ja bi iPhone
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ja bi iPhone

20.02.2008 | 14:57
ljudi, kak ide postupak oko iPhone-a, neko mi ga kupi u americi(jel se mora neki ugovor potpisat), donese mi ga ovamo, ja ga odblokiram(tj. neko drugi, KO SE TIME BAVI LJUDI PLIZ, KOLKO TAKO NESTO KOSTA?) i ja ga koristim. Jel on zadrzava sve sboje prvotne funkcije? kako ga onda updateam?!? jel mi to moze neko napravit? kako to ide s internetom? RASPISITE SE PLIZZZZZ
20.02.2008 | 16:57
dajte ljudi nesto napisite, tolko citanja, a ni jedan odgovor, a 100% svi nesto znate...ajde pisite
20.02.2008 | 17:57
prodat cu ti ja svoj iphone ...tako da se neces morat zezat oko toga
20.02.2008 | 21:03
evo ja sam tek sad pročitao. kupio sam ga peko frenda koji je isao u ameriku i platio sam ga oko 2000kn, koliko znam nije potpisivao nikakav ugovor, to se radi naknadno ako ga hoces potpisati i koristiti u americi bez odkodiravanja , a pošto si ti u hrvatskoj ti ga neces potpisati nego češ ga odkodirati i koristiti u nekoj domačoj mreži.
20.02.2008 | 22:00
ok, tnx, a koliko kosta odkodiranje i gdje se to u hrvatskoj moze napravit? kada ga ja odbolikarm, hocu li ga ja moci koristiti i na svim mrezama, jer idem u australiju, pa me zanima hocu li ga tamo movi koristiti sa njihovim SIM-om. a kako to ide s internetom kod nas, imam kod kuce airport express ali kako kada sam vani, jel mogu ja koristiti neki vipov ili tmobilov internet.
20.02.2008 | 22:50
Cijene mobilnog internea su kod nas bezobrazno skupe. Radije malo proseces gradom i nades koji otvoreni \"Connection Point\" ili \"ZyXEL\"
I da, moci ces ga na bilo kojoj mrezi u svijetu koristit.
21.02.2008 | 00:44
na t-mobileu je sad akcija tri mjeseca za 1kn , dobiješ 25mb prometa, mislim da je to dovljno jer sumnjam da ces skidat filmove s ajfonom, al u svakom slučaju bolje da nađeš wi-fi signal... ja sam svog odkodirao bez ikakvih sim dodataka.
21.02.2008 | 02:35
25 MB? Super, mogu si svaki drugi dan provjerit mail
21.02.2008 | 08:59
Lol 25 MB ... na vipu ako aktiviraš mobile broadband tarifu na već postojeću glasovnu pretplatu izađe te 43 kn mjesečno uz 512 MB prometa što je respektabilno za mob i dosad nisam uspop ispucati limit
21.02.2008 | 09:26
ok, skuzio sam. Ali ko mi u hrvatskoj moze odblokirati iPhone, kolko to kosta i jel ja njega mogu bez broblema onda sync sa kompom? kako to ide s updateom, jel ja mogutog nekog pitat da mi i instalira i najnoviji update?!?
21.02.2008 | 10:28
Mozes si ga sam updateat i unloackat. Ima tolko tutoriala po netu da bi se i moja baka snasla koja nikad nije imala mobitel ni komp

I normalno ce ti radit syncanje i sve naravno.
21.02.2008 | 13:04
dobro, al ja se bojim to sam ublockati da nebi nesto zeznijo, koji je najjednostavniji nacin za to?
21.02.2008 | 16:03
OVAKO, TKO TO MENI MOZE ODBLOKIRAT I KOLKO TO KOSTA?!?
21.02.2008 | 20:07
a ko meni moze garantirat da mi ga nece pokvarit?!? ajde ljudi pricajte, tolko citanja a tako malo odgovora POMAGAJTE!!!
21.02.2008 | 22:12
A gdje je kraj svemira ?
21.02.2008 | 22:39
Jakso nam je malo hiperaktivan
Gle, nitko ti ne moze garantirat nista vezano za iPhone jer nitko nema nikakve veze s Appleom. A Apple ti ga nece otkljucat.
Zato je najbolje da si skines ZiPhone, procitas upute i napravis to sam.
21.02.2008 | 23:59
a kakvi su rizici vezani za ziPhone otkljucavanje? jel mogu ja na taj nacin unistit iPhone?
22.02.2008 | 10:11
ljudi, ko je od vas odblokirao svoj iPhone, jel mo mozete rec korak po korak kak da to naoravim jel ne bi htio to zeznit...
23.02.2008 | 10:36
dajte ljudi napisite nesto.
23.02.2008 | 16:38
ajme majko imas po netu 389789654567 clanaka o tome. ftw iphone... idi pitaj striceka googla shta kaze.
23.02.2008 | 20:50
Čim postavljaš ovoliko pitanja tom brzinom, definitivno nisi čovjek koji bi trebao ići na hack varijante.

Čekaj dok se ne počne normalno prodavati kod nas.
03.03.2008 | 10:26
E da je to sam tak , onda bi bake odkodiravale mobitele
Verzija soft. 112 je išla sa čipom turbo sim i sve rade OK za sada
a ovi 113 verzija što se soft. odkodirava ako se dobro ne odgodira tj. postupak ne napravi kako treba npr. treba i wireless podesiti i sl.
E sad tko garantira od tih 100 verzija odkodiravanja za 113 da poslje telefon radi i ne brejka se ?

Nije to baš tak , treba imati iskustva .
Evo još jedan primjer dali isto odkodirati 8 Gb i 16 Gb iphone ?
Tko je do sada odkodirao 16 Gb i kakva su iskustva s tim , kako se ponaša poslje ? hm hm

Vjerujem ljudima koji su odkodirali veći broj mob. i osluškivali reakcije korisnika , samo tako može znati kako najbolje radi
Svi imaju komp. i usb ali znati ga DOBRO odkodirati....
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 7 sati
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!
  • zoranowsky: Sretan Božić svima! :)
  • Djuro genijalac: Sretan Žićbo!
  • Bertone: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić! :)
  • smayoo: Sretan Božić! :)
  • drpongrac23: Svima koji slave, čestit i blagoslovljen Božić!!!
  • drpongrac23: U peći na drva, naravno, legendarnom Smederevcu!
  • drpongrac23: Da li su svi pripremili purice, janjetinu, odojke, mlince za sutra?!?! Moja je purica nasoljena i čeka jutarnje pečenje!!!
  • imenso: Evo molio bih ako imate 2-3 minute vremena i volju proslijediti dalje za riješiti jednu anketu: [link] Potpuno je anonimno
  • Bertone: Aaaa tooo,... baš sam tutlek :) ... vidi se OK, evo pikčr: [link] ... i sorry na lošoj kvaliteti slike, jbg, nemam sad pri ruci bolju :)
  • smayoo: Mislim da je @iAntu zanimalo kako se vide gravirana slova kad je isključeno osvijetljenje od ispod, dok je dnevno svjetlo
  • Bertone: Nema razlike u količini/vidljivosti svijetla koje dolazi ispod/kroz tipke u odnosu na originalna slova, jedina razlika je mrvicu manji font uz napomenu da sam do sada radio samo lasersko graviranje na ThinkPadima T serije. Planirao sam jednom odnijeti i jedan MBP ali nisam nikad stigao.
  • iAnte: @bertone jesu li gravirana znakovi vidljivi i u dobro osvijetljenim prostorima?
  • dpasaric: Legenda.
  • smayoo: RIP Chris Rea... :(
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

accom, Air, drlovric, Riba, tino1, Anonimci (412)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.67 Seconds

Provided by iJoomla SEO