Ne mogu sync-ati aplikacije na iphon!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ne mogu sync-ati aplikacije na iphon!

07.09.2010 | 18:16
Imam Iphone 3g i dva računa na Itunesima(HR&USA).Bez problema downloadam aplikaciju ili video sa tunesa ali je neće instalirati na Iphone.Ne radi ni na jednom računu.Zna tko kako se može riješiti problem?
07.09.2010 | 21:40
Malo ti je kratko pitanje. Možeš li to malo proširit sa koju verziju iTunesa imaš instaliranu, jel ti iPhone otključan (jailbrake) il nije, što ti javi iTunes kad probaš syncat itd. Svaki info dobro će doći u analizi problema.

Eto, ja npr. imam VELIKIH problema sa syncanjem iPada nakon što sam instalirao iTunes 10, a i kod iPhona sam primjetio štucanje. Budem više pisao na forumu kad budem skužio di je problem. U svakom slučaju za zabrinut se je kad ti iTunes javi:

"Unknown error -39" ili "File not found", a sve je na mjestu baš di treba bit. Jel imao neko sličan sličaj?
07.09.2010 | 22:11
Meni se dešava to s usb memorijom ( error-39 ), a na iphone-u mi slike kasne cijeli dan kad sync-am neki folder preko iTunesa. poslijeotprilike 24 sata bude sve OK
08.09.2010 | 00:44
Kupljen je u T-mobilu..nije jailbrekan.Itunesi su zadnji.Prije godinu dana počeo je prvo zezat video(skinem seriju ili dokumentarac sa itunesa ali ga neće instalirat u iphone). Sad su počele zezat i aplikacije.Preko App store na iphonu nemem problema..skinem ih i one su unutra,ali kad spojim uređaj na itunese i on napravi backup obriše ih.
08.09.2010 | 10:16
Problem sa syncanjem slika može se riješiti tako da u direktoriju gdje se nalaze slike izbrišeš mapu "iPod Photo Cache" i restartaš iTunes.
08.09.2010 | 15:09
Mislio sam na aplikacije,ne slike...
08.09.2010 | 18:41
Za ovu operaciju svakako odspoji iPhone i zatvori iTunes. Onda sve aplikacije koje se nalaze u mapi iTunesa makni od tamo na neki drugi disk. Pokreni iTunes i odaberi aplikacije. Moraju biti prazne. Nikako ne spajaj iPhone.

Sada otvori mapu u koju si prebacio sve aplikacije i odaberi ih sve i povuci u iTunes i sačekaj da se nazad iskopiraju. Svakako provjeri prije ove operacije da ti je pod Preferences -> Advanced -> Copy files to iTunes media folder... čekirano. Kad se sve iskopira i obnovi biblioteka zatvori pa opet otvori iTunes i sve bi aplikacije trebale biti na mjestu.

Doduše ovo sigurno djeluje sa jednim accountom. Nisam siguran da li će raditi ako imaš skinute aplikacije sa dva različita accounta.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 33 minuta
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.21 Seconds

Provided by iJoomla SEO