blacksn0w - unlock za 05.11.07
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

blacksn0w - unlock za 05.11.07

31.10.2009 | 18:11
Mali genije Geohot, napravio je unlock za najnoviji baseband. Raditi će na 3G i 3GS modelima i možemo ga očekivati drugi tjedan.

03.11.2009 | 19:52
Izašao je unlock. Dakle za 3G i 3GS modele s basebandom 05.11.07 i 3.1.2 soft. Za sada sve radi kako treba, napravio sam i tethering i VIP MMS. Pozivi, poruke i MMS, sve ide.

Skinuti blackra1n sa sljedećeg linka: blackra1n.com/
I dalje po uputama: www.iclarified.com/5885
04.11.2009 | 07:33
Nice, thnx.
04.11.2009 | 12:45
Naime, uočene i nus-pojave. Wireless radi "iz druge" što znači da ne može svaki put pronaći mrežu, iako je ona postojana. Tada se preporuča resetirati mrežne postavke - Reset Network Settings.
04.11.2009 | 17:09
A evo i riješenja. Dakle za sve koji imaju problem sa WiFi-jem nakon instalacije blacksn0w-a.

Otvoriti Cydiu, zatim manage, te add source - tu upisati "cydia.iphoneil.net". Te potom instalirati s tog source-a "push fix". Ovo bi trebalo riješiti problem, te bi WiFi trebao raditi uvijek.
05.11.2009 | 07:53
Ja instalirao i sve radi very well
Samo sto mi fali Icy pa ga moram skidati xD
06.11.2009 | 16:15
dobar dan i lijep pozdrav

imao bi jedno ppitanje,prije nekih 20 dana sam greskom izvrsio upadte iphone 3g na softver 3.1.2 i naravno s njim 5.11.7,tada nije bilo unlocka a sada vidim da ga ima,pa sad je ovaj problem

ipfone mi je zablokiao,tj na ekrenu mi je samo ona ikona itune i usb kabel,itunes mi uopce ne registrira ipfone,sad neznam kako krenut uopce,jer nisam ni siguran da mi je na 3.1.2,mislim znam da mi je modem firmware na najnovjooj verziji,ali nisam siguran za softver,sada sad citao da treba iphone vratiti u recovery mode,samo nisam ni sam siguan kako i koliko koju tipku treba drtazi(home,power...)ako tko shvaca moje pitanje,bio bi zahvalan ako mi moze ikako pomoci,jer sam vec pomalo ocajan ipfone je kupljen u americi tako da je tvornicki otljucan na tu mrezu...
06.11.2009 | 17:26
E sad sam ga navodno doveo do recovery moda,jer mi je ocitao,ali mi opet ne ocitava ni verziju ni nista ovo mi se pojavi

img11.imageshack.us/img11/5922/31586195.jpg

ikakva ideja?
06.11.2009 | 17:53
da kresnem restore ili sto totalno sa izgubljen
06.11.2009 | 18:27
Da, lijepo restoraj, napravi jailbreak i unlock prema uputama i sve bi trebalo raditi.
06.11.2009 | 18:53
odo probati javim se ako bude problema
06.11.2009 | 19:15
hvala hvala velika.... uspio sam radi ko beba !!
06.11.2009 | 19:31
nego mi nema installera tko zna di je nestao
  • idontcare2
  • Posjetitelj
10.11.2009 | 02:11
Imam iPhone 3G(8gb)
Napravio sam JB 3.1.2 imao sam prije toga 2.2.(otkljucan) i nakon sto sam otkljucao iPhone 3.1.2. nadje mi tamo kad odem carriers HR VIP i ostale mreze i kad stisnem nece mi odabrat mrezu nego No service opet.....sta da napravim?
10.11.2009 | 15:50
Hm, predlažem restore preko iTunes-a, zatim blackra1n RC3
  • idontcare2
  • Posjetitelj
13.11.2009 | 04:22
serafin je napisao:
Hm, predlažem restore preko iTunes-a, zatim blackra1n RC3

probao i ne ide
13.11.2009 | 17:10
Hm, pokušaj downgrade-ati na 3.0
  • idontcare2
  • Posjetitelj
13.11.2009 | 23:53
serafin je napisao:
Hm, pokušaj downgrade-ati na 3.0

e to bi mogao, samo nisam znao da se moze sa 3.1.2 sad vratit na 3.0....moze neki link kako da to napravim, googlo bi ja sad, ali imam sutra ispit pa ne stignem....hvala
14.11.2009 | 01:13
Pa prvo vrati na 3.1, a onda na 3.0. To pokušaj uz custom ipsw. Malo proguglaj ako ne, budem ti ja pronašao.
28.11.2009 | 20:18
pitanje zasto kada zelim dwl s blackra1n-a moram imati sim karticu u iphonu i pozdere mi sve s racuna?
inace nisam korisnit tmobile no stavio sam simpa sim neznam dali je tu problem. Pojelo mi je 5okn a da nista nije skinuo ili ti dwl. a stavio sam ga na wi fi i nista ne pomaze samo javlja kako imam error da nema internet konekcije
pomoc
29.11.2009 | 01:47
lmao nasao ja gresku, joj i to ono banalnu, naravno koja me je kostala 50 kn, stavio sam krivi pass za wifi tako da nije mogao skinuti ili dwl pa sada sve dela tako da se osjecam malo blesavo ali sta ces na greskama se uci i to svojima najbolje
  • ozren
  • Posjetitelj
30.11.2009 | 11:30
kako napraviti tethering - 3G 5.11.07 jailbrakan i tvornicki unlockan (talijan)?

hvala
Ozren
12.12.2009 | 01:48
Ovako
22.12.2009 | 05:57
Zašto mi se 3gs svaki puta zakljuca kad se resetira ili ugasi kad ga palim pojavi se znak od iTunesa i onaj kabal
23.12.2009 | 22:53
Zato: "For those with a new iPhone 3GS (updated Bootrom), BlackRa1n only supports a tethered jailbreak. This means that once jailbroken you should not let your battery die. If it does die you will need to reconnect it to the computer and use BlackRa1n to boot it."

Ono što mene interesira je zašto ne mogu uopće jailbreakati 3GS tmobileov kupljen prije desetak dana?

Do šestog koraka ne mogu doći, nakon reboota pokazuje mi USB kabl i iTunes ikonicu...

05.11.07, 3.1.2

THX
24.12.2009 | 11:38
Bilo je potebno dva puta pokrenut blackrain...
29.12.2009 | 14:16
Tako je, noviji 3GS modeli stvaraju problem prilikom bootanja i bacaju uređaj u restore mode, procedura je jednostavna i samo treba nanovo pokrenuti blackra1n. No naravno ovo nije pravo riješenje, jer svaki put kad se mobitel ugasi ili ostane bez baterije treba ponavljati postupak. Čitajući naokolo, potrebna solucija i neće tako skoro. Apple uspješno za sada vodi rat s hakerima, ubacujući sve češće svojevrsne update-e.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 21 sati, 32 minuta
  • Junuz: Yonkis, riješeno.Ubio sam icloud/face time na svim uređajima.Iako se problem manifestovao na 16e.Svakako nekoristim face/imesage.Hvala
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi