iphone,ekran se nece upaliti..molim pomoc
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone,ekran se nece upaliti..molim pomoc

• ambasada2004
  • Posjetitelj
11.05.2009 | 19:23
jailbreakao sam Iphone i poceo se smrzavati.. prvi puta se smrznuo sat nakon jailbreakanja i onda opet drugi dan.. i od tada nece raditi.

kad ga ustekam u pc kompjuter ga prepozna,iTunesi ga prepoznaju..stavio sam restore i proslo je ok,pisalo je 'Done'..al ekran uopce ne reagira..

kroz cijeli resore postupak na ekranu se nije nista pokazivalo.. pritiskao sam one kombinacije tipki, home+sleep, pa home+sleep pa pustim sleep.. sve i ekran uvijek crni..ama bas nista..

sta da uradim?molim pomoc..

jel bi mi to poroslo pod garanciju..posto je pisalo da je 'Restore' Done??

hvala
11.05.2009 | 19:29
Da li ti je u međuvremenu pao na pod? Ako nije, pretpostavljam da je problem softwerske naravi. Pokušaj držati home i restore tipke 15-20 sekundi, trebao bi se upaliti..zatim ponovi proces jailbreaka..
  • ambasada2004
  • Posjetitelj
11.05.2009 | 19:35
nije pao na pod..

ja ne mogu vidjeti sta se desava na ekranu,sta pise kad ekran opce ne radi..
  • ambasada2004
  • Posjetitelj
11.05.2009 | 19:36
"home i restore tipke?" mislis na home i sleep tipke..??
11.05.2009 | 19:37
Ups, da sorry. Probaj kombinacije razne, jednu i drugu jednu pa drugu trebalo bi ga pokrenuti..
  • ambasada2004
  • Posjetitelj
11.05.2009 | 19:40
ne, probao sam home + sleep, pa home + sleep pa pustim sleep sam probao i nece..

postoji jos koja kombinacija?
11.05.2009 | 19:43
Hm, čudno. Znači i kad držiš samu sleep tipku on ne pokazuje znakove života na displayu?
  • ambasada2004
  • Posjetitelj
11.05.2009 | 19:44
ne,ama bas nista nema na ekranu..
11.05.2009 | 19:48
To mi se znalo desiti, ali ništa što kombinacija tih tipki ne bi riješila. Znači ne pokazuje niti status punjenja kad ga spojiš na komp?
  • ambasada2004
  • Posjetitelj
11.05.2009 | 19:49
ne..

jel moguce da je ekran otisao zbog jailbreakanja ili se to slucajno desilo?

jer mi je par dana prije jailbreakanja otisao zvucnik..
11.05.2009 | 19:51
Zapravo čisto sumnjam da je ekran otišao zbog jailbreaka. To je mogao prouzročiti kakav pad ili slično. A pokušaj to pod garanciju progurati..
  • ambasada2004
  • Posjetitelj
11.05.2009 | 19:54
a restore za kojeg mi je pisalo da je 'done' je vratio sve na pocetak,znaci trebao bi proci pod garanciju??
11.05.2009 | 22:14
Trebalo bi, svakako pokušaj.
12.05.2009 | 00:44
Da li se sjecas postupka jailbreakanja?
Koristio si, normalno, PWNAGE?
Da li si se pridrzavao svih pravila?
Ajde malo vise informacija o samom postupku.

Btw, za drzati home+power tipku postoji tocno specificirana procedura.

edit: Koji firmware je bio prije JB, koji iPhone 2g ili 3g

• ambasada2004
  • Posjetitelj
12.05.2009 | 11:01
da,pwnage sam koristio.
da,sve je proslo u redu,nakon jailbreakanja iphone se normalno upalio a na kompu bila velika zelena kvacica da je finished.

kako mislis,tocno specificirana porcedura za home+sleep tipke? da to malo opises..

na internetu sam nasao uputstva za jailbreakanje,sa slikicama i toga sam se pridrzavao.

iphone je 3g..

jupi je napisao:
Da li se sjecas postupka jailbreakanja?
Koristio si, normalno, PWNAGE?
Da li si se pridrzavao svih pravila?
Ajde malo vise informacija o samom postupku.

Btw, za drzati home+power tipku postoji tocno specificirana procedura.

edit: Koji firmware je bio prije JB, koji iPhone 2g ili 3g

12.05.2009 | 16:32
tocno deset sekundi home+power
tocno deset sekundi home
da bi usao u DFU mode

nakon toga si isao u itunese i napravio restore sa tim "novim" firmwareom?
to te pitam jer kad se na kompjuteru (ustvari PWNAGE-u) pojavi ta zelena velika kvacica to znaci da si napravio pola posla...

• ambasada2004
  • Posjetitelj
12.05.2009 | 21:41
da, restore sam napravio s firmwareom..i pisalo je done! a telefon ne radi,na ekranu nema nista..
  • ambasada2004
  • Posjetitelj
14.05.2009 | 16:50
a da napravim ponovni jailbreak?
14.05.2009 | 20:50
Bojim se da je to hardverski kvar, pogotovo kad kazes da ti je nekoliko dana prije krepao zvucnik... Ako je pod garancijom i nema tragova fizickog zlostavljanja, nosi u T-Com dok nisu poceli ispadat dijelovi iz njega
24.05.2009 | 17:24
Meni je ekran pobijelio i nakon 15 radnih dana od reklamacije, cekao sam jos 20 i napokon dobio novi.
  • ambasada2004
  • Posjetitelj
03.06.2009 | 17:10
napravio sam ponovno restore..
i jail break ponovo i nista..ekran uopce ne reagira..

pomozite!!
03.03.2013 | 02:28
Imam iphone 3 16GB i ne mogu ga upaliti.
Stoji samo jabucica i ne ide dalje.znaci na njoj samo stoji,nema dalje...u cemu je problem , molim pomoc!
03.03.2013 | 03:18
Hard reset....drzi home i sleep gumb istovremeno sve dok se uredjaj ne reboota.
05.03.2013 | 01:35
jel da ga spojim na racunar pa da to uradim ili bez spajanja?
05.03.2013 | 09:55
Bez racunara,kada se pojavi jabuka pusti
05.03.2013 | 17:56
Della_19 kaže:
Imam iphone 3 16GB i ne mogu ga upaliti.
Stoji samo jabucica i ne ide dalje.znaci na njoj samo stoji,nema dalje...u cemu je problem , molim pomoc!

A jel ti mozda uređaj JB, a ti stisnuo Erase all content prije ovog simptoma ?
06.03.2013 | 00:52
Telefon mi je od djevojke a ona nez dali je jb.
sada kada upalim iphone bude jabucica,pa ona nestane u dodje itunes,sta da radim?
06.03.2013 | 01:14
uradio sam restore preko itunes,ali izbaci mi gresku na kraju 1603 ,nez sta da radim vise..znatel u cemu je problem
06.03.2013 | 01:33
Edituj host file i radi restore iz DFU moda
06.03.2013 | 20:46
nikako ne mogu staviti iphone u dfu mode
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 6 sati, 27 minuta
  • jura22: E da, gdje je to “begišu”?
  • jura22: Izgleda kako ce ova sezona ipak biti bolja od one 2020.!
  • cariblanco: Moj omiljeni bend Guns N’ Roses večeras u begišu....bilo bi fora da kažu "pumpaj" :D
  • Junuz: Yonkis, riješeno.Ubio sam icloud/face time na svim uređajima.Iako se problem manifestovao na 16e.Svakako nekoristim face/imesage.Hvala
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Bertone, dpasaric, Riba, Anonimci (385)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.93 Seconds

Provided by iJoomla SEO