Stigao iPhone u TM HR ponudu...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Stigao iPhone u TM HR ponudu...

28.10.2008 | 16:56
Zašto misliš da to ikog ovdje zanima...?
28.10.2008 | 18:50
Da, Jabučnjak korisnici su posebna sorta... ili iPhone imaju od prvog dana i ovo ih ne zanima - ili su i inače imuni na njega, pa ih opet ne zanima...
28.10.2008 | 19:48
Na vijestima na 2 HTV mudro Mudrinić i HT reklamirali ga. Navodno 2000kn a u paketima i za 1kn. Meni ne paše HT. Nevolim ružičasto i sve što je u vezi s njima. Ha ha:P
28.10.2008 | 22:16
Mene iPhone uopce ne zanima, kao ni bilo koji drugi telefon...
28.10.2008 | 23:18
Hrvatski TELEcom
28.10.2008 | 23:59
Čak i da nisam (kako je to lijepo Davor opisao) imun na njega, pa čak i da ga bezgranično želim, prije bih si odgrizao nogu (desnu) nego imao posla s T-comom.
29.10.2008 | 00:50
chatkomaja je napisao:

Ja ne vidim nikakvu ponudu tamo.
29.10.2008 | 11:11
erik je napisao:
Hrvatski TELEcom

Nisu oni TEL(E)CI nego MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!

Oni znaju igru.

Sva sreća da neda galavna jabuka da se po njemu stavljaju kojekakvi roza simboli.....
03.11.2008 | 11:22
Netko je spomenuo da postoje cijene - imate neki link jer na T-Mobile tranici nalazim samo "Ako želite znati više registrirajte se". A kad se registriram dobijem poruku kako presložiti adressbook da ga iPhone može prožvakati.
03.11.2008 | 13:01
Evo i cijene...

t-mobile.hr/iphone/tarife.asp
03.11.2008 | 13:02
Evo tarifa,

www.t-mobile.hr/iphone/tarife.asp

ajmo komentari......
03.11.2008 | 23:30
"2198,00 kn" nije li steve obećao da nesmije biti tolika?
04.11.2008 | 00:57
Obečanje ludom radovanje
04.11.2008 | 09:49
Riba je napisao:
Mene iPhone uopce ne zanima, kao ni bilo koji drugi telefon...

Ni mene u osnovi Riba, ali pošto ne želim nositi sat, pa gps itd..
Imaju to i neki drugi mobiteli, ali Apple je Apple
04.11.2008 | 10:04
Zar ovo nije malo preskupo?
Prilozi:
04.11.2008 | 11:01
Mislim da je cijena prevelika jedino za paket 150. Paket 300 je ok opcija, a 500 treba samo onima koji zbilja puno pricaju.
Ja imam otkljucani originalni iPhone na VIP-u i uz pretplatu od 90 kuna placam 45 kuna za 512 MB podataka. iPhone imam godinu dana i u tih godinu dana sam uspio napraviti 1.1 GB prometa na njemu (a surfam svaki dan). Tako da podatkovni paket od 1 GB ukljucen u cijenu je vise nego dovoljno za bilo kakvo surfanje na iPhone-u, tu je bilo kakva flat opcija samo marketinski trik.
04.11.2008 | 11:04
Miks je napisao:
"2198,00 kn" nije li steve obećao da nesmije biti tolika?

Koliko ja znam rekao je 200$ za Ameriku. U Italiji su u TIM-u od 200 EUR u tarifi 50 Eurga dobivas za 189 EUR. Kod nas Tarifa i300 i 698 kuna. Koliko god nam se ne svidjelo ali jo snas i ne deru. Jedino kaj Talijanima do u postotku dodje manje u odnosu na place ali to se zove standard zemlje a tu nam T-com nije kriv, vec lopovski korumpirani politicari!
04.11.2008 | 11:17
Naravno da bi volio sa su niže cijene al mislim da su ok.
04.11.2008 | 11:38
Ma cijene su ok.
Sjetite se Motorole V3 koja je koštala 6.500 kuna i ostalih fancy telefona.
Normalno da je cijena samog aparata bez pretplate destimulirajuća a tarifa i150 i i300
primamljuće za moguće nove korisnike T-Com usluge.
Naime, sva priča je u tome da se privuku novi korisnici a "zadovolje" stari.
Ipak, kad se sve sabere, nije loše.

Nego, mene zanima gdje se vrši službeni servis?
Ok, na stranicama piše da će zamjeniti telefon ako je neki "veći" kvar.
Ali, gdje i tko ustanovljuje kvar?
04.11.2008 | 12:03
Hm... valjda vratiš gdje si ga uzeo dok to ne prohoda.
Inaše je ponuda u OK okvirima,a cijenama otključanih se štite da se ne prelazi na druge operatere.Poslovna politika.
04.11.2008 | 12:57
Stain je napisao:

nasprem cijena otključanih u italiji je pre preskupo, za te novce izvadim putovnicu, odem u italiju avionom i kupim ga
04.11.2008 | 15:18
Jbg to Tcom i hoće !
Uzmeš pretplatu i njihov si, a ako kupiš otključanog ideš na Tele2 ili drugdje i oni nemaju koristi ako ga jeftinije prodaju.Samo biznis,to je kapitalizam.
04.11.2008 | 21:12
sad sam negdje pročitao da t-mobile ne nudi bijeli, jel to istina?
04.11.2008 | 21:48
Trenutno nema bijelog ali kazu da ce biti!
05.11.2008 | 20:41
MoschuS je napisao:
Trenutno nema bijelog ali kazu da ce biti!

T-Com ima i bijelo u ponudi!
05.11.2008 | 22:52
Pa normalno da ima belog, to je sve showbiznis
05.11.2008 | 22:56
da...a to kad sam pročitao da nema bjelog pisalo je nešto u stilu: tmobile ne prodaje fancy bijele iPhoneove, valjao sam se od smijeha
06.11.2008 | 00:28
jupi je napisao:

Nego, mene zanima gdje se vrši službeni servis?
Ok, na stranicama piše da će zamjeniti telefon ako je neki "veći" kvar.
Ali, gdje i tko ustanovljuje kvar?

Sluzbeni servis za Apple... "MacServis"
06.11.2008 | 00:33
Miks je napisao:
Stain je napisao:

nasprem cijena otključanih u italiji je pre preskupo, za te novce izvadim putovnicu, odem u italiju avionom i kupim ga

U Simpa ponudi je zapravo cijena cist ok, ako pogledate cijene na ebayu to je tu negdje 4498,00 kn, dakako, ako si korisnik TM-a. Ako nisi, svatko se moze snac

Kako god bilo, bolje ga kupit u Simpi pa cak i na rate ga mozes piknut nego preko npr. ebaya di ce ti doc tu negdje + postarina + carina + pdv + bez 100% garancije - to je eto neko moje misljenje...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 9 sati, 54 minuta
  • drlovric: Lijepo [link]
  • dpasaric: Kao jako su zabirnuti za tvoju privatnost, a istovremeno s druge strane čini sve da je potkopaju...
  • Yonkis: Ova opcija neće nikada biti dostupna u EU ili...? [link]
  • Yonkis: The iOS 26.4.2, iPadOS 26.4.2, iOS 18.7.8, and iPadOS 18.7.8 updates that Apple released today address a security vulnerability that the FBI recently used to extract Signal message previews from an iPhone even after the app was deleted.
  • drlovric: Ja sam zadnji put cuo nikada da mi neko kaze, jao jest mi spor SSD na Mac :) To samo forsiraju ovi YT recenzenti. Nama normalnim smrtnicima totalno nebitna stavka na modernim M Macovima...
  • Yonkis: Zato jer mac diktira koliko će brzo SSD raditi. Ako radi max onda ce se i trošiti max. Ovako radi laganica pa traje dulje. Ovo pričam iz guzice. Možda ima smisla.
  • ZoPaj: mjerim s blackmagic disk speed test: mac studio m4 1tb disk 6380 mb/s read, 5200 write vanjski tb5 samsung 9100pro 4tb u acasis 80gps 6430 mb/s read, 6000 write znači vanjski brži od ugrađenog mac ssd
  • jura22: Uz TB5 i dobro kućište dobiju se velike brzine prijenosa podataka, ne kao interni SSD (otprilike duplo manje).
  • jura22: RAM se ne da "odlemiti" jer je sastavni dio SoC-a.
  • Ender: @cavarovobrdo: ... ili barem SSD.
  • cavarovobrdo: Nadam se da će novi CEO odlemiti RAM ;)
  • cavarovobrdo: Muštuluk: John Ternus to become Apple CEO
  • imenso: John Ternus novi CEO
  • CoffeePod: @yonkis jos me macOS 26 nije vidio a tko zna hoce li 27. Sequioa mi je toliko dobra da nemam razloga updejtati, a cijela prica sa Liquid Glass mi je odvratna.
  • Yonkis: The upcoming macOS 27 release will be compatible with Apple silicon Macs only.
  • dpasaric: Možeš uz search naći svaki
  • dpasaric: Pa zadnji intervju je na naslovnici, a ostali raspršeni tijekom godina
  • Ender: @dpasaric: a gde su ti razgovori? mislim gde se mogu naci?
  • Performita: Omogućuje lako postavljanje novih uređaja, sigurnost podataka i poslovni email bez velikog IT odjela. Cilj je da tvrtke rade jednostavnije i sigurnije na Apple uređajima.
  • drlovric: U cemu je fora sa ti Business? Imamo li mi mali smrtnici neku korist od toga ili je to samo za velike tvrtke?
  • Performita: Kalimera, Dobro jutro... ovo za Apple Business rolls zvuči kao izvrsna vijest!!!
  • Borisone: Apple Business rolls out to 200 countries today - brace for impact - even Croatia!
  • Yonkis: iOS 26.4.1 and iPadOS 26.4.1 This update has no published CVE entries.
  • stefanjos: Treba mi as u rukavu kada me netko pita gdje da ide haha :D
  • smayoo: Ima ih nekoliko koji se oglašavaju kao iPhone serviseri, nijedan mi nije baš ulio povjerenje, ali nemam neposrednih loših iskustava.
  • stefanjos: gdje nositi iphone na popravak u rijeci kada nema jm elektronike?
  • Yonkis: @smayoo Nema na čemu, evo ja upisah.
  • smayoo: @Yonkis, evo, otključano, hvala na upozorenju!
  • dpasaric: Booo?
  • Yonkis: “ Lažu li nas :) ...nastavak sa vikalice.” - tema zaključana a zadnji post završava sa pitanjem?
  • smayoo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs braćo! I sestre!
  • zoranowsky: Sretan Uskrs!
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Miro Spiro: sretan Uskrs
  • user: da bar je propao kao što su Microsoft i ostali predviđali, hvala što si pokrenuo najgori trend u techu Steve.
  • Yonkis: [link] Who’s in Apple’s top 10? Here’s the full list of the most influential people of all time
  • Yonkis: [link] netko fino složio povijest svih modela iPhonea, jako lijepo.
  • Yonkis: Apple employee #8 Chris Espinosa on working his whole life at one company: [link]
  • Ender: vrlo moguce, ja video to na nasem sajtu 02. apr. sorry.
  • Yonkis: @ender članak je prekopiran odavdje [link] i po tome ispada da je 1.april šala.
  • Ender: AMD kupuje Intel: istorijski preokret koji menja čitavu x86 industriju [link]
  • dpasaric: Super je prošlo! :) Sretno im!
  • miomika: Možda glupo pitanje, dal će se vidjeti putovanje te rakete iz .hr prema mjesecu? zasada nije oblačno
  • Ender: USA lansiranje rakete sa ljudskom posadom ka mesecu
  • Ender: [link]
  • Ender: [link]
  • CoffeePod: @yonkis iStyle takvo ruglo od firme. Pogotovo dućan u Splitu. Osoblje nema pojma, morao sam ih sve školovat :P
  • dpasaric: Večeras tko je u Rijeci u Piki na proslavu 50 godina! :)
  • Borisone: Onaj dan u godini?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO