Nekoliko pitanja o iPhonu.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Nekoliko pitanja o iPhonu.

02.01.2010 | 11:39
Pozdrav! Ja san novi na forumu pa imam nekoliko pitanja.

Evo napokon nakon mnogo mjeseci za tri tjednja dobiti ću iPone 3Gs.
Imam nekoliko pitanja:

1. Dali jailbreak usporuje iphone?

2. Dali iphone mora biti jailbreakan za skidanje aplikacija sa stranice appulous?

3. Dali se iphone jako kvari?

hvala
02.01.2010 | 11:52
1.ja nisam primjetio da je spor(koristim ga samo za mjenjanje tema na iphone-u)
2.nisam koristio appulous ali mislim da mora (kod mene su sva aplikacije legalne)
3.meni se do sad nije pokvario a ni mojim prijateljima koje sam zarazio sa iphone-om.

Molim.
02.01.2010 | 12:11
hvala na odgovorima
02.01.2010 | 13:47
1) Moguće je da ga uspori ako se počnu koristiti neke neautorizirane aplikacije koje rade u pozadini. Zato treba znati što se radi.

2) Da.

3). Da. Ja imam već treći u garanciji. Posebno mu je nepouzdan wi-fi sklop.
02.01.2010 | 16:39
Morao sam dpasaricu dati plusic na karmu radi ovoga

bok!
02.01.2010 | 22:53
dpasaric je napisao:
1) Moguće je da ga uspori ako se počnu koristiti neke neautorizirane aplikacije koje rade u pozadini. Zato treba znati što se radi.

2) Da.

3). Da. Ja imam već treći u garanciji. Posebno mu je nepouzdan wi-fi sklop.

3.Ti si bas imao peh!!Ali sve je dobro dok ne eksplodira
03.01.2010 | 04:50
Sudeći po preko 1500 poruka na preko 100 stranica u samo jednom threadu na tu temu na službenom Apple forumu, izgleda da je mnogo ljudi "imalo peh". A nije samo to... mnogi imaju problem s odašiljačem/prijemnikom, pa zna krepati čip koji kontrolira mikrofon (tako da ti radi samo putem speakerfona iako je sam mikrofon okej), a i frendica je već na četvrtom u garanciji...

Ukratko, iz mojeg iskustva s Apple proizvodima, a zaista mogu reći da ga imam natprosječno - što zbog hobija, što zbog posla, iPhone 3G je najnepouzdaniji hardver koji je Apple ikada pustio na tržište.

Originalni 2G i novi 3GS su izgleda nešto bolji, čuo sam daleko manje pritužbi na njih...

Jedino moram priznati da je fizički izdržljiv. Mislim da bi malo koji telefon izdržao da ga se svom snagom zabije u stol.
03.01.2010 | 09:07
Fizicki je izdrzljiv zato sto je skoro hermeticki zatvoren.Nema poklopca od baterije.

A jedna od prednosti mu je sto se i polovan moze prodati za dobre novce.
04.01.2010 | 12:24
evo odlučno ipak 3gs
hvala vam na pomoći!
11.01.2010 | 19:13
evo da ne otvaram novu temu imam pitanje.
daki je istina da kod jalbrejkanog iphona 3gs ako se baterija do kraju isprazni i ako se uređaj sam ugasi više se ne može upaliti nego se samo može upaliti pomoći itunesa.
hvala
11.01.2010 | 20:19
Kod starijih modela 3GSa to nije potrebno, kod novih modela treba jailbreakat ili restore radit nakon svakog restarta ili gasenja.
13.01.2010 | 21:27
Odgovor na prvo pitanje - ne znam. Isto vrijedi i za drugo. Kad smo kod trećega - Kvari se, kvari. Moj je nakon osam mjeseci rada počeo u razgovoru štekati, nakon par dana izgubio signal. Kako sam ga kuoio u Australiji poslao sam ga na servis - tamo u servisu radi - kod mene doma i na većini mjesta u gradu ne radi. Poslao sam ga opet na servis u Australiju (postao je frequent flayer:cheer: ). Rezultat - tamo radi, a kod mene ne radi (povremeno i samo na nekim pozicijama). Sada čekam najavljeni iPhone 4G - u nadi je spas.
21.01.2010 | 14:53
Evo dobio sa iPhone 3GS ali 32GB white i prezadovoljan sam.
Jalbreak nisam uradio za sada jer su mi za sada dobre i besplatne aplikacije iz AppStore.
Ponajviše sam očaran brzinom na odnosu na 3g iPhone.
IPhone is the best!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 34 minuta
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.04 Seconds

Provided by iJoomla SEO