iPhone?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone?

03.03.2008 | 01:49
Pozdrav!

Vidim da se može preko oglasa nabaviti masu iPhona?
E sad - treabju mi savjeti, kupiti ga ili ne?
1. Jeli zaista toliko bolji od nekog drugog moba (n95 npr.), ili blackberryja?
2. Znam da nema garancije, ali ako se ošteti mogu li ga u powercomu popraviti bez obzira na cijenu?
3. ako powercom nemože ima li tko može?
4. baterija - obzirom da se nemože izvaditi što u slučaju problema s njom?
5. update sotvera?
6. kolika cijena bi bila realna preko oglasa (vidim da je range od 3200-4000+ kn)?
7. jeli stvarno rade preko svih mreža u hr?
8. ima li 16GB vezija za kupiti?
9. iskustva prijedlozi...

Hvala unaprijed
03.03.2008 | 02:16
1. Da.
2. Ne.
3. Nitko kod nas.
4. Ovlašteni servis vani.
5. Nema problema dok postoji crack.
6. To je realno.
7. Da.
8. Ima.
03.03.2008 | 15:26
Ima kod mene 16 Gb
16 Gb + sa malo nadodanog extra softvera za zabavu ...

06.03.2008 | 17:41
Vidim da se nabrajaju kojekakve napredne mogucnosti iPhonea, pa me zanima koliko to kosta u prosjeku?
Zgodno je to za ljude koji nemaju iPod, ali sta se desava, kad ti usred sviranja zazvoni telefon?
06.03.2008 | 20:16
NenadX je napisao:
Zgodno je to za ljude koji nemaju iPod, ali sta se desava, kad ti usred sviranja zazvoni telefon?

Imam iPod Classic, sad mi je delegiran direktno u autu i tam je stalno. Igram se sa iPod Touchem u iščekivanju iPhonea 2.0. I definitivno vrijedi svaku kunu.

A drugo pitanje: daj si truda i browsaj na www.apple.com/iphone/ i pogledaj demo filmove, bit će ti mnogo jasnije.
07.03.2008 | 10:07
Ma znam da vrijedi kao device, ali kako sam skuzio vecina njegovih featurea je naravno vezana za spajanje na internet, a to kosta ponesto.
OK, ima wireless pa se mozes nakaciti na net, ali koliki je dodatak na telefonski racun, koristenje njegovih aplikacija kroz gsm mrezu?
07.03.2008 | 12:06
To ovisi o tvom mobilnom operateru, koliko sam skuzio nisi u HR pa trebas kod njih provjeriti. Ja recimo imam na Vip-u mobile broadband tarifu sa ukljucenih 512 MB prometa sto je vjeruj mi i vise nego dovoljno. Cijena je 43 kn mjesečno. Vjerujem da su vani tarife još jeftinije.
07.03.2008 | 12:42
Ja sad prijavio web and walk kod T-Coma.
M paket - 150 mb prometa mjesecno za 50 kn.
Nadam se da nema nekih začkuljica.
07.03.2008 | 14:07
Belerphone je napisao:
Ja recimo imam na Vip-u mobile broadband
Nije li to tarifa bez glasovne komunikacije? Što baš nije praktično za telefon
07.03.2008 | 17:11
Ne baš kontra, mobile broadband je data tarifa tj EDGE/UMTS imaš hrpu paketa ja imam najslabiji s obzirom da mi ni netreba više (512MB) a imaš 1 GB, 2 GB, 5 ..10 itd
07.03.2008 | 19:52
Ma znam, super je to, al opet, ak vec imam mobitel moglo bi mi past na pamet da ga koristim ponekad za glasovnu komunikaciju
10.03.2008 | 17:49
a ovaj novi update, i te koje kakve aplikacije koje ce se moci skidat, jel se one mogu skidat bez problema ili se iPhone zablokira. kada ce se te aplikacije moci skidat?!?
11.03.2008 | 19:38
Fico to je tarifa koju dodaješ na već postojeću glasovnu pretplatu

ovaj novi update, i te koje kakve aplikacije koje ce se moci skidat, jel se one mogu skidat bez problema ili se iPhone zablokira. kada ce se te aplikacije moci skidat?!?

moći će se skidati bez problema, ne kužim odakle ti da bi one mogle zablokirati telefon. Krajem 6 mjeseca dolazi cijela shema sa Appl Store-om
12.03.2008 | 17:22
Belerphone je napisao:
Fico to je tarifa koju dodaješ na već postojeću glasovnu pretplatu
Oh, onda to VIP stvarno ima loše opisano na službenim stranicama.
12.03.2008 | 17:26
oh da, standardno su mutavi što se tiče objašnjenja, od weba do službe za korisnike.
13.03.2008 | 11:40
Belerphone je napisao:
oh da, standardno su mutavi što se tiče objašnjenja, od weba do službe za korisnike.

Otkad im je šefica Marie Helene otišla na porodiljski VIP je totalno u kurcu. Cure na svim razinama, vidi se da su im u vrhu samo idioti zaposleni.
14.03.2008 | 02:18
Ja sam inače na VIP-u, ali kako sam nezahtjevan korisnik, nemam se što žaliti. No, kolega Jupi je imao veselu epizodu u njihovom shopu prekjučer...
14.03.2008 | 03:48
Da? I ja sam na VIP pretplati, pa me baš zanima... Iako osobno nemam nekih prigovora.
16.04.2008 | 18:56
e baš sam to tražio po forumima. Mislio sam si to uzet u vipu za svoj iphone. Kak si zadovoljan s tim, koja je procedura aktiviranja te opcije? Ajde, ako ti nije teško samo mi to reci u rečenici dvije? Kako pratiš kolko si potrošio i kako postaviš postavke za edge? Hvala, pozz
16.04.2008 | 23:07
Ja to koristim dosta redovno (POP3 mailovi, surfanje) na svom P990 (sorry, ne znam kako se to podešava na iPhone, to će ti valjda netko drugi odgovoriti) i uglavnom dobro radi, ali ima ozbiljnih zamjerki:

1. GPRS/EDGE im je s*anje, šteka, zaglavljuje, puca... Izuzetno često gubi vezu s DNS-om, izuzetno često puca SMTP. Ovo je neizostavno i vrlo često kad si u pokretu (npr. u vožnji), a ipak rjeđe kad si stacionaran. U biti, kad nađeš dobro mjesto u zoni gdje nema puno mobitela onda je podnošljivo. Na UMTS-u svega toga nema, UMTS radi super. Iskustvo ne baziram samo na ovom jednom tipu mobitela, probao sam s mnogima i uvijek je ista priča.

2. Vjerojatno slijedom aljkavog sistem-administriranja izašlo je s vipovih servera u bijeli svijet puno SPAM-a pa su dospjeli na crne liste nekih providera tako da nije nemoguće da nekim ljudima po svijetu jednostavno ne možeš poslati mail (jer ga šalješ preko mail.vip.hr a host primatelja kad vidi tu adresu automatski baca u junk, korisnik ne primi mail, a ti dobiješ obavijest da je server odbio razgovarati s vip-om). Ovo je, meni barem, ozbiljan problem.

3. Služba za korisnike im je uglavnom indolentna, neuka i birokratizirana. Jesam li spomenuo da su spori? Rekord je 43 minute čekanja da se jave na telefon, odnosno 19 dana da odgovore na mail. Ne pretjerujem, majke mi.
17.04.2008 | 01:42
haha

Hvala na trudu koji si uložio da mi malo približiš iskustvo edge-a na vipu. Uglavnom sad znam što da očekujem. Do sad sam imao prilike razgovarat sa susretljivim vipovcima, al da nemaju pojma o ničem - to je istina.

Žena mi je ju vip centru rvo objašnjavala da je to za laptope, onda sam joj pokazao na njihovoj web stranici da piše da se može aktivirati na sim kartici ako si preplatnik, pa je išla pitat kolegu i rekla da baš ako hoću da mogu surfat i preko mobitela...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 7 sati
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!
  • zoranowsky: Sretan Božić svima! :)
  • Djuro genijalac: Sretan Žićbo!
  • Bertone: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić! :)
  • smayoo: Sretan Božić! :)
  • drpongrac23: Svima koji slave, čestit i blagoslovljen Božić!!!
  • drpongrac23: U peći na drva, naravno, legendarnom Smederevcu!
  • drpongrac23: Da li su svi pripremili purice, janjetinu, odojke, mlince za sutra?!?! Moja je purica nasoljena i čeka jutarnje pečenje!!!
  • imenso: Evo molio bih ako imate 2-3 minute vremena i volju proslijediti dalje za riješiti jednu anketu: [link] Potpuno je anonimno
  • Bertone: Aaaa tooo,... baš sam tutlek :) ... vidi se OK, evo pikčr: [link] ... i sorry na lošoj kvaliteti slike, jbg, nemam sad pri ruci bolju :)
  • smayoo: Mislim da je @iAntu zanimalo kako se vide gravirana slova kad je isključeno osvijetljenje od ispod, dok je dnevno svjetlo
  • Bertone: Nema razlike u količini/vidljivosti svijetla koje dolazi ispod/kroz tipke u odnosu na originalna slova, jedina razlika je mrvicu manji font uz napomenu da sam do sada radio samo lasersko graviranje na ThinkPadima T serije. Planirao sam jednom odnijeti i jedan MBP ali nisam nikad stigao.
  • iAnte: @bertone jesu li gravirana znakovi vidljivi i u dobro osvijetljenim prostorima?
  • dpasaric: Legenda.
  • smayoo: RIP Chris Rea... :(
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

accom, Air, drlovric, Riba, tino1, Anonimci (405)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.57 Seconds

Provided by iJoomla SEO