IPhone4 T-mobil ga već 2 mjeseca nema u ponudi???!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

IPhone4 T-mobil ga već 2 mjeseca nema u ponudi???!

26.11.2010 | 20:10
Bio sam u T-mobile da se interesiram da se uz produžetak ugovora na 24 mjeseca uz zamjenu za bodove i tarifu i300 dobije iPhone 4 za 98 kn. Dlelatnica mi je rekla da već 2 mjeseca nisu dobili niti jedan novi uređaj i da na zalihi ima samo 5 već rezerviranih komada (koje očito nitko ne podiže), pa mi je rekla da bi u 12 mjesecu mogli dobiti novu pošilju uređaja ali ne zna točno kada. Mislim to je totalno neprofesionalno jer jedina kompanija u Hrvatskoj koja nudi taj uređaj već 60 i više dana ga nema u ponudi, a redovno ga bez ikakve obavijesti kupcima nudi na svojim internet stranicama, što kupca dovodi u zabludu, kao i mene koji sam se pojavio i poljubio vrata. Kako mi je rečeno, mogu se predbilježiti što i jesam učinio u 9. mjesecu, no kako me nitko iz T-mobila do danas nije kontaktirao, veliko je pitanje kad će nova pošiljka uopće stići. VIP najavljuje također uređaj ali od njega također za sada ništa, pa mi se čini da smo mi tehnološki gledano zadnja rupa na svirali. Pošto imam pogodnost kupovine iPhona 4 ne pada mi napamet plaćati gastronomske cijene uređajima bez garancije iz inozemstva na crno, jer što ako se uređaj pokvari. Čuo sam od prijatelja da će poslovnjaci biti među prvima tj. kompanije koje su ranije rezervirale uređaje u T-mobilu, a mi obični smrtnici pitanje na koji način i kada ćemo dobiti uređaj. Čak sam pokušao sklopiti ugovor o pretplati unaprijed da uređaj dobijem čim stigne, no kako su mi objasnili to nije moguće, vrlo čudno, kao da kompanija nije sigurna da li će dobiti i u kojoj količini potreban broj uređaja. Prijatelj mi je također kazao - a informiran je dobro- , da je za Hrvatsku već rezerviran određen broj uređaja koji bi trebali stići, no kako smo mi mala zemlja u kojoj ništa čega trebaš nema, bojim se da ću ostati bez svog primjerka, odnosno da bi mi do tada bodovi mogli opasti, pa bih za uređaj bio primoran izdvojiti veću svotu novca.
26.11.2010 | 20:14
Princ neznam tko ti je dao takve informacije, ali uređaji dolaze svaki tjedan u svaki dućan i to između 10-70 komada po dućano zavisno od lokacije. Iz kojeg mjesta si i u kojem dućanu si naručio 4ku ?
26.11.2010 | 20:43
T-mobile kod Cibone, Savska 32, Zagreb. Ovo me jako čudi zapravo da uređaji dolaze, a zaposlenica je rekla da uređaja nema već 2 mjeseca, no nije mi jasno koji sma na listi čekanja i koliko trebam uopće čekati ako sam se online predbilježio, jer nikakve povratne informacije dobio nisam.
26.11.2010 | 21:07
Ako zelis napisi mi na pvt message svoje prezime pa cu ti srediti da iduci tjedan dobis..
26.11.2010 | 22:14
Ti zaposlenici u T-mobile trgovinama lupetaju gluposti, tako je meni ženska rekla da nemaju baš iPhonea 4 jer je takva politika Applea, naime oni neidu na masovnu proda
26.11.2010 | 22:49
Jabučari, se sjećate prije dolaska iPhonea 4 da se ovdje pisalo da ga možda T-Mobile neće prodavati?

T-Mobile neće prodavati iphone 4 NESLUŽBENO

Onda se opet pisalo kako se više neće moći preći sa skuplje tarife na onu slijedeću jeftiniju:

Nema više prijelaza sa skuplje iTarife na nižu

Sada ovo o neisporučivanju iPhonea 4, što je slijedeće?
26.11.2010 | 23:38
Da T-Mobile naplacuje Facetime
  • Dijete
  • Posjetitelj
26.11.2010 | 23:40
Defou je napisao:

Lolek
26.11.2010 | 23:43
Dijete je napisao:
Defou je napisao:

Lolek
i Bolek
27.11.2010 | 00:31
Ne znamaraj se glupostima...ja sam bio među onih 100 koji su ga prvi trebali dobiti pa su ga zagubili / zabunom prodali... ali imam prijatelja pa mi je sredio 32Gb...

Nisu mi jasni ti iz T-mobilea. Kao da im nije u interesu da prodaju iPhone! Ali ja ovakav škrt kakav sam, čekam strpljivo da ga kupim jeftinije jer ionako je stari na pretplati, ne ja!
27.11.2010 | 15:18
Neznam od kud tebi filipe ove informacije kad i ja znam isto. Da ga nema. Cak imaju sluzbeni dopis na kojem pise da ga nema do daljnjeg. Kom bi se isplatilo dofuravat po 10 uredaja na tjedan... Mozda ako neke jace veze profunkcioniraju ga mozes dobit al ovak ne... Ja ga isto cekam i to 2 kom jedan na firmu a drugi privat te imam frendicu u T mobaelu i vele nezna se kada ce doc. Ja mislim da se ceka vip pa da ce u istoj turi doc...
I jos za kraj sad sam zval t mobile i vele da ga nema vec mjesec i pol...

Pozz
27.11.2010 | 21:31
Čitajući ove vaše komentare o čekanju na svoj iPhone 4 i T-mobileovoj neimaštini i sirotinji, ne ostaje mi ništa drugo nego da pomislim kako sam se ja valjda rodio pod sretnom zvijezdom.

Naime ja sam svoj iPhone dobio još prvi dan prodaje u Hrvatskoj (zvali me dan prije), jedino što su mi umjesto 32Gb nudili onaj od 16Gb, a ja sam pristao jer sam u međuvremenu kupio iPada i shvatio da mi na iPhoneu stvarno neće trebati velika memorija.

Prije manje od mjesec dana ponovo su me nazvali i obavijestili da me čeka 32Gb iPhone 4 i da ga mogu doći podignuti. Naime ja jesam napravio još jednu predbilježbu jedno dva tjedna prije početka službene prodaje u Hrvatskoj. Ovog drugog nisam uzeo te sam ga prepustio nekom sretniku Naime supruga je na VIPu pa ćemo sačekati da vidimo kako će se oni nositi s time i kakve će tarife ponuditi.

Eto, to je moje iskustvo sa T-Mobile.
28.11.2010 | 15:18
ja sam se prebilježila prije skoro dva mjeseca i jos nista...bila sam u t-comu nekoliko puta i svaki put druga prica isto tako i u sluzbi za korisnike.
I onda su mi prije tjedan dana rekla da to zapravo ovisi o tome u kojem sam se centru predbilježila jer je u nekima veca guzva...to su mi mogli odma rec pa bi se predbiljezila u par razlicitih centara.
stvarno se nadam da nije istina da ih nema vec dva mjeseca jer mi je dosta cekanja, a svoji stari smatphone sam prodala i zapela sam na jadnom mobu bez ikakvih aplikacija:(
21.01.2011 | 16:34
Evo dižem ovu temu iz mrtvih ali sam jako razočaran od strane t-mobilea/applea...
Dakle ja još uvijek čekam iPhone 4 u T-mobileu, ulazim u 5 mjesec čekanja. T-mobile veli da nije do njih al ak je tak onda me brine što apple radi, dali možda ispravlja neku grešku??? Neznam više dal da ga zemem il da čekam 5icu... Naravno ne u HR...
21.01.2011 | 17:09
Ma kakvo ispravljanje gresaka? T je ocigledno ispunio svoju kvotu i vise ih ne dobivaju, mala smo zemlja i sve ide na kapaljku. Evo, ja dobio svog preko Vipa prije par dana, cekao nekih mjesec dana od predbiljezbe a Vip je jucer opet slao malu kolicnu i u svoje ducane
21.01.2011 | 17:09
hagee, pa ne razumijem kako je to moguće da još nisi dobio iPhone 4? Ja sam jednog dobio prije malo više od mjesec dana i to bez predbilježbe, a na račun produženja ugovora i da potrošim bodove. Nisam doduše mogao birati već je bio na raspolaganju samo od 16Gb, ali za moju ženicu i više nego dovoljno. Mislili smo čekati VIP, ali nismo izdržali.

Piše se zadnje vrijeme da bi se mogao konačno pojaviti i bijeli iPhone4 pa se možda isplati sačekati, a za 5-ticu ne znam...
21.01.2011 | 17:48
Evo, ja sam jučer prebacivao se s jedne tarife na drugu (poslovno i za firmu). Imam mogučnost za nabavku čak 10ak uređaja.
Između ostalog, jedan je i iPhone 4 32GB i kaže striček, da ga nema na lageru... cca 2-3 tjedna do iduće isporuke, a prednost imaju starije narudžbenice...
Sad što se čeka i hoće li to stvarno biti 3 tjedna, živi bili pa vidjeli...

Eto...
21.01.2011 | 18:59
Dvojica kolega, obojica su u T-comu, svaki u svom nekom odjelu, bez problema su uzeli iPhone 16GB. jedan prošli tjedan, drugi jučer. To su vjerojatno preko reda uzeli, no očito je da mobitela ima, samo se treba prošetati od dućana do dućana.
21.01.2011 | 19:13
Meni su u T-mobile rekli onako ispod stola, da iphona neće biti sve dok nezavrši ova akcija sve po 50%, jer kaže mi isti ionaka ih nema previše pa je ludo ih prodavati u pola cijene jer će se prodati sve što dođe i nakon akcije ! Neznam dali tome vjerovati, no iPhona fakat trenutno nema u ponudi tj. na lageru !
23.01.2011 | 13:43
Ne vjerujem ni ja... Eto čekam jednog na privatni ugovor a drugog ko poslovna osoba... Možda je problem kaj čekam 32 GB jer sam čuo negdje da nude taj od 16 GB... Zvao sam ja centralu više od par puta i ništa te bio u Avenue Mallu... I nama su neslužbeno rekli da će doć za 2 tjedna, druga osoba za 4 tjedna, treća do Božića i tako al pravi odgovor je da ih nema do daljnjeg u većim količinama (te je to jedna prodavačica pokazala napismeno) a vjerovatno dolaze po par komada što je meni čudno... Navodno je nestašica i u većim zemljama al one ipak imaju prednost pa mi možda trpimo radi njih. Nije meni više kaj nemam 4vorku jer imaam 3G neg ak nekaj nudiš probaj to ispoštovat u razumnom roku a ne natezat ljude po 5 mj i to s ugovorom... Mac su mi sastavili u 3 tjedna kad sam ga vani naručio, auto sam uzeo po narudžbi te dobio za 3 mj a "telefon" čekam 5 mj... da ne pričam da nema ni iPada što sam nasreću uzeo vani....
23.01.2011 | 17:26
Koka u Arena centru veli da se čeka minimalno dva mjeseca. Baš je fora reklamirat proizvod kojeg prodaju svako godišnje doba. Ovo što rade korisnicima koji vjerno čekaju, a ispod stola dilaju prodaju bilo kome je krajnji bezobrazluk. Ako jedna takva firma s reputacijom posluje na ovakav način onda me nimalo ne iznenađuje stanje ove rupe na Balkanu. Bljak!
26.01.2011 | 22:30
danijelr15 je napisao:
Ovo što rade korisnicima koji vjerno čekaju, a ispod stola dilaju prodaju bilo kome je krajnji bezobrazluk. Ako jedna takva firma s reputacijom posluje na ovakav način onda me nimalo ne iznenađuje stanje ove rupe na Balkanu. Bljak!

E, upravo tako!
I ja mislim da je stanje ovakvo!!
Nije da nema ajfona, nego se prodaje onima sa vezom!!
5 mjeseci čekati ajfon!?!? ne vjerujem....
Ja sam ga uspio dobiti u VIP-u dan dva prije Božića, i to ne zato što sam se predbilježio, nego sam istlačio prodavačicu u poslovnici u VIP-u
Tj. to je jedna firma koja radi za VIP..
Inače ga ne bih ni dobio..

A zanimljivo je što mi je rekla...
Pitam ja nju, da li ima još koji ajfon (za frenda) i rekla mmi je da joj dolaze po 6-7 komada, ali kako je nazovu šefovi i kažu da 3 stavi sa strane, ona te mobitele mora "otpisati", kao da ih ni nema...

Pa vi sad vidite!
27.01.2011 | 11:21
A čujte, iPhone se ni u VIPu ni u T-mobileu ne reklamira uopće kod nas, jer idu i bez reklame.
Zato maltraju sa svim onim silnim Nokijama i Android varijantama, zato i ova akcija od 50% jer ta roba slabo ide...
27.01.2011 | 15:12
A iPhone su sklonili sa polica dok se ne zavrsi akcija 50%
27.01.2011 | 23:06
drlovric je napisao:
A iPhone su sklonili sa polica dok se ne zavrsi akcija 50%

Normalno, a i ta akcija od 50% traje samo prvih 6 mjeseci pretplate, a onda nazad na 200%
27.01.2011 | 23:22
Akcija ide na 12mj.za one koji produžuju ugovor ili prelaze sa simpa, a za sve ostale je 6mj.
iPhonea ima i dolaze im svakih tjedan, 2, 3. Ovisi sve o Appleu jer im daje na kapaljku.
Žalosno je to da su toliki redovi da ljudi toliko cekaju, ali nažalost brijem da ovaj puta t-mobile stvarno i nije kriv.
Mene bi navodno trebali ovih dana zvat jer mi je frend zabunom rezervirao 2 iPhonea prije pa kako 1 nece uzet, drugi ce mi navodno prepustit.
Ako ništa onda cu morat uzet Samsung Galaxy S koji ionako nije loš, ali ipak iPhone mi se cini bolji, pogotovo jer koristim OS X
pa bi se ipak to 2 trebalo bolje slagati..
28.01.2011 | 11:07
odite u t-centar prijavite se zapamtite koji ste broj al morate zapamtit i pitajte dal moze kako preko reda,kad vam kazu da je nemoguce vratite se za koji dan i pitajte da bi vidili popis 100 posto ste otisli za 5 mjesta u nazad,e onda malo budite ljuti i recite da to nije nacin da ste razocarani malo muljate i neidite dok vam nedaju iphone.nama je upalilo 2 iphona su nasli bas zadnja mozes mislit da su zadnja.sretno:unsure:
28.01.2011 | 11:17
Sve se više piše po webu da će konačno doći bijeli iPhone 4. Ja ću sačekati, valjda će se pojaviti i kod nas, a onda je jedan sigurno moj bez obzira na sve. Samo gledam da uvijek dodjem kod prodavačice, najbolje plavuše, i onda ju šarmiram svojom ljepotom i zbunim svojom elokventnošću i iPhone je moj!
28.01.2011 | 12:28
tako je uvijek se da,jos se trebam izborit za ipad,
28.01.2011 | 14:00
Stvarno čekam iPhone od 28.09. a na vama je vjerujete il ne...
Probo sam oko 10 puta na 098 1550, bio sam u T centru 2 puta i ništa... Reko im sve moguće varijante i ništa...
Evo još jedna informacija. Kad sam reko da čekam 32GB lik mi je reko da oni rijeđe dolaze te da ću prije dobit 16GB...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 2 sati
  • Junuz: Yonkis, riješeno.Ubio sam icloud/face time na svim uređajima.Iako se problem manifestovao na 16e.Svakako nekoristim face/imesage.Hvala
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, jmirakul, Riba, rkoren5, Anonimci (633)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.89 Seconds

Provided by iJoomla SEO