Iphone 4 štednja baterije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 4 štednja baterije

27.11.2010 | 01:15
Pozdrav, moze li mi ko reci kako se gase aplikacije na iphoneu iz kojih nisam izasao kao npr. Na nokii kad se drzi menu tipka pokaze se lista aplikacija koje su trenutno ukljucene i dodatno trose bateriju. Hvala !
27.11.2010 | 01:22
Dva puta klikni tipku Home i na dnu ekrana ce ti se pojaviti cijela lista pokrenutih apps.

Skrolaj lijevo-desno i pogasi sto ti ne treba. Drzi prst na jednoj od ikona dok ne pocnu plesati, tada ce se pojaviti i X na koji gasis apps.
27.11.2010 | 01:26
Puno hvala na brzoj pomoci!
27.11.2010 | 02:13
To ti može trošit jedino third party programi tipa skype koji su stalno zapravo upaljeni..
Inače kad je već tema htio bi reći da sam uspio napravit rekord sa iphone 4 skoro 6 dana mi je držala baterija s tim da sam normalno koristio mobitel,3G stalno bio upaljen..stand by time je odličan,po noći mi izgubi samo 1%..Primjera radi iPhone 3G sa istim korištenjem nije mogao ni 2 dana izdržat.. Siguran sam da bi Davor mogao iphone 4 držat 20 dana bez punjenja
27.11.2010 | 02:29
mozes li mi reci kako se gasi 3g i razlog zasto bi to neko gasio. Kako si uspio 6 dana s normalnim koristenjem?
27.11.2010 | 03:44
Settings general network enable 3G off.. Stednja baterije.. Stvar je u tome da ga ispraznis do kraja i onda ga stavis punit.. Istu stvar radim sa ipadom i baterija mi radi dugo ko i kad sam ga kupio..
27.11.2010 | 04:18
da ali svaki put kad ga prikljucis na tunse mob se pocne punit, kaj da ga onda spajam tek kad se isprazni do te mjere da se sam ugasi?
27.11.2010 | 11:27
ma možeš ga normalno spajat,ja sam ga baš sync-a prije punjenja a nisam ga imao potrebe spajat sa Mac-om...samo ga pusti da se isprazni...probaj tak par puta i onda puni kak hoćeš...mj. par puta napravi taj postupak..I meni je kad sam ga kupio prvih par punjenja radio možda 2 i pol dana...dok ga nisam fino ispraznio par puta i sad drži sve zavisi koliko ga koristiš.Samo kažem da je meni na istom korištenju 3put više držao nego 3G...
27.11.2010 | 11:30
Ma ne lihto, nisi u pravu. Nova generacija baterija ne boluje od problema "dopunjavanja".

Vec je bilo puno price na tu temu ovdje na forumu pa pretrazi malo.

3G jeste veliki potrosac baterije, a njegovim gasenjem ces osjetno smanjiti brzinu prijenosa podataka (preko mobilne mreze, ne wireless).

Postoji jako puno mjesta gdje uopce nema 3G pokrivenosti signalom, pa ako slucajno zivis u tom kraju, onda ga mozes mirne duse ugasiti
27.11.2010 | 11:37
Ja govorim iz svog iskustva
27.11.2010 | 23:10
27.11.2010 | 23:16
cafe.mobil.hr/archive/index.php/t-60690.html

tu se govori o tome kako je nadopunjavanje bat. na iphoneu dobro za bateriju, a ne stetno i da je stetno ako bateriju ispraznimo do kraja:unsure: ! Nekad nije bilo tako... vremena se mjenjaju:woohoo:
07.12.2010 | 16:27
Recite mi molim vas koliko vama na stand-by modu trosi bateriju.
07.12.2010 | 17:20
čitaj gore piše ti..
07.12.2010 | 17:39
aha... hvala. Pitam zato kaj sam prije par dana napunio bat i ostavio ga prek noci i nakon 8 sati je bilo 100%, a nocas sam ga isto ostavio i potrosio je 3 % za 5 sati. Na nekim mobitelima i kad pise da je bat skroz puna treba ga ostavit neko vrjeme da se napuni skroz do kraja, dali je to i kod iphonea?
07.12.2010 | 18:30
Je li ga sjepidlacite. Tak i tak bu telefon max. dvije godine u pogonu i onda ide dalje, a vi/mi/ja uzmemo nove.
07.12.2010 | 18:48
ma u redu, ja sam inace picajzla, ali me zivcira kad na tak skupom mobitelu me nesto je.... Jedan dan ovak drugi dan onak, jedan dan je sporiji drugi dan je brzi. Stavim najnoviji softver on mi je sporije nego na onom starijem, nisam neki stručnjak, ali sam mislio da bi 4.2.1 trebao biti bolji od 4.1 pa sam ga zato podigo, reko nije kodiran na nijednu mrezu pa zasto ne, nemrem fulat , mozda se to meni cina al nekako koda mi je sporiji.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 6 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, BigMac, drlovric, Jedro, m@xym, marioart, Riba, Anonimci (619)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.00 Seconds

Provided by iJoomla SEO