iPhone vs Nokia N95 8GB
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone vs Nokia N95 8GB

28.11.2007 | 08:16
pozdrav macovci!!!

Nokia N95 8GB (u mobisu cijena cca 6700kn) trenutno jedan kako kažu od najjačih mobitela na tržišu, planiram mijenjati mobitel no malo sam skeptk po pitanju iPhonea,još uvijek čekam da izađe kod nas u prodaji, a to je nekih mjesec dana,stoga molim one koji imaju iskustva s iPhoneom da nešto konkretno napišu njihovo mišljenje o tom uređaju nebi li mi olakšali u ovoj odluci, da li je vrijedno čekati,a i isplativost uloženih financija!!!

više o Nokia N95 www.nokia.com.hr/id100601.html

Hvala!!!
28.11.2007 | 09:20
Mjesec dana? Bit će to daleko više. iPhone? Kada ga prvi put uzmeš u ruku radiš s njim kao da ga imaš godinama. Sve ostalo je manje bitno.
28.11.2007 | 18:34
Ja sam ga uzeo za 269£ minus 25£ VAT sta je daleko manje od 6700kn koliko kosta Nokia N95. Isto tako mislim da je iPhone neusporedivo bolji, ipak je to MultiTouch koji nas svih baca na guzicu i OSX koji jednostavno radi. Kad sam ga uzeo u ruke ova naslovnica mi je postala puno jasnija.
28.11.2007 | 18:49
osobno vise volim mobitele sa normalnim tipkama...jednostavno zato jer puno pisem poruke, a to onda mogu raditi bez gledanja...sto je na iPhoneu nezamislivo (ili ne?)

prednost iPhonea mi je za sada prvenstveno u veelikom ekranu, i tako fluidnom surfanju internetom koje nije moguce postici bez touch-screena..
28.11.2007 | 20:08
iPhone možeš kupiti u oglasniku za 3900 kuna.
Moje jedino negativno iskustvo ako se to tako može reći je trajanje baterije, koju će ti iphone pocuclati u 2 dana ako voliš gradom hodati i skidati mailove, surfati, google-mapati, ipodati, iphotati,...i pokazivati znatiželjnicima kako radi ajfon:), ok, ovo zadnje dop**di nakon 2 dana Sve u svemu stvarno sjajan uređaj. Ako ga kupiš neće ti biti žao. E da i još nešto, ako ga kupiš: ili izlijeći distoniju neuro vegetativu (znojenje ruku) za to je dobar i Persen tableta na biljnoj bazi ili se navikni nositi krpicu koju dobiješ u pakovanju. Nevjerojatno je kako (moji) prsti ostavljaju otiske

lp,

ray
29.11.2007 | 03:43
Ja sam kupio iphone prije mjesec dana i imam samo rječi pohvale. Platio sam ga 4800 kuna (iskreno, nije mi bilo lako), ali vrijedilo je svake kune.
Jedina zamjerka je što nema baš dorađen izbornik (nedostaju neke stvarno korisne funkcije), baterija i nije baš tako loša.
29.11.2007 | 06:38
šta mislite o kupnji iphona u austriji pa ga kasnije prebacit na našu mrežu
29.11.2007 | 06:53
pa jeli dosao u austriju, ili kad dolazi? Ajde ako netko ide u London da mu dam novce da mi ga donese...
29.11.2007 | 19:06
Igrao sam se s N95 vulgaris verzijom, skoro pa odma kad je izašla. Sučelje katastrofa, double slide treba dobrih minutu da dođe sebi i prikaže sliku, a kamo li da se koristi, GPS ne radi - u fineprintu je da zahtvjeva mape od operatera ! (Predpostavljam da je ovo vezano za tehnologiju Vipa od prije par godina kad su uveli opciju - \"pozicioniraj me\"). I još masa masa drugih zamjerki telefonu. Nokija me razočarala još prije par godina, a predpostavljam da je tih 8 GB koje su ugurali samo još jedan od glupih poteza. Sa iPhonom se nisam igro, niti ne mislim dok ga ne uzmem
29.11.2007 | 22:31
e sad meni nije jasno. na uk sajtu vele da ga se moze kupit samo u pretplatu... i kako to sad? da ga kupim i rabim ovdje...
30.11.2007 | 03:23
Udjes u Apple store ili neki od O2 shopova, kupis iPhone i zamolis za formular TaxFree, na carini ti vrate 25 £, kad dodjes doma napravis Jailbrake i strpljivo cekas unlock za OOB 1.1.2 verziju. Ako neces cekat besplatni unlock das 50 € za TurboSIM i sve radi.
30.11.2007 | 06:26
veri najs. a otprilike je ista situacija i u amerikama ili ?
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 59 minuta
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]
  • Performita: Vikalica je još uvijek jednako cool kao prije! Osobito smajlići :)
  • dpasaric: Ma i to isto, ali to će valjda s novim HomePodima i s navodnim HomePadom...
  • zvone: Gdje je novi Apple TV? Nikako da stigne.
  • dpasaric: Javit ću cijene čim ih dobijemo...
  • Borisone: U Italiji Neo kreće od 699 EUR. Kod nas može biti samo više, pretpostavljlam standardnih 70-100 EUR
  • dpasaric: Osvrt na novotarije je na naslovnici, pa slobodno komentirajte!
  • Yonkis: Jeftin u USA, za studoše osnovni Neo je 500$ a koliko će biti kod nas? A tek onaj sa TouchIDom?
  • cavarovobrdo: Očekivao sam vrišteće boje iMac G3. Nekako mi je NEO uređaj za mlađariju, zato veselo. Rado se sijećam svog MacBook black plastenjaka :)
  • drlovric: Meni je Neo bas cool.....kao nekada plasticni Macbook. jeftinij je nego iPhone i odlicna ulaznica u Mac svijet.
  • invictus: Neo? Svašta oni sebi dozvole.
  • accom: ništa od boje ajvara.
  • Yonkis: [link] - Neo? Stvarno Apple, Neo?
  • Borisone: U oglasniku ako nekoga zanima MacBook Air M4 16/512
  • Air: Nadam se ne onaj kupvni crveni nego onaj domaći neodređeno narančasti :)
  • smayoo: Ja već godinama pišem u Apple i pitam kad će napraviti MBP u boji ajvara. :o)
  • cariblanco: Ja kupujem novi MacBook, samo ako ima ponuda u naranđastoj boji

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.59 Seconds

Provided by iJoomla SEO