jailbrake za iPhone OS 3.1
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

jailbrake za iPhone OS 3.1

• woss
  • Posjetitelj
13.09.2009 | 15:52
Pozdrav,
nekidan sam uzeo iPhone i imao OS 3.0 pa kad sam ga priključio na iTunes automatski mi je ponudio upgrade OS-a.
Gledao sam jailbrake ali on ne podržava novu verziju, da li itko zna više o tome i da li je itko imao kakvih problema
prilikom krekiranja OS 3.1??

pogledajte link na tr.im/yzwV

pozdrav,
danijel
13.09.2009 | 18:36
Za sada je to to. Valja se strpit par dana i sigurno ce izac...
  • woss
  • Posjetitelj
13.09.2009 | 22:06
pozdrav,

evo ovako, našao sam rješenje pa da podjelim ga sa svojim iPhone kolegama.

Prvo ga treba downgredati, prati link tr.im/yASM

pa onda koristiti redsnow.

Ali našao sam još par rješenja koja nisu od devTeam-a
Evo jedan od:
tr.im/yATb

on koristi software ziphone. Download je na sljedećem linku. tr.im/yATA

pozdrav
18.09.2009 | 00:04
sve sam pokusao i nemogu ga otkljucat.
18.09.2009 | 08:30
O kojem se iphone-u radi ?

Kako god bilo, jedini način da ga otključaš - jailbreak-aš je putem pwnage tool-a. Sve drugo zaboravi jer NE radi.

Pročitaj sve polako šta piše ovdje u prvom postu
http://blog.iphone-dev.org/

Onda skini pwnage 3.1, napravi custom ipsw sa expert opcijom u pwnage-u, gurni iphone u dfu mode - samo prati pwnage i sa alt+restore izaberi custom ipsw file za restore.

Detaljno ti je sve objašnjeno ovdje.
http://www.iclarified.com/tutorials/iphone/index.php

Ako ti je iphone 3G i napravio si update na 3.1 sa apple firmware-om, a želiš ga otključati i jailbreakati - nažalost nećeš ga moći otključat jer ti je dignuo vrziju bootloadera.
Pročitaj devteam-s post na prvom linku.
18.09.2009 | 17:38
moj je 3gs zablokirao sam ga i morao ubacit taj novi softwer.
imam windows xp a ne kuzim se mnogo.
moze li se vratiti na 3.0 softwer?
19.09.2009 | 09:32
za 3gs jos nije izasao redsnow ili pwnage tool.izasao je za 3G (mac OS), s im da ako imas na njemu 3.1 ne mozes ga otkljucati,i kako citam po forumima,ko zna da li ces ga ikad vise i moci otkljucati.a sve zbog novog bootloader-a 05.11.07.ako na telefonu imas ovaj bootloader,pozdravi se sa otkljucavanjem.mada se nadam da ce i za to neko naci rijesenje u dogledno vrijeme.
ja sam prijatelju skinuo cydiau ali otkljucati nisam mogao, potrazio sam po forumima i razocarao se.usput evo ti dva linka pa pregledaj

blog.iphone-dev.org/post/128573459/ultras-now
blog.iphone-dev.org/post/126465561/trois-drei-h-rom
19.09.2009 | 16:52
da mene zanima cidya i instaler nemora za karticu biti otkljucan, da si mogu navigaciju i igrice besplatno stavljati.
19.09.2009 | 17:19
Kao što je napisano - još nema jailbreak (cydia) instalera nema više na 3.x za 3GS. Samo postoji za 2G i 3G. Za 3GS se moraš malo strpiti još ...
Sve novosti vezane uz to naći ćeš na blog.iphone-dev.org/
19.09.2009 | 18:50
hvala ljudi na savjetiam, nedavno sam uzeo 3gs- iako sam samo nokiu koristil.
prijatelj mi je sve programe poslozio. da ga ja nakon nekog vremena zablokiram i jedino rjesenje je bilo u itunesu restore i upagrade na 3.1 i sad sam lud. nema igrica nema navigacije nista.
pokusao sam ga vratiti na 3.0 nemogu nikako, pokusao sam preko zipphone nista.
molim pomoc!!!!!!!!!!
19.09.2009 | 20:00
za 4gs jos nema jailbreak-a.morat ces sacekati.
svako ima svoje misljenje ali ja ne kontam ,kupite vrlo skup telefon,a onda skidate igrice i navigaciju na crnjaka.ja koristim cydiu samo za teme i slidere.volim svako malo mjenjati temu na iphonu.
zar nije lakse dogovoriti sa jednim ili dva prijatelja i kupiti navigaciju i nemas kasnije zafrkancija sa update-om.jer svako igricu ili navigaciju mozes na 5 uredjaja snimiti.ja sam uzeo navigon i vec sam poklonio tri a jednu sam i prodao.izasla me je u pola cijene.sto vas je vise manje ce te platiti.

pozdrav
19.09.2009 | 21:50
to je ok.
al mislim zast ne ak je badava...
svi moji frndovi imaju jailbrekan iphon i nevjerujem da bi se sa kim mogao dogovorit.
a mob sam dobio zabadava na pretplatu.
i sta ja znam zanimljivo mi je prckat po iphoneo a sad kad nije jailbrekan nemam sta skidat.
samo sam u tijedan dana skinuo preko kucne mreze 5 giga za iphone.
i imao sam navigona i IGOmy way navigaciju i igo mi je bolja.
sta mislite ce bit jailbreka za ovaj novi softwer?
19.09.2009 | 22:10
ima ga vec ako imas 3G,ja sam prijatelju to uradio neku vece(Mac OS).a za 3GS ces morati pricekati.
19.09.2009 | 22:23
A cekat cu. al molim da tko nest pronađe da objavi na ovom forumu.
19.09.2009 | 22:52
Jel zna tko? Jel došao jailbrake 3.1 za iPhone 3 gs.
05.10.2009 | 23:58
Ljudi dal stigao jailbrake za 3 gs Os 3.1
08.10.2009 | 22:33
Sutra bi se moglo vise znati.
09.10.2009 | 11:05
Spomenuo netko kako ne radi JB za 3.1 i da nece ga niti raditi prije verzije 4.0 koja uskoro izlazi. Ako su ga i napravili, Apple je izbacio 3.1.2 upgrade koji vjerojatno nece biti podrzan.

Postao sam malo umoran od tog nadrkavanja, imam i drugih stvari u zivotu za raditi, a ocu li opet kupiti iPhone, dobro cu razmisliti.
09.10.2009 | 18:14
NenadX je napisao:
Spomenuo netko kako ne radi JB za 3.1 i da nece ga niti raditi prije verzije 4.0 koja uskoro izlazi. Ako su ga i napravili, Apple je izbacio 3.1.2 upgrade koji vjerojatno nece biti podrzan.

Postao sam malo umoran od tog nadrkavanja, imam i drugih stvari u zivotu za raditi, a ocu li opet kupiti iPhone, dobro cu razmisliti.

Imas pravo! Prokleti Apple koji ti ne omogućava na lagan način instalirati ilegalne/ukradene programe. Trebali su napisati da to nije otvoreni sustav! Da, gdje? Eula! Kakva Eula??? Tko to još čita?! Prevara!
11.10.2009 | 14:48
evo ti jailbreake za verziju 3.1.2

kazu da se pravo lagano instalira i da je samo za windowse

blackra1n.com/
12.10.2009 | 15:49
Probao ja i radi. Samo nema još unlocka. A kako stvari stoje ni neće tako brzo.
12.10.2009 | 18:39
izgleda da ce te unlock jos dugo cekati.
13.10.2009 | 01:19
sad sam trenutacno probao na os3,1 i ok instalirao cidyu.
jel sad to to, cu moc staviti navigaciju i igrice. instaler nisam mogao stavit jel nemam vise na racunu.
13.10.2009 | 08:16
ja mislim da mozes,samo ti neko mora objasniti kako.a mozes naci i preko neta objasnjenje.najbolje preko you tube-a.
13.10.2009 | 15:17
bronasao sam na youtubu kako se radi, al pise mi da ne mogu instalirat hacklo.us jer je je zabranjen tak nest, a na youtubu pise kako je to za os 3.0 a ne 3.1
sad cu svoj staviti na 3,1.2 os i opet cu probat jaibrake.
13.10.2009 | 16:05
skinul sam hackulo.us al nemogu skinuti instalousa, tijekom skidanja mi pise HTTP/1.1 404 Not found ja stisnem okay i dalkje se instalira al kad je gotovo nema instalousa
14.10.2009 | 13:50
Moze li mi tko pomoci
14.10.2009 | 21:14
Ovako bi Ja to napravio, čisto informativno:

1. upgrejdao iPhone na verziju 3.1.2
2. sa blog.iphone-dev.org/ skinuo potreban alat; otključao i instalirao Cydia-u na iPhone
3. pokrenuo Cydia-u i navigirao do Manage > Sources > Edit > ADD i dodao cydia.hackulo.us
4. dokrajčio instalaciju i restartao iPhone
5. pokrenuo Installous i skinuo sve moguće

(Ovo se odnosi na pretpostavku da ti je iPhone spojen na Internet preko WiFi-a)

Kao što rekoh ovo je čisto informativno.
17.10.2009 | 18:01
A ima li Pwnagetool za windowse jer mi blackra1n ne radi
17.10.2009 | 19:05
Ima.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 11 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Bertone, dpasaric, Ender, iAnte, marioart, Riba, tino1, Anonimci (811)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.02 Seconds

Provided by iJoomla SEO