Trebam pomoc kod 3Gs
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Trebam pomoc kod 3Gs

20.04.2010 | 01:10
Nabavio sam novi iphone 3Gs koj ima 3.1.3, 05.12.01.
Zanima me dal ga mogu jailbreakat, trazio sam malo na netu i naso da se moze sa sn0wbreezeom bas za 3.1.3 ali nista, sve napravim i kad ga idem stavit preko itunsa jednostavno napise da nece. Zanima me dal ko zna jer sam malo trazio i svi govore da vec postoji, a pak drugi govore da nema, stvarno vise neznam...
Pa evo dal je ko imo iskustva s time, meni u principu treba samo jailbreak radi cydiae al ako postoji i unlock zasto ne...
20.04.2010 | 11:54
Lijepo da si nabavio veoma kvalitetan telefon.

A sad na tvoje pitanje.

Dakle unlock ne možeš napraviti i to nikako jer imaš novi iphone 3GS koj ima firmware 3.1.3, s basebandom 05.12.01. Barem za sad to ne možeš napraviti.

Ali jailbreak možeš jednostavno napraviti. Iako i tu ima nekih problema.

Kao prvo ako za tebe vrijedi ovo:

Important
If you have a iPhone 3GS made after week 40 (2009) currently you can only perform a tethered jailbreak. This means you will need to connect the iPhone 3GS to the computer each time you wish to restart the device. The week number is usually the 4th and 5th digit of the serial number.

Ali ako to za tebe ne vrijedi onda možeš napraviti jailbreak, ali jedino ako koristiš mac, ako koristiš windows opet ništa od toga.

Ako koristiš mac, na ovom linku imaš upute

www.iclarified.com/entry/index.php?enid=5432&laid=

Nadam se da ti to pomaže. Pozdrav
20.04.2010 | 15:49
Odi na slijedeće stranice;:
- iClarified
- blog.iphone-dev.org/
- FSMdotCOM
- www.poorlad.com/iCommunity/

Na tim adresama bi trebao dobiti sve relevantne informacije
20.04.2010 | 16:01

pomocu ovoga mozes napraviti jailbrake a unlock za sada nista...

zna li netko kada bi treba izaci unlock za 3G i 3Gs za verziju 3.1.3 ?????
20.04.2010 | 17:59
Da zanimljivo taj video sam i ja prije vidio ali moram platit 15$.
20.04.2010 | 18:32

Napravio sam nes slicno kao ovo, al mi ne zeli taj sof. pokrenut na mom 3Gs-u.
Procito sam malo za PwnageTool al opet ne mogu jer imam vistu:(
Tako da jos nisam uspio...
20.04.2010 | 18:47
20.04.2010 | 19:28
E da a ovaj novi OS 4.0 kad ce bit dostupan
20.04.2010 | 19:57
evo tocnije sta mi napise kad napravim sve po videu gore..
kad dobijem taj novi sof. i kad ga idem pokrenut preko itunsa iphone mi dode u onaj recoveri mod i onda mi se pojavi ovo na kompu
"The iphone"ime mog iPhnoena"could not be restored. An unknown error occourred (1604)"
20.04.2010 | 21:07
a do kada cemo mi morati cekati sa verzijom 3.1.3 da izadje neki unlock... zna li netko ???? ili da kupujem novi mob
21.04.2010 | 00:11
Nemoj plačati, odi na internet stranicu dev-team blog i malo prouči
21.04.2010 | 00:12
Ljeto !
21.04.2010 | 00:40
a sto cu proucit kada tek na ljeto izlazi unlock za moju verziju
23.04.2010 | 16:46
Hehehehe....pa,već i vrapci na grani znaju da su komplikacije sa jailbreak-om i unlockom za 3gs, nisi trebao ništa dirati,kao ja....mislim imam 3gs, 16 gb i kao takav uređaj ga koristim do 6 mj...tada izlazi novi softwer,koji će biti jailbreak-an....trebao si samo pričekati!!!
23.04.2010 | 16:47
Zato i maš "Forum", na kojem možeš pročitati prijašnja pitanja,probleme,rješenja...samo treba malo pročitati....jbg,frende!!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 17 sati
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.87 Seconds

Provided by iJoomla SEO