ja bi iPhone
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ja bi iPhone

20.02.2008 | 14:57
ljudi, kak ide postupak oko iPhone-a, neko mi ga kupi u americi(jel se mora neki ugovor potpisat), donese mi ga ovamo, ja ga odblokiram(tj. neko drugi, KO SE TIME BAVI LJUDI PLIZ, KOLKO TAKO NESTO KOSTA?) i ja ga koristim. Jel on zadrzava sve sboje prvotne funkcije? kako ga onda updateam?!? jel mi to moze neko napravit? kako to ide s internetom? RASPISITE SE PLIZZZZZ
20.02.2008 | 16:57
dajte ljudi nesto napisite, tolko citanja, a ni jedan odgovor, a 100% svi nesto znate...ajde pisite
20.02.2008 | 17:57
prodat cu ti ja svoj iphone ...tako da se neces morat zezat oko toga
20.02.2008 | 21:03
evo ja sam tek sad pročitao. kupio sam ga peko frenda koji je isao u ameriku i platio sam ga oko 2000kn, koliko znam nije potpisivao nikakav ugovor, to se radi naknadno ako ga hoces potpisati i koristiti u americi bez odkodiravanja , a pošto si ti u hrvatskoj ti ga neces potpisati nego češ ga odkodirati i koristiti u nekoj domačoj mreži.
20.02.2008 | 22:00
ok, tnx, a koliko kosta odkodiranje i gdje se to u hrvatskoj moze napravit? kada ga ja odbolikarm, hocu li ga ja moci koristiti i na svim mrezama, jer idem u australiju, pa me zanima hocu li ga tamo movi koristiti sa njihovim SIM-om. a kako to ide s internetom kod nas, imam kod kuce airport express ali kako kada sam vani, jel mogu ja koristiti neki vipov ili tmobilov internet.
20.02.2008 | 22:50
Cijene mobilnog internea su kod nas bezobrazno skupe. Radije malo proseces gradom i nades koji otvoreni \"Connection Point\" ili \"ZyXEL\"
I da, moci ces ga na bilo kojoj mrezi u svijetu koristit.
21.02.2008 | 00:44
na t-mobileu je sad akcija tri mjeseca za 1kn , dobiješ 25mb prometa, mislim da je to dovljno jer sumnjam da ces skidat filmove s ajfonom, al u svakom slučaju bolje da nađeš wi-fi signal... ja sam svog odkodirao bez ikakvih sim dodataka.
21.02.2008 | 02:35
25 MB? Super, mogu si svaki drugi dan provjerit mail
21.02.2008 | 08:59
Lol 25 MB ... na vipu ako aktiviraš mobile broadband tarifu na već postojeću glasovnu pretplatu izađe te 43 kn mjesečno uz 512 MB prometa što je respektabilno za mob i dosad nisam uspop ispucati limit
21.02.2008 | 09:26
ok, skuzio sam. Ali ko mi u hrvatskoj moze odblokirati iPhone, kolko to kosta i jel ja njega mogu bez broblema onda sync sa kompom? kako to ide s updateom, jel ja mogutog nekog pitat da mi i instalira i najnoviji update?!?
21.02.2008 | 10:28
Mozes si ga sam updateat i unloackat. Ima tolko tutoriala po netu da bi se i moja baka snasla koja nikad nije imala mobitel ni komp

I normalno ce ti radit syncanje i sve naravno.
21.02.2008 | 13:04
dobro, al ja se bojim to sam ublockati da nebi nesto zeznijo, koji je najjednostavniji nacin za to?
21.02.2008 | 16:03
OVAKO, TKO TO MENI MOZE ODBLOKIRAT I KOLKO TO KOSTA?!?
21.02.2008 | 20:07
a ko meni moze garantirat da mi ga nece pokvarit?!? ajde ljudi pricajte, tolko citanja a tako malo odgovora POMAGAJTE!!!
21.02.2008 | 22:12
A gdje je kraj svemira ?
21.02.2008 | 22:39
Jakso nam je malo hiperaktivan
Gle, nitko ti ne moze garantirat nista vezano za iPhone jer nitko nema nikakve veze s Appleom. A Apple ti ga nece otkljucat.
Zato je najbolje da si skines ZiPhone, procitas upute i napravis to sam.
21.02.2008 | 23:59
a kakvi su rizici vezani za ziPhone otkljucavanje? jel mogu ja na taj nacin unistit iPhone?
22.02.2008 | 10:11
ljudi, ko je od vas odblokirao svoj iPhone, jel mo mozete rec korak po korak kak da to naoravim jel ne bi htio to zeznit...
23.02.2008 | 10:36
dajte ljudi napisite nesto.
23.02.2008 | 16:38
ajme majko imas po netu 389789654567 clanaka o tome. ftw iphone... idi pitaj striceka googla shta kaze.
23.02.2008 | 20:50
Čim postavljaš ovoliko pitanja tom brzinom, definitivno nisi čovjek koji bi trebao ići na hack varijante.

Čekaj dok se ne počne normalno prodavati kod nas.
03.03.2008 | 10:26
E da je to sam tak , onda bi bake odkodiravale mobitele
Verzija soft. 112 je išla sa čipom turbo sim i sve rade OK za sada
a ovi 113 verzija što se soft. odkodirava ako se dobro ne odgodira tj. postupak ne napravi kako treba npr. treba i wireless podesiti i sl.
E sad tko garantira od tih 100 verzija odkodiravanja za 113 da poslje telefon radi i ne brejka se ?

Nije to baš tak , treba imati iskustva .
Evo još jedan primjer dali isto odkodirati 8 Gb i 16 Gb iphone ?
Tko je do sada odkodirao 16 Gb i kakva su iskustva s tim , kako se ponaša poslje ? hm hm

Vjerujem ljudima koji su odkodirali veći broj mob. i osluškivali reakcije korisnika , samo tako može znati kako najbolje radi
Svi imaju komp. i usb ali znati ga DOBRO odkodirati....
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 15 sati
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.26 Seconds

Provided by iJoomla SEO