iPhone vs Nokia N95 8GB
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone vs Nokia N95 8GB

28.11.2007 | 08:16
pozdrav macovci!!!

Nokia N95 8GB (u mobisu cijena cca 6700kn) trenutno jedan kako kažu od najjačih mobitela na tržišu, planiram mijenjati mobitel no malo sam skeptk po pitanju iPhonea,još uvijek čekam da izađe kod nas u prodaji, a to je nekih mjesec dana,stoga molim one koji imaju iskustva s iPhoneom da nešto konkretno napišu njihovo mišljenje o tom uređaju nebi li mi olakšali u ovoj odluci, da li je vrijedno čekati,a i isplativost uloženih financija!!!

više o Nokia N95 www.nokia.com.hr/id100601.html

Hvala!!!
28.11.2007 | 09:20
Mjesec dana? Bit će to daleko više. iPhone? Kada ga prvi put uzmeš u ruku radiš s njim kao da ga imaš godinama. Sve ostalo je manje bitno.
28.11.2007 | 18:34
Ja sam ga uzeo za 269£ minus 25£ VAT sta je daleko manje od 6700kn koliko kosta Nokia N95. Isto tako mislim da je iPhone neusporedivo bolji, ipak je to MultiTouch koji nas svih baca na guzicu i OSX koji jednostavno radi. Kad sam ga uzeo u ruke ova naslovnica mi je postala puno jasnija.
28.11.2007 | 18:49
osobno vise volim mobitele sa normalnim tipkama...jednostavno zato jer puno pisem poruke, a to onda mogu raditi bez gledanja...sto je na iPhoneu nezamislivo (ili ne?)

prednost iPhonea mi je za sada prvenstveno u veelikom ekranu, i tako fluidnom surfanju internetom koje nije moguce postici bez touch-screena..
28.11.2007 | 20:08
iPhone možeš kupiti u oglasniku za 3900 kuna.
Moje jedino negativno iskustvo ako se to tako može reći je trajanje baterije, koju će ti iphone pocuclati u 2 dana ako voliš gradom hodati i skidati mailove, surfati, google-mapati, ipodati, iphotati,...i pokazivati znatiželjnicima kako radi ajfon:), ok, ovo zadnje dop**di nakon 2 dana Sve u svemu stvarno sjajan uređaj. Ako ga kupiš neće ti biti žao. E da i još nešto, ako ga kupiš: ili izlijeći distoniju neuro vegetativu (znojenje ruku) za to je dobar i Persen tableta na biljnoj bazi ili se navikni nositi krpicu koju dobiješ u pakovanju. Nevjerojatno je kako (moji) prsti ostavljaju otiske

lp,

ray
29.11.2007 | 03:43
Ja sam kupio iphone prije mjesec dana i imam samo rječi pohvale. Platio sam ga 4800 kuna (iskreno, nije mi bilo lako), ali vrijedilo je svake kune.
Jedina zamjerka je što nema baš dorađen izbornik (nedostaju neke stvarno korisne funkcije), baterija i nije baš tako loša.
29.11.2007 | 06:38
šta mislite o kupnji iphona u austriji pa ga kasnije prebacit na našu mrežu
29.11.2007 | 06:53
pa jeli dosao u austriju, ili kad dolazi? Ajde ako netko ide u London da mu dam novce da mi ga donese...
29.11.2007 | 19:06
Igrao sam se s N95 vulgaris verzijom, skoro pa odma kad je izašla. Sučelje katastrofa, double slide treba dobrih minutu da dođe sebi i prikaže sliku, a kamo li da se koristi, GPS ne radi - u fineprintu je da zahtvjeva mape od operatera ! (Predpostavljam da je ovo vezano za tehnologiju Vipa od prije par godina kad su uveli opciju - \"pozicioniraj me\"). I još masa masa drugih zamjerki telefonu. Nokija me razočarala još prije par godina, a predpostavljam da je tih 8 GB koje su ugurali samo još jedan od glupih poteza. Sa iPhonom se nisam igro, niti ne mislim dok ga ne uzmem
29.11.2007 | 22:31
e sad meni nije jasno. na uk sajtu vele da ga se moze kupit samo u pretplatu... i kako to sad? da ga kupim i rabim ovdje...
30.11.2007 | 03:23
Udjes u Apple store ili neki od O2 shopova, kupis iPhone i zamolis za formular TaxFree, na carini ti vrate 25 £, kad dodjes doma napravis Jailbrake i strpljivo cekas unlock za OOB 1.1.2 verziju. Ako neces cekat besplatni unlock das 50 € za TurboSIM i sve radi.
30.11.2007 | 06:26
veri najs. a otprilike je ista situacija i u amerikama ili ?
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 11 sati
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Borisone, Riba, rusty, Anonimci (437)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.59 Seconds

Provided by iJoomla SEO