jailbrake za iPhone OS 3.1
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

jailbrake za iPhone OS 3.1

• woss
  • Posjetitelj
13.09.2009 | 15:52
Pozdrav,
nekidan sam uzeo iPhone i imao OS 3.0 pa kad sam ga priključio na iTunes automatski mi je ponudio upgrade OS-a.
Gledao sam jailbrake ali on ne podržava novu verziju, da li itko zna više o tome i da li je itko imao kakvih problema
prilikom krekiranja OS 3.1??

pogledajte link na tr.im/yzwV

pozdrav,
danijel
13.09.2009 | 18:36
Za sada je to to. Valja se strpit par dana i sigurno ce izac...
  • woss
  • Posjetitelj
13.09.2009 | 22:06
pozdrav,

evo ovako, našao sam rješenje pa da podjelim ga sa svojim iPhone kolegama.

Prvo ga treba downgredati, prati link tr.im/yASM

pa onda koristiti redsnow.

Ali našao sam još par rješenja koja nisu od devTeam-a
Evo jedan od:
tr.im/yATb

on koristi software ziphone. Download je na sljedećem linku. tr.im/yATA

pozdrav
18.09.2009 | 00:04
sve sam pokusao i nemogu ga otkljucat.
18.09.2009 | 08:30
O kojem se iphone-u radi ?

Kako god bilo, jedini način da ga otključaš - jailbreak-aš je putem pwnage tool-a. Sve drugo zaboravi jer NE radi.

Pročitaj sve polako šta piše ovdje u prvom postu
http://blog.iphone-dev.org/

Onda skini pwnage 3.1, napravi custom ipsw sa expert opcijom u pwnage-u, gurni iphone u dfu mode - samo prati pwnage i sa alt+restore izaberi custom ipsw file za restore.

Detaljno ti je sve objašnjeno ovdje.
http://www.iclarified.com/tutorials/iphone/index.php

Ako ti je iphone 3G i napravio si update na 3.1 sa apple firmware-om, a želiš ga otključati i jailbreakati - nažalost nećeš ga moći otključat jer ti je dignuo vrziju bootloadera.
Pročitaj devteam-s post na prvom linku.
18.09.2009 | 17:38
moj je 3gs zablokirao sam ga i morao ubacit taj novi softwer.
imam windows xp a ne kuzim se mnogo.
moze li se vratiti na 3.0 softwer?
19.09.2009 | 09:32
za 3gs jos nije izasao redsnow ili pwnage tool.izasao je za 3G (mac OS), s im da ako imas na njemu 3.1 ne mozes ga otkljucati,i kako citam po forumima,ko zna da li ces ga ikad vise i moci otkljucati.a sve zbog novog bootloader-a 05.11.07.ako na telefonu imas ovaj bootloader,pozdravi se sa otkljucavanjem.mada se nadam da ce i za to neko naci rijesenje u dogledno vrijeme.
ja sam prijatelju skinuo cydiau ali otkljucati nisam mogao, potrazio sam po forumima i razocarao se.usput evo ti dva linka pa pregledaj

blog.iphone-dev.org/post/128573459/ultras-now
blog.iphone-dev.org/post/126465561/trois-drei-h-rom
19.09.2009 | 16:52
da mene zanima cidya i instaler nemora za karticu biti otkljucan, da si mogu navigaciju i igrice besplatno stavljati.
19.09.2009 | 17:19
Kao što je napisano - još nema jailbreak (cydia) instalera nema više na 3.x za 3GS. Samo postoji za 2G i 3G. Za 3GS se moraš malo strpiti još ...
Sve novosti vezane uz to naći ćeš na blog.iphone-dev.org/
19.09.2009 | 18:50
hvala ljudi na savjetiam, nedavno sam uzeo 3gs- iako sam samo nokiu koristil.
prijatelj mi je sve programe poslozio. da ga ja nakon nekog vremena zablokiram i jedino rjesenje je bilo u itunesu restore i upagrade na 3.1 i sad sam lud. nema igrica nema navigacije nista.
pokusao sam ga vratiti na 3.0 nemogu nikako, pokusao sam preko zipphone nista.
molim pomoc!!!!!!!!!!
19.09.2009 | 20:00
za 4gs jos nema jailbreak-a.morat ces sacekati.
svako ima svoje misljenje ali ja ne kontam ,kupite vrlo skup telefon,a onda skidate igrice i navigaciju na crnjaka.ja koristim cydiu samo za teme i slidere.volim svako malo mjenjati temu na iphonu.
zar nije lakse dogovoriti sa jednim ili dva prijatelja i kupiti navigaciju i nemas kasnije zafrkancija sa update-om.jer svako igricu ili navigaciju mozes na 5 uredjaja snimiti.ja sam uzeo navigon i vec sam poklonio tri a jednu sam i prodao.izasla me je u pola cijene.sto vas je vise manje ce te platiti.

pozdrav
19.09.2009 | 21:50
to je ok.
al mislim zast ne ak je badava...
svi moji frndovi imaju jailbrekan iphon i nevjerujem da bi se sa kim mogao dogovorit.
a mob sam dobio zabadava na pretplatu.
i sta ja znam zanimljivo mi je prckat po iphoneo a sad kad nije jailbrekan nemam sta skidat.
samo sam u tijedan dana skinuo preko kucne mreze 5 giga za iphone.
i imao sam navigona i IGOmy way navigaciju i igo mi je bolja.
sta mislite ce bit jailbreka za ovaj novi softwer?
19.09.2009 | 22:10
ima ga vec ako imas 3G,ja sam prijatelju to uradio neku vece(Mac OS).a za 3GS ces morati pricekati.
19.09.2009 | 22:23
A cekat cu. al molim da tko nest pronađe da objavi na ovom forumu.
19.09.2009 | 22:52
Jel zna tko? Jel došao jailbrake 3.1 za iPhone 3 gs.
05.10.2009 | 23:58
Ljudi dal stigao jailbrake za 3 gs Os 3.1
08.10.2009 | 22:33
Sutra bi se moglo vise znati.
09.10.2009 | 11:05
Spomenuo netko kako ne radi JB za 3.1 i da nece ga niti raditi prije verzije 4.0 koja uskoro izlazi. Ako su ga i napravili, Apple je izbacio 3.1.2 upgrade koji vjerojatno nece biti podrzan.

Postao sam malo umoran od tog nadrkavanja, imam i drugih stvari u zivotu za raditi, a ocu li opet kupiti iPhone, dobro cu razmisliti.
09.10.2009 | 18:14
NenadX je napisao:
Spomenuo netko kako ne radi JB za 3.1 i da nece ga niti raditi prije verzije 4.0 koja uskoro izlazi. Ako su ga i napravili, Apple je izbacio 3.1.2 upgrade koji vjerojatno nece biti podrzan.

Postao sam malo umoran od tog nadrkavanja, imam i drugih stvari u zivotu za raditi, a ocu li opet kupiti iPhone, dobro cu razmisliti.

Imas pravo! Prokleti Apple koji ti ne omogućava na lagan način instalirati ilegalne/ukradene programe. Trebali su napisati da to nije otvoreni sustav! Da, gdje? Eula! Kakva Eula??? Tko to još čita?! Prevara!
11.10.2009 | 14:48
evo ti jailbreake za verziju 3.1.2

kazu da se pravo lagano instalira i da je samo za windowse

blackra1n.com/
12.10.2009 | 15:49
Probao ja i radi. Samo nema još unlocka. A kako stvari stoje ni neće tako brzo.
12.10.2009 | 18:39
izgleda da ce te unlock jos dugo cekati.
13.10.2009 | 01:19
sad sam trenutacno probao na os3,1 i ok instalirao cidyu.
jel sad to to, cu moc staviti navigaciju i igrice. instaler nisam mogao stavit jel nemam vise na racunu.
13.10.2009 | 08:16
ja mislim da mozes,samo ti neko mora objasniti kako.a mozes naci i preko neta objasnjenje.najbolje preko you tube-a.
13.10.2009 | 15:17
bronasao sam na youtubu kako se radi, al pise mi da ne mogu instalirat hacklo.us jer je je zabranjen tak nest, a na youtubu pise kako je to za os 3.0 a ne 3.1
sad cu svoj staviti na 3,1.2 os i opet cu probat jaibrake.
13.10.2009 | 16:05
skinul sam hackulo.us al nemogu skinuti instalousa, tijekom skidanja mi pise HTTP/1.1 404 Not found ja stisnem okay i dalkje se instalira al kad je gotovo nema instalousa
14.10.2009 | 13:50
Moze li mi tko pomoci
14.10.2009 | 21:14
Ovako bi Ja to napravio, čisto informativno:

1. upgrejdao iPhone na verziju 3.1.2
2. sa blog.iphone-dev.org/ skinuo potreban alat; otključao i instalirao Cydia-u na iPhone
3. pokrenuo Cydia-u i navigirao do Manage > Sources > Edit > ADD i dodao cydia.hackulo.us
4. dokrajčio instalaciju i restartao iPhone
5. pokrenuo Installous i skinuo sve moguće

(Ovo se odnosi na pretpostavku da ti je iPhone spojen na Internet preko WiFi-a)

Kao što rekoh ovo je čisto informativno.
17.10.2009 | 18:01
A ima li Pwnagetool za windowse jer mi blackra1n ne radi
17.10.2009 | 19:05
Ima.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 14 sati
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

drlovric, Ender, hal9000, Riba, tino1, Anonimci (825)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO