iphone3g - kučište i baterija
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone3g - kučište i baterija

05.04.2010 | 18:09
Pozz svima!
Nabavio sam Iphone 3g star 1 godinu,odlicno sve radi ali kučište odozad mi je izgrecano i odlucio sam ga zamjeniti pa sam sa ebay narucio komplet kučište...ovo sa linka:

Ali neki korisnici su mi dali savjet da nediram jer ova kukučišta nisu dobra tj nesjadju kako treba!

Nadalje nisam zadovoljan sa radom baterije,te sam odlucio i nju zamjenit sa malo jacom,ovom sa linka:

nju jos nisam narucio,ali namjeravam ovih dana,ali ako imate kakve i ideje,savjete,mjenjati/ne mjenjati nista odgovorite
05.04.2010 | 18:17
Nemam direktna iskustva s ovakvim stvarima za iPhone, ali imam s drugim mobitelima i praksa je pokazala da je bolje imati ishabanu original masku nego novu kinesku... slično tako i za bateriju...
Ali mislim da si svjestan da za tu lovu nećeš dobiti neku kvalitetu.

bok!
05.04.2010 | 20:40
Hm...ne mora značiti da "Kineski" dijelovi nisu dobri...ionako ti je danas sve "Made in China" ...ali,evo link,domaća firma...pogledaj,pa odluči!!

www.ioprema.com/index.html
05.04.2010 | 21:30
300kn za komad plastike!!haha ali ne hvala
06.04.2010 | 09:57
Ne mora znaciti da je kvalitetija koloko je i skuplja. Moze se desiti da dobijes istu onu po 8.80$. Kaj te smeta zadnja strana, stavi silikonsku kurtonku i nebu se vidjelo. Napried onu filoju i rjesio si problem (u stvari sakrio si ga).
14.04.2010 | 01:01
Kako možeš uopće zamisliti da će ti kućište od 9 USD savršeno sjesti na telefon koji je koštao cca 500 Eura kada je bio novi (ili više).

Ne kupuj to !!!

Imao sam prilike vidjeti to kućište u živo i mijenjati ga.

1. Deblje je od originala
2. "Zijeva" barem na dva mjesta
3. Povučeš noktom po "jabuci" i eto traga...

Pa ti odluči
14.04.2010 | 01:41
I ja sam se mislio upustit u takvu avanturu (zamjenu maske), ali nakon sto sam ih imao prilike drzati u rukama, odustao sam.

Kako kaze kreso, maska zijeva i u ruci se osjeti razlika u kvaliteti (naime ova zamjenska, iako je deblja, cini se jako krhka). Takoder, ne znam koliko si praktican sa rastavljanjem iPhonea, ali moras znat da nije kao na ostalim mobitelima. Poledina je ta na koju je pricvrscena maticna ploca te ostale komponente. Velika je muka vratiti ih i na originalnu masku, a kamoli na kopiju za 8 $.

Bateriju takoder mjenjaj samo ako je sadasnjoj kapacitet iznimno niski. Zamjense baterije cesto znaju radit probleme. Nekako sam skeptican prema ovoj s linka. Ja jos uvijek vjerujem u onu staru i dobru: "kolko love, tolko muzike". Svakavo se smece prodaje na internetu i cesto se kupci zalete u nadi da usparaju koju kunu/dolar, ali u duzem periodu izgube. Ja sam svoju bateriju (istih karakteristika kao i original) platio 40$ i radi svega 70% kao kad je originalna bila nova.

U konacnici, vidi sam. Samim time sto si se obratio na forumu, dokazujes da si spreman primit savjet. Ovo je samo moje iskustvo. Nadam se da ce tvoje biti bolje.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 9 sati, 51 minuta
  • dpasaric: [link]
  • dpasaric: 50 godina Applea u srijedu u 19.30 u Pikiju!
  • jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.56 Seconds

Provided by iJoomla SEO