iPhone 4 - tranjanje baterije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 4 - tranjanje baterije

17.10.2010 | 17:01
Pozdrav

Imam iPhone 4 oko 2 tjedna i čini mi se da mi baterija uz normalno prosječno korištenje prekratko traje, pa bi se htio informirati koliko vama koji imate iPhone4 otprilike traje baterija.

Unaprijed hvala!
17.10.2010 | 18:53
Kolega mi ima iPhone 4 i isto se je na početku žalio na prekratko trajanje baterije, međutim dok je uklonio sa svoga iPhone-a aplikaciju Skype trajanje baterije mu se je drastično povečalo. Ako imaš Skype aplikaciju obriši je da vidiš kako ce ti se onda iPhone ponašati.
17.10.2010 | 19:16
Hvala na odgovoru, da imam Skype i mislim da će mi ova informacija biti od koristi
17.10.2010 | 19:18
Potrebno je provjeriti koje su sve aplikacije uključene. Pošto novi iOS4 na iPhone-u 3GS i 4 omogućava multitask. Vjerojatno su ti neke aplikacije koje možda nisu dobro podešene za multitask uključene.

Jedna od tih aplikacija je i Skype.

Da provjeriš koje su ti aplikcije sve uključene trebaš pristisnuti dvaput Home tipku i u dnu ti se otvori izbornik sa svim uključenim aplikacijama.

Pa si to malo provjeri.

Meni iPhone 4 uz normalno korištenje traje oko 2 dana.

Nadam se da sam pomogao, pozdrav.
17.10.2010 | 19:19
Hvala na informaciji, da imam skype i mislim da će mi ova informacija zaista biti od koristi
17.10.2010 | 19:23
2 dana, sve pogaseno jedino je na 3G. Uz prosjecno maltretiranje, WEB, mail i pricanje. Oko 1/2 sata pricanja, nesto SMS-ova, nekoliko e-mailova i recimo 1 sat po netu, nist zahtjevno.
Ovo s multitaskom, redovito gasim nepotrebne aplikacije.
17.10.2010 | 20:23
Bateriju sam potpuno napunio pa kad se isprazni javit ću vam kako i koliko je izdržala pa ćemo vidjet je li to ok.
17.10.2010 | 20:25
I recite mi molim vas da li ste prvi put bateriju punili 12 do 14 sati ili kako?
18.10.2010 | 15:14
Moras shvatiti dvije razlicite stvari, instalirana aplikacija ne trosi bateriju dok nije pokrenuta. Posto je u ovom slucaju rijec o skypeu, naravano da ce on trositi "dosta" baterije dok je upaljen ili dok radi u pozadini.

Zato nije potrebno brisati aplikaciju, nego jedostavno kada ne zalis da je aplikacija pokrenuta kao sto je i viborb rekao stisnites 2x home button, drzis aplikaciju dok ne pocne treperiti i stisnes minus da ju potpuno izgasis. U tom slucaju nece nista trositi. A posto aplikacije nece biti zbrisana kada je trebas mozes je upaliti i koristiti
19.10.2010 | 02:09
Meni baterija na iPhone 4 traje oko dva dana kod prosječnog korištenja što podrazumjeva oko sat razgovora, nekoliko SMS, par sati surfanja i malo igranja.

Definitivno kraće traje kad imam pokrenut Skype, jer on u pozadini cijelo vrijeme komunicira u tom slučaju baterija ide brže. No ja Skype ukopčam, nazovem, popričam i onda ga opet izbacim iz memorije i onda je ok. Inače, češće čistim memoriju od upotrebljenih aplikacija i mislim da je Apple trebao po tom pitanju učiniti nešto bolje kao na primjer:

Ako želiš da ti app ostane u memoriji onda jedan kratki stisak na Home, a ako ne želiš da ostane onda jedan duži stisak na Home
19.10.2010 | 09:00
Jailbreake IPhone, instaliraj preko Cydia SBSettings i Remove Background za SBSettings i jednim klikom zaustavljaš sve aktivne aplikacije. Programčić se da namjestiti da samo zatreseš IPhone-onom i sve je pogašeno. Štedi RAM a i Bateriju.
To me stvarno čudi kako tako nešto Apple-u nije palo na pamet ili da takva aplikacija nije dostupna u App Store-u.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 23 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, hal9000, Jedro, marioart, Maxxy, Riba, smayoo, Anonimci (625)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.97 Seconds

Provided by iJoomla SEO