Iphone 2G - 8 GB problem..?!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 2G - 8 GB problem..?!

23.10.2010 | 19:52
Nabavio sam Iphone 2G 8 GB. Nažalost ne znam gdje je kupljen, i kada ga spojim na i tunes napiše da ne prepoznaje SIM karticu. Stavio sam u njega i vip i t-mobile karticu ali ne prepoznaje ni jednu. Pročitao sam sve postove ali nisam uspio napraviti jailbreak i unlock... Na iphone vratio sam tvorničke postavke i u njemu je trenutno software 3.1.3... Molim iskusnije članove foruma da me upute korak po korak kako da osposobim telefon za korištenje... Do sada sam skinuo software Spirit i kada ga pokrenem tj. pokrenem jailbreak izađe poruka ..."failed to jailbreak (error code 1).. Također sam skinuo redsn0w-win_0.8 i kada njega pokrenem i stavim bilo koji firmware napiše poruku "unable to recognize specified IPSW.."

Hvala unaprijed..!
23.10.2010 | 20:19
Slijedi ove upute i ne bi trebao imati nikakvih problema.

Ako koristiš windowse upute su ti ove:

www.iclarified.com/entry/index.php?enid=7436&laid=

Ako koristiš mac:

www.iclarified.com/entry/index.php?enid=7430

I mislim da nećeš imati nikakvih problema.

Osim toga vidim da si koristio prestari redsn0w.

Samo se drži ovih uputa.

Pozdrav,
23.10.2010 | 20:40
Tu sam prvo potražio odgovor, ali ti linkovi koji su na toj stranici nisu više aktualni i ne mogu se skinuti.... ako neko zna neki drugi način...
23.10.2010 | 20:41
23.10.2010 | 21:04
Sve možeš skinuti i sve radi

BL 3.9 i BL 4.6 možeš skinuti s uputa za mac, a ostalo s uputa za win i sve radi.

Bolje provjeri prije nego kažeš da ne radi.
23.10.2010 | 22:35
Hvala na uputama. Nažalost nisam toliko snažljiv, tako da nisam mogao odmah pronaći način da skinem filove. Sada kada sam to sve skinuo zastao sam iz razloga što redsn0w ne prepoznaje firmware... izbacuje unable to recognize specified IPSW. Gdje mašim upute... ?
23.10.2010 | 22:51
Moguće da je to problem.

Pogledaj u naslovu. Kaže da se to radi ako imaš instaliran prethodno 3.1.2. firmware, dakle još samo skini firmware 3.1.2. za svoj 2G i kad pokrećeš redsn0w njega stavi, i onda neće biti problema s time.

Tebi treba 3.1.2 (2G): iPhone1,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw

www.iclarified.com/entry/index.php?enid=750

I dakle njega daj kad tražiš za redsn0w.

I pazi da ti redsn0w bude verzija kao što piše u uputama.

Eto nadam se da je to to.

Pozdrav
24.10.2010 | 02:53
Hvala, problem riješen.....
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 1 sat
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Riba, zedonija, Anonimci (496)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.73 Seconds

Provided by iJoomla SEO