iPhone 4?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 4?

19.04.2010 | 22:15

izgleda ko da je.navodno ga lik ostavil u kaficu

mada iskreno, dizajnom sam razocaran. :/
19.04.2010 | 23:35
Kada sam neki dan tvitnuo o tome vidjevši prve fotke odmah mi se činilo da nije fake iako su mnogi vrištali da jest, meni se čini da ima onu Ive notu u dizajnu koju kineska replika ne bi imala.

Meni se baš sviđa, konačno crni iPhone koji mi je cool!
19.04.2010 | 23:38
I meni je dizajn dobar.
19.04.2010 | 23:45
Moram priznati da mi se jako sviđa dizajn.
Jedino ako je istina da je ekran malo manji ....ah!

Sve ostalo samo pohvale ekipi iz appla.
19.04.2010 | 23:53
Ako ovo bude konačni dizajn onda sam razočaran. Previše liči na HTC.
19.04.2010 | 23:58
Uopće se ne mogu sjetiti kako izgleda HTC! Inače, bili su renderi baš ovakvog dizajna za novi iPhone još davno-davno, tako da su zapravo svi i očekivali ovakav izgled - jednostavno je logičan nastavak u duhu ostalih Apple proizvoda u zadnje vrijeme. Morali su dodati aluminij, a opet dno je moralo ostati plastično radi signala... sve štima, ja sam super zadovoljan! Kupujem prvom prilikom!
  • Dijete
  • Posjetitelj
20.04.2010 | 00:10
Ponavljam iz vikalice..

Ak nije fake, zadovoljan sam, jer iskreno, zaobljenost mi ne pase u ruci.. Novi MacBook koji se kod nas doma zove iBuco je super, al u ruci mi mora, tj. MORA bit neki ostriji okvir da bih ga komotni i bez straha koristio da mi ne sklizne..

Ko zna, mozda je pravi... Al opet, boli me patka, bumo vidjeli, ne?
20.04.2010 | 00:39
Kaj se tiče starog dizajna falit će mi zaobljenost zbog koje ga uopče neosječam u đepu , no s druge strane ovaj bi novi mogao i stajati sam od sebe(recimo na stolu) dok se vrti neki filmić
20.04.2010 | 13:17
Jonathan Ive na Twitteru: It's a joke people. Move along.
20.04.2010 | 14:16
A što si očekivao? Da će reći "Gottas!"?

Mene fascinira koliko vas ovdje ima kojima je taj izgled toliko bitan... Meni je svejedno čemu sliči ili ne sliči. Puno mi je važnije da li su ga funkcionalno odlučili unaprijediti u pravi smartphone, ili ostaju na liniji igračke...
20.04.2010 | 14:51
@Smayoo, meni nisu jasni ljudi koji se pale na Alfa Romeo!? Auto je auto, ili mozda nije? Meni oblik nije presudan, ali pomaze kod odabira, u stvari vise mi je ergonomija vazna. Valjda je ona dio dizajna, ne znam. Meni odgovara kaj je iPhone tanki, ima veliki ekran i ne moram cackalicu imati i napikavati po ekranu. Dosta fluidno idu programi (ili vec kaj) na njemu. Definitivni minus je baterija, cak i fotic se da progutati (mada nisam videl kvalitetnih fotica na mobilnim uredjajcicima).
Slusam muziku na njemu (to je jedno od boljih iskustava), sin pogleda crtic (preko kabela na telki kad nisam doma), e-mail i internet funkcioniraju, spaja se na komp i komp ide na net ako bas treba.
Ja sam isto terenski covjek, ali hvala Bogu da ne moram cukati komp sa sobom (u svojstvu investitora sam i drugi to rade za mene). LOL
20.04.2010 | 17:05
Kao sto sam i rekao gadgeteriji "pronicljiv marketinski potez...".
Pricama da je lik izgubio prototip je vise smijesno nego zalosno... nece lik nikakav otkaz dobiti or smth. To je kontrolirana okolina, udjes u firmu, imas ga za testiranje i prilikom izlaska vracas. Znam po svojoj firmi koliko se pazi o sigurnosti informacija, di nece Apple.

Bilo kako bilo, mislim da je to "prava" stvar. Jos kad se pricalo o 4.0 OSu sam predvidio neka poboljsanja i moram se pohvaliti, sve ih pogodio. Jedino su me iznenadili s memorijom 64/80GB :O wooow. Ocekivao sam 64/32, al ovo doslovno tezi prema HDu.

Dizajn mi se na prvu svidja...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 21 sati
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Gjuroo, jura22, Maxxy, Riba, rkoren5, robee, Anonimci (275)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.97 Seconds

Provided by iJoomla SEO