TomTom
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

TomTom

19.07.2009 | 17:09
Da li netko zna kada dolazi tomtom - turn by turn za Europu, bas me to nervira na iphonu kao i snimanje videa i bluetooth
19.07.2009 | 17:57
Za TomTom ne znam ali prati ovu stranicu pa ces saznat. Od snimanja videa nista ako nemas iPhone 3GS. Bluetooth ima ali ne za prijenos datoteka.
19.07.2009 | 18:40
Ma sve ok, ja to znam ali me zanima hoce li se moci kad dode tomtom staviti nekako na iphone da se ne placa aplikacija (jailbrek?????) kao snimanje videa i bluetooth, da ima te tri stvari mob. bi bio super a ovako je zivo smece, ja sam ga nabavio ali mislim da ima te nedostatke koji su sasvim normalna stvar danas na mob.
19.07.2009 | 21:06
Slazem se da su to normalne stvari koje svaki mob danas ima. I ja isto zamjeram neke nedostatke, al opet kad vidim koliko prednosti iphone ima pred konkurencijom, brzo mu ih zaboravim.

Dakako, ne bih se bunio da ima sve sto bi htjeli, no opet, tko ce znat zasto apple blokira neke stvari, a neke ne... :/

BTW, ja sam se subscribe-ao na tomtom newsletter pa cemo vidjet kad ce app biti lansiran...
20.07.2009 | 00:48
Ma ne pada mi na pamet placati aplikacije, kako do njih free?
20.07.2009 | 01:39
Mislim da ne smijem o tome na forumu.
20.07.2009 | 10:33
pticaptica je napisao:
Ma ne pada mi na pamet placati aplikacije, kako do njih free?

Cuj seljacino, sa takvim bahatim i bezobraznim stavom, odjebi odavde u troskocima.
Lijepo predaj taj svoj mobitel nekome tko ce ga vise cijeniti, a ti si uzmi neki WinMo ili Symbian pa da te vise ne slusamo, moze?

"Ne pada mu na pamet", cuj ti covjeka.
20.07.2009 | 17:02
Budi malo finiji
20.07.2009 | 17:44
Pravi se javlja! A krasti je jako fino, sta ne?!
20.07.2009 | 21:10
Ne pada mi na pamet placati kredit za auto, jel ima neki nacin da dobijem Golf VI besplatno???
21.07.2009 | 11:59
drlovric je napisao:
Ne pada mi na pamet placati kredit za auto, jel ima neki nacin da dobijem Golf VI besplatno???

Ti si Golfer? Pffft
21.07.2009 | 13:17
Defou je napisao:

Evo sad malo to gledam... Pa koja budala bi platila 139.99$ za aplikaciju?! Ali, ipak nije nacin da ju krademo...
21.07.2009 | 14:46
Evo ja sam budala.
21.07.2009 | 15:29
Pa dobro ajde ako ti bas treba... ali da ju idem kupovat ovako... iz fore, no chance.
21.07.2009 | 17:12
Platit ce onaj kome treba. Ili ce si jednostavno kupit standalone GPS uredaj. Ne znam zasto bi netko kupovao GPS "iz fore".
21.07.2009 | 17:14
Defou je napisao:
Evo ja sam budala.

Naravno da nisi.
Stovise, notorno je misljenje kako je sw, mjuza i sl. besplatno i da je doslo s vedra neba. Racuni za mob mogu biti 1000+ kn, to nije bed platit, al ne daj boze da ovak sto platis... bas smo narod za poludit...

Nego, kako si zadovoljan s tim Navigon-om? Vidim da se ima za kupit karta za Europu i da je HR unutra. Kakve su mape - tocnost, funkcionalnost, imas kakav dock za iphone koji je funkcionalan sukladno samoj app? Kak ide voiceover, ili ne ide (mjuza + glas koji te vodi)? Navodno pauzira mjuzu da ti glas kaze kam moras ic, to malo smeta nakon nekog vremena, ili ne? Da li je moguce i razgovarat dok app imas upaljen?

Huh, koliko pitanja
21.07.2009 | 20:52
Ne kuzim zakaj Vanjuska misli da simbian nije dobar, ni za Win nisam siguran da je bas tako los. Znaci one sva Nokie bi trebalo u smece. Bas ste neki ortodoksni.
Navigacija na iPhoneu je tek u nekoj prelaznoj fazi.
Kaj fali Google mapsu? Gratis je (malo prenosa podataka).
Vjerojatno je iperti68 skinuo sve besplatne aplikacije iz svih servisa kaj postoje na netu u nadi da ih ugura u iPhone (ipak mislim da to ne ide), onak "iz fore".
21.07.2009 | 23:15
Sorry. Ja sam budala jer bih ga kupio znaci nemam jos, ali sam opako naumio.
Osobno mislim da je Navigon najbolja navigacija na mobilnim uredjajima. Skoro pa identicna standalone GPS uredjajima i da zato vrijedi.
A mislim da bi se to dalo i podijelit sa nekim pa na vise iPhoneova stavit ...
22.07.2009 | 10:29
zabac je napisao:
Ne kuzim zakaj Vanjuska misli da simbian nije dobar, ni za Win nisam siguran da je bas tako los. Znaci one sva Nokie bi trebalo u smece. Bas ste neki ortodoksni.

WinMobile je trenutno u takvom stanju da je to smijurija. Sedmica bi morala neki mali koračić napraviti u pravom smjeru, no di je još ta verzija. Symbian isto tako - radi se, radi, bit će, vidjet ćemo, blabla. Android se nije također previše pomakao s mjesta, no od Googlea očekujem ipak neki pomak uskoro. Palm je krenuo dobrim smjerom, no isto im treba vremena. I tako prođosmo svu konkurenciju
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 5 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.89 Seconds