m-zaba na iPhone-u
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

m-zaba na iPhone-u

20.04.2010 | 15:46
Zanima me vaša mišljenja u vezi m-zabe na iPhone-uB)
20.04.2010 | 16:02
zar ta aplikacija postoji? to je jedini razlog zašto još uvijek koristim staru nokiu, jer na iphoneu nema m-zabe...
  • Dijete
  • Posjetitelj
20.04.2010 | 16:03
yOy0dEv je napisao:
Zanima me vaša mišljenja u vezi m-zabe na iPhone-uB)

drago mi je...
20.04.2010 | 22:18
Krivi forum. Ovo ti je forum za Mac softver. iPhone ti je pod iĐiđ... pardon, iPhone.

Neki dan smo konstatirali da mZaba ne podržava iPhone. Ali netko je rekao da obična eZaba radi (samo ti treba i token i nije pregledno zbog malog ekrana).
21.04.2010 | 00:03
Probao preko Safaria na iPhoneu ali ne ide jer iPhone ne podržava flash !
Drugim rječima, obična e-zaba ne radi na iPhone-u
21.04.2010 | 00:04
Samo me zanimalo mišljenje dali ima šanse da m-zaba dođe na iPhone.
21.04.2010 | 00:30
Naravno da ima šanse, pa malo koja banka koja drži do sebe će si moći dopustiti da nešto ne radi na iPhoneu i iPadu.

Za sada su još u šoku brzih promjena, ali nema tu više nazad, iPhone je davno postao smartphone No.1 i više nemaju luksuz da ga ignoriraju.
21.04.2010 | 01:11
Davore, da se okladimo ti i ja, po janjetinu za uredništvo? Spreman sam okladiti se da nema mZabe za iPhone dokle god Apple ne ukine isključivu distribuciju appova preko AppStorea i svoje pravo odobravanja aplikacije. Ako te zanima, mogu i objasniti zašto.

yOy0dEv, pogledaj topic o bankama u forumu Razno. Netko je napisao da koristi eZabu preko iPhonea normalno. Inače, eZabu rijetko koristim otkad imam mZabu, nedavno su je kompletno promijenili pa nisam sasvim siguran, ali mislim da nije napravljena u flashu.
21.04.2010 | 03:05
Evo ja upravo bio na Zabi s iPhonom i vidio normano stanje i promete za cijeli travanj. Možda ima stvari koje ne rade, ali ovo osnovno radi.
28.04.2010 | 15:35
@Smayoo:
Ne bih htio biti nepristojan i tražiti janjca (ćevape možda), ali bacite pretragu za m-zaba na App Store iza 30.04. ;o)
Spoiler:
uci_logo_57_shine.png
  • Dijete
  • Posjetitelj
28.04.2010 | 23:26
hr_robson je napisao:
@Smayoo:
Ne bih htio biti nepristojan i tražiti janjca (ćevape možda), ali bacite pretragu za m-zaba na App Store iza 30.04. ;o)
Spoiler:

ne bih trčal pred rudo.. sa Smayoom treba oprezno i temeljito, a ne površno i letimično..

meni ovaj spojler smrducka na web wrapper, al me bas veseli vidjet kaj bu.. znam da bi bilo divno onima koji koriste tu banku da im je telefon interfejs i "token" u jednom, al ne vidim ZaBu kao banku koja gleda daleko u budućnost, a čini mi se iz ovog kaj je Emil pisao, da je baš to kaj on smatra m-zabom za iPhone..

molim isprafte me..
29.04.2010 | 10:21
@Dijete
ha ha ha - koji skepticizam.

Super, primam opklade - sve prihvaćam ;o)
29.04.2010 | 13:47
Bacio pretragu i nist ne vraca. U stvari vraca No Match. LOOOL
Nije da treba upisati emzaba? LOL
29.04.2010 | 13:55
hr_robson je napisao:
@Smayoo:
... za m-zaba na App Store iza 30.04. ;o)
  • Dijete
  • Posjetitelj
29.04.2010 | 15:09
hr_robson je napisao:

ha ha ha - koji skepticizam.
)

preporučujem da naučiš čitati što ljudi pišu...
29.04.2010 | 15:28
@Dijete
preporučujem da naučiš čitati što ljudi pišu...

Nema potrebe za flameovima i negativnostima, vidjeh da si mi spustio karmu...

Htjedoh samo ulovit ćevape barem kad se već janjetina nudila, a obzirom da čovjeka ne poznam. Inače dosta dobro čitam ;o)

Evo još jedan spoiler:
m_zaba_Main.PNG

Možeš ovo smatrati ekskluzivizmom za Jabučnjak ;o)
  • Dijete
  • Posjetitelj
29.04.2010 | 16:38

ovo je apsolutno fantastično...

hr_robson je napisao:
vidjeh da si mi spustio karmu...

ovo je apsoštrumpfno za oprat usta sapunom kao što bi vjerojatno mama Dalton napravila..
30.04.2010 | 01:26
S obzirom da znam gdje hr_robson radi, vjerujem da je najava autentična.

Priznajem da bi se bio spreman kladiti, i izgubiti.

Pretpostavljam da o tome ne smiješ pisati ovdje, ali volio bi jednom čuti kako je Banka pristala na to da njezin virtualni token ode u Apple na nekakvu provjeru i da kao takav bude kompromitiran u smislu EMV smjernica?
30.04.2010 | 09:20
Stigla mzaba
30.04.2010 | 10:10
smayoo je napisao:
... ode u Apple na nekakvu provjeru i da kao takav bude kompromitiran u smislu EMV smjernica?

Ništa nije kompromitirano. ;o)
30.04.2010 | 10:23
Opa! Dvostruko opa!

Večeras to skinem na ženin iPhone, ona je na Zabi, pa ću da prostudiram malo

Svaka čast, nikad nisam volio Zabu, ali mi se RBA malo počela zamjerati, pa nikad ne reci nikad... Ovo je veliki plus, osobito još zbog opcije za poslovne subjekte...
30.04.2010 | 10:48
evo malo sam se poigrao i radi odlično još kad bi se mogli napraviti predlošci za plačanje to bi bilo savršeno!
30.04.2010 | 11:05
Kakva je razlika izmedju m-zaba i m-zabaPS? Hvala.
30.04.2010 | 11:20
CooL je napisao:
još kad bi se mogli napraviti predlošci za plačanje to bi bilo savršeno!

Pa zar ne koristi one koji su već predefinirani na webu?
30.04.2010 | 11:27
CooL je napisao:
... kad bi se mogli napraviti predlošci za plačanje to bi bilo savršeno!

Rad s predlošcima postoji:
1. vidiš sve predloške iz e-zabe i kod unosa naloga imaš opciju dohvata predloška
2. ukoliko nemaš e-zabu, nakon svakog provedenog plaćanja app te pita želiš li to plaćanje spremiti kao predložak
30.04.2010 | 11:30
zabac je napisao:
Kakva je razlika izmedju m-zaba i m-zabaPS? Hvala.

Sve ti je pojašnjeno na Zabinom web-u. U pricipu m-zaba je za građane a m-zabaPS za poslovne subjekte - otud PS.
30.04.2010 | 11:55
Šteta što nisam tip od janjetine!

Kao što se Zaba prilagodila, morati će i druge banke.
30.04.2010 | 12:05
dpasaric je napisao:
Šteta što nisam tip od janjetine!

Džaba, ja sam pokušao uloviti barem ćevape od g. Emila, ali se pametno "ušutio"
30.04.2010 | 12:22
hr_robson je napisao:
CooL je napisao:
... kad bi se mogli napraviti predlošci za plačanje to bi bilo savršeno!

Rad s predlošcima postoji:
1. vidiš sve predloške iz e-zabe i kod unosa naloga imaš opciju dohvata predloška
2. ukoliko nemaš e-zabu, nakon svakog provedenog plaćanja app te pita želiš li to plaćanje spremiti kao predložak

opa previdio sam taj dole gumb ovo je savršeno!

Netrebam više e-zabu

Mrak!
  • Dijete
  • Posjetitelj
30.04.2010 | 14:05
Još jednom, fantastično..

ajmo PBZ.. da ne nosim sa sobom onaj čitač, što više stvari imam, veća vjerojatnost da nekaj zgubim..
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 10 sati, 46 minuta
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.19 Seconds

Provided by iJoomla SEO