Bankomat - karta bankomata u Hrvatskoj
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Bankomat - karta bankomata u Hrvatskoj

11.02.2010 | 10:45
Bankomat

Aplikacija vam pomaže da pronadete bankomat u Hrvatskoj, blizu vas ili u kojem god gradu želite.

Trenutno podržane banke:
- Privredna banka zagreb (PBZ)
- Zagrebačka banka (ZABA)
- Raiffeisen Bank Austria (RBA)
- Hrvatska poštanska banka (HPB)
- Hypo Alpe-Adria-Bank (HYPO)
- Splitska banka (SG)
- OTP banka
- Erste bank
- Karlovačka banka
- Credo banka
- Istarska kreditna banka
- Volksbank
- Centar banka
- Imex banka
- Podravska banka
- Kreditna banka Zagreb
- Jadranska banka
- Samoborska banka
- Veneto banka
- Vaba banka Varaždin
- Banka kovanica
- Banco Popolare
- Slatinska Banka

itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/...d=354877540&mt=8

itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/...d=354877540&mt=8
11.02.2010 | 14:00
A gdje je Zagrebačka banka ?
12.02.2010 | 10:16
Piko je napisao:
A gdje je Zagrebačka banka ?

Zagrebačka suxa, imho. A gdje je Raiffeisen?
12.02.2010 | 10:53
Od njih još nisam uspio dobiti podatke.
13.02.2010 | 00:02
Ovo je baš korisno,

šteta što još nemaš RBA i ZABu, ali nekako mi se čini da će sada kad vide kako stvar izgleda vrlo brzo se i one priključiti. Ja sam osobno u Zabi, a firma mi je u RBA tako da ću pričekati još malo. Svaka čast.

Pošto RBA internet bankarstvo za firme radi i preko tokena, pa iPhone Safari sasvim uredno mogu koristiti za pogledat stanje. Stvarno bi bilo fora i da ti uskoro pošalju popis svojih bankomata.
13.02.2010 | 12:32
tomiislav je napisao:
Od njih još nisam uspio dobiti podatke.

Updejtaj ovdje kad dobiješ podatke i kad osvježiš aplikaciju.
14.02.2010 | 18:32
www.rba.hr/my/bank/address/atms.jsp?language=HR
popis rba bankomata.. Ima sastrane odabir grada za ostale. Stalno to koristim.. super aplikacija!
14.02.2010 | 18:38
Ne bi bilo lose ubaciti i HYPO
17.02.2010 | 07:48
Izvrsno!! Čekam RBA bankomate pa onda pravac App store. Podržavam ovakve aplikacije!
27.05.2010 | 11:53
Izdao sam novu verziju su ažuriranim podacima.

Što se tiče ZABA, RBA i Splitske banke.. kontaktirao sam ih sve par puta za podatke, ali nema odgovora.
27.05.2010 | 12:59
RBA ima online adresar bankomata (lijevo pod opcijom Adresar). Nažalost nemaju popis za čitavu Hrvatsku na jednom mjestu već po gradovima. U svakom slučaju ovako nešto bi i meni dobro došlo da imam iPhone.
27.05.2010 | 13:33
tomiislav je napisao:
Izdao sam novu verziju su ažuriranim podacima.

Što se tiče ZABA, RBA i Splitske banke.. kontaktirao sam ih sve par puta za podatke, ali nema odgovora.

Kako su ti rekli, daj si truda i prepiši ažurirane verzije sa weba, kad su već njihovi u marketingu lijeni da ti se jave. Onda će ti biti dovoljno jednom mjesečno usporediti podatke koje imaš sa novima, preko compare komande.
07.07.2010 | 11:08
Verzija 1.1

Dodano:
- Zagrebačka banka (ZABA)
- Raiffeisen Bank Austria (RBA)
- Hypo Alpe-Adria-Bank (HYPO)
- OTP banka (OTP)

- iOS 4 podrška
- Aplikacija se sada puno brža
07.07.2010 | 13:59
Odlicno, odmah kupujem aplikaciju
09.07.2010 | 19:35
Kao što obećah i napravih. Kupljeno.

Izvrsno izgleda i funkcionira tako da sam jako zadovoljan.

Skrenuo bi samo pozornost na jednu jako sličnu aplikaciju koja me isprva oduševila, a potom jako razočarala.

Lociraj.net, platio ju 2$ (nije neka lova) i aplikacija isto uz pomoć Google Mapsa prikazuje neke POI-e, pa tako i bankomate (ona je u to vrijeme imala RBA bankomate koji su meni bitni), no da bi stvar bila tim smiješna, očito to tako biva u lijepoj našoj, čini mi se da je daljnji razvoj stao te sad ne prikazuje bankomate i još je postala besplatna. 2$ bačena u vjetar no više me smeta to što nema konzistencije u daljnjem razvoju, al očito je to klasični HR sindrom...

U svakom slučaju, samo naprijed s ovakvim aplikacijama!
12.07.2010 | 12:56
Program je super,

primjetio sam da na Jarunskom placu nema oznake za bankomat Zagrebačke banke iako je tu već valjda 10 godina. Sve ostalo je izgledalo ok, otkrio sam zato jedan drugi bankomat Zagrebačke u blizini.
12.07.2010 | 15:44
Zalosno kaj banke ne participiraju izradu takvih i slicnih aplikacija. Recimo m-zaba je sigurno zahtjevnija aplikacija, koja je gratis (i koristi samo klijentima Zabe). Nije da mi treba lokacija bankomata, ali recimo za strance bi bilo interesantno da najdu bankomat od svoje banke (kad hrvatskih banaka i nema).
Ne vjerujem da se bude @tomislav obogatil s programom, tako da su banke mogle malo subvencionirati.
12.07.2010 | 19:20
Strancima bi to baš bilo korisno. Kad bi turistička zajednica financirala desetak aplikacija koje bi strancima pružale korisne informacije o stvarima koje turistima trebaju to bi bilo nešto.

Prije dvije godine sam na moru čekao neke francuze da se maknu sa bankomata i kad sam vidio da će cijela grupa izredati svak sa svojom karticom, pitam ja jednog da li zna da na drugom kraju mjesta ima Société Générale bankomat - dakle, Splitska banka zapravo, ali ovi su bili svi ugodno iznenađeni i fino su se pokupili u tom smijeru. Možda su mislili da će im tamo biti jeftinija naplata. Svejedno, ja sam ih se riješio a sdruge strane možda je za njih Splitska zaista povoljnija.

Da je netko od njih imao aplikaciju s bankomatima, ja ne bih taj dan čekao u redu niti sekunde.
14.07.2010 | 01:47
Mislim da bi bila odlicna opcija da se može uključiti satelitska snimka radi lakšeg snalaženja, pošto je već sama mapa od google-a.
13.09.2010 | 22:27
Nova verzija

- sada univerzalni app za iPad i iPhone
- dodana Splitska banka

Ako netko vidi da nedostaje neki bankomat, može mi poslati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ... trebala bi mi točna koordinata, adresa i objekt u kojem se nalazi :/

I da, nema tu neke zarade. Potpuno je neisplativo bilo što raditi za hrvatsko tržište i većina domaćih aplikacija su plod entuzijazma. Ja sam ovu aplikaciju prvo napravio samo za sebe i imala je samo PBZ, i onda su me frendovi pitali da stavim njihove banke i tako sam odlučio staviti ju na app store. Ovih dva dolara su da si pokrijem cijenu apple developer licence i ostalih troškova koje imam.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 21 sati, 36 minuta
  • dpasaric: [link]
  • dpasaric: 50 godina Applea u srijedu u 19.30 u Pikiju!
  • jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.65 Seconds

Provided by iJoomla SEO