iphone3g - kučište i baterija
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone3g - kučište i baterija

05.04.2010 | 18:09
Pozz svima!
Nabavio sam Iphone 3g star 1 godinu,odlicno sve radi ali kučište odozad mi je izgrecano i odlucio sam ga zamjeniti pa sam sa ebay narucio komplet kučište...ovo sa linka:

Ali neki korisnici su mi dali savjet da nediram jer ova kukučišta nisu dobra tj nesjadju kako treba!

Nadalje nisam zadovoljan sa radom baterije,te sam odlucio i nju zamjenit sa malo jacom,ovom sa linka:

nju jos nisam narucio,ali namjeravam ovih dana,ali ako imate kakve i ideje,savjete,mjenjati/ne mjenjati nista odgovorite
05.04.2010 | 18:17
Nemam direktna iskustva s ovakvim stvarima za iPhone, ali imam s drugim mobitelima i praksa je pokazala da je bolje imati ishabanu original masku nego novu kinesku... slično tako i za bateriju...
Ali mislim da si svjestan da za tu lovu nećeš dobiti neku kvalitetu.

bok!
05.04.2010 | 20:40
Hm...ne mora značiti da "Kineski" dijelovi nisu dobri...ionako ti je danas sve "Made in China" ...ali,evo link,domaća firma...pogledaj,pa odluči!!

www.ioprema.com/index.html
05.04.2010 | 21:30
300kn za komad plastike!!haha ali ne hvala
06.04.2010 | 09:57
Ne mora znaciti da je kvalitetija koloko je i skuplja. Moze se desiti da dobijes istu onu po 8.80$. Kaj te smeta zadnja strana, stavi silikonsku kurtonku i nebu se vidjelo. Napried onu filoju i rjesio si problem (u stvari sakrio si ga).
14.04.2010 | 01:01
Kako možeš uopće zamisliti da će ti kućište od 9 USD savršeno sjesti na telefon koji je koštao cca 500 Eura kada je bio novi (ili više).

Ne kupuj to !!!

Imao sam prilike vidjeti to kućište u živo i mijenjati ga.

1. Deblje je od originala
2. "Zijeva" barem na dva mjesta
3. Povučeš noktom po "jabuci" i eto traga...

Pa ti odluči
14.04.2010 | 01:41
I ja sam se mislio upustit u takvu avanturu (zamjenu maske), ali nakon sto sam ih imao prilike drzati u rukama, odustao sam.

Kako kaze kreso, maska zijeva i u ruci se osjeti razlika u kvaliteti (naime ova zamjenska, iako je deblja, cini se jako krhka). Takoder, ne znam koliko si praktican sa rastavljanjem iPhonea, ali moras znat da nije kao na ostalim mobitelima. Poledina je ta na koju je pricvrscena maticna ploca te ostale komponente. Velika je muka vratiti ih i na originalnu masku, a kamoli na kopiju za 8 $.

Bateriju takoder mjenjaj samo ako je sadasnjoj kapacitet iznimno niski. Zamjense baterije cesto znaju radit probleme. Nekako sam skeptican prema ovoj s linka. Ja jos uvijek vjerujem u onu staru i dobru: "kolko love, tolko muzike". Svakavo se smece prodaje na internetu i cesto se kupci zalete u nadi da usparaju koju kunu/dolar, ali u duzem periodu izgube. Ja sam svoju bateriju (istih karakteristika kao i original) platio 40$ i radi svega 70% kao kad je originalna bila nova.

U konacnici, vidi sam. Samim time sto si se obratio na forumu, dokazujes da si spreman primit savjet. Ovo je samo moje iskustvo. Nadam se da ce tvoje biti bolje.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 50 minuta
  • Yonkis: E to to pitam, kojom funkcijom/aplikacijom. Vrlo dobra stvar!
  • Junuz: Yonkis, upozorio me narušenim vitalnim funkcijama, za pluća znam da je naglasio broj udisaja naspram prosječnog i temperatura 1 od prosječne.Za kamenac se nesjećam ali je poruka bila da posjetim liječnika
  • Riba: Huawei GT Runner, dok mi ne dodje Pebble Round 2.
  • Krehacro: Riba koji nosis
  • Riba: Osim ago ga zaboravi napuniti. :) Meni je izbor jednostavan jer mi ne dolazi u obzir nista sto moram puniti cesce od jednom tjedno.
  • drlovric: Za normalan zivot kupi Apple watch. Ako si hardcore sportas, uzmi Garmin. Prvi put kada zaboravis novcanik ili mobitel, a imas Apple watch, bice ti drago sto nisi kupio Garmin :)
  • Krehacro: pa nije samo trcanje
  • Riba: Ako ti se ne puni sat svaki dan i treba ti za trcanje onda Garmin bez razmisljanja. Ako su ti bitne 'smart' funkcije i ne smeta te cesto punjenje, onda Apple.
  • Krehacro: I fitness i daily use
  • Riba: Za koju primarnu namjenu?
  • Krehacro: Mislim se izmedju garmin venu 4 ili apple watch 12
  • Yonkis: Sa čime te upozorio?
  • Junuz: Krehacro, apple svaka preporuka.Dva puta me upozorio na posjet liječnika.Koje sam naravno ignorirao i obadva puta završio u bolnici po 4 dana.Jednom upala pluče drugi put kamenac
  • Krehacro: Isplati li se uzet apple watch ili pak neki drugi smartwatch da gledam
  • Junuz: Yonkis, još 4 zadaće i lakiranje klupa po oprobam.Izgleda čekam radni dan da odmorim.
  • Yonkis: Jel’ upalilo?
  • Junuz: Hvala
  • Yonkis: Evo ovdje Junuz [link]
  • Yonkis: @Junuz pošaljem ti poruku ali možeš otvoriti i novu temu u Forumu
  • Riba: Junuz, pisi u forum.
  • Junuz: Pozz, zna li neko kako da deinstaliram apple int u os u 27 (MacBook neo).Bespotrebno mi je zauzeto 20 GB
  • CoffeePod: [link]
  • CoffeePod: Pokrenuo sam subreddit za Apple HR
  • Yonkis: Apple Intelligence Taking Up 30GB on Some Macs Running macOS 27
  • Yonkis: 1 i 2TB iPhonei su sporiji tj koriste sporiju memoriju nego 256 i 512GB [link]
  • Yonkis: Novosti od Applea: [link]
  • mbp2009: meni je odmah nakon updatea na 27 rc baterija dosta bolje
  • Yonkis: CoffeePod - drži ga prikopčanog na punjaču, bez LowPowerModea. I što manje ga koristiti, prčkati po iPhoneu.
  • Yonkis: navodno prijašnja 2 updatea, 26.5.1 je već započeo pripremu indexiranja, 26.5.2 popravio bug da se update može skinuti preko non-WiFi mreže, a indexiranje može potrajati 2-3 dana, ovisi o količini aplikacija i podataka
  • CoffeePod: iOS27 fenomenalan. Baterija loša dok se ne indexira
  • ping: Kad klikneš na tipku odaberi kod iPhone DUO. Na kratko se pojavi cijena. 999.999,99 €
  • Yonkis: Nisu se još usaglasili koliko bubrega će koštati. 6 ili 9, a možda čak i 11.
  • stefanjos: jel tako tesko istyleu cijenu izbaciti za duo. haha mislim nije mi zivotne vaznosti
  • Borisone: Iako je puni broj, update nije tako značajan kao prošlih godina. Da nema Siri AI (za neka tržišta, ne i naše) ne bi imali o čemu pisati.
  • Yonkis: Jel’ se netko ažurirao na iOS 27?
  • stefanjos: to im je goalgetter pa su trebali
  • Borisone: Čudno da je samo Apple TV stigao. Obično regionalno postane dostupan s još nekim od Apple media servisa (One, Books, ...)
  • CoffeePod: Zna neko kako dobit novu siri na Golden Gate?
  • CoffeePod: Uf odmah sam se pretplatio!
  • Pongy75: Bez HR titlova
  • matijazx: Apple TV je stiglaaaa
  • mbp2009: Reduce transparency zapravo ukloni veliku vecinu tog. Jos ima taj stakleni dio na npr semaforu, ali ukloni se transparentnost opcenito
  • mbp2009: lijepo to sve izgleda, ali generalno mi se cini da trosi bateriju ipak vise
  • mbp2009: instalirao sam ja, iskreno, malo je dosadno pa sam skratio i stavio ono reduce transparency
  • Yonkis: Mislim da stakleni efekt ostaje do sljedećeg desetljeća. Onda možda pređu na kromi ili polirani čelik look. :)
  • smayoo: Što se mene tiče, za taj "fićr" imam zero tolerance. "Podnošljivo" nije dovoljno dobro. :/
  • dpasaric: Ublažili su ga dosta, pa je navodno podnošljivo.
  • smayoo: Ako jesu, možda bih se za odvažio instalirati ga pa testirati
  • smayoo: Jesu li odustali od onog horror liquid shit UI-ja?
  • dpasaric: Za Golden Gate je potreban Appleov M hardver, a ja sam još na Intelu, tako da nemam načina to osobno testirati.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.67 Seconds

Provided by iJoomla SEO