Stigao iPhone u TM HR ponudu...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Stigao iPhone u TM HR ponudu...

28.10.2008 | 16:56
Zašto misliš da to ikog ovdje zanima...?
28.10.2008 | 18:50
Da, Jabučnjak korisnici su posebna sorta... ili iPhone imaju od prvog dana i ovo ih ne zanima - ili su i inače imuni na njega, pa ih opet ne zanima...
28.10.2008 | 19:48
Na vijestima na 2 HTV mudro Mudrinić i HT reklamirali ga. Navodno 2000kn a u paketima i za 1kn. Meni ne paše HT. Nevolim ružičasto i sve što je u vezi s njima. Ha ha:P
28.10.2008 | 22:16
Mene iPhone uopce ne zanima, kao ni bilo koji drugi telefon...
28.10.2008 | 23:18
Hrvatski TELEcom
28.10.2008 | 23:59
Čak i da nisam (kako je to lijepo Davor opisao) imun na njega, pa čak i da ga bezgranično želim, prije bih si odgrizao nogu (desnu) nego imao posla s T-comom.
29.10.2008 | 00:50
chatkomaja je napisao:

Ja ne vidim nikakvu ponudu tamo.
29.10.2008 | 11:11
erik je napisao:
Hrvatski TELEcom

Nisu oni TEL(E)CI nego MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!

Oni znaju igru.

Sva sreća da neda galavna jabuka da se po njemu stavljaju kojekakvi roza simboli.....
03.11.2008 | 11:22
Netko je spomenuo da postoje cijene - imate neki link jer na T-Mobile tranici nalazim samo "Ako želite znati više registrirajte se". A kad se registriram dobijem poruku kako presložiti adressbook da ga iPhone može prožvakati.
03.11.2008 | 13:01
Evo i cijene...

t-mobile.hr/iphone/tarife.asp
03.11.2008 | 13:02
Evo tarifa,

www.t-mobile.hr/iphone/tarife.asp

ajmo komentari......
03.11.2008 | 23:30
"2198,00 kn" nije li steve obećao da nesmije biti tolika?
04.11.2008 | 00:57
Obečanje ludom radovanje
04.11.2008 | 09:49
Riba je napisao:
Mene iPhone uopce ne zanima, kao ni bilo koji drugi telefon...

Ni mene u osnovi Riba, ali pošto ne želim nositi sat, pa gps itd..
Imaju to i neki drugi mobiteli, ali Apple je Apple
04.11.2008 | 10:04
Zar ovo nije malo preskupo?
Prilozi:
04.11.2008 | 11:01
Mislim da je cijena prevelika jedino za paket 150. Paket 300 je ok opcija, a 500 treba samo onima koji zbilja puno pricaju.
Ja imam otkljucani originalni iPhone na VIP-u i uz pretplatu od 90 kuna placam 45 kuna za 512 MB podataka. iPhone imam godinu dana i u tih godinu dana sam uspio napraviti 1.1 GB prometa na njemu (a surfam svaki dan). Tako da podatkovni paket od 1 GB ukljucen u cijenu je vise nego dovoljno za bilo kakvo surfanje na iPhone-u, tu je bilo kakva flat opcija samo marketinski trik.
04.11.2008 | 11:04
Miks je napisao:
"2198,00 kn" nije li steve obećao da nesmije biti tolika?

Koliko ja znam rekao je 200$ za Ameriku. U Italiji su u TIM-u od 200 EUR u tarifi 50 Eurga dobivas za 189 EUR. Kod nas Tarifa i300 i 698 kuna. Koliko god nam se ne svidjelo ali jo snas i ne deru. Jedino kaj Talijanima do u postotku dodje manje u odnosu na place ali to se zove standard zemlje a tu nam T-com nije kriv, vec lopovski korumpirani politicari!
04.11.2008 | 11:17
Naravno da bi volio sa su niže cijene al mislim da su ok.
04.11.2008 | 11:38
Ma cijene su ok.
Sjetite se Motorole V3 koja je koštala 6.500 kuna i ostalih fancy telefona.
Normalno da je cijena samog aparata bez pretplate destimulirajuća a tarifa i150 i i300
primamljuće za moguće nove korisnike T-Com usluge.
Naime, sva priča je u tome da se privuku novi korisnici a "zadovolje" stari.
Ipak, kad se sve sabere, nije loše.

Nego, mene zanima gdje se vrši službeni servis?
Ok, na stranicama piše da će zamjeniti telefon ako je neki "veći" kvar.
Ali, gdje i tko ustanovljuje kvar?
04.11.2008 | 12:03
Hm... valjda vratiš gdje si ga uzeo dok to ne prohoda.
Inaše je ponuda u OK okvirima,a cijenama otključanih se štite da se ne prelazi na druge operatere.Poslovna politika.
04.11.2008 | 12:57
Stain je napisao:

nasprem cijena otključanih u italiji je pre preskupo, za te novce izvadim putovnicu, odem u italiju avionom i kupim ga
04.11.2008 | 15:18
Jbg to Tcom i hoće !
Uzmeš pretplatu i njihov si, a ako kupiš otključanog ideš na Tele2 ili drugdje i oni nemaju koristi ako ga jeftinije prodaju.Samo biznis,to je kapitalizam.
04.11.2008 | 21:12
sad sam negdje pročitao da t-mobile ne nudi bijeli, jel to istina?
04.11.2008 | 21:48
Trenutno nema bijelog ali kazu da ce biti!
05.11.2008 | 20:41
MoschuS je napisao:
Trenutno nema bijelog ali kazu da ce biti!

T-Com ima i bijelo u ponudi!
05.11.2008 | 22:52
Pa normalno da ima belog, to je sve showbiznis
05.11.2008 | 22:56
da...a to kad sam pročitao da nema bjelog pisalo je nešto u stilu: tmobile ne prodaje fancy bijele iPhoneove, valjao sam se od smijeha
06.11.2008 | 00:28
jupi je napisao:

Nego, mene zanima gdje se vrši službeni servis?
Ok, na stranicama piše da će zamjeniti telefon ako je neki "veći" kvar.
Ali, gdje i tko ustanovljuje kvar?

Sluzbeni servis za Apple... "MacServis"
06.11.2008 | 00:33
Miks je napisao:
Stain je napisao:

nasprem cijena otključanih u italiji je pre preskupo, za te novce izvadim putovnicu, odem u italiju avionom i kupim ga

U Simpa ponudi je zapravo cijena cist ok, ako pogledate cijene na ebayu to je tu negdje 4498,00 kn, dakako, ako si korisnik TM-a. Ako nisi, svatko se moze snac

Kako god bilo, bolje ga kupit u Simpi pa cak i na rate ga mozes piknut nego preko npr. ebaya di ce ti doc tu negdje + postarina + carina + pdv + bez 100% garancije - to je eto neko moje misljenje...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 20 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.25 Seconds

Provided by iJoomla SEO