Iphone 4 štednja baterije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 4 štednja baterije

27.11.2010 | 01:15
Pozdrav, moze li mi ko reci kako se gase aplikacije na iphoneu iz kojih nisam izasao kao npr. Na nokii kad se drzi menu tipka pokaze se lista aplikacija koje su trenutno ukljucene i dodatno trose bateriju. Hvala !
27.11.2010 | 01:22
Dva puta klikni tipku Home i na dnu ekrana ce ti se pojaviti cijela lista pokrenutih apps.

Skrolaj lijevo-desno i pogasi sto ti ne treba. Drzi prst na jednoj od ikona dok ne pocnu plesati, tada ce se pojaviti i X na koji gasis apps.
27.11.2010 | 01:26
Puno hvala na brzoj pomoci!
27.11.2010 | 02:13
To ti može trošit jedino third party programi tipa skype koji su stalno zapravo upaljeni..
Inače kad je već tema htio bi reći da sam uspio napravit rekord sa iphone 4 skoro 6 dana mi je držala baterija s tim da sam normalno koristio mobitel,3G stalno bio upaljen..stand by time je odličan,po noći mi izgubi samo 1%..Primjera radi iPhone 3G sa istim korištenjem nije mogao ni 2 dana izdržat.. Siguran sam da bi Davor mogao iphone 4 držat 20 dana bez punjenja
27.11.2010 | 02:29
mozes li mi reci kako se gasi 3g i razlog zasto bi to neko gasio. Kako si uspio 6 dana s normalnim koristenjem?
27.11.2010 | 03:44
Settings general network enable 3G off.. Stednja baterije.. Stvar je u tome da ga ispraznis do kraja i onda ga stavis punit.. Istu stvar radim sa ipadom i baterija mi radi dugo ko i kad sam ga kupio..
27.11.2010 | 04:18
da ali svaki put kad ga prikljucis na tunse mob se pocne punit, kaj da ga onda spajam tek kad se isprazni do te mjere da se sam ugasi?
27.11.2010 | 11:27
ma možeš ga normalno spajat,ja sam ga baš sync-a prije punjenja a nisam ga imao potrebe spajat sa Mac-om...samo ga pusti da se isprazni...probaj tak par puta i onda puni kak hoćeš...mj. par puta napravi taj postupak..I meni je kad sam ga kupio prvih par punjenja radio možda 2 i pol dana...dok ga nisam fino ispraznio par puta i sad drži sve zavisi koliko ga koristiš.Samo kažem da je meni na istom korištenju 3put više držao nego 3G...
27.11.2010 | 11:30
Ma ne lihto, nisi u pravu. Nova generacija baterija ne boluje od problema "dopunjavanja".

Vec je bilo puno price na tu temu ovdje na forumu pa pretrazi malo.

3G jeste veliki potrosac baterije, a njegovim gasenjem ces osjetno smanjiti brzinu prijenosa podataka (preko mobilne mreze, ne wireless).

Postoji jako puno mjesta gdje uopce nema 3G pokrivenosti signalom, pa ako slucajno zivis u tom kraju, onda ga mozes mirne duse ugasiti
27.11.2010 | 11:37
Ja govorim iz svog iskustva
27.11.2010 | 23:10
27.11.2010 | 23:16
cafe.mobil.hr/archive/index.php/t-60690.html

tu se govori o tome kako je nadopunjavanje bat. na iphoneu dobro za bateriju, a ne stetno i da je stetno ako bateriju ispraznimo do kraja:unsure: ! Nekad nije bilo tako... vremena se mjenjaju:woohoo:
07.12.2010 | 16:27
Recite mi molim vas koliko vama na stand-by modu trosi bateriju.
07.12.2010 | 17:20
čitaj gore piše ti..
07.12.2010 | 17:39
aha... hvala. Pitam zato kaj sam prije par dana napunio bat i ostavio ga prek noci i nakon 8 sati je bilo 100%, a nocas sam ga isto ostavio i potrosio je 3 % za 5 sati. Na nekim mobitelima i kad pise da je bat skroz puna treba ga ostavit neko vrjeme da se napuni skroz do kraja, dali je to i kod iphonea?
07.12.2010 | 18:30
Je li ga sjepidlacite. Tak i tak bu telefon max. dvije godine u pogonu i onda ide dalje, a vi/mi/ja uzmemo nove.
07.12.2010 | 18:48
ma u redu, ja sam inace picajzla, ali me zivcira kad na tak skupom mobitelu me nesto je.... Jedan dan ovak drugi dan onak, jedan dan je sporiji drugi dan je brzi. Stavim najnoviji softver on mi je sporije nego na onom starijem, nisam neki stručnjak, ali sam mislio da bi 4.2.1 trebao biti bolji od 4.1 pa sam ga zato podigo, reko nije kodiran na nijednu mrezu pa zasto ne, nemrem fulat , mozda se to meni cina al nekako koda mi je sporiji.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 21 sati
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, drlovric, Ender, hal9000, marioart, Piko, smayoo, Anonimci (565)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.57 Seconds

Provided by iJoomla SEO