pozive i na iPhone 3G, ali kako ima svoj sistem registracije za sada nema mogućnost povezivanja sa Skype korisnicima. Pozivi se mogu raditi preko WiFi i 3G. Ja sam isprobao samo preko WiFi.

Dakle, ukoliko ste zainteresirani za video pozive na iPhone 3G i jailbrekan je onda možete preko Cydie instalirati iMovicha. naravno, da iMovicha radi i na jailbrekanim iPhone 3GS i 4

Više o iMovicha aplikaciji doznajte na stranicama proizvođača: Movicha.com

Prednost Moviche jest što je zastupljena na MAC, iOS, Android, Symbian, Windows Mobile i Windows platformama,a za Blackberry dolazi uskoro!
31.12.2010 | 02:11
Isprobao sam video poziv između iPhonea 4 i Maca i slika mi se čini mutna i loše kvalitete kad gledam na macu (znači slika koju mi iPhone šalje). Svejedno je jel kamera prednja ili zadnja. Nikad nisam isprobao Facetime tako da ne znam šta očekivati od slike.

P.S. Wifi je u pitanju
31.12.2010 | 02:45
Ja sam također isprobao video pozive između dva iPhonea i iPhonea i desktop računala i slika sa iPhonea jest nešto slabije kvalitete. Video poziv preko 3G mreže između dva iPhonea sa normalnim signalom je najgora solucija, vjerojatno najviše zbog velike latencije, ali upitna je i brzina. IPhone 3GS imao je sličan rezultat po kvaliteti preko WiFi.

Evo i službene vijesti o Skype 3.0 i video pozivima: Engadget/Skype video calling for iPhone is available from today

Novi Skype radi i na iPadu i može primati sliku.
31.12.2010 | 03:34
renato.lubina je napisao:
jeste probali na 3G video pozive...nisam siguran je li to podržano...ako je, onda mislim da ću sve manje koristiti FaceTime

Sank je napisao:
Ma Renato, ne čitaš pažljivo moje postove Napisao još u prethodnom postu i isprobao, Skype video poziv RADI na iPhone 3G(S) sa njegovom kamerom na poleđini i zato je jedini problem kad oćeš da tebe vide, onda ti ne možeš vidit sugovornika i obrnuto, ali RADI!

koliko sam ja shvatio renato je pitao jel netko probao preko 3G mreže a ne preko iphone 3G-a..
Ja sam probao i sasvim solidno..Jedino što imam neki dojam da je na facetimeu bolja kvaliteta slike..makar sam probao skype između 2 iphone 4 na wifi,facetime mi je davao bolju sliku..e sad..ali nije bitno kad mogu slat sliku preko 3G-a i izgleda čisto pristojno
31.12.2010 | 11:07
Lihto je napisao:
...koliko sam ja shvatio renato je pitao jel netko probao preko 3G mreže a ne preko iphone 3G-a...

Je, čini se da sam i ja bio površno pročitao, ali zar ti nisi vidio da sam kasnije napisao i to u vezi 3G mreže, pa čak i dao link na Engadget gdje sve lijepo piše? I bih te mogao lijepo zamoliti da kad citiraš ipak taj citat (quote) pokušaš skratiti na ono na što se pozivaš, a ne ostavljati sve? Ako postaš sa iPada, nije to tako teško kad se ispraksiraš.
31.12.2010 | 13:28
Evo zadovoljan? Mogao si ga qoutat pa se ispravit
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 38 minuta
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.34 Seconds

Provided by iJoomla SEO