Bankomat - karta bankomata u Hrvatskoj
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Bankomat - karta bankomata u Hrvatskoj

11.02.2010 | 10:45
Bankomat

Aplikacija vam pomaže da pronadete bankomat u Hrvatskoj, blizu vas ili u kojem god gradu želite.

Trenutno podržane banke:
- Privredna banka zagreb (PBZ)
- Zagrebačka banka (ZABA)
- Raiffeisen Bank Austria (RBA)
- Hrvatska poštanska banka (HPB)
- Hypo Alpe-Adria-Bank (HYPO)
- Splitska banka (SG)
- OTP banka
- Erste bank
- Karlovačka banka
- Credo banka
- Istarska kreditna banka
- Volksbank
- Centar banka
- Imex banka
- Podravska banka
- Kreditna banka Zagreb
- Jadranska banka
- Samoborska banka
- Veneto banka
- Vaba banka Varaždin
- Banka kovanica
- Banco Popolare
- Slatinska Banka

itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/...d=354877540&mt=8

itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/...d=354877540&mt=8
11.02.2010 | 14:00
A gdje je Zagrebačka banka ?
12.02.2010 | 10:16
Piko je napisao:
A gdje je Zagrebačka banka ?

Zagrebačka suxa, imho. A gdje je Raiffeisen?
12.02.2010 | 10:53
Od njih još nisam uspio dobiti podatke.
13.02.2010 | 00:02
Ovo je baš korisno,

šteta što još nemaš RBA i ZABu, ali nekako mi se čini da će sada kad vide kako stvar izgleda vrlo brzo se i one priključiti. Ja sam osobno u Zabi, a firma mi je u RBA tako da ću pričekati još malo. Svaka čast.

Pošto RBA internet bankarstvo za firme radi i preko tokena, pa iPhone Safari sasvim uredno mogu koristiti za pogledat stanje. Stvarno bi bilo fora i da ti uskoro pošalju popis svojih bankomata.
13.02.2010 | 12:32
tomiislav je napisao:
Od njih još nisam uspio dobiti podatke.

Updejtaj ovdje kad dobiješ podatke i kad osvježiš aplikaciju.
14.02.2010 | 18:32
www.rba.hr/my/bank/address/atms.jsp?language=HR
popis rba bankomata.. Ima sastrane odabir grada za ostale. Stalno to koristim.. super aplikacija!
14.02.2010 | 18:38
Ne bi bilo lose ubaciti i HYPO
17.02.2010 | 07:48
Izvrsno!! Čekam RBA bankomate pa onda pravac App store. Podržavam ovakve aplikacije!
27.05.2010 | 11:53
Izdao sam novu verziju su ažuriranim podacima.

Što se tiče ZABA, RBA i Splitske banke.. kontaktirao sam ih sve par puta za podatke, ali nema odgovora.
27.05.2010 | 12:59
RBA ima online adresar bankomata (lijevo pod opcijom Adresar). Nažalost nemaju popis za čitavu Hrvatsku na jednom mjestu već po gradovima. U svakom slučaju ovako nešto bi i meni dobro došlo da imam iPhone.
27.05.2010 | 13:33
tomiislav je napisao:
Izdao sam novu verziju su ažuriranim podacima.

Što se tiče ZABA, RBA i Splitske banke.. kontaktirao sam ih sve par puta za podatke, ali nema odgovora.

Kako su ti rekli, daj si truda i prepiši ažurirane verzije sa weba, kad su već njihovi u marketingu lijeni da ti se jave. Onda će ti biti dovoljno jednom mjesečno usporediti podatke koje imaš sa novima, preko compare komande.
07.07.2010 | 11:08
Verzija 1.1

Dodano:
- Zagrebačka banka (ZABA)
- Raiffeisen Bank Austria (RBA)
- Hypo Alpe-Adria-Bank (HYPO)
- OTP banka (OTP)

- iOS 4 podrška
- Aplikacija se sada puno brža
07.07.2010 | 13:59
Odlicno, odmah kupujem aplikaciju
09.07.2010 | 19:35
Kao što obećah i napravih. Kupljeno.

Izvrsno izgleda i funkcionira tako da sam jako zadovoljan.

Skrenuo bi samo pozornost na jednu jako sličnu aplikaciju koja me isprva oduševila, a potom jako razočarala.

Lociraj.net, platio ju 2$ (nije neka lova) i aplikacija isto uz pomoć Google Mapsa prikazuje neke POI-e, pa tako i bankomate (ona je u to vrijeme imala RBA bankomate koji su meni bitni), no da bi stvar bila tim smiješna, očito to tako biva u lijepoj našoj, čini mi se da je daljnji razvoj stao te sad ne prikazuje bankomate i još je postala besplatna. 2$ bačena u vjetar no više me smeta to što nema konzistencije u daljnjem razvoju, al očito je to klasični HR sindrom...

U svakom slučaju, samo naprijed s ovakvim aplikacijama!
12.07.2010 | 12:56
Program je super,

primjetio sam da na Jarunskom placu nema oznake za bankomat Zagrebačke banke iako je tu već valjda 10 godina. Sve ostalo je izgledalo ok, otkrio sam zato jedan drugi bankomat Zagrebačke u blizini.
12.07.2010 | 15:44
Zalosno kaj banke ne participiraju izradu takvih i slicnih aplikacija. Recimo m-zaba je sigurno zahtjevnija aplikacija, koja je gratis (i koristi samo klijentima Zabe). Nije da mi treba lokacija bankomata, ali recimo za strance bi bilo interesantno da najdu bankomat od svoje banke (kad hrvatskih banaka i nema).
Ne vjerujem da se bude @tomislav obogatil s programom, tako da su banke mogle malo subvencionirati.
12.07.2010 | 19:20
Strancima bi to baš bilo korisno. Kad bi turistička zajednica financirala desetak aplikacija koje bi strancima pružale korisne informacije o stvarima koje turistima trebaju to bi bilo nešto.

Prije dvije godine sam na moru čekao neke francuze da se maknu sa bankomata i kad sam vidio da će cijela grupa izredati svak sa svojom karticom, pitam ja jednog da li zna da na drugom kraju mjesta ima Société Générale bankomat - dakle, Splitska banka zapravo, ali ovi su bili svi ugodno iznenađeni i fino su se pokupili u tom smijeru. Možda su mislili da će im tamo biti jeftinija naplata. Svejedno, ja sam ih se riješio a sdruge strane možda je za njih Splitska zaista povoljnija.

Da je netko od njih imao aplikaciju s bankomatima, ja ne bih taj dan čekao u redu niti sekunde.
14.07.2010 | 01:47
Mislim da bi bila odlicna opcija da se može uključiti satelitska snimka radi lakšeg snalaženja, pošto je već sama mapa od google-a.
13.09.2010 | 22:27
Nova verzija

- sada univerzalni app za iPad i iPhone
- dodana Splitska banka

Ako netko vidi da nedostaje neki bankomat, može mi poslati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ... trebala bi mi točna koordinata, adresa i objekt u kojem se nalazi :/

I da, nema tu neke zarade. Potpuno je neisplativo bilo što raditi za hrvatsko tržište i većina domaćih aplikacija su plod entuzijazma. Ja sam ovu aplikaciju prvo napravio samo za sebe i imala je samo PBZ, i onda su me frendovi pitali da stavim njihove banke i tako sam odlučio staviti ju na app store. Ovih dva dolara su da si pokrijem cijenu apple developer licence i ostalih troškova koje imam.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 19 minuta
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.19 Seconds

Provided by iJoomla SEO