Iphone 4 štednja baterije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 4 štednja baterije

27.11.2010 | 01:15
Pozdrav, moze li mi ko reci kako se gase aplikacije na iphoneu iz kojih nisam izasao kao npr. Na nokii kad se drzi menu tipka pokaze se lista aplikacija koje su trenutno ukljucene i dodatno trose bateriju. Hvala !
27.11.2010 | 01:22
Dva puta klikni tipku Home i na dnu ekrana ce ti se pojaviti cijela lista pokrenutih apps.

Skrolaj lijevo-desno i pogasi sto ti ne treba. Drzi prst na jednoj od ikona dok ne pocnu plesati, tada ce se pojaviti i X na koji gasis apps.
27.11.2010 | 01:26
Puno hvala na brzoj pomoci!
27.11.2010 | 02:13
To ti može trošit jedino third party programi tipa skype koji su stalno zapravo upaljeni..
Inače kad je već tema htio bi reći da sam uspio napravit rekord sa iphone 4 skoro 6 dana mi je držala baterija s tim da sam normalno koristio mobitel,3G stalno bio upaljen..stand by time je odličan,po noći mi izgubi samo 1%..Primjera radi iPhone 3G sa istim korištenjem nije mogao ni 2 dana izdržat.. Siguran sam da bi Davor mogao iphone 4 držat 20 dana bez punjenja
27.11.2010 | 02:29
mozes li mi reci kako se gasi 3g i razlog zasto bi to neko gasio. Kako si uspio 6 dana s normalnim koristenjem?
27.11.2010 | 03:44
Settings general network enable 3G off.. Stednja baterije.. Stvar je u tome da ga ispraznis do kraja i onda ga stavis punit.. Istu stvar radim sa ipadom i baterija mi radi dugo ko i kad sam ga kupio..
27.11.2010 | 04:18
da ali svaki put kad ga prikljucis na tunse mob se pocne punit, kaj da ga onda spajam tek kad se isprazni do te mjere da se sam ugasi?
27.11.2010 | 11:27
ma možeš ga normalno spajat,ja sam ga baš sync-a prije punjenja a nisam ga imao potrebe spajat sa Mac-om...samo ga pusti da se isprazni...probaj tak par puta i onda puni kak hoćeš...mj. par puta napravi taj postupak..I meni je kad sam ga kupio prvih par punjenja radio možda 2 i pol dana...dok ga nisam fino ispraznio par puta i sad drži sve zavisi koliko ga koristiš.Samo kažem da je meni na istom korištenju 3put više držao nego 3G...
27.11.2010 | 11:30
Ma ne lihto, nisi u pravu. Nova generacija baterija ne boluje od problema "dopunjavanja".

Vec je bilo puno price na tu temu ovdje na forumu pa pretrazi malo.

3G jeste veliki potrosac baterije, a njegovim gasenjem ces osjetno smanjiti brzinu prijenosa podataka (preko mobilne mreze, ne wireless).

Postoji jako puno mjesta gdje uopce nema 3G pokrivenosti signalom, pa ako slucajno zivis u tom kraju, onda ga mozes mirne duse ugasiti
27.11.2010 | 11:37
Ja govorim iz svog iskustva
27.11.2010 | 23:10
27.11.2010 | 23:16
cafe.mobil.hr/archive/index.php/t-60690.html

tu se govori o tome kako je nadopunjavanje bat. na iphoneu dobro za bateriju, a ne stetno i da je stetno ako bateriju ispraznimo do kraja:unsure: ! Nekad nije bilo tako... vremena se mjenjaju:woohoo:
07.12.2010 | 16:27
Recite mi molim vas koliko vama na stand-by modu trosi bateriju.
07.12.2010 | 17:20
čitaj gore piše ti..
07.12.2010 | 17:39
aha... hvala. Pitam zato kaj sam prije par dana napunio bat i ostavio ga prek noci i nakon 8 sati je bilo 100%, a nocas sam ga isto ostavio i potrosio je 3 % za 5 sati. Na nekim mobitelima i kad pise da je bat skroz puna treba ga ostavit neko vrjeme da se napuni skroz do kraja, dali je to i kod iphonea?
07.12.2010 | 18:30
Je li ga sjepidlacite. Tak i tak bu telefon max. dvije godine u pogonu i onda ide dalje, a vi/mi/ja uzmemo nove.
07.12.2010 | 18:48
ma u redu, ja sam inace picajzla, ali me zivcira kad na tak skupom mobitelu me nesto je.... Jedan dan ovak drugi dan onak, jedan dan je sporiji drugi dan je brzi. Stavim najnoviji softver on mi je sporije nego na onom starijem, nisam neki stručnjak, ali sam mislio da bi 4.2.1 trebao biti bolji od 4.1 pa sam ga zato podigo, reko nije kodiran na nijednu mrezu pa zasto ne, nemrem fulat , mozda se to meni cina al nekako koda mi je sporiji.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 16 sati
  • dpasaric: Nema, možda nešto sitno što je lokalno na lageru.
  • zvone: Mislim da u istylwu imaju jos stare cijene. Ili?
  • dpasaric: Klijent jučer poželio kupiti jedan solidan MacBook Pro 16", cijena nešto iznad 3.000 € PDV. Što mislite koliko je nakon poskupljenja radne memorije? 3.500 € PDV... veselo...
  • dpasaric: Hardver koji mi je trebao doći na review nažalost kasni! Nadam se da će uskoro! :)
  • Pongy75: @smayoo - Victoria!!!
  • smayoo: MX Master FTW! :)
  • zoranowsky: Od mene isto glas za MX master
  • Pongy75: Palac gore za Logitech MX Master! Od Magic mouse zabolinruka nakon duljeg rada.
  • Tito: MAgic mouse - najbolji mis ikada!!!
  • drlovric: @super. Zaobidji ga u sirokom luku. Bolje kupi za te pare Logitech MX Master :)
  • jura22: Rubno? Nije upotrebljiv osim kao ukras na stolu. Imao dva, jednog prodao a drugog poklonio kupcu mog MBP.
  • dpasaric: Magic Mouse - lijep, ali rubno upotrebljiv! :)
  • superstric: ako netko treba, apple magic mouse 63,01 euro na amazon prime day
  • dpasaric: :)
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • drlovric: Za nekih tjedan dana moj Macbook Pro M1 Pro 16" ide na prodaju. Ako nekoga zanima takvo racunalo (us layout, 16gb ram) neka se javi za dogovor.
  • dpasaric: Možda je to bio Belonguzije - androdi kojeg je predstavio LET 3 u Pikiju jednom davno... istina, imao je dosta ograničen rječnik... :)
  • accom: Evo, čitam o zidiću i gledam Baltazara... jel to bila prva AI mašina na svijetu?
  • dpasaric: To se i meni dogodilo par puta, uvijek prije objave napravim barem copy u buffer, a često ako je nešto kompleksnije, samo paste u TextEdit, just in case.
  • Yonkis: I pretraga je beskorisna, zato sam pisao novu temu jer mi je trebalo manje vremena da ju natipkam i dodam screenshotove nego da češljam rezultate pretrage.
  • Yonkis: Jedem ti jabucnjak, napišem novu temu i nisam odabrao Forum i sve mi izbriše kad sam kliknuo PROVJERI. Odsutajem, 20 min tipkanja otišlo u vjetar. Nikakav alert ili nešto da iskoči da me upozori.
  • ZeljkoB: Zaba na dev beti radi bez greske
  • dpasaric: Vidio sam neke na Twitteru da su stavili dev betu, ali nisu ovdje.
  • mbp2009: ne vidim neke konkretne info na netu za to
  • mbp2009: Ne znam odakle ove diskusije poticu, ali da vidim, ima li koga na dev beti ios? Pogotovo ovaj dio me zanima za PBZ i poslovnu PBZ, ako radi
  • dpasaric: Čekam da mi dođe jedan zanimljiv komad hardvera, pa ću finalizirati velik pregled monitora koji će mnogima biti koristan!
  • dpasaric: "Your request has been processed"
  • Ender: takodje i ja molim admina da obrise i moj korisnicki nalog. ostavljam mogucnost da se kasnije opet prijavim kad i ako se neke stvari promene. pozzz i svako dobro.
  • dpasaric: @Air U redu, razumio sam. Hvala ti na svemu onom pozitivnom, ono drugo će srediti vrijeme.
  • jura22: Vrijeđaj partizane i Tita pa da vidiš.
  • Air: Ako si razumio onda napravi to, a ne da moram pisali litanije za jednostavan zahtjev.
  • dpasaric: Air, naravno da je dovoljno, ako to želiš mogu i ja odmah, ali hej, jutro je pametnije od večeri, prespavaj, pa javi, najmanji je problem kliknuti na delete.
  • Air: Zanimljiv vam je latinski. Uživajte. Između vaših upisa napišite što je potrebno da zatvorim račun na Jabučnjaku ako nije očigledno dovoljno razumljivo ovo što sam napisao na vikalici.
  • smayoo: Canis mater studiorum. Stara studentska. :D
  • dpasaric: @Gjuroo: Per aspera ad astra!
  • Gjuroo: @Air: Illegitimi non carborundum.
  • dpasaric: Chill out i vidjet ćeš kako će ovo sada biti ugodnije, korisnije i pozitivnije mjesto za sve korisnike.
  • dpasaric: Joj ne drami.
  • Air: Molim odgovornu osobu da obriše Air račun.
  • Air: U ovim novim okolnostima transparentnog licemjerstva pojedinca podvlačim crtu. Ja nemam želudac za trpiti to da mi jedan licemjer briše čiste postove samo zato što on ima problem u svojoj glavi. Kako je tino1 rekao bilo mi je zadovoljstvo dolaziti na Jabučnjak radi ljudi. Ovim putem pozdravljam sve dobre ljude Jabučnjaka i HVALA vam! Nakon ovog upisa brišem svoj račun.
  • dpasaric: Sve što je sada obrisano u "kafanskim laprdanjima" je bilo u dogovoru s Djurom, počistili samo za sobom i tko hoće može tamo dalje s "lakim temama".
  • drlovric: @Rusty: Slazem se 100%. Svako bira za sebe. Jedna tema u sekciji Razno, nije smetala nikome ko je dosao da konzumira nesto drugo. Ako sam dosao u ducan da kupim povrce, zasto bi mi smetalo sto prodaju i hranu za bebe? :)
  • rusty: Evo kao dugogodišnji član foruma, moram priznati da niti jednom nisam otvorio političke teme niti sudjelovao u njima na forumu. Dolazim vidjeti non političke, non automobili teme. I jedna i druga su mi kao nogomet, besmislene i ne interesantne. Da li će mi faliti, ne. Da li ću manje dolaziti na forum, ne.
  • dpasaric: To je tvoje viđenje.
  • dpasaric: Obećajem da ćemo je izreklamirati na forumu, pa tko voli…
  • Air: Znam tvoje ovlasti. Nije u tome problem. Problem je što se Jabučnjak predstavlja kao pozitivan, a ovo što ti radiš je negativno!
  • dpasaric: Evo, pokreni i ti moderiraj Signal grupu za vaše političke rasprave.
  • dpasaric: I probaj biti koristan. Pokreni nešto pametno i svima korisno.
  • dpasaric: Pročitaj kućni red još jednom.
  • Air: @dpasaric Otvorio si javni komunikacijski kanal. Tko si ti da brišeš postove iste tematike o kojoj sam pišeš, ako ti postovi nisu uvredljivi i ne krše nikakav zakon?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.41 Seconds

Provided by iJoomla SEO