Problem kod unlockanja 3G-a iOS 4.1 jailbrake.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Problem kod unlockanja 3G-a iOS 4.1 jailbrake.

04.11.2010 | 18:13
Alo ljudovi. Dugo se nismo culi.

Da skratim pricu trebam pomoc. Dobio sam 3G na poklon, sa 4.1 iOS-om. Namucio sam se i jailbrakeao ga sa Pawnagetoolom ( novim )
nakon toga na njihovoj stranici kazu downloadajte Ultrasn0w sa mobitela preko cydia , napravio sam to, instalirala se i sve. Nakon toga restarto sam ga , ubacio vip ili t-mobile karticu i dolazi slijedece.

Stalno mi pise Searching... i nakon toga No service.

Dali to znaci da sam ga popusio i da trebam cekat neki novi unlock ili?

Btw iphone je od americkog trzista!

HVALA na odg !!!
04.11.2010 | 18:44
Na žalost za 4.1 još nemaš unlock. Pa moraš se malo strpiti. Zato ti i ne radi.

Sorry.
04.11.2010 | 21:30
Unlock nema veze sa verzijom iOS-a, naime, iPhone može biti upgredan na iOS 4.1, a da se i dalje može unlockat. Da bi se to postiglo samo treba izbjeći upgrade preko iTunesa i napravit ga sa hakiranim ipsw

Dakle, nema veze na kojem si iOSu važno je da je prije svega JAILBREAKan, a onda:

sa ultrasn0w možeš unlockat ako ti je baseband 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04 ili 01.59

sa blacksn0w možeš unlockat ako ti je baseband 05.11.07 itd.

Da dalje ne nabrajam odi na iClarified pa možeš naći sve potrebne upute kako unlockat iPhone. Sretno!
04.11.2010 | 23:06
sada cemo mi ja imam ultrasnow al nisam probao ovaj drugi. sada cemo bas vidjeti
04.11.2010 | 23:08
e i di mogu vdiejeti koji mi je basebadn? jer meni tu pise Modem firmware 05.14.02 dali je to to?

EDIT! skuzio sam! ubiti imam jako novi firmware. taj gore sta sam napisao, no nazalost nigdje jos nema unlock tj nema onaj UltraSn0w , ali bit cu strpljiv, ne vjerujem da ce dugo trajat dok ga ne skinu. mj mozda 2

a i da mogu ja njega i downgradeat , vidim kako ali malo me strah. =) ugl hvala decki!
05.11.2010 | 00:00
Bojim se da modem firmware aka baseband ne možeš vraćat na niže verzije. Čini mi se doduše da sam negdje vidio nekakvu app skinutu preko Cydie za to, ali nisam siguran. No, znam da moj prijatelj nije u tome uspio i sad mu više ne rade WiFi ni telefon.

Znam samo da ovi dečki što se trude napravit jailbreak i unlock stalno viču da se ne radi upgrade na novi iOS preko iTunesa dok se ne vidi da li se može otključat, a to nije bez vraga.

Ja se nadam da će i novi unlock izaći isto kako je i novi jailbreak ugledao dana

Strpljen spašen!

Ja iPhone
06.11.2010 | 02:11
Imaš novi modem firmware pa za sad ne možeš unlock. Zbog Ultrasn0w-a ti ne vidi t-mobile mrežu, probaj maknut Ultrasn0w iz cydie ili napravi restore preko itunesa, znači factory restore, prebaciš mob u dfu mode i napraviš restore iz itunesa, bez čačkanja sa modificiranim ipsw-om, postavit će ti 4.1 i to je to. radit će ti t-mobile i bonbon kartice. Jailbreak ti radi besprijekorno redsn0w 0.9.6b1 (win), skineš originalni ipsw za 4.1 i redsn0w odradi ostatak. za onlock čekaš kao i ja (mislim tjedan dva najduže).
06.11.2010 | 11:13
Nisam te bas razumio ali jesam izbrisao sam ultrasnow a sad me strah dalje prckat, vidjet cu malo znaci to izbrisem i instaliram redsnow za win i sta prikljucim i pricekam da on sve obavi
. Najvjerovatnije cu ja lijepo pricekat i dati "profi" osobi da napravi. Rekli su mi da nista ne cackam nego da pricekam 2 tj pa onda ce on sve sredit
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 23 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, hal9000, Jedro, marioart, Maxxy, Riba, smayoo, tino1, Anonimci (643)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.02 Seconds

Provided by iJoomla SEO