kompilacija na iPhoneu 3G
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

kompilacija na iPhoneu 3G

25.09.2010 | 13:42
dakle imam kompilaciju na iPhoneu i svaku stvar mi svrsta posebno te nemrem kompilaciju slusat odijednom cijelu neg stvar po stvar dok mi ista ta kompilacija na iPod classicu radi ok... stavi jedan cover i kad otvoris imas sve pjesme. neku drugu kompilaciju mi normalno stavi na iphone... zasto?
iPhone 3G OS 4.1
25.09.2010 | 16:57
Da li ti pod kompilacijom podrazumjevaš album, niz pjesama ili playlistu (popis)? Hrvatski prijevod za playlistu je popis.

Ako misliš na album, onda provjeri da sve pjesme albuma imaju jednako ime Albuma i Album artista (izvodjača), u protivnom iako je možda u pjesmama ime albuma isto, ali ako nije isti Album artist onda ti se neće na iPhonu pokazat kao jedna slika albuma i lista pjesama. Ako se radi o albumu sa raznim izvodjačima onda pod Album artist staviš "Various artist" ili "Razni izvodjači" i bit će ok. To možeš provjeriti i napraviti u iTunesima.

Ja si od početka prebacujem samo playliste i to mi šljaka super.
25.09.2010 | 18:10
Nije Album od istog izvođača nit je playlista neg necija kompilacija. Sve trake imaju isti naziv pod Album, pod Album Artist nema ništa a pod Artist je svaka stvar drugi artist. Na ipodu sve ok al na iPhoneu ne... Čim je drugi artist sve mi dijeli al je isti album pa bi mi pod album trebo pokazivat jedan a ne 20 il 40 kolko vec stvari ima.
25.09.2010 | 18:12
Da izgleda da moram pod Album Artist stavit nekaj jer inače ne šljaka al na ipodu ipak da...
  • Dijete
  • Posjetitelj
25.09.2010 | 18:42
Vjerojatno je rjesenje da unutar iTunesa odaberes sve te pjesme, das im isti naslov albuma (ne izvodjaca) - i pod Part of compilation, odaberes - YES
25.09.2010 | 19:54
Dijete je napisao:
das im isti naslov albuma (ne izvodjaca

Znam... sve je to napravljeno...
25.09.2010 | 20:25
Definitivno ima veze i Album Artist. Probo ja. Kad sam svim pjesmama stavio isti naziv Albuma i obavezno i Album artista onda mi ih i na iTunesima i na iPadu i iPhoneu pokazuje skupa i to je to. Možda ima i drugo riješenje, ali meni ovo šljaka super

Ako je Album artist prazan onda ne valja, mora bit nešto i to nešto isto za sve one pjesme koje hoćeš da budu zajedno u albumu.

Odaberi sve pjesme odjednom u iTunes i onda im svima daj isto ime Albuma i za Album artist stavi "Various artists" kako sam ti vec napisao i bit će ok.
25.09.2010 | 21:01
hagee je napisao:
Da izgleda da moram pod Album Artist stavit nekaj jer inace ne sljaka al na ipodu ipak da...

Sank je napisao:
Definitivno ima veze i Album Artist. Probo ja. Kad sam svim pjesmama stavio isti naziv Albuma i obavezno i Album artista onda mi ih i na iTunesima i na iPadu i iPhoneu pokazuje skupa i to je to. Možda ima i drugo riješenje, ali meni ovo šljaka super

Ako je Album artist prazan onda ne valja, mora bit nešto i to nešto isto za sve one pjesme koje hoćeš da budu zajedno u albumu.

Odaberi sve pjesme odjednom u iTunes i onda im svima daj isto ime Albuma i za Album artist stavi "Various artists" kako sam ti vec napisao i bit će ok.

Tocno.. vidis da sam vec prije skuzil. Thx
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 17 minuta
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, Riba, stefanjos, temeljnik, VanjusOS, Anonimci (779)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.94 Seconds

Provided by iJoomla SEO