iPhone vs Nokia N95 8GB
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone vs Nokia N95 8GB

28.11.2007 | 08:16
pozdrav macovci!!!

Nokia N95 8GB (u mobisu cijena cca 6700kn) trenutno jedan kako kažu od najjačih mobitela na tržišu, planiram mijenjati mobitel no malo sam skeptk po pitanju iPhonea,još uvijek čekam da izađe kod nas u prodaji, a to je nekih mjesec dana,stoga molim one koji imaju iskustva s iPhoneom da nešto konkretno napišu njihovo mišljenje o tom uređaju nebi li mi olakšali u ovoj odluci, da li je vrijedno čekati,a i isplativost uloženih financija!!!

više o Nokia N95 www.nokia.com.hr/id100601.html

Hvala!!!
28.11.2007 | 09:20
Mjesec dana? Bit će to daleko više. iPhone? Kada ga prvi put uzmeš u ruku radiš s njim kao da ga imaš godinama. Sve ostalo je manje bitno.
28.11.2007 | 18:34
Ja sam ga uzeo za 269£ minus 25£ VAT sta je daleko manje od 6700kn koliko kosta Nokia N95. Isto tako mislim da je iPhone neusporedivo bolji, ipak je to MultiTouch koji nas svih baca na guzicu i OSX koji jednostavno radi. Kad sam ga uzeo u ruke ova naslovnica mi je postala puno jasnija.
28.11.2007 | 18:49
osobno vise volim mobitele sa normalnim tipkama...jednostavno zato jer puno pisem poruke, a to onda mogu raditi bez gledanja...sto je na iPhoneu nezamislivo (ili ne?)

prednost iPhonea mi je za sada prvenstveno u veelikom ekranu, i tako fluidnom surfanju internetom koje nije moguce postici bez touch-screena..
28.11.2007 | 20:08
iPhone možeš kupiti u oglasniku za 3900 kuna.
Moje jedino negativno iskustvo ako se to tako može reći je trajanje baterije, koju će ti iphone pocuclati u 2 dana ako voliš gradom hodati i skidati mailove, surfati, google-mapati, ipodati, iphotati,...i pokazivati znatiželjnicima kako radi ajfon:), ok, ovo zadnje dop**di nakon 2 dana Sve u svemu stvarno sjajan uređaj. Ako ga kupiš neće ti biti žao. E da i još nešto, ako ga kupiš: ili izlijeći distoniju neuro vegetativu (znojenje ruku) za to je dobar i Persen tableta na biljnoj bazi ili se navikni nositi krpicu koju dobiješ u pakovanju. Nevjerojatno je kako (moji) prsti ostavljaju otiske

lp,

ray
29.11.2007 | 03:43
Ja sam kupio iphone prije mjesec dana i imam samo rječi pohvale. Platio sam ga 4800 kuna (iskreno, nije mi bilo lako), ali vrijedilo je svake kune.
Jedina zamjerka je što nema baš dorađen izbornik (nedostaju neke stvarno korisne funkcije), baterija i nije baš tako loša.
29.11.2007 | 06:38
šta mislite o kupnji iphona u austriji pa ga kasnije prebacit na našu mrežu
29.11.2007 | 06:53
pa jeli dosao u austriju, ili kad dolazi? Ajde ako netko ide u London da mu dam novce da mi ga donese...
29.11.2007 | 19:06
Igrao sam se s N95 vulgaris verzijom, skoro pa odma kad je izašla. Sučelje katastrofa, double slide treba dobrih minutu da dođe sebi i prikaže sliku, a kamo li da se koristi, GPS ne radi - u fineprintu je da zahtvjeva mape od operatera ! (Predpostavljam da je ovo vezano za tehnologiju Vipa od prije par godina kad su uveli opciju - \"pozicioniraj me\"). I još masa masa drugih zamjerki telefonu. Nokija me razočarala još prije par godina, a predpostavljam da je tih 8 GB koje su ugurali samo još jedan od glupih poteza. Sa iPhonom se nisam igro, niti ne mislim dok ga ne uzmem
29.11.2007 | 22:31
e sad meni nije jasno. na uk sajtu vele da ga se moze kupit samo u pretplatu... i kako to sad? da ga kupim i rabim ovdje...
30.11.2007 | 03:23
Udjes u Apple store ili neki od O2 shopova, kupis iPhone i zamolis za formular TaxFree, na carini ti vrate 25 £, kad dodjes doma napravis Jailbrake i strpljivo cekas unlock za OOB 1.1.2 verziju. Ako neces cekat besplatni unlock das 50 € za TurboSIM i sve radi.
30.11.2007 | 06:26
veri najs. a otprilike je ista situacija i u amerikama ili ?
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 2 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

BigMac, Riba, tino1, Anonimci (737)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.52 Seconds

Provided by iJoomla SEO