Ringtone konverter
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ringtone konverter

08.04.2010 | 20:14
Pozdrav.

Malo sam pregledo forum i jedina tema koja bi mozda dalo odgovor mojem pitanju se ne otvara

Dakle, trebao bi neki besplatni konverter koji ce mi mp3 prebacit u ovaj neki format kaj moze radit kao iPhone ringtone (m4r). Znam da mogu progooglat, al mi se ne da pokupit hrpa spywarea djabe, a vjerujem da ima ljudi koji imaju neki programcic koji super funkcionira.

Hvala na pomoci
08.04.2010 | 20:31
garageband je super za to,importiras mp3 i odrežeš najbolji dio pjesme koji ti se sviđa i exportiraš u itunes i preko itunes-a sync sa iphone-om
08.04.2010 | 20:34
+ maximalna duljina ringtonea je 30sec. ko ej preko toga nece radit. Barem za sad
08.04.2010 | 21:12
osxdaily.com/2009/08/08/make-your-own-cu...e-ringtone-for-free/

Evo, ovdje je točno objašnjeno kako treba. Nikakvi programi, jailbreakovi i slično. Jedino ograničenje je u trajanju zvonjenja, iako ne znam kome treba više od pola minute da se javi i tko čeka više od pola minute na odgovor.
09.04.2010 | 23:11
mene isto zanima konvertiranje u ringtonove, ali ovaj link od ammadeusa mi se ne otvara, ne znam...

na netu sam našao neki tutorial za konvertiranje u iTunesima, ali to je očito za neku stariju verziju, jer ja na 9-ki nemam opciju koju oni spominju (convert to AAC) i nisam uspio.

ako sam dobro shvatio, Defou kaže da to što se napravi u Garageu ne radi ili...?
10.04.2010 | 00:26
Radi, radi.
Mislim cak da ako izaberes ringtone template u Garage Bandu da ti ni ne da vise od 30sec.
Sto se tice konvertiranja u iTunesima to treba ici u preferences/general i kliknuti Import settings izabrati da se cd-i importaju u AAC. Kad se to napravi u Advanced tabu u menu baru ce se pojaviti opcija "create AAC version".
10.04.2010 | 00:28
I onda nakraju kad se file pretvori u .mp4 ili m4p, ne sjecam se vise, treba ga preimenovati u .m4r i onda kasnije samo drag and drop u Ringtone tab u iTunesima.

Prvi put treba malo da se covjek nauci, ali kasnije to ide brze ...
14.04.2010 | 00:25
ma da, ovo preko GarageBanda je super lagano. evo i jednog tutoriala:

za "one koji žele više" preporučam program Ringer - shareware, ali sjajan i jednostavan.
08.10.2010 | 01:14
Hvala, Finn , mučio sam se preko iTunesa pa mi nije išlo, ovo sa Garage Bandom ko grom. Dobiš plus !
08.10.2010 | 01:27
Ima u appstoru aplikacija "Ringtones" free (20 sek) i malo bolja (30 sek) za par $. Nisam našao potrebu za doplatiti. Ima i tutorial u aplikaciji. Meni dosta.
10.10.2010 | 12:29
ja s ovim radim...
www.apple.com/downloads/macosx/audio/ringer.html
10.10.2010 | 13:05
@ hagee
Kad već imam GarageBand, nema smisla davati još 15$ za soft, kad GB to isto odradi. Inače je softwer OK, za onog tko nema GB.
10.10.2010 | 15:32
ima free ver... jednostavan je samo zato...
10.10.2010 | 22:34
iTunes sve sam radi. Ako uspijete odsvirati nesto u iTunes-ima, onda se od tam napravi rington. Bitna je duzina i ekstenzija.
10.10.2010 | 22:56
Meni se iTunes nešto jogunio, pa sam to odradio u GB-u.
10.05.2011 | 16:19
A kako tema ne bi zamrla evo i free aplikacije za pretvaranje mp3-ce u ringtone - max. dužina 40 sec. Zove se ToRingtone i vrlo je jednostavna.
10.05.2011 | 18:07
@Baramba hvala ti na info. Inače imamo i temu gdje se mogu objaviti korisne aplikacije, a evo upotpunjenog infoa:

Mp3 To Ringtone

ToRingtone_Icon.png

Napravite osobni ringtone za svoj iPhone iz bilo koje mp3-ce koju ste prethodno sinkronizirali na iPhone. Podržava izradu ringtona od 4 do 40 sec. dužine.

Za više informacija pogledajte stranice proizvođača: www.sangood.com

Pogledajte na iTunes: iTunes/MP3 To Ringtone

Postoji besplatna verzija i koja košta 0,99$, ali ja nisam uspio pronaći neku drugu razliku
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 6 sati, 14 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Borisone, Riba, SkipperRi, tino1, Anonimci (667)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.09 Seconds

Provided by iJoomla SEO