internet teathering na mac osx 10.4.11?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

internet teathering na mac osx 10.4.11?

21.06.2009 | 17:16
Da li je netko pokusao/uspio uspostaviti int. teathering na tigeru?

Trazim po netu no nigdje nikakvog clanka o tome...

Naime na leopardu mi radi bez greske, a na tigeru uopce nista ne javlja...
21.06.2009 | 17:28
Mislim da to Tiger ne podržava na način kako je to riješeno u Leopardu. Trebalo bi tu napraviti određeni "workaround", tj. uspostaviti "internetski tunel" između dva korisnika. Govorim o vezi između dva računala.
21.06.2009 | 17:40
A veli na apple.com da mu trebaju sl. stvari:

For Internet tethering using a USB port you need:
A Mac OS X computer running Mac OS X 10.5.7 or later or a computer running Windows XP Service Pack 2 or later or Windows Vista, and a USB 2.0 port.
iTunes 8.2 or later downloaded and installed on your computer
Note: if you downloaded iTunes 8.2 using a web browser, you may still need to install it. See this article if you experience an issue installing iTunes.
An Apple iPhone USB cable (included with iPhone 3G)

...

Mac OS X 10.5.7 ili raniji, nigdje nije navedeno da se nesto dodatno treba raditi. Jedino mi je cudno da na netu nigdje nema ovakve teme, nije valjda da bas svima radi jedino meni ne :/ :O
21.06.2009 | 17:58
Ispričavam se, previdio sam da se tema odnosi na iPhone (nemam ga, pa o njemu ništa i ne znam). Mislio sam na određenu funkcionalnost koju imaš u iChatu kada koristiš MobileMe uslugu.
26.06.2009 | 07:00
Sramotno ali istinito, na Tigeru nista od tetheringa. Nije mi jasno kako za XP mogu napravit podrsku, a za Tiger ne. Jadno
26.06.2009 | 12:28
mac osx 10.4.11 , iphone 3g 3.0 , teathering radi od prvog dana (upgradea 3.0). na t-mob mrezi.
26.06.2009 | 17:37
damir1 je napisao:
mac osx 10.4.11 , iphone 3g 3.0 , teathering radi od prvog dana (upgradea 3.0). na t-mob mrezi.

Bilo bi lijepo da napises kako si to postigao kad vec covjek pita...
26.06.2009 | 19:44
Jedan glup komentar, ali upgrejdate OS

Zasto raditi na Tigeru, kada i Leopard radi dobro na starijim strojevima.

Nije zar neka stara Mac kanta pa da na njoj ne mozes imati Leopard?

Bilo bi glupo imati skuplji mob nego comp
27.06.2009 | 14:09
Ako postoji nacin da besplatno i legalno prebacim s tigera na leopard odmah cu to uciniti. Ako to nije moguce onda ostajem pri tigeru buduci mi nije isplatljivo upgradeati na 10.5. samo zbog tetheringa.

Uostalom, zar bi trebao mjenjati svojeg golf 2jku ako koristim iphone, iako mi trosi 5l ? )
27.06.2009 | 21:20
@chatkomaja:

Sve ti je to stvar izbora prijatelju. Ja, npr, ne bi vozio Golf dvojku ni da svako jutro imam duplo vise goriva nego sto sam sinoc ostavio, a pogotovo jos da mi trosi 5 l i stekce k'o pokvaren traktor

Ne vozim ni ja nesto puno bolje (trenutno kupujem novi auto, sada imam Golf 4) ali mislim da je malo bezeveze imati auto i mobitel iste cijene )))

U T-Com je iPhone 7300kn, a za te novce mozes kupiti Golfa II bez problema

Ja bi na tovm mjestu legalno instalirao sebi "posudjenu" retail instalaciju Leoparda, i legalno se ponasao kao da se nista ilegalno nije dogodilo

Bar MAC OS nema problema sa aktivacijama kao MS products.

Ali nismo svi isti. I dobro je da je tako...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 14 sati, 52 minuta
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.80 Seconds

Provided by iJoomla SEO