ljudi upomoć!!!imam iphone kojem ne radi doljnji slide, odnosno ne radi mu donji dio touchscreena!!!!tako da mi je u biti neiskoristiv, jer su sve bitne naredbe pri dnu ekrana!!!je li itko upoznat sa takvim ili sličnim problemom i molim vas pomagajre!!!hvala!!!
bad luck... možda bi u nekom Apple Storeu na zapadu prihvatili reklamaciju - jer mogu po serijskom broju znati kada je proizveden, pa ako je unutar godinu dana možda priznaju garanciju, ali to je sve nategnuto kada nemaš baš nikakav papir. Vjerojatno je manje zezancije jednostavno kupiti novi.
Frend ima sličan problem, ali samo kad piše poruku ili kad prebaci na ipod...
Koliko sam progooglao ima dosta ljudi sa sličnim simptomima i tome za sad nema ljeka.
Nadam se da se meni ovo neće dogoditi jer če inače završiti u zidu!!!
Samo pripazi da odabereš neki solidniji zid (od betona, ili makar od cigle). Frend je svojevremeno zadekao svoju Nokiu u zid od knaufa. Nokia je preživjela, ali zid nije
kupio sam iphone..
koristio sam ga tjedan dana, nije mi ni jedanputa pao najednom se zakočio i počeo svjetliti bijelo..kada stisnem tipku zakljucavanja on se zakljuca ali kad ga ocu natrag upaliti svijeti bijelo.i neda se ugasiti
Moja preporuka ti je da ga odneseš u neki T-Centar na servis. Iako je izvan garancije, oni ga pošalju u Mađarsku i zamjene ti ga za novog za neku cifru. Znam da je bila cifra 1448kn ili sl., vjerujem da se to više isplati nego kupovati novi ili rabljeni preko oglasnika.
Ovo ti je jedina nada
U principu je ovo cesci problem koji ukazuje na jedno
crko digitizer=mjenjanje ekrana
cijena zavisi od modela koji imas,
za 2g je izmedju 120 i 180 eura,zavisi kako gdje i opet da ne budes siguran kako ce ga napraviti
dpasaric: 50 godina Applea u srijedu u 19.30 u Pikiju!
jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj
CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima