Iphone 4-pitanja
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 4-pitanja

10.09.2010 | 00:29
Evo s obzirom da niti jedan forum nije mogao točno reći jednu jedinu informaciju, došao sam ovdje u nadi da cu dobiti precizan, iskren i točan odgovor....Da li novi iphone 4 u nasoj divnoj Republici Hrvatskoj ima problema sa signalom, kao Amerikanci ili je mozda riječ o AT&T-u koji nema bas predivnu pokrivenost ili je riječ o prvoj seriji mobitela koja je ispala ne bas sjajno? Eto to je jedina stvar koja me zanima i nadam se da cete mi odgovoriti u kratkom roku. Zahvaljujem!
  • Dijete
  • Posjetitelj
10.09.2010 | 01:21
Pa s obzirom da nije još dostupan klasičnim kanalima u lijepoj našoj, nema ga veliki broj korisnika tako da ti nitko neće moć još neko vrijeme dat neki suvisli odgovor..
10.09.2010 | 09:03
To sa mrežom je napuhano. Radi bez problema u LJ.N.R.H.. Možda imamo bolju pokrivenost, ali ja mislim da su u novoj generaciji problem sa antenom riješili.
U svakom slučaju nema problema sa signalom, radi kao i svi ostali do sad.
11.09.2010 | 14:26
Cijela ta priča sa antenom je napuhana i točka.

Evo, pročitaj malo ovaj članak, a posebno komentare...

http://techcrunch.com/2010/09/10/iphone-4-antenna-case-2/
11.09.2010 | 14:56
tino1 je napisao:
To sa mrežom je napuhano. Radi bez problema u LJ.N.R.H.. Možda imamo bolju pokrivenost, ali ja mislim da su u novoj generaciji problem sa antenom riješili.
U svakom slučaju nema problema sa signalom, radi kao i svi ostali do sad.

Te su price krenule u ljeto kada je neki debeli i oznojeni prasac mokrom sapetinom (lijevom) uspio spojiti dvije antene, a uz poslovicno losu americku pokrivenost i prebukiranost, postojao je i "problem" logaritamskog prikaza nivoa signala.

Kao posljedica toga, danas dobivamo besplatnu silikonsku navlaku koju bi inace trebalo platiti 25€

I prijasnji modeli su znali cak i eksplodirati, ali nekim cudom samo u americi. Nikome u hrvatskoj nije explodirao iPhone.
11.09.2010 | 17:21
Samo da potvrdim da u UK nema tih problema. Isto mislim da je prenapuhano. Telefon je cudo sa i bez bumper case-a i super radi
11.09.2010 | 18:58
Ja isto mislim da je to preseravanje. Dajte molim vas, koji telefon se toliko gledao pod povecalom kao ovav Apple-ov?
Gdje su sad ti da vele koju o SonyEricssonu (P990i je lose radio, Xperija isto tako). To veliki proizvodjaci telefona pusu na Apple jer im telefon nije los, a usto uzima i dio trzista. Kinezi su ga kopirali, a zakaj nisu kopirali Xperiu, Nokiu i ostale toboze vrhunske modele. Ja isto mislim kao i nenad da je nekakvi amer stavil telefon u dupe i izgubil je vezu kad je najbolje vibriral. LOOOL
A kaj se tice eksplodiravanja, to je baterija dunula jer su mulci ostavljali na suncu telefone. Zakaj u Sibiru nije bilo takvih slucajeva. Skidam kapu amerima, samo 95% je toliko glupo, da ih onih 5% vozaju ko mlade majmune. LOOOL
26.09.2010 | 09:35
Jag imam radi na tele 2 kartici i nema nikakvih problema sa signalom
PS: slobodan iphone
26.09.2010 | 09:40
Kupljen u Kanadi sastavljen u Kini i nema nikakvih problema sa signalom za sad.U mne je već 15 dana.Slobodan je i radi na tele 2 kartici ali kao što znate tele 2 ima najlošiju pokrivenost signalom bar u Dalmaciji,
05.10.2010 | 01:09
ja koristim iPhone 4 u rijeci i signal mi varira od 2-5 crtica svako malo(nebitno jel ga drzim ili mi stoji na stolu), dok mi je na starom 3g uvijek 5 ali svaki poziv je odličan, bez prekidanja i sl problema.
05.10.2010 | 14:15
Ja ga imam od prvog dana kad se počeo prodavati kod nas i u Rijeci i okolici nisam imao problema sa signalom, osim na onim mjestima gdje i drugi mobiteli imaju problema. Sad u Egyptu isto signal je po svuda odličan i uglavnom spojen na mobilnil. Uglavnom, još mi se nije dogodilo da mi se signal izgubi za vrijeme razgovora.

Ja iPhone
06.10.2010 | 21:12
Recite mi da li je ovo normalno za telefon koji košta oko 7500 Kn?! Dešava se na prijateljevom novom iPhone 4 kad razgovor potraje malo duže.
fotografija.PNG
06.10.2010 | 21:29
Prvi put vidim ???

Zasto mu je dole na kineskom za slide ???
06.10.2010 | 21:29
Definiraj "malo duze".
Iz iskustva znam da meni i supruzi malo duzi razgovor ne znaci istu kolicinu minuta.
06.10.2010 | 21:52
@Defou To se vrti rijec za "Emergency Call" na par svjetskih jezika.

Sto se tice problema, to je "known issue" navodno postoji od 3GS-a, ali Ja nisam primjetio.
Treba pricekat da se uredaj ohladi i to je to. I ne, nije normalno da se takvo sto dogadja na uredaju koji kosta 7500 kn.
06.10.2010 | 23:05
Ponekad sam stvarno glup.
06.10.2010 | 23:12
Sjecam se prije nego sto je iPhone dosao u Hrvatsku, Ivica Mudrinic je dao intervju u novinama i na upit o cijeni uredjaja rekao je da ce cijena otkljucanog biti kao i u Europi. (nisam sad 100% siguran mozda je cak dao i cifru koja je bila malo vise nego u Italiji).
I onda kad je napokon dosao cijena otkljucanog duplo skuplja nego u Europi .... preko 1000 Eura!!!

Trazim sad to, ali nemogu naci. mislim da je bilo u Novom Listu. Papirno izdanje ....
07.10.2010 | 00:31
Imam problem s novim iPhone-om. Kupio sam ga jučer u T-Mobile-u i danas mi od jednom počinje kad razgovaram s nekim pocketati zvuk u slušalici?!? Onaj tip pucketanja kao kad ako ti je mob pored zvučnika pa prije samog dolaznog poziva se čuje on pucketanje na zvučnicima. Imam iPhone 3G i 3GS i ni na jednom mi to nije bilo tako.... Drugi problem što možda i nije ali me prilično iznenadio je da kad sam po prvi put išao na iPhone-u u App store da si unesem svoj username i password da si mogu instaliravat aplikacije,nađem da je neki account na mom novom iPhone-u već ulogiran (?!?) preko gmaila. Jel to sve normalno? Na prva dva iPhone-a takve probleme nisam imao...
10.10.2010 | 02:06
Moram priznati da me ona gore slika sa uskličnikom i upozorenjem na temperaturu nimalo ne veseli, ali iskreno, meni se još ništa neobično nije dogodilo na iPhoneu iako ga imam sa sobom ovdje na pustinjskim vrućinama u Egiptu.

Doduše, razgovori su rijetki i kratki. Stvarno, koliko se minuta podrazumijeva pod "malo duži razgovori"?
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 8 minuta
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.20 Seconds

Provided by iJoomla SEO