iPhone 4?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 4?

19.04.2010 | 22:15

izgleda ko da je.navodno ga lik ostavil u kaficu

mada iskreno, dizajnom sam razocaran. :/
19.04.2010 | 23:35
Kada sam neki dan tvitnuo o tome vidjevši prve fotke odmah mi se činilo da nije fake iako su mnogi vrištali da jest, meni se čini da ima onu Ive notu u dizajnu koju kineska replika ne bi imala.

Meni se baš sviđa, konačno crni iPhone koji mi je cool!
19.04.2010 | 23:38
I meni je dizajn dobar.
19.04.2010 | 23:45
Moram priznati da mi se jako sviđa dizajn.
Jedino ako je istina da je ekran malo manji ....ah!

Sve ostalo samo pohvale ekipi iz appla.
19.04.2010 | 23:53
Ako ovo bude konačni dizajn onda sam razočaran. Previše liči na HTC.
19.04.2010 | 23:58
Uopće se ne mogu sjetiti kako izgleda HTC! Inače, bili su renderi baš ovakvog dizajna za novi iPhone još davno-davno, tako da su zapravo svi i očekivali ovakav izgled - jednostavno je logičan nastavak u duhu ostalih Apple proizvoda u zadnje vrijeme. Morali su dodati aluminij, a opet dno je moralo ostati plastično radi signala... sve štima, ja sam super zadovoljan! Kupujem prvom prilikom!
  • Dijete
  • Posjetitelj
20.04.2010 | 00:10
Ponavljam iz vikalice..

Ak nije fake, zadovoljan sam, jer iskreno, zaobljenost mi ne pase u ruci.. Novi MacBook koji se kod nas doma zove iBuco je super, al u ruci mi mora, tj. MORA bit neki ostriji okvir da bih ga komotni i bez straha koristio da mi ne sklizne..

Ko zna, mozda je pravi... Al opet, boli me patka, bumo vidjeli, ne?
20.04.2010 | 00:39
Kaj se tiče starog dizajna falit će mi zaobljenost zbog koje ga uopče neosječam u đepu , no s druge strane ovaj bi novi mogao i stajati sam od sebe(recimo na stolu) dok se vrti neki filmić
20.04.2010 | 13:17
Jonathan Ive na Twitteru: It's a joke people. Move along.
20.04.2010 | 14:16
A što si očekivao? Da će reći "Gottas!"?

Mene fascinira koliko vas ovdje ima kojima je taj izgled toliko bitan... Meni je svejedno čemu sliči ili ne sliči. Puno mi je važnije da li su ga funkcionalno odlučili unaprijediti u pravi smartphone, ili ostaju na liniji igračke...
20.04.2010 | 14:51
@Smayoo, meni nisu jasni ljudi koji se pale na Alfa Romeo!? Auto je auto, ili mozda nije? Meni oblik nije presudan, ali pomaze kod odabira, u stvari vise mi je ergonomija vazna. Valjda je ona dio dizajna, ne znam. Meni odgovara kaj je iPhone tanki, ima veliki ekran i ne moram cackalicu imati i napikavati po ekranu. Dosta fluidno idu programi (ili vec kaj) na njemu. Definitivni minus je baterija, cak i fotic se da progutati (mada nisam videl kvalitetnih fotica na mobilnim uredjajcicima).
Slusam muziku na njemu (to je jedno od boljih iskustava), sin pogleda crtic (preko kabela na telki kad nisam doma), e-mail i internet funkcioniraju, spaja se na komp i komp ide na net ako bas treba.
Ja sam isto terenski covjek, ali hvala Bogu da ne moram cukati komp sa sobom (u svojstvu investitora sam i drugi to rade za mene). LOL
20.04.2010 | 17:05
Kao sto sam i rekao gadgeteriji "pronicljiv marketinski potez...".
Pricama da je lik izgubio prototip je vise smijesno nego zalosno... nece lik nikakav otkaz dobiti or smth. To je kontrolirana okolina, udjes u firmu, imas ga za testiranje i prilikom izlaska vracas. Znam po svojoj firmi koliko se pazi o sigurnosti informacija, di nece Apple.

Bilo kako bilo, mislim da je to "prava" stvar. Jos kad se pricalo o 4.0 OSu sam predvidio neka poboljsanja i moram se pohvaliti, sve ih pogodio. Jedino su me iznenadili s memorijom 64/80GB :O wooow. Ocekivao sam 64/32, al ovo doslovno tezi prema HDu.

Dizajn mi se na prvu svidja...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 14 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.02 Seconds

Provided by iJoomla SEO