iPhone 4 - tranjanje baterije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 4 - tranjanje baterije

17.10.2010 | 17:01
Pozdrav

Imam iPhone 4 oko 2 tjedna i čini mi se da mi baterija uz normalno prosječno korištenje prekratko traje, pa bi se htio informirati koliko vama koji imate iPhone4 otprilike traje baterija.

Unaprijed hvala!
17.10.2010 | 18:53
Kolega mi ima iPhone 4 i isto se je na početku žalio na prekratko trajanje baterije, međutim dok je uklonio sa svoga iPhone-a aplikaciju Skype trajanje baterije mu se je drastično povečalo. Ako imaš Skype aplikaciju obriši je da vidiš kako ce ti se onda iPhone ponašati.
17.10.2010 | 19:16
Hvala na odgovoru, da imam Skype i mislim da će mi ova informacija biti od koristi
17.10.2010 | 19:18
Potrebno je provjeriti koje su sve aplikacije uključene. Pošto novi iOS4 na iPhone-u 3GS i 4 omogućava multitask. Vjerojatno su ti neke aplikacije koje možda nisu dobro podešene za multitask uključene.

Jedna od tih aplikacija je i Skype.

Da provjeriš koje su ti aplikcije sve uključene trebaš pristisnuti dvaput Home tipku i u dnu ti se otvori izbornik sa svim uključenim aplikacijama.

Pa si to malo provjeri.

Meni iPhone 4 uz normalno korištenje traje oko 2 dana.

Nadam se da sam pomogao, pozdrav.
17.10.2010 | 19:19
Hvala na informaciji, da imam skype i mislim da će mi ova informacija zaista biti od koristi
17.10.2010 | 19:23
2 dana, sve pogaseno jedino je na 3G. Uz prosjecno maltretiranje, WEB, mail i pricanje. Oko 1/2 sata pricanja, nesto SMS-ova, nekoliko e-mailova i recimo 1 sat po netu, nist zahtjevno.
Ovo s multitaskom, redovito gasim nepotrebne aplikacije.
17.10.2010 | 20:23
Bateriju sam potpuno napunio pa kad se isprazni javit ću vam kako i koliko je izdržala pa ćemo vidjet je li to ok.
17.10.2010 | 20:25
I recite mi molim vas da li ste prvi put bateriju punili 12 do 14 sati ili kako?
18.10.2010 | 15:14
Moras shvatiti dvije razlicite stvari, instalirana aplikacija ne trosi bateriju dok nije pokrenuta. Posto je u ovom slucaju rijec o skypeu, naravano da ce on trositi "dosta" baterije dok je upaljen ili dok radi u pozadini.

Zato nije potrebno brisati aplikaciju, nego jedostavno kada ne zalis da je aplikacija pokrenuta kao sto je i viborb rekao stisnites 2x home button, drzis aplikaciju dok ne pocne treperiti i stisnes minus da ju potpuno izgasis. U tom slucaju nece nista trositi. A posto aplikacije nece biti zbrisana kada je trebas mozes je upaliti i koristiti
19.10.2010 | 02:09
Meni baterija na iPhone 4 traje oko dva dana kod prosječnog korištenja što podrazumjeva oko sat razgovora, nekoliko SMS, par sati surfanja i malo igranja.

Definitivno kraće traje kad imam pokrenut Skype, jer on u pozadini cijelo vrijeme komunicira u tom slučaju baterija ide brže. No ja Skype ukopčam, nazovem, popričam i onda ga opet izbacim iz memorije i onda je ok. Inače, češće čistim memoriju od upotrebljenih aplikacija i mislim da je Apple trebao po tom pitanju učiniti nešto bolje kao na primjer:

Ako želiš da ti app ostane u memoriji onda jedan kratki stisak na Home, a ako ne želiš da ostane onda jedan duži stisak na Home
19.10.2010 | 09:00
Jailbreake IPhone, instaliraj preko Cydia SBSettings i Remove Background za SBSettings i jednim klikom zaustavljaš sve aktivne aplikacije. Programčić se da namjestiti da samo zatreseš IPhone-onom i sve je pogašeno. Štedi RAM a i Bateriju.
To me stvarno čudi kako tako nešto Apple-u nije palo na pamet ili da takva aplikacija nije dostupna u App Store-u.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 17 minuta
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, Riba, stefanjos, temeljnik, VanjusOS, Anonimci (779)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.07 Seconds

Provided by iJoomla SEO