Unlock Iphone4 4.0.2?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Unlock Iphone4 4.0.2?

02.10.2010 | 21:06
Ima li ikakve šanse da se 4.0.2 unlocka? Vidim tu neke razne stranice koje nude unlock za sve, plaćanje paypalom 30-40US$. Smrdi mi na scam, ima li netko iskustava?
03.10.2010 | 00:40
Jos uvijek nista.Dev tim se nije oglasio tako da ne nasjedaj na te prevare
03.10.2010 | 03:00
Jailbreak i unlock su besplatni kad su raspoloživi. Ovi što naplaćuju su prevaranti. Jailbreak se za sada ne može napraviti, ali je na putu, a ni unlock još nije moguć, ako će ikada biti.
03.10.2010 | 03:47
Samo da ispravim sve prisutne. Unlock je moguc jer 4.0.2 ne donosi nista novo od 4.0.1 osim security patcha pa se nemoze vise jailbreakat preko jailbreakme.com. Znaci ako ima jailbreak unlock se normalno radi kao i na 4.0.1

Ne pratim vjesti dali je izasao jailbreak, ali mislim da jos nije iz jednog jedinog razloga, a to je jer su se hackeri usredotocili na 4.1 koji je izasao par tjedana nakon 4.0.2 i novi 4.2 koji ce tek izaci. Ima nade i mislim da ce sve to brzo ....
03.10.2010 | 16:02
Jailbreak ide i na 4.1 pa ne vidim razlog da ne bi išao na 4.0.2 (jučer na 3G-u sa redsn0w 0.9.6b1)
04.10.2010 | 10:07
Da li bi to značilo da se iphone4 4.0.2 može bez problema jailbreakati i unlockati ?
05.10.2010 | 13:32
Danas bio na servisu i nije uspio otključati moj iPhone 4 iOS4.0.2...
05.10.2010 | 14:30
Za sada još ništa od jailbreaka i unlocka na iOS 4.0.2 i više. Pronadjen je neki novi exploit, ali se još čeka na službenu objavu alata za jailbreak. Do objave se treba strpiti.

Ja iPhone
10.10.2010 | 01:54
Alo, dreams,

mislim da ti taj link ama baš ništa ne pomaže. Ako potražiš link na UnlockiPhoneUS onda ćeš ili doći na prevarantske stranice gdje ti pokušavaju prodati riješenje za jailbreak i unlock, ili pak na stranice gdje na kraju ne dobiješ ništa.

Molim vas budite pažljivi kod traženja načina za jailbreak i unlock da ne budete nasamareni. Ja sam do sada uvijek koristio alate za jailbreak i unlock koji su bili besplatni, a na početku, kada sam tražio riješenje nasjeo sam na jede lijepo napravljene stranice i platio 20$ isti alat koji sam kasnije skinuo još jednom besplatno. Ja sam više puta ostavio neke linkove u vezi jailbreaka i unlocka pa potražite na forumu.
10.10.2010 | 02:00
Sutra, tj. danas u 10:10 izlazi jailbreak za 4.0.2 i 4.1 za iPhone 4 (10.10.2010. 10:10 AM)... Prosurfaj malo.
Uglavom, kao sto je vec receno, 4.0.2 se moze unlockati, samo treba jailbreak... Koji izlazi svaki cas
10.10.2010 | 02:39
Jujo si mislio na ovo:

iClarified News

To je jailbreak, no unlock je nešto posve drugo. Bio na sajtu i objavili ga za windoze:

Limera1n

No valjda će uskoro i za Maca
10.10.2010 | 12:43
da, limera1n... ali, unlock za taj baseband (na 4.0.1 i 4.0.2 je isti) vec postoji, ali se 4.0.2 ne moze unlockat bez jailbreaka. Kad izadje jailbreak - unlock ce se moci napravit pomocu ultrasn0wa
  • BB
  • Korisnik
10.10.2010 | 17:17
Eto da se malo priključim

Kako su različite situacije kod G, GS, 4, FW, bootrom ovakav ili onakav, ovaj ili onaj JB sa ovim ili onim unlockom, najbolje je pratiti http://blog.iphone-dev.org/ pa tamo naći friške informacije.

Ili, naravno, tu na dragom nam Jabučnjaku provjeriti za svoj konkretni slučaj.

I ne zaboraviti spremiti shsh.

A ako vam kojim slučajem nakon JB nestanu neke ikone, treba otići u SBSettings/more, pa ih tamo uključiti.

Hvala na pažnji
10.10.2010 | 18:33
Jailbreak na Iphone 4 IOs 4,02 radi bez problema . Mozete ga skinuti ovdje :
limera1n.com/

Provjereno
11.10.2010 | 01:23
Rott40 je napisao:
Jailbreak na Iphone 4 IOs 4,02 radi bez problema . Mozete ga skinuti ovdje :
limera1n.com/

Provjereno

Kad pišeš provjereno da li onda misliš da se tamo može skinuti ili si probao jailbreakat sa limera1n i radi ok?

Ako je ono prvo u pitanju onda hvala na potvrdi mog prije navedenog linka, a ako je u pitanju ono drugo sa jailbreakom onda bih te molio ako može koji iskustveni detalj kod upotrebe limera1n-a, hvala!

ja sam ga već skinuo, ali trenutno sam u Egiptu pa mi se ne da ovdje puno prčkat po telefonu jer mi treba. A i moj je službeno unlockan pa jedino što mogu isprobat je jailbreak.
11.10.2010 | 09:57
Kod mene sve radi najnormalnije
11.10.2010 | 15:41
Ah napokooon!! Jučer napravio jailbreak i unlock!!
12.10.2010 | 14:14
Evo uspio sam ga i ja jailbreakati i otključati na VIP, BUT - nestale su mi postavke za mobile network, ne mogu upisati APN! Ima li netko rješenje ?
12.10.2010 | 14:39
Evo, ovo je upalilo ako se još nekom dogodi isti problem:

Firstly, make sure ur phone is fully jailbroken and unlocked. Confirm this by making a call.
Next, go to settings->general->network.
Make sure Cellular data is ON.
Now stay in the same screen, remove ur sim.
A new popup notification will appear: No sim installed.
DO NOT PRESS 'OK'.
Re-insert the sim now.
'Cellular data network' option will now be visible.
Enter the correct APN inside, u should be good to go.
12.10.2010 | 17:52
ja sam imao isti problem ali sam na jedan drugačiji način uspio "popraviti" stvar oko spajanja na internet......itehno.bloger.hr/post/bez-applea-i-tmobi...ne-ios4/3372312.aspx
17.10.2010 | 17:22
probao sam raditi točno po tvojim uputama međutim ne pokazuje mi opciju za upisivanje APN samo dolazi poruka "invalid sim"...
17.10.2010 | 17:47
Pretpostavka za ovo je da je uređaj ispravno jailbreakan i unlockan. Poslije toga ne bi smio dobiti "invalid sim" poruku...
Meni sad radi sve osim MMS.....MMS nece pa nece, ima li tko kakvu ideju?
17.10.2010 | 17:58
supeeer!!....proradilo je....nakon što sam sve upisao spojio sam se na interner!!!
17.10.2010 | 22:27
ja sam na vip-u i nakon što sam upisao postavke za MMS(kojeg su mi poslali iz Vip-a putem maila) ugasio sam i ponovo upalio mobitel i MMS je radio..
mbede je napisao:
Pretpostavka za ovo je da je uređaj ispravno jailbreakan i unlockan. Poslije toga ne bi smio dobiti "invalid sim" poruku...
Meni sad radi sve osim MMS.....MMS nece pa nece, ima li tko kakvu ideju?
23.01.2011 | 21:33
znači unlock za drugu mrežu je moguć?
23.01.2011 | 22:40
kobinjo je napisao:
znači unlock za drugu mrežu je moguć?

Napiši koji iPhone imaš, koji je iOS i koji modem firmvare na njemu te imas li Maca ili PC pa ćemo odmah znati odgovor na tvoje pitanje
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 34 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Borisone, Ender, miomika, Riba, VanjusOS, Anonimci (616)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.18 Seconds

Provided by iJoomla SEO