IPHONE USKORO U VIP-U !!!!!!!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

IPHONE USKORO U VIP-U !!!!!!!

07.12.2010 | 16:10
Dakle kao sta pise gore, do bozica bi trebao doci iphone i u VIP operativnoj mrezi.

Jucer sam se malo informirao i cak na njihovu stranicu se mozete staviti u red da ga imate prvi.
07.12.2010 | 16:23
Dobro jutro miki
07.12.2010 | 19:05
Dobro jutro miki i s obzirom od kada već primaju predbilježbe definitivno nema šanse da budeš prvi
07.12.2010 | 23:39
Po obicaju, VIP nece iznevjeriti kupce. "Ugurati ce im ribu u guzicu." Ali u celofanu. LOL
08.12.2010 | 12:04
zabac je napisao:
Po obicaju, VIP nece iznevjeriti kupce. "Ugurati ce im ribu u guzicu." Ali u celofanu. LOL

Slažem se
11.12.2010 | 16:15
Znam da je Jabucnjak vise Mac oriented (na srecu!) ali jel moguce da nitko ne komentira Vipove tarife i ponudu?
Meni se cini sasvim pristojno u odnosu na konkurenciju i vrlo ozbiljno razmisljam da ga napokon uzmem, naravno ako me opce nazovu
11.12.2010 | 16:49
A nema se tu puno što pisat, ako je istina ono što piše za blagdanski popust od 50% koji traje zauvijek, a ne "zauvijek" onda je VIP definitivno puno isplativiji od T-Mobile-a, a i cijena iPhonea je prihvatljivija ovisno o tarifi

Možda niko ne komentira jer nema vremena, svi navalili na VIP

Evo usporedne tablice i pasite oči

Vip.jpg
11.12.2010 | 17:01
Mada su đubrad!
Recimo, pogledajmo tarifu 400! Zauvijek je pretplata 200kn. OK. Uspostava poziva je 0.25kn. Dobije se 1000min + 300 SMS + 2GB. Ako to usporedimo s i300 od T-Mobile-a (cijena 300kn + 150 SMS + 2GB + 90h hotspot-a)
Ako svedemo na zajednički nazivnik (jer nisu isti podatci), dolazimo do zaključka da kod VIPNETA za 400min razgovora dolazimo do cijene od 300kn, što je jednako kao i kod T-Mobile-a. Ukoliko sve ispucamo, platiti ćemo 450kn. Prosječni razgovor je ionako debelo manji od 60 sec. Tako da se nema što komentirati.
Za trifo 600 u VIP-u razlika je 300min.
Naj nepovoljnjija je VIP-ova tarifa 400 koju bude valjda dobar dio koristio. One nize su povoljnije jer i T-Com naplacuje uspostavu poziva, ali vjerujem da bude iPhone u toj varijanti papreno skup.
12.12.2010 | 19:32
Prodaja očito kreće uskoro jer mi se upravo updateao carrier bundle na iPhoneu.
Za Vip je napisan prvi carrier bundle i pojavio mi se Internet Tethering ali ga ne mogu koristiti jer nemam pretplatu na promet.
Promijenile su se postavke za Cellular Data Network ostao je samo za upis Data apn što me je zbunilo pa sam otvorio .ipcc file koji
se usput zove mobilkom_hr_iPhone.ipcc i vidim da je u njemu MMS podešen što me čini sretnim jer sam do sada sa svakim restoreom iPhonea
sve morao ručno ukucavati. Logo je novi, odnosno onaj sa vipovim fontom.
Eto prodaja uskoro kreće.
12.12.2010 | 20:04
Čitam malo po net-u i vidim da su ljudi jako ljuti zbog uvjeta koje je postavio Vip.Sa trajnim nalogom na kreditnu karticu su napravili negativnu reklamu i razljutili ljude.Puno ljudi nema kreditnu karticu, a kreditno su sposobni.Mislim da su trebali to izvesti na neki drugi način.
12.12.2010 | 20:57
Pa Zabac je lijepo napisao ono o ribi u celofanu pa u dupe
12.12.2010 | 22:44
Imaju povoljne ponude, a to u hrvatskoj znaci horde oportunista koji bi se nabrzinu obogatili. Ovako se osiguravaju od takvih.
  • korisnik1
  • Posjetitelj
13.12.2010 | 05:34
ima li kakve sanse da se iphone uskoro pojavi i u ponudi tele2 ??
13.12.2010 | 09:29
eh, kamo sreće....isti sekund bih bio tamo i potpisao ugovor....
13.12.2010 | 10:38
Cudni smo mi narod. Kad je berba, onda je berba. EU je pred vratima. Novi uvjeti poslovanja za sve. Dok se moze, zasto ne guliti klijente. Srce me boli kad pogledam njemacke tarife za iPhone. Kaj bi sve dobio za 75€ koliko sada placam.
13.12.2010 | 11:03
zabac je napisao:
Kaj bi sve dobio za 75€ koliko sada placam.

NHF Ali ovo mi je tipicno nasa prica. Jooj jooj kukanje kako je vani bolje ali svejedno ga imas? Pa zasto si ga uzeo ako ti ne pasu uvjeti?
Znas kako se kaze, talk with your wallet!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 22 sati, 10 minuta
  • Junuz: Yonkis, riješeno.Ubio sam icloud/face time na svim uređajima.Iako se problem manifestovao na 16e.Svakako nekoristim face/imesage.Hvala
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi