apple ili mobil me account
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

apple ili mobil me account

27.12.2009 | 13:31
Blagdani su, eto imam vremena i baš skužim free app za iphone (BT picture sharing). Idem u iTunse-store-Cro-pokušavam login, ali
me traži e-mail adresu tj apple ID ili mobilme, sve što upišem pri registraciji ne prolazi!!
Već sam lud i sve gluplji, što više se pokušavam logirati.
J..o te kaj me tlače za neku besplatnu app, pa imam Maca, imam iPhone, kaj bi još trebal Stevu kissat u dupe!!!!!!!!!
MOLIIM POMOĆ, step by step.
27.12.2009 | 13:52
prvo nam reci jesi li ikad imao itunes account?ako nisi ,moras ga napraviti i tu ti uopste ne traba apple id ili mobileme.pri registraciji kad te pita za vrstu placanja ,kliknes na nema ili ne biras ni kreditnu ni preko racuna.i onda dobijes potvrdni mail na taj mail s registracije i gotovo.sljedeci put se samo ulogujes.ja sam neki dan ovdje u NL napravio account za prijatelja u Bosni i nije nikakvih problema bilo.cak upisao lazne podatke s tim da sam u vrsti placanja,stavio nista tj bez placanja,tako da prijatelj moze samo besplatne programe snimati.
27.12.2009 | 14:30
Mislim da sam nekada radio iTnes account, ali mislim da mi nije uspjelo. Pretpostavljam da mogu napraviti novi.
Sada ću pokušati.
27.12.2009 | 14:37
Pokušao, zbunjuje me apple ID, gdje je upisana moja istekla e-mail adresa s mac.com adresom
Da li mogu upisati, adresu koju korisim (inet.hr, gmail.com ....)?
27.12.2009 | 14:44
pa tu i upisi.ni meni nije na itunes-u mobile me adresa nego ova koju koristim.
27.12.2009 | 14:49
Upisao, sve ok, zatim otvara prozor s karticama gdje NEMA OPCIJE "NONE".
27.12.2009 | 14:54
mislim da nema više opcije "none".
27.12.2009 | 14:56
Ovo ja dobim:
27.12.2009 | 15:01
naravno ScreenCaptureX slika preteška za ovaj forum, popravio.
screen1.jpg
27.12.2009 | 15:01
na holandskom itunesu neki dan je bila opcija none.ne znam za hrvatsku opsciju.a mozes lijepo ako znas engleski ,pokusati se registrovati na americkom ili engleskom itunes-u.
27.12.2009 | 15:03
Vrlo konstruktivno, idem probati!
(12 points to Nederlands)
27.12.2009 | 15:21
Ovo je famozno: logirao se u holandski iTunes, ali tamo nema app: Blue tooth picture sharing.
J..o Apple i iPhone, ništa više ne kupujem!
Ionako mi IBM Core duo radi savršeno s iPhonom, pod winđovsima, a i imam više programa za skidanje glazbe, youtube filmova,
konvertiranje mpg u mp4, a skidanje slika s istoga je jednostavno, ane zakomplicirano do daske u OSX, gdje ako nisi nekaj pospremil
u pictures ili movies nema ni u iPhoto niti u iTunes. Iako slike još vidiš u iPhoto, ali kad ju želiš otvoriti dobiješ
isprekidani okvir za poklon.
Za rad na macu ne koristi niti jedan fakultet, već bi trebalo organizirati studij Mac(evanja).
Intuitivnost, kao vrlina mladih Indigo generacija, malo koristi u slučaju Maca.
27.12.2009 | 15:25
ima
trazi pod bluetooth photo share
01.01.2010 | 10:53
Morao sam nadopuniti temu!
Pošto imam vremena, a garancija istekla(t-com) odlučih JB i .
Dakle moj 3G odlično obavio proceduru.
I sada vidi čuda: U Cydii ili Installosu, slučajno pokrenuo account na appStore hr, kad tamo uz uobičajene podatke IMA OPCIJA NONE
za način plačanja i ja sad imam acc.
Volim ovaj forum, puno toga sam naučio od početka kad sam prešao sa pc na mac platformu, ali se nikako nemogu oteti dojmu, da svaki
put kad sam imao neku muku, netko je vrlo dobro znao što ćiniti, ali iz nekog razloga nije pomogao, a pojedinci su tako zabrijali
s pomoći, da se na koncu i nije više govorili o početnoj temi. Izuzimam: Smaju, Đuru, Djete ... ima ih podosta, koji su unatoč
zasičenošću trivijalnim temama dali iscrpne odgovore, pa tako administrator skoro da i ne sudjeluje na forumu, s pomoći, tek daje
kratke osvrte.
Kad sam se bavio nekim problemom, pročitao sam sve forume vezane uz isti. Pomoglo je, ali brate mili toliko sam vremena izgubio, da
su moji doma, onako se smješkajući, govorili "Tata je haker", a vi znate da sam cjelo vrijeme bio u strahu da nešto ne sj...m, a onda zovi Marka i reci mu da je mala nekaj napravila, uz lagano crvenjenje.
Eto, dear Adm., ne bi li bilo zgodno ubaciti typs&tricks kategoriju, koja bi bila sigurno učikovitija od pretraživanja po forumu i
od čekanja nekoga da te prosvjetli, a to obično završava s nadmudrivanjem dvojice ili trojice dobrodušnih.
SRETNA VAM NOVA GODINA uz onu: Učite djeco, dan i noć, znanje je sila, znanje je moč!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 51 minuta
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, BigMac, Borisone, Ender, Gjuroo, Riba, temeljnik, Anonimci (759)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.09 Seconds

Provided by iJoomla SEO