POMOC IPHONE crash
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

POMOC IPHONE crash

24.04.2008 | 11:42
Nakon Ziphone3.0 nesto je krenulo krivo i nakon mog petljanja sa ithune+ ziphone dobivam sada samo crni ekran. tko u zagrebu mi moze pomoci uz nadoknadu naravno.

sanja
24.04.2008 | 14:54
To bi bio prvi slucaj da je ZiPhone unistio nekome telefon.
Ajde nam napisi sto si tocno napravila.
Ili me potrazi na iChatu > Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
ili na hr.ziphone.org pa na Skype (neznam si user )
24.04.2008 | 19:56
Ovako: kupila sam novi 8Mb u Londonu. pokusala sam ga sa ziphone 3.0 otkljucati. nesto je islo po krivu jel nisam mogla zvati i sms-ati (internet je bio OK i on je prepoznao tele 2 sim). onda sam isla prckati sa itune i ziphone i sada je totalno u komi. javlja gresku kad ga hocu restore sa itunes i nemoze restore.

greske su 1611 i 1603

ekran je crn i na njemu su redovi brojaka.
24.04.2008 | 21:47
Prvo:

Stisni home gumbić (onaj okrugli pri dnu) i onaj gore za gašenje i drži oba pritisnuta sve dok ti se na ekranu ne pojavi slika Dock kabla i ikonice iTunesa.

Drugo:

Spoji kablom na komp, pokrenut će se iTunesi, metni da ti reformatira i sve iznova napravi.

Treće:

Kad imaš friško sredjeni telefon, pokreni ZiPhone.
24.04.2008 | 22:10
je to sam vec probala. sa simom i bez sima.
probala sam i na drugi USB.
na iphone forumu UK/USA sam procitala da je dobro da se i itune preinstalira ili instalira ponovo pod drugim imenom. itune je najnovija verzija.
sada kad pritisnem oba dugmica pojavi se jabuka i itunes, onda prikljucim usb ali se tada pojavi poruka da je error 1611 i 1603 i da ne moze restore. ja sam malo gledala po forumima, dosta ljudi je imalo slicno ali svako
u svakom slucaju sada vise nemam crni ekran pun linija sa znakovima.
25.04.2008 | 00:31
Ugasi full telefon, ono da si sigurna da je ugašen.
Pritisni Home tipku (telefon još uvijek full ugašen) i DRŽI je pritisnutu, zatim spoji kabel na telefon (home tipku još uvijek drži - ne puštaj)
Prvo ce se na screenu pojaviti apple logo a nakon nekog vremena kabel i logo od iTunesa. Tek tada pusti Home tipku.
Probaj restorati telefon ali prije toga si skini restore file sa ovog mjesta:
1.1.4.
1.1.3.

Kad oživiš/restoraš telefon onda opet ugasi telefon i na isti način kao s pocetka price - pritisni tipku Home, ubaci kabel...
U ovom slucaju ne obaziri se na iTunese - ne diraj ih kad izbaci da je tel. u recovery modu - ne diraj ništa.
Poreni ZiPhone 3.0 i klikni na DO IT ALL
Kad ti po telefonu pocnu sarati brojevi ne panicari i NE diraj ništa!!!
Na kraju ces na telefonu vidjeti Sliku Zorroa i u dnu ce pisati
installing Plugins.... ili tako nesto...

Telefon ce se restartati i na kraju ce se pojaviti zamlja i "slide to unlock"

Probaj pa javi.
25.04.2008 | 08:33
Gdje trebam staviti ta 2 filea kad ih unzipam? desktop? da li itunes ta 2 filea sama nadu; drugim rjecima ja ih ne trebam startati glavno je da su tamo?
Kad saznam idem probati. prijavit cu se kao user preko skype.

Ovo sam nasla na Iphone forum, doduse oni ne koriste iLiberty umjesto ziphone: trazila sam pod error 1611
Problem sa forumima je da su to uglavnom pravi fanovi koji misle da svi znaju sto je jailbrake, pwnage itd tako da obicni dummies ne mogu nista odnosno zeznu stvar ko i ja.

Hackingtosh;
First you have to have 1.1.4 for pwnage to work and also you are going to get
an error because you have the baseband from 1.2.0 now and so iTunes will always error the restore at the end.

Restore to 1.1.4. When you get the error open up iLiberty and click the "jump out of recovery mode" and the iPhone will start.

Then select the "ipwner" button and pwn your phone. Then restore using the custom firmware.

It will get the error again most likely so boot it using iLiberty. BootNeuter will run but give you an error 5 message.

This is because you have the baseband from 2.0. You have to add iclarified to installer sources and delete the 1.2 baseband.

Then restore again to 1.1.4 custom and unlocked and everything will work.
25.04.2008 | 13:57
Skidas samo jedan od ta dva filea.
Predpostavljam da si na 1.1.4. ako si ga kupila nedavno.
Dakle skines samo taj file negdje na comp.
U iTunesima stisni tipku ALT i klikni na restore.
Otvoriti ce ti se prozorcic i zatim nadi file koji si skinula i pokreni restore.
iTunesi ce ti restartati iPhone kad proces bude gotov.
25.04.2008 | 16:52
jupi je napisao:
Skidas samo jedan od ta dva filea.
Predpostavljam da si na 1.1.4. ako si ga kupila nedavno.
Dakle skines samo taj file negdje na comp.
U iTunesima stisni tipku ALT i klikni na restore.
Otvoriti ce ti se prozorcic i zatim nadi file koji si skinula i pokreni restore.
iTunesi ce ti restartati iPhone kad proces bude gotov.

Ili shift + restore ako si na windowsima, a ne na macu.
26.04.2008 | 22:29
Problem rjesen!!! Na drugom PCu sve islo kak spada. Dakle vjerojatno je sa mojim (dosta starim) lap topom nesto bilo krivo.
puno hvala svima!!!
27.04.2008 | 01:12
Super
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 4 sati
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, rkoren5, tino1, Anonimci (511)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.89 Seconds

Provided by iJoomla SEO