Viber app - besplatni razgovor između iphonea
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Viber app - besplatni razgovor između iphonea

03.12.2010 | 21:03
Izašao novi app za besplatni razgovor između dva iphonea. Radi na 3G i WiFi . App je besplatna na na App Storeu.
03.12.2010 | 21:11
Hvala na informaciji. Baš sam je skinuo.
03.12.2010 | 23:46
Pa kaj Skype ne daje isto to?
07.12.2010 | 11:20
zabac je napisao:
Pa kaj Skype ne daje isto to?

I ja skinuo sebi i ženi. Za razliku od Skypea na Viber-u ti se za korisnički račun koristi tvoj telefonski broj, koristi kontakte koje imaš u telefonu i ako je neko od njih na Viber-u to ti pokaže pored imena pa možeš zvati besplatno, a i radi preko 3G. Nije loše, još da dodaju video poziv
07.12.2010 | 12:24
Meni nikako da pošalju onaj aktivacijski kod. Ne vjerujem, ali da li ima možda veze šta sam tele2 korisnik?!
07.12.2010 | 14:00
georgeee je napisao:
Meni nikako da pošalju onaj aktivacijski kod. Ne vjerujem, ali da li ima možda veze šta sam tele2 korisnik?!

Moja žena i ja smo na T-Mobileu i poslalo nam kod u roku od milisekunde Pojavio se mali plavi popup sa kodom čim sam tapnuo zahtjev. Ja sam se ženi pojavio kao Viber korisnik odmah, a ona meni tek nakon par sati
07.12.2010 | 15:15
Pojave se u imeniku svi koji imaju iPhone i aktivirali su Viber, čak i bez našeg kontakta s njima, super
07.12.2010 | 15:15
Radi to čudo i na iPadu koji je samo WiFi, ja prijavio svoj drugi mob koji mi je na Tele2, dobio pristupni kod i sad kad me netko zove preko Viber-a, javim se na iPadu, a ako poziv ne uspije, preusmjeri se na normalan GSM broj... Kažu da rade i na sms-ovima koji bi bili free, onda to postaje najkorištenija aplikacija koju ćemo imati
07.12.2010 | 16:21
Ja sam na t-mobile i isto ne primam kod...
07.12.2010 | 19:02
Smileman je napisao:
Radi to čudo i na iPadu koji je samo WiFi, ...

A vidiš, a ja probao na mom 3G iPadu pa mi javlja da za sada nije kompatibilan s njim i to je to? Ja sam ga digao na OS 4.2, da nije to razlog, ili što ima 3G? probat ću na drugom koji je samo WiFi
11.12.2010 | 20:38
ja sam isto tmobile i takoder nisam dobio sms
a jos jucer sam se prijavio
jel zna netko vise?
pisao sam 099 mozda treba samo 99 za pocetak broja ili?
11.12.2010 | 21:50
Na t-mobilu, cekam kod vec vise dana.... isto nisam siguran u 099 ili 99?
12.12.2010 | 01:28
Nisam baš 100% siguran jer sam to nekako automatikom upisao, ali kladio bih se da sam upisao +38599... kod prijave na Viber. Mislim da treba upisat sve zajedno sa pozivom za lijepu našu
12.12.2010 | 18:44
Napokon kod dakle deinstalirao sam viber app s iphona, iskljucio 3g i spojio se preko wi-fi pa skinuo app. Upisao broj bez nule i u roku par sec dobio kod. Mozda nema smisla ali meni je radilo
12.12.2010 | 22:28
radi samo na t-mobileu, vip i ostali operatori ili ti ne radi
04.01.2011 | 14:28
kako ovo čudo funkcionira?
dali oba korisnika moraju biti spojen na wifi? ako se koristi 3g mreža dali onda i korisniku koji primi poziv troši se promet?
04.01.2011 | 15:29
Da li Viber mora biti konstantno upaljen ili se on uguzi nekak u sistem? Jer ako radi kao klasicini app, onda kao i Skype trosi bateriju. Skype isto dozvoljava gratis zvanje preko 3G ili Wi-Fi-a. Nije integriran u imenik, to je istina.
04.01.2011 | 16:10
Viber mora biti pokrenut, makar i u pozadini da bi mogao primiti poziv, naravno, isto kao i Skype. Viber radii preko WiFi i preko 3G, ali besplatan je samo utoliko što se njegovo korištenje ne plaća posebno.

Preko WiFija je besplatno ako ne moramo platiti za korištenje hotspota, ali na puno mjesta se mora nešto platiti pa onda više nije baš u potpunosti besplatno. Ni doma na WiFi nije besplatno, naročito onima koji nemaju flat rate, jer ovo troši dio plaćenog prometa.

Isto vrijedi i za 3G. Nije besplatan jer ako nikako drukčije, plaćamo mobilni internet kroz pretplatu i za to dobijemo određenu količinu prometa. U inozemstvu smo u roamingu i to je vrlo skupo za regularne pozive i SMS, a kamo li za data promet. Zato u inozemstvu dolazi u obzir samo WiFi. Na rijetkim aerodromima, kafićima, restoranima i hotelima ima besplatan, ali zato često i preopterećen. U većini slučajeva moramo nešto platiti da bi se mogli spojiti na mrežu svih mreža.

Mislim da se prečesto BESPLATNO shvaća previše doslovno. Ta riječ je samo mamac da se lakše odlučimo nešto platiti, a ako bilo što platimo kako onda može biti besplatno?
04.01.2011 | 19:16
Sank je napisao:
Viber mora biti pokrenut, makar i u pozadini da bi mogao primiti poziv, naravno, isto kao i Skype.

Ne mora. Ponasa se kao Facetime. Kad te netko zove upali se. Isprobano. Vise puta. iPhone 3G i iPhone 4.
Zato mi je super taj app. Ljudi me mogu zvati u bilokojem trenutku. Mjerio sam potrosnju 700KB data transfera u 1min.
04.01.2011 | 22:09
Kupio iPhone 4 u vipu 17.12 i 18.12. instalirao viber kao što je sank napravio +38591...
dobro funkcionira sa slušalicama, bez njih ne čujem dobro jer glas ide preko zvučnika (ispod), nezgodno ako sam negdje vani i nemam slušalica svi čuju razgovor, da li se to može podesiti da funkcionira kao normalni telefon?
04.01.2011 | 22:18
Defou je napisao:
Sank je napisao:
Viber mora biti pokrenut, makar i u pozadini da bi mogao primiti poziv, naravno, isto kao i Skype.

Ne mora. Ponasa se kao Facetime. Kad te netko zove upali se. Isprobano. Vise puta. iPhone 3G i iPhone 4.
Zato mi je super taj app. Ljudi me mogu zvati u bilokojem trenutku. Mjerio sam potrosnju 700KB data transfera u 1min.

Defou imaš pravo, ne mora biti uključen poput Skype-a. Izgleda da nisam dobro testirao pa sam došao do pogrešnog zaključka. Ispričavam se.
13.01.2011 | 22:14
odlicna stvar, koristim iphone 4 , ios 4.2.1, brejkan, na vip-u sam i radi odlicno. Pozz
31.10.2011 | 19:42
imam jedno pitanje sto se tice ove viber aplikacije.. da li je neko slucajno testirao na mobilnom internetu to jest kolko trosi internet saobracaja ? ?
31.10.2011 | 20:23
Pa pise ti par redaka iznad

700kb po minuti...
31.10.2011 | 22:19
da li trosi isto i kad saljes sms i kad pricas ? ? ?
31.10.2011 | 23:36
potrošnja
31.10.2011 | 23:41
hvala punooo...
01.11.2011 | 00:09
14MB po satu, pa to i nije skupo... Ja sam ga koristio samo preko WiFi jer sam brijao da troši više...
01.11.2011 | 00:37
Ma ni govora. Meni je to primarni način komunikacije sa bilo kim tko ima smart phone. Android iOS korisnici s kojima ja komuniciram su svi na viberu i iz dana u dan lista je sve veća i veća. 3G ili wifi, viber je uvijek ON.

Radi njega upravo spustam pretplatu za jednu kategoriju. Samo mi je flat net potreban sve ostalo mi ne treba.
01.11.2011 | 16:16
kolkiko kb/mb otprilike po sms-u trosi?
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 22 sati, 44 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, drlovric, Ender, Riba, tino1, ^SuperUnknown^, Anonimci (858)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.21 Seconds

Provided by iJoomla SEO